Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Bamboo Paper για iPad

• Please log in to reply
42 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/06/2011 - 11:01

pff.και εγω για σημειωσεις το ηθελα αλλα επειδη ειμαι μαθματικο δεν γινεται με πληκτρολογιο δυστυχως.υπαρχει περιπτωση αυτo να κανει?http://www.multirama.gr/products/product?pid=0524376&catid=100506

Αν η μύτη του είναι το λεπτό μαύρο αμφιβάλλω. Μη σε πάρω στο λαιμό μου αλλά σύγκρίνε το με την επιφάνεια που ακουμπά το δάχτυλό σου.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   iGiorgis

iGiorgis

iPH Contributor

• 965 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 21/06/2011 - 11:04

Αν η μύτη του είναι το λεπτό μαύρο αμφιβάλλω. Μη σε πάρω στο λαιμό μου αλλά σύγκρίνε το με την επιφάνεια που ακουμπά το δάχτυλό σου.

τι εννοεις να το συγκρινω με την επιφανεια που ακουμπα το δαχτυλο?

#33   thefatbeicon

thefatbeicon

iPH newbie

• 6 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/06/2011 - 11:12

Παιδια μην κανεται ασκοπες συζητησεις γιατι αν δειτε ενα review θα καταλαβεται οτι η wacom δεν λεει ψεματα..ειναι αρκετα ποιο λεπτο..εχει βγει και στο παρελθον stylus λεπτοτερο...το PENGO
μηλαω εξ εμπειριας γιατι γιαυτο το λογο εχω αγορασει το ipad...για να ζωγραφιζω..και εχω αγορασει ενα σορο stylus...της wacom ειναι το καλυτερο...

#34   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2011 - 11:13

Διάβασε λίγο πιο πάνω που λέμε για την ελάχιστη έκταση επιφανείας που χρειάζεται το iOS για να "καταλάβει" το άγγιγμα του χρήστη.

Πάντως για μαθηματικά κλπ θα πρότεινα τo Penultimate και το Bamboo (σα παραπλήσιο) και free. Μη δοκιμάσεις κανένα άλλο.

#35   drpantelisk

drpantelisk

iPH newbie

• 92 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 21/06/2011 - 11:29

γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο κατάστημα που εμπορεύεται πενάκια για το iPad; επειδή δεν έχω κάρτα για πληρωμές μέσω internet ούτε χρόνο αυτό το καιρό να βγάλω και να σετάρω paypal κτλ, υπάρχει κάποιος στην αθήνα που να φέρνει; από ότι ακούω αυτό της griffin είναι πολύ δυνατή λύση.

Κρίμα φίλε μου που δεν μπορείς να προχωρησεις μέσω eBay. Νομίζω πρέπει να βρεις λιγο χρόνο. Αγόρασα πολυ ωραίο πενακι με μόλις 1€ (μαζι με τα μεταφορικά). Απο Ελλάδα θα σε γδαρουν...

#36   iGiorgis

iGiorgis

iPH Contributor

• 965 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2011 - 11:30

Διάβασε λίγο πιο πάνω που λέμε για την ελάχιστη έκταση επιφανείας που χρειάζεται το iOS για να "καταλάβει" το άγγιγμα του χρήστη.

Πάντως για μαθηματικά κλπ θα πρότεινα τo Penultimate και το Bamboo (σα παραπλήσιο) και free. Μη δοκιμάσεις κανένα άλλο.

ευχαριστω φιλε μου.απο θεμα πενας ποια θα προτινες?

#37   iGiorgis

iGiorgis

iPH Contributor

• 965 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2011 - 11:31

Κρίμα φίλε μου που δεν μπορείς να προχωρησεις μέσω eBay. Νομίζω πρέπει να βρεις λιγο χρόνο. Αγόρασα πολυ ωραίο πενακι με μόλις 1€ (μαζι με τα μεταφορικά). Απο Ελλάδα θα σε γδαρουν...

απο ποιον αγορασες φιλε μου.γραφει καλα?

#38   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5,698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 13/09/2011 - 20:00

Επαναφέρω το θέμα στη επιφάνεια, μιας και τον τελευταίο καιρό ψάχνω και εγώ να βρω ένα καλό stylus. Στο link πιο κάτω θα βρείτε ένα καταπληκτικό review για 12 styluses, από συντάκτη του Macworld.com. Περιλαμβάνει και αναλυτικό video.

1. Ten One Design Pogo Sketch, Ten One Design Pogo Stylus
2. JustMobile AluPen
3. SGP Kuel H10
4. Wacom Bamboo Stylus
5. Griffin Technology Stylus for iPad
6. Kensington Virtuoso Touch Stylus & Pen
7. Targus 2-in-1 Stylus for iPad
8. Hard Candy StylusPen
9. NomadBrush NomadBrush
10. LogiiX Stylus Pro Jr
11. oStylus oStylus

Drawing on the iPad: 12 touchscreen styluses reviewed

Καλύτερο βγάζουν το Wacom Bamboo Stylus και μετά το SGP Kuel H10. Στο συγκριτικό όμως δεν περιλαμβάνεται το capacitive stylus της Boxwave.

Μάλλον έχω καταλήξει σε αυτό της Wacom. Αλλά το κόστος από το επίσημο site, με μεταφορικά, πάει στα 36 ευρώ και θεωρώ ότι είναι πολύ ακριβό. Και από Amazon/eBay πάει περίπου στην ίδια τιμή.

#39   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2011 - 20:16

μια ακομη επιλογη την οποια εγω εχω κατασταλαξει απο περυσι .. αναφερομαι στο γραψιμο και οχι στην ζωγραφικη ειναι το dagi stylus

#40   batjump

batjump

iPH Contributor

• 1,467 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/09/2011 - 20:18

ακομη δωρεαν ειναι...

#41   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5,698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 13/09/2011 - 20:24

μια ακομη επιλογη την οποια εγω εχω κατασταλαξει απο περυσι .. αναφερομαι στο γραψιμο και οχι στην ζωγραφικη ειναι το dagi stylus

Υπάρχει βέβαια και αυτή η λύση:

http://www.youtube.com/watch?v=4YE8rGuLCtU

ακομη δωρεαν ειναι...

Αν αναφέρεσαι στο πρώτο post... Όντως έτσι είναι. Τότε είχαν πει ότι θα ήταν δωρεάν μέχρι τον Ιούνιο και μετά με χρέωση βάζοντας περισσότερα notebooks (έχει ένα από default).
Εκ των ύστερων επέλεξαν το δρόμο των in-app purchases, χρεώνοντας 1,59 για τη χρήση περισσοτέρων από ένα notebook.

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 13/09/2011 - 20:24.

#42   dadusig

dadusig

iPH newbie

• 87 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2011 - 21:31

Βέβαια υπάρχει μια πιο οικονομική και βιολογική επιλογή....

Αναρτημένη εικόνα

#43   poliaxi

poliaxi

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • GameCenter:poliaxi

Δημοσίευση 13/09/2011 - 21:47

γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο κατάστημα που εμπορεύεται πενάκια για το iPad; επειδή δεν έχω κάρτα για πληρωμές μέσω internet ούτε χρόνο αυτό το καιρό να βγάλω και να σετάρω paypal κτλ, υπάρχει κάποιος στην αθήνα που να φέρνει; από ότι ακούω αυτό της griffin είναι πολύ δυνατή λύση.

Καλησπερα,

Κοιταξε εδω:

http://www.play247.g...us ipad&x=0&y=0

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες