Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Τρεις άνθρωποι στη φυλακή για τη διαρροή του iPad 2


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
20 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   sale

sale

    iPH Member

  • 290 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/06/2011 - 19:17

μου αρεσει που συζητατε περι δικαιης τιμωριας η οχι, και ολοι σας σχεδον ψηφισατε τους κολοπολιτικους που σας τα εφαγαν και δεν μπηκε κανεις φυλακη.! κατα τα αλλα μονο εναντιων του υπαλληλου ειστε , και ολο φουμαρα. εκτος και αν ειστε απο την πλευρα αυτων που απο πλουσιοι γινονται πλουσιοτεροι, με την παρουσα οικονομικη κατασταση. ;) καταλαβαινετε για τι μιλαω.!
για εμενα καλα εκανε, οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω, αφου η ιδια η εταιρεια πρωτα απο ολα δεν του φερεται τιμια, και σιγουρα τον εκμεταλευεται.! για αυτο εξω απο το χορο βολεμενοι καποιοι, να μην μιλατε.! καλυτερα τουμπεκι.!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   sale

sale

    iPH Member

  • 290 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/06/2011 - 19:21

Επειδή δηλαδή στην Κίνα, στη Ζιμπάμπουε και σε μερικές εκατοντάδες ακόμα χώρες, οι μισθοί είναι εξευτελιστικοί, θα έπρεπε οι κάτοικοι των χωρών αυτών (μιλάμε για μερικά δισεκατομύρια) να είναι κλέφτες και απατεώνες !!


το να βρισκεις τροπους φιλε μου να επιβιωσεις σε τετοιες χωρες, δεν εισαι σιγουρα απατεωνας και κλεφτης.! αλλα μαλλον και εσυ εξω απο το χορο εισαι, και επισης σιγουρα βολεμενος και τα λες τοσο ευκολα αυτα. εσυ συνεχισε να ψηφιζεις τα λαμογια που καταληστεψαν τον ελληνικο λαο, και κανενας δεν ειναι φυλακη, και καταδικασε εναν κακομοιρη που διερευσε καποια στοιχεια για το ipad.! μπραβο μας........!

#18   giannisg2004

giannisg2004

    iPH Contributor

  • 914 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/06/2011 - 19:47

Κοιτάξτε, αυτό που έκανε ήταν παράνομο. Παράνομο σε μιά κοινωνία με παράνομου/άδικους νόμους. Δέν είμαι υπέρ του οφθαλμός αντί οφθαλμού (αφού σε εκμεταλλεύεται το εργοστάσιο ghetto και το κράτος συναινεί, εκμεταλλεύσου τους και 'σύ και κλέψ'τους), αλλά σίγουρα μπορώ να καταλάβω τον υπάλληλο. Και είμαι μαζί του. Γιατί και κάτι παράνομο να έκανε, έχει σημασία και το κίνητρο και ο σκοπός. Εξάλλου είναι θεμιτό να παρανομείς, όταν ο νόμος είναι άδικος.

#19   bakchr

bakchr

    iPH Addict

  • 813 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 16/06/2011 - 19:49

Το αν είμαι βολεμένος είναι δικό μου θέμα και δεν σε αφορά. Ούτε ξέρεις τι ψηφίζω, ούτε και θα σου δώσω αναφορά φυσικά.

Δεν μιλάμε για μένα και για σένα, ούτε και για κάποιον άλλον προσωπικά. Μιλάμε για μια αξιόποινη πράξη, που κάποιοι (παριστάνοντας τον Ρομπέν των Φτωχών) προσπαθούν να την παρουσιάσουν ως αξιοθαύμαστη και ως αξιέπαινη.

#20   Napoleon

Napoleon

    iPH Member

  • 285 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Napo66

Δημοσίευση 16/06/2011 - 20:03

@YesorNo αδερφέ σωστά τα όσα λες,αλλά είσαι εκτός θέματος

@sale έλα ρε εθνοσωτήρα (επίσης εκτός θέματος)


Η κλοπή είναι κλοπή.Αν κατοχυρώσω τα δικαιώματα του χρησιμοποιημένου χαρτιού υγείας μου,και έρθει ο Steve Jobs και το βγάλει φωτογραφία και το δημοσιεύει,ναι θα πάει φυλακή.Και τέλος,για ποια εκμετάλλευση μιλάτε?Τους υποχρεώνει κανείς να δουλέψουν εκεί?Εξάλλου ο κάθε άνθρωπος και η κάθε χώρα,έχει διαφορετικό τρόπο αλλά και ποιότητα ζωής.Όπως στον Abramovic δεν φτάνουν 1500 ευρώ το μήνα,ενώ εγώ την βγάζω με ό,τι άνεση θέλω,έτσι και σε εμένα δεν φτάνουν τα 60 ευρώ το μήνα,αλλά ο Κινέζος είναι βασιλιάς.Ή μήπως δουλεύει εκεί για τη φουκαριάρα τη μάνα του.

Τελευταία επεξεργασία από: Napoleon, 16/06/2011 - 20:07


#21   skrikman

skrikman

    iPH newbie

  • 45 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:skrikman

Δημοσίευση 17/06/2011 - 20:16

Εεε...Εεεεεεεεεεε!
Μα τι λέτε ρε τόση ώρα;;;Πάτε καλά;
Ρε παιδιά, αν είναι δυνατόν, μιλάτε και ξαναμιλατε και ξαναμιλατε και πετάτε το ένα το άλλο το από εδώ το από εκεί
Ηρεμήστε λίγο...σκεφτείτε τις πραγματικές συνθήκες και ψάξτε να δείτε πως πραγματικά είναι εκεί στην Κίνα, τι θέση είχε ο εργαζόμενος, ποσά λεφτά έπαιρνε, πόσους συντηρούσε (και ναι μπορεί και την "φουκαριάρα την μάνα του"), αν ήταν αναγκασμένος η όχι να υπογράψει ένα χαρτί για να μην αποκαλύψει τίποτα η όχι, αν οι νομοί είναι δίκαιοι, ή αν ακόμα πρέπει να πάει ένας υπάλληλος στην φυλακή γιατί αποκάλυψε στο "Δυτικό" κοινό (που η έγνοια του είναι το πως θα είναι το επόμενο ipad 1813 μετά τα 1812 που έχει) τις φωτο του ipad 2, αν έχασε η Apple λεφτά ή όχι, αν χάνετε χρόνο πετώντας απόψεις σε ημιτελείς πληροφορίες αντί να κοιτάτε να φτιάξετε το μέλλον σας και να μην πετάτε ατάκες του τύπου "...κρίμα για τους ανθρώπους αυτούς που ζουν σε τέτοιες συνθήκες...και μακάρι να μην φτάσουμε ποτέ σε αυτό το σημείο..." που δείχνουν οτι ναι λυπόμαστε για τους άλλους, ελπίζουμε να μην μας συμβεί, άλλα τους γράφουμε στα @@δακια μας και συνεχίζουμε να κοιτάμε την πάρτη μας, χωρίς να μας ενδιαφέρει αν μπορούμε να κάνουμε κάτι όχι μόνο για να μην φτάσουμε και εμείς εκεί άλλα ούτε και για να τους βγάλουμε και αυτούς από την θέση τους αν έχουμε την δυνατότητα...
Που την έχουμε...

Έχουμε γαϊδούρια έξω από τις φύλακες και το μόνο που μας νοιάζει είναι αν πρέπει να πάει η όχι ένας άνθρωπος που βρίσκεται 7902 klm στην Shenzhen της Κίνας σε αδιευκρίνιστες συνθήκες φυλακή η όχι...

Λοιπόν κύριοι και κυρίες Δικαστές, Νομοθέτες και Όργανα Επιβολής της Τάξεως, εγώ το ονομάζω αυτό υποκρισία, εσείς;;;

Κάνω λάθος;όλες οι απόψεις δέκτες.Δεν θέλω να θίξω κανέναν σας...Μόνο να σας κάνω να σκεφτείτε "έξω από το κουτί" όπως λεν κι οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι εκεί στο Cupertino




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες