Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Η Apple προσφέρει 2.5 δισεκατ. $ στους developers μέσω AppStore


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   thanasis

thanasis

    iPH Guru

  • 9.488 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 10/07/2011 - 17:53

Αναρτημένη εικόνα


Ας γυρίσουμε λίγο στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην περσινή χρονιά που η Apple έκανε την διαφορά ανακοινώνοντας ότι οι developers όλου του κόσμου που τροφοδοτούσαν το δικό της App Store, κατάφεραν να αποκτήσουν μέσω των πωλήσεων των εφαρμογών τους στο εν λόγω online κατάστημα της εταιρίας, ένα σεβαστό χρηματικό ποσό κέρδους. Τα έσοδα της Apple και οι χρηματικές απολαβές των developers ήταν τόσα πολλά που καμιά άλλη εταιρία δεν έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στην κοινότητα που την στηρίζει. Να υπενθυμίσουμε ότι το καθαρό κέρδος των δημιουργών apps, ανέρχεται στο 1 δισεκ. δολάρια.

Μπορεί να έχουν περάσει 11 περίπου μήνες από τότε, αλλά ο Steve Jobs και η παρέα του επιστρέφουν και μας εκπλήσσουν για ακόμη μία φορά, γνωστοποιώντας σε όλους ότι τώρα προσφέρει τα διπλάσια στους developers, συνολικά 2.5 δισεκ. δολάρια. Η επιτυχία που γνωρίζει το App Store της Apple, οφείλεται στο ότι ο αριθμός των εφαρμογών και οι τίτλοι παιχνιδιών συνεχώς αυξάνονται και αποτελούν δυο βασικούς παράγοντες που είναι σε θέση να αναδεικνύουν την εμπορική επιτυχία της εταιρίας.

Τα αριθμητικά δεδομένα ανταποκρίνονται στο ενδιαφέρον που δείχνει η Apple για τον κόπο των developers, οι οποίοι ανταμείβονται για την δουλειά τους που δεν είναι άλλη από το να ασχολούνται εκτενέστερα με την διατήρηση του οικοσυστήματος της Apple και την επένδυση τους σε αυτή την πλατφόρμα. Ωστόσο και η Google με την σειρά της καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να επιτύχει αντίστοιχα νούμερα, καθώς και ηθική και οικονομική ικανοποίηση των προγραμματιστών της, αλλά - για την ώρα- φαντάζει λίγο δύσκολο. Είναι πολλές βέβαια οι εταιρίες που με αυτή την επιτυχία θα είχαν εξασφαλίσει την ποιότητα των εφαρμογών που διαθέτουν αλλά και την εκτίμηση των ανθρώπων που προσφέρουν συνεχώς σε αυτές.


[Via]


ezgif_com_crop_2.gif


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες