Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Bamboo Paper για iPad

• Please log in to reply
42 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   ChristosIP4

ChristosIP4

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:ChristosIP4

Δημοσίευση 20/06/2011 - 00:11

Αγόρασα αυτά (πριν από 2 λεπτά)! Ελπίζω να μη βγουν μάπα. Το πακέτο έχει 2, αλλά και 0,56€ τι πληρώνεις;; :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2011 - 00:19

δεν γίνεται;; πως μπορεί να ξέρεις αν αυτό που έχεις εσύ είναι το μικρότερο; μπορεί και να είναι αλλά πως το ξέρεις!!

πόσο το πήρες το boxwave?? είδα ένα στο site τους, πιο έχεις εσυ;

Μα στην προκειμένη δεν υπάρχει άλλος τρόπος να διαλέξεις pen, αφού τα features πρέπει να τα τσεκάρεις προσωπικά... σαν να αγοράζεις απλό στυλό, άλλους τους βολεύει και άλλους όχι

Τα έχω τσεκάρει και τα 2! αρχικά είχα παραγγείλει τονbamboo και το δώρισα γιατί ήταν βαρύ για μένα. Στη ζωγραφική κουράζει...

Όσο για το πως το ξέρω κοίτα το βιντεάκι του δημιουργού του penultimate που εξηγεί για το θέμα γραφίδας-ανάλυσης-επιφάνειας εκτενέστατα. Μετά πήρα χάρακα και μέτρησα. Όσο πιο λεπτή και αν σου φαίνεται μια γραφίδα, εν τέλει θα "αναγκαστεί" να αυξήσει επιφάνεια με την πίεση για να "πιάσει"...οπότε προκύπτει μείζον θέμα του αν θέλεις να έχεις σκληρή ή μαλακή μύτη...

Έχω το απλό κ 2 capacitative....τα πήρα από το site τους. Εκεί έχει και τα ipad sleeves που τα διαφημίζει ελληνικό μαγαζί ως δικά τους....ΛΟΛΟΛΟΛ.

Attached File  ImageUploadedByTapatalk1308521948.018587.jpg   40.98KB   10 downloads

#18   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2011 - 00:22

εγω χρησιμοποιω alupen της justmobile αρκετά καλό
παρακατω reviews για apps και για στυλό

πάντως να μην περιμένει κανείς σας ότι θα γράφει σαν να γραφετε σε χαρτί.....
ότι και να αγοράσετε και ότι να σας πούνε η αίσθηση του virtual writing θα ειναι πάντα virtual

http://www.imedicala...g-touch-screen/

http://www.imedicala...king-apps-best/

Rubber μύτη έχει οπότε είσαι καλά.

#19   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2011 - 00:33

Sorryο δημιουργός του notes plus είναι: http://viettran.com/...er-than-an-ipad

#20   ilpap

ilpap

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • Twitter:@ilpappas
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:ilpap

Δημοσίευση 20/06/2011 - 11:54

Τα έχω τσεκάρει και τα 2! αρχικά είχα παραγγείλει τονbamboo και το δώρισα γιατί ήταν βαρύ για μένα. Στη ζωγραφική κουράζει...

Όσο για το πως το ξέρω κοίτα το βιντεάκι του δημιουργού του penultimate που εξηγεί για το θέμα γραφίδας-ανάλυσης-επιφάνειας εκτενέστατα. Μετά πήρα χάρακα και μέτρησα. Όσο πιο λεπτή και αν σου φαίνεται μια γραφίδα, εν τέλει θα "αναγκαστεί" να αυξήσει επιφάνεια με την πίεση για να "πιάσει"...οπότε προκύπτει μείζον θέμα του αν θέλεις να έχεις σκληρή ή μαλακή μύτη...

Έχω το απλό κ 2 capacitative....τα πήρα από το site τους. Εκεί έχει και τα ipad sleeves που τα διαφημίζει ελληνικό μαγαζί ως δικά τους....ΛΟΛΟΛΟΛ.

Attached File  ImageUploadedByTapatalk1308521948.018587.jpg   40.98KB   10 downloads

κατάλαβα ότι πρέπει να πάρω κάποιο για να δω αν μου κάνει! :P

θεωρείς οτι μπορεί να αντικαταστήσει ένα notepad για να κρατάς σημειώσεις;

#21   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2011 - 12:09

Με τίποτα. Εγώ χρησιμοποιώ εξωτερικό bt πληκτρολόγιο της Apple για να κρατώ στο πανεπιστήμιο.

Έχω ψάξει τα πάντα! Τα πάντα όμως, το καλύτερο είναι το notes plus. Δοκίμασε να γράψεις εκεί με το ειδικό mode που έχει, με γραφίδα λέμε τώρα, να δεις αν μπορείς. Με πληκτρολόγιο κρατάω 10x παραπάνω απο ότι με το χέρι..

Το note plus θα έχει και major update σε κανα μήνα.

#22   chresto

chresto

iPH Addict

• 656 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 20/06/2011 - 12:51

άμα δεν βολεύει με την γραφίδα στο να κρατάς σημειώσεις όσο λες τότε πάει φόλα η φάση, σκεφτόμουν την γραφίδα για σημειώσεις στο πανεπιστήμιο αλλά αν είναι να με κουράζει τότε πατροπαράδοτα με χαρτί και στυλό B)

#23   celicamania

celicamania

iPH Member

• 303 μηνύματα
  • Twitter:@#!/celicamania
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 20/06/2011 - 14:29

Μηπως υπαρχει κατι αντιστοιχο και τοσο καλο για το iphone;

#24   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2011 - 14:53

Η γραφίδα δεν είναι μόνο για σημειώσεις...

Αλλά και να ήταν με πληκτρολόγιο γράφεις πιο γρήγορα.

#25   desolatorgr

desolatorgr

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2011 - 17:53

Εγώ πάντως στο ΤΕΙ με το Note Taker HD γράφω χωρίς stylus και μια χαρά τα προλαβαίνω:) Το bamboo paper το δοκίμασα είναι επίσης πολύ καλό ίσως και ομορφότερο στη γραφή αλλά του λείπουν όλα τα αλλα π.χ. Διαχείρηση των αρχείων, από ότι είδα μόνο ένα notepad μπορείς να κάνεις. Όπως επίσης το export σε PDF.

#26   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2011 - 18:10

Γράφεις χωρίς stylus αλλά με το δάχτυλο και προλαβαίνεις; Αμφιβάλω 100%. Το τί θεωρεί κάποιος "αρκετή ύλη" μαθήματος και "προλαβαίνω" (έκταση, σαφήνεια, πληρότητα, οργνάνωση) να κρατήσω σημειώσεις είναι σχετικό...

#27   desolatorgr

desolatorgr

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2011 - 18:26

Γράφεις χωρίς stylus αλλά με το δάχτυλο και προλαβαίνεις; Αμφιβάλω 100%. Το τί θεωρεί κάποιος "αρκετή ύλη" μαθήματος και "προλαβαίνω" (έκταση, σαφήνεια, πληρότητα, οργνάνωση) να κρατήσω σημειώσεις είναι σχετικό...

Δες stylus έχω δοκιμάσει ένα καμένο απο το eBay και δεν με βόλεψε καθόλου πιο αργά γράφω με αυτο. Ίσως το pogo το original ή κάποιο άλλο να βολεύει καλύτερα. Για την ερώτηση σου σήμερα π.χ. 2 ώρες Βάσεις Δεδομένων 5 σελίδες σημειώσεις με όλα τα σχετικά διαγράμματα, πολύ ή λίγο δεν ξέρω την δουλειά μου την έκανα:)

#28   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2011 - 18:31

Δες stylus έχω δοκιμάσει ένα καμένο απο το eBay και δεν με βόλεψε καθόλου πιο αργά γράφω με αυτο. Ίσως το pogo το original ή κάποιο άλλο να βολεύει καλύτερα. Για την ερώτηση σου σήμερα π.χ. 2 ώρες Βάσεις Δεδομένων 5 σελίδες σημειώσεις με όλα τα σχετικά διαγράμματα, πολύ ή λίγο δεν ξέρω την δουλειά μου την έκανα:)

kk. Διαφορετική φύση. Πάσο.

#29   ChristosIP4

ChristosIP4

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • GameCenter:ChristosIP4

Δημοσίευση 21/06/2011 - 00:14

Κρίμα.. Με απογοητεύσατε.. Κι εγώ για σημειώσεις το ήθελα..

#30   iGiorgis

iGiorgis

iPH Contributor

• 965 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 21/06/2011 - 10:57

pff.και εγω για σημειωσεις το ηθελα αλλα επειδη ειμαι μαθματικο δεν γινεται με πληκτρολογιο δυστυχως.υπαρχει περιπτωση αυτo να κανει?http://www.multirama.gr/products/product?pid=0524376&catid=100506

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες