Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Επιτραπέζια Παιχνίδια


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
316 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   IJOHN

IJOHN

    iPH User

  • 188 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 07/05/2014 - 21:31

Καλησπέρα παιδιά μόλις πήρα ipad πειτε με πέντε καλά επιτραπέζια; Έχω catan προς έκπληξη μου υπάρχει διαφορετική έκδοση γι ipad και carcass one ευτυχώς παίζει!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   lula

lula

    iPH Member

  • 269 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/05/2014 - 07:20

Καλησπέρα παιδιά μόλις πήρα ipad πειτε με πέντε καλά επιτραπέζια; Έχω catan προς έκπληξη μου υπάρχει διαφορετική έκδοση γι ipad και carcass one ευτυχώς παίζει!

 

Αυτό με το κατάν δεν το κατάλαβα αλλά τεσπα σε ότι αφορά τα 5 καλά επιτραπέζια : 

 

1. Agricola ή Puerto Rico 

2. Pandemic ή Elder Sign Omens

3. Eclipse ή Titan

4  Lord of Waterdeep ή Stone Age 

5. Summoner wars ή Small World  



#303   WiZaRDe

WiZaRDe

    iPH Enthousiast

  • 438 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:wizarde

Δημοσίευση 18/05/2014 - 09:19

Καλημερα παιδιά.
Ενδιαφέρομαι για επιτραπέζια που ειναι κυρίως για 2 άτομα κ σχετικα απλα, αλλα θα ηθελα να ειναι free, ξέρετε τιποτα;
Ευχαριστω προκαταβολικώς

#304   lula

lula

    iPH Member

  • 269 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/06/2014 - 09:58

Καλημερα παιδιά.
Ενδιαφέρομαι για επιτραπέζια που ειναι κυρίως για 2 άτομα κ σχετικα απλα, αλλα θα ηθελα να ειναι free, ξέρετε τιποτα;
Ευχαριστω προκαταβολικώς

Θέλεις και Free!!!

 

https://itunes.apple...app/id584916423

 

http://ipadboardgame...eroes-warcraft/

 

https://itunes.apple...app/id493752948

 

https://itunes.apple...app/id498143398

 

https://itunes.apple...app/id408463549



#305   lula

lula

    iPH Member

  • 269 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/06/2014 - 10:18

καιρό έχω να γράψω στο αγαπημένο μου θέμα για κανένα καλό νέο επιτραπέζιο παιχνίδι στο IOS. Και επειδή ο δολοφόνος πάντα επιστέφει στον τόπο του εγκλήματος είπα και εγώ να επιστρέψω και αν κάνω μια σύντομη παρουσίαση στο πολύ καλό Mr. jack (ο δολοφόνος που λέγαμε) Pocket. Απλό γρήγορο και διασκεδαστικό είναι ίσως ένα από τα καλύτερα 2players board games που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Store (Το twilight Strungle μόλις ανακοινώθηκε και αργεί ακόμη). Το παιχνίδι έχει ένα και μόνο ένα μεγάλο μειονέκτημα και αυτό είναι η τσουχτερή του τιμή. προσωπικά θεωρό απαράδεκτο τη στιγμή που το κανονικό παιχνίδι κοστίζει 15€ η IOS έκδοση να κοστίζει το 1/3 αυτής της τιμής με αυτή τη λογική το Eclipse που κάνει κοντά στα 70 πόσο θα πρέπει να κόστιζε - Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο !!!

 

Το παιχνίδι είναι αποκλειστικά για δύο παίκτες όπου ο ένας έχει το ρόλο του Τζακ του αντεροβγάλτη και ο άλλος της ομάδας του Σερλοκ Χόλμες (ο Χόλμες, Ο Γουάτσον και ο Σκύλος) που προσπαθεί να τον εντοπίσει πριν διαφύγει. Ο κάθε παίκτης παίζει με εντελώς διαφορετικό τρόπο υπάρχουν 9 πλακάκια τα οποία έχουν επάνω τους τους υπόπτους ένας από τους οποίος είναι και ο Τζακ - Υπάρχουν κάθε φορά τέσσερις διαθέσιμες ενέργειες που έχουν να κάνουν είτε με τα πλακάκια (μετακίνηση περιστροφή κτλ) είτε με την κίνηση της ομάδας του Σέρλοκ στο ταμπλό η ενέργειες επιλέγονται από τους παίκτες ως εξής πρώτα επιλέγει ο ένας μια από της τέσσερις ενέργειες και μετά ο άλλος επιλέγει δύο από της τρεις διαθέσιμες αφήνοντας στον πρώτο την τελευταία - μπορεί να ακούγεται λίγο μπερδεμένο αλλά στην πράξη είναι πολύ απλό. Όσο απλό όμως είναι το να μάθεις τους κανόνες του παιχνιδιού τόσο δύσκολο είναι να διαβάζεις σωστά το ταμπλό και να κάνεις τις σωστές επιλογές σε μια παρτίδα που διαρκεί το πολύ 15 λεπτά και ένα και μόνο λάθος είναι καθοριστικό!

 

Το παιχνίδι θα το βρείτε εδώ : https://itunes.apple...app/id853246110        



#306   lula

lula

    iPH Member

  • 269 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/06/2014 - 08:53

Μία από τις μεγαλύτερες (Αν όχι η μεγαλύτερη) απογοητεύσεις στο χώρο των Digital Board Games ήταν το Talisman Prologue μια κουτσουρεμένη έκδοση του ομώνυμου δημοφιλούς επιτραπέζιου παιχνιδιού με ανύπαρχτο Multyplayer που και καλά εστίαζε στο SOLO Gaming, σε πολλά και ξεχωριστά quest και μπλα, μπλα, μπλα. Ουσιαστικά ένα περιορισμένο  killing time game για έναν παίχτη που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως Tutorial για αυτούς που σκέφτονταν να ασχοληθούν με το κανονικό επιτραπέζιο - μια από τις ελάχιστες boardgame αγορές μου στο Ipad για την οποία έχω μετανοιώσει.

 

Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου τα λάθη διορθώθηκαν και πλέον το νέο και ανανεωμένο Talisman μαζί με τα υπέροχα του Expansions το Multyplayer του (Local και Online) και με επιλογές μπόνους όπως Home Rules και Runestone uses είναι εδώ και αξίζει την προσοχή όλων. Ας αφήσουμε λοιπόν μια για πάντα το παιχνίδι φάντασμα του παρελθόντος και πάμε να δούμε τι έχει να μας προσφέρει ο νέος Τίτλος πάρτε τα talisman σας και ξεκινάμε!

 

 

Το παιχνίδι έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η Μονόπολη των Rpg και όχι άδικα το Western BoardGaming Playing Style  αυτό που χαρακτήρισε τη Μονόπολη και θέλει τους παίκτες όταν χάνουν να την κάνουν ένας ένας με ελαφρά πηδηματάκια από το ταμπλό και να συνεχίζουν ως θεατές (Σε αντίθεση με το Eurogmaing όπου όλοι παίζουν μέχρι το τέλος μαζεύοντας VP) κάνει και εδώ αισθητή την παρουσία του (αν και το Τalisman το μαζεύει όσο μπορεί  για χάρη της διασκέδασης) - Ένα άλλο χαρακτηριστικό που φέρνει σε Μονόπολη είναι το ίδιο το ταμπλό του παιχνιδιού με τα τετραγωνάκια του και το ζάρι της κίνησης (εδώ είναι ένα). Εδώ όμως τελειώνουν και οι ομοιότητες και αρχίζει η πραγματική περιπέτεια...

 

Δύο λόγια για το gameplay

 

Το Τάλισμαν παίζεται με 2-4 παίκτες και ο νικητής θα είναι αυτός που θα έχει μείνει μόνος του στο ταμπλό όταν όλοι οι άλλοι θα έχουν δει τα ραδίκια ανάποδα ξεκινώντας ο κάθε παίκτης έχει έναν χαρακτήρα (από τους πάρα πολλούς που διαθέτει το παιχνίδι) με τις δικές του ξεχωριστές ικανότητες ο Πολεμιστής έιναι καλύτερος στη Μάχη, Ο Μάγος παίζει πιο πολύ με Spells το Elf Χρησιμοποιεί τα δάση κτλ  (στο κλασικό επιτραπέζιο αυτοί οι χαρακτήρες επιλέγονται τυχαία αλλά εδώ με μια μικρή τροποποίηση των κανόνων επιλέγουμε εμείς όποιον γουστάρουμε). Σκοπός του παιχνιδιού είναι να αναπτύξουμε τους χαρακτήρες μας. Κάθε χαρακτήρας έχει Strength (καθορίζει τις μάχες). Craft (Καθορίζει τις μάχες με πνεύματα και τα Spell που μπορούμε να έχουμε) Lives (Οι ζωές μας) Fate η ικανότητα μας να επεμβαίνουμε στο πεπρωμένο μας (πρακτικά ξανά ρίχνοντας το ζάρι με σκοπό να αλλάξουμε την κατάσταση), Gold Τα λεφτά μας γιατί χωρίς χρήμα δε γίνεται τίποτα σ' αυτή τη ζωή! Επίσης Κάθε παίκτης μπορεί να βρει και να έχει Spells, Αντικείμενα, Ακόλουθους, Τέλος τα πλάσματα που σκοτώνουμε στη διάρκεια της περιπέτειας μας δίνουν εμπειρία μέσω της οποίας ανεβάζουμε τα χαρακτηριστικά μας!

 

Οι παίκτες σε κάθε γύρο ρίχνουν ένα ζάρι, επιλέγουν προς ποια κατεύθυνση θα κινηθούν και κάνουν ακριβός αυτό που αναγράφεται πάνω στο τετράγωνο που καταλήγουν - Πηγαίνουν σε πόλεις αγοράζουν αντικείμενα αλλάζουν τη φύση του χαρακτήρα τους (Ο Καλός ο Κακός και ο άσχημος ε...ο ουδέτερος!) και φυσικά δίνουν μάχες! Οι μάχες (με τέρατα και με άλλους παίκτες) δίνονται ως εξής εφόσον καθοριστεί σε ποιο χαρακτηριστικό θα γίνει η μάχη (Strength or Craft) τα χαρακτηριστικά των αντιπάλων αθροίζονται και στη συνέχεια οι παίκτες ρίχνουν από ένα ζάρι (ο πολεμιστής ρίχνει δύο και επιλέγει το μεγαλύτερο) το ποίο προσθέτουν στα χαρακτηριστικά τους το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό κερδίζει την αναμέτρηση αν το αποτέλεσμα του ζαριού δεν είναι το αναμενόμενο ο παίκτης μπορεί να κάνει μια απόπειρα να αλλάξει το πεπρωμένο του χάνοντας έναν πόντο fate και ξανα ρίχνοντας το ζάρι κτλ   . Αν ένας παίκτης χάσει αρκετές μάχες και οι ζωές του φτάσουν στο μηδέν πεθαίνει αφήνει τα αντικείμενα του στο τετράγωνο που άφησε και την τελευταία του πνοή και ξεκινάει από το μηδέν με έναν νέο Χαρακτήρα.   Σκοπός των παικτών είναι να βρούνε το τάλισμαν που θα τους επιτρέψει να φτάσουν στην κορυφή του βουνού και να πάρουν το βασιλικό στέμμα. Από τη στιγμή που ένα παίκτης θα φτάσει στην κορυφή και θα βάλει το πολυπόθητο στέμμα το παιχνίδι αλλάζει και κάθε παίκτης που θα πεθάνει δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά, ενώ ο κάτοχος του στέμματος για να κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή των υπολοίπων θα μπορεί σε κάθε γύρο να ρίχνει ένα πανίσχυρο Spell με 50% πιθανότητες επιτυχίας που αφαιρεί μια ζωή από όλους τους άλλους παίκτες και κάπως έτσι αναδεικνύεται και ο νικητής εκτός κι αν έχουμε συγκλονιστικές ανατροπές στο φινάλε με μάχες μέχρι θανάτου στην κορυφή του βουνού!

 

Αυτό είναι με δύο λόγια το κλασικό Talisman αλλά το παιχνίδι δεν μένει εκεί για τους λάτρες του είδους υπάρχει ένα Expansion το οποίο αγοράζεται σαν IAP και λέγεται THE REAPER - "Ο Χάρος βγήκε παγανιά" στην ελληνική του μετάφραση - σε αυτό στο ταμπλό σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα υπάρχει μια ακόμη φιγούρα ένας Χάρος που κόβει βόλτες με το δρεπάνι του και αλίμονο σου αν σε πετύχει στο δρόμο του και είναι στις κακές του θα σε στείλει στον άλλο κόσμο πριν προλάβεις να πεις τάλισμαν.  Τέλος εκτός από το πολύ καλό Expansion υπάρχουν και νέοι χαρακτήρες (και αυτοί IAPS λεφτά να έχεις για ξόδεμα) αλλά και μια πολύ καλή επιλογή για House Rules όπου μπορούμε να αλλάξουμε μερικές επιλογές των βασικών κανόνων του παιχνιδιού για πιο γρήγορο και διασκεδαστικό παιχνίδι - τέλος μέσα σε αυτές τις επιλογές υπάρχει και το αιμοβόρο Blood Bath (Λουτρό αίματος) όπου το παιχνίδι βρίσκει την πραγματική του φύση και οι παίκτες που θα πεθάνουν (ακόμη και πριν πάρει κάποιος στο στέμμα) φεύγουν οριστικά από το παιχνίδι με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνεται ένα ανελέητο PVP !!! Όποτε τσεκάρουμε - The Reaper - Blood Bath και όποιον πάρει ο Χάρος !!!

 

Το καταπληκτικό αυτό παιχνίδι που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας θα το βρείτε εδώ: https://itunes.apple...d681942253?mt=8                     


Τελευταία επεξεργασία από: lula, 13/06/2014 - 09:02


#307   sp3cial

sp3cial

    iPH User

  • 130 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:Irene.GR

Δημοσίευση 14/07/2014 - 12:36

Καλησπέρα παιδιά, διαβάζω στο site της εταιρείας για το Carcassonne for iPad, ότι μπορώ να παίξω με Game Center Friends μου. Αυτό σημαίνει real time παιχνίδι; Παίζουν ακόμα αρκετοί να φανταστώ; Έχει 9 ευρώ δεν είναι και λίγα.. για αυτό ρωτάω.



#308   lula

lula

    iPH Member

  • 269 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/10/2014 - 12:03

Καλησπέρα παιδιά, διαβάζω στο site της εταιρείας για το Carcassonne for iPad, ότι μπορώ να παίξω με Game Center Friends μου. Αυτό σημαίνει real time παιχνίδι; Παίζουν ακόμα αρκετοί να φανταστώ; Έχει 9 ευρώ δεν είναι και λίγα.. για αυτό ρωτάω.

Ναι μπορείς να παίξεις κανονικά και έχει πολύ κόσμο που παίζει - δεν είναι ανάγκη να είσαι συνέχεια συνδεδεμένος.  



#309   lula

lula

    iPH Member

  • 269 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/10/2014 - 12:24

Galaxy Trucker

Επιτέλους ένα ακόμη πολύ καλό επιτραπέζιο βγήκε τον δρόμο του για το Ipad και εγώ επέστρεψα για να γράψω δύο λόγια και για αυτό:)

 

Ο λόγος για το Galaxy Trucker ένα πολύ έξυπνο και διασκεδαστικό παιχνίδι που δεν πρέπει να λείπει από τις συλλογές μας - επιπλέον η Digital έκδοση του Ipad εισάγει και νέα στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού κάνοντας το έτσι μια από τις καλύτερες προτάσεις στο είδος του. Τα δύο νέα στοιχεία είναι το Turnbase Mode και το Campain ας πούμε όμως δύο λόγια για το κανονικό παιχνίδι

 

Το παιχνίδι χωρίζεται σε δύο φάσεις η πρώτη είναι η κατασκευή του διαστημοπλοίου και η δεύτερη το ταξίδι στο διάστημα

 

Φάση Α

 

Για να κατασκευάσουμε το διαστημόπλοιο μας κάνουμε χρήση πλακιδίων τα οποία τοποθετούνται ανάποδα στο χάρτη και αναπαριστούν τα διάφορα μέρη του σκάφους (Θάλαμοι, Ασπίδες, Ενέργεια, Όπλα, αποθήκες  κτλ)  - Στο κανονικό επιτραπέζιο αυτό γίνεται σε πραγματικό χρόνο όπου οι παίκτες αρπάζουν από τον σωρό όσο πιο γρήγορα μπορούν τα πλακίδια που τους χρειάζονται βάζουν πίσω αυτά που δεν τους κάνουν κτλ. Στο Ipad αυτό γίνεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με εξαίρεση το Pass and Play mode όπου η διαδικασία γίνεται σε γύρους με τη χρήση Action Points.

Εφόσον λοιπόν οι παίκτες κατασκευάσουν τα διαστημόπλοια τους περνάμε στη δεύτερη φάση αυτή του ταξιδιού

 

Φάση Β

Τα σκάφη είναι έτοιμα (με τα μειονεκτήματα τους) και το ταξίδι ξεκινά - η διαδικασία του ταξιδιού αναπαριστάται πολύ όμορφα σε ένα ντεκ με κάρτες όπου ο κάθε παίκτης στη σειρά του τραβάει μια και επιλέγει τι θα κάνει ή απλά εφαρμόζει αυτό που του λέει η κάρτα το κλειδί εδώ είναι ότι ο παίκτης που θα βρίσκεται πιο μπροστά σε θέσεις στην διαδρομή είναι και αυτό που είτε θα έχει το πλεονέκτημα όπως να διαλέξει πρώτος την καλύτερη ανταμοιβή είτε το μειονέκτημα του να δεχτεί πρώτος μια ενδεχόμενη επίθεση 

 

όταν το ντέκ ολοκληρωθεί οι παίκτες υπολογίζουν την κατάσταση του σκάφους τους ζημιές κτλ καθώς και τα λεφτά που έχουν κερδίσει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και έτσι προκύπτουν οι πόντοι νίκης, οι οποίοι θα αναδείξουν και τον νικητή - (Το ωραίο εδώ είναι ότι το σκάφος μας μπορεί να καταστραφεί ολοκληρωτικά΄και να μη φτάσει ποτέ στον προορισμό του οπότε και έχουμε πολυ μικρή συγκομιδή και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παρακαλάμε να καταστραφούν και αυτά των αντιπάλων μας. Τέλος για τους βετεράνους του επιτραπέζιου υπάρχει και ένα πολύ όμορφο Campaign με δικιά του ιστορία και πλοκή που χαρίζει τη μέγιστη πρόκληση και πολλές πολλές ώρες διασκέδασης.

 

Αυτό είναι με δύο λόγια το GT το ποίο θα το βρείτε σε προνομιακή τιμή κυκλοφορίας  (τις 2 πρώτες εβδομάδες)  εδώ: https://itunes.apple...=8&ign-mpt=uo=4   



#310   giabri

giabri

    iPH Elite Poster

  • 3.126 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/10/2014 - 21:59

Παιδιά κάτι σαν το stratego?ρωταω γιατί δεν διάβασα καλή κριτική για αυτό..

RF forever


#311   lula

lula

    iPH Member

  • 269 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/10/2014 - 09:53

Παιδιά κάτι σαν το stratego?ρωταω γιατί δεν διάβασα καλή κριτική για αυτό..


Νομίζω πως το καλυτερο ειναι το Ibattle που εχει και pass and play

#312   homodigital

homodigital

    iPH Member

  • 291 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/10/2014 - 17:50

Παιδια κάποιο παιχνιδι στρατηγικής που να μη θέλει χρηματα για να προχωρήσεις ή να το αναπτύξεις κλπ., υπάρχει; Κατεβασα το plunder pirates αλλα για να το χαρεις πρεπει να ψωνισεις. Το Ηay Day επισης και γενικά αμα δεν τα χωσεις δεν ευχαριστιέσαι τελικά παιχνιδι



#313   lula

lula

    iPH Member

  • 269 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/10/2014 - 13:36

Sentinels of Multiverse 

 

Πρόκειται ίσως για το καλύτερο Cooperative Card Game (Μαζί με το SpaceHulk Death Angel που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη για Mobile συσκευές). Ο κάθε παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός από τους διαθέσιμους Super Heroes (Οι χαρακτήρες είναι δημιουργήματα της φαντασίας της φαντασίας και οποιεσδήποτε ομοιότητες με γνωστά  πρόσωπα είναι απλά συμπτωματικές) και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον έναν από τους διαθέσιμους κακούς (προς το παρόν 4) με τελικό στόχο την επικράτηση του καλού απέναντι στο κακό όπως γίνεται σχεδόν πάντα στις ταινίες και τα παιχνίδια. Φυσικά το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί και Solo όπου ο παίκτης χειρίζεται μόνος του όλους τους χαρακτήρες (Το λιγότερο τρεις). Κάθε χαρακτήρας αλλά και κάθε κακός έχει το δικό του ξεχωριστό Deck καρτών και τις δικές του μοναδικές ιδιότητες. Το παιχνίδι παίζεται ως εξής: Κάθε χαρακτήρας παίζει πρώτα μια κάρτα από το χέρι του και τη βάζει στο πεδίο μάχης στη συνέχεια αποφασίζει αν θα χρησιμοποιήσει την ιδιότητα του χαρακτήρα του ή μια από της ιδιότητες των καρτών που βρίσκονται κάτω τέλος τραβάει μια νέα κάρτα στο χέρι του από το Deck και παίζει ο επόμενος -  η σειρά έχει ως εξής πρώτα ο  κακός κάνει την πρώτη κίνηση και ακολουθούν οι ήρωες ο κάθε ένας ξεχωριστά. Όταν ο κακός και οι ήρωες ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους τότε ανάλογα με το που γίνεται η μάχη παίζονται οι κάρτες γεγονότων - πχ αν η μάχη γίνεται στο νησί σε αυτή τη φάση θα εμφανιστούν δεινόσαυροι και θα επιτίθενται στους πάντες μετά παίζει πάλι ο κακός οι παίκτες το νησί  κτλ Φυσικά. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως το ότι ο κακός παίζει μόνος του απέναντι σε τρεις (τουλάχιστον) παίκτες δεν είναι κάτι που τον κάνει αδύναμο και αυτό γιατί στη διάρκεια της μάχης θα έχει τη βοήθεια των πιστών του υπηρετών και των εφευρέσεων του - επίσης όταν οι πόντοι ενέργειας του φτάσουν στο μηδέν δεν πεθαίνει αλλά γυρνάει την κάρτα από την άλλη πλευρά (ουσιαστικά γίνεται πιο δυνατός) και συνεχίζει τη μάχη - Αυτό είναι το Sentiels το οποίο όχι μόνο ακούγεται πολύ απλό αλλά πραγματικά είναι και υπόσχεται αμέτρητες ώρες διασκέδασης για έναν οι περισσότερους παίκτες μοναδικό του μειονέκτημα η τσουχτερή του τιμή (9€) αν και πρόκειται για μαι πάρα πολύ καλή υλοποίηση ενός πάρα πολύ ποιοτικού τίτλου και κατά τη γνώμη μου τα αξίζει 

 

https://itunes.apple...d923772792?mt=8



#314   lula

lula

    iPH Member

  • 269 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/11/2014 - 09:16

Star Realms 

 

Ένα μικρό διαμαντάκι έχει κάνει εδώ και καιρό την εμφάνιση του στις mobile συσκευές άλλα επειδή οι περισσότεροι δεν θα το ξέρουν αξίζει να γράψω δυο λόγια για αυτό - το παιχνίδι έρχεται σε όλες τις εκδόσεις (pc - ios - andorid - ipad - iphone) και είναι σχεδόν free - τι σημαίνει αυτό ότι μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα εκτός από το να παίξεις Online, να ανεβάσεις τη δυσκολία στο Hard και να ξεκλειδώσεις ένα επιπλέον σενάρια δηλαδή το κανονικό oneplayer game και το pass and play που είναι και το πιο σημαντικό δουλεύουν τέλεια - όλες οι κλειδωμένες λειτουργίες ξεκλειδώνουν με 3.99€ αλλά η πρόταση είναι τίμια γιατί εφόσον ξεκλειδώσεις το παιχνίδι μια φορά μετά το έχεις full για όλες τις συσκευές και φυσικά χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

 

Gameplay

 

Πρακτικά πρόκειται για έναν πολύ καλοφτιαγμένο κλώνο του Dominion έναν κλώνο όμως που είναι πολύ καλύτερος από όλα τα deckbulding games που έχουμε δει ως τώρα η ιδέα είναι πολύ απλή στο παιχνίδι υπάρχουν δύο είδη resource χρήμα και damage και τα δύο αυτά συγκεντρώνονται με τον ίδιο τρόπο το πρώτο χρειάζεται στο να αγοράσουμε καλύτερες κάρτες και να δυναμώσουμε το deck μας ενώ το δεύτερο στο να κάνουμε damage στη βάση του αντίπαλου αν μηδενίσουμε τα Hit point του και να κερδίσουμε την παρτίδα ειλικρινά δε χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω το παιχνίδι είναι πανεύκολο στην εκμάθηση και θα χρειαστούν λιγότερα από 10 λεπτά για να μπει στο κλίμα ακόμη και ο πιο αδαής - αλλά από εκεί και πέρα οι παίκτες θα παίξουν στα ίσα και ο καλύτερος θα κερδίσει απλά και όμορφα χωρίς μπόνους κάρτες και πράγματα που κάνουν την αντιμετώπιση του αντιπάλου ασύμμετρη όταν έχει χώσει περισσότερα χρήματα (αληθινά) από εμάς (πχ hearthstone) - Τέλος αξίζει να πω ότι το κανονικό παιχνίδι κοστίζει 16 ευρώ και και σου δίνει την δυνατότητα να παίξεις σε πολλά Modes ανάλογα με το πόσες τράπουλες έχεις (1 τράπουλα=2 παίκτες-Dual, 2 τράπουλες=3-4 Free For All - Hunter Mode - Team Battle, 3 τράπουλες= 6 παίκτες με έναν αυτοκράτορα για κάθε ομάδα - το καλύτερο από όλα, τέλος με κάποια επιπλέον boost packs των 3 ευρώ προστίθεται Solo και Cooperative) πραγματικά ότι πιο πλήρης έχω παίξει από άποψη διαφορετικών ειδών παιχνιδιού    

 

Το παιχνίδι θα το βρείτε εδώ free και πραγματικά θα το χαρείτε!!!  

 

https://itunes.apple...d893447125?mt=8



#315   lula

lula

    iPH Member

  • 269 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/11/2014 - 13:21

Arcane Quest 2 - Aka Hero Qest!!!

 

Ένα νέο παιχνίδι που έλειπε ήρθε αθόρυβα στο χώρο του Mobile Gaming το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το AQ2 δεν είναι κάτι άλλο από μια πολύ καλή έκδοση του δημοφιλές διαχρονικού RPG BOARD Game - "Hero Quest" - Εδώ λοιπόν έχουμε μια απόλυτα τίμια πρόταση έχουμε το παλιό καλό μας Hero Quest με πολλά επιπλέον καλούδια (XP Points νέα όπλα Spells, Πανοπλίες, Items - συν ένα πιο ολοκληρωμένο σύστημα μάχης με πολλά διαφορετικά ζάρια,αμέτρητα Quest πάνω σε χάρτη όπου επιλέγεις την επόμενη εκστρατεία (εδώ το παιχνίδι θυμίζει το κλασικό επιτραπέζιο Descent)  νέους Χαρακτήρες κτλ - Μιλάμε δηλαδή για ένα τόσο ολοκληρωμένο παιχνίδι που αξίζει το κόστος  του, τα οποία φτάνει 1.99$ και αυτά όχι υποχρεωτικά. Εδώ πρέπει να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο στον δημιουργό για την ιδιαίτερα τίμια πρόταση μου μας κάνει και αυτή έχει ως εξής: Καταρχήν το παιχνίδι διατίθεται εντελώς δωρεάν με διαφημίσεις ανάμεσα στις αποστολές και 4 χαρακτήρες τους κλασικούς (Πολεμιστής, Νάνος, Μάγος, Ξωτικό) Μπορείς δηλαδή να παίξεις όλο το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος και να το ολοκληρώσεις χωρίς να πληρώσεις τίποτα - επιπλέον υπάρχουν άλλες τρεις αγορές όπου η κάθε μια κοστίζει 0.99 και περιλαμβάνουν 2 χαρακτήρες η κάθε μια και ένα επιπλέον πακέτο έξτρα αποστολών - εδώ δύνεται και οι επιλογή να τα αγοράσουμε όλα μαζί για 1.99$ τέλος αξίζει να αναφέρω ότι σε οποιαδήποτε αγορά αφαιρούνται τα διαφημιστικά.

 

Νομίζω ότι δε χρειάζεται να πω κάτι άλλο η δοκιμή (αλλά και το μεγαλύτερο μέρος της εμπειρίας) είναι εντελώς δωρεάν και μια δοκιμή θα σας πείσει : https://itunes.apple...d933707614?mt=8

 

ΥΓ. Στο παιχνίδι υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς εικονικών χρημάτων με αληθινά αλλά πραγματικά δεν είναι αναγκαία και λειτουργεί περισσότερο ως CHEAT ;)           



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες