Electronic King
Ad
Δημοσίευση 22/09/2012 - 15:33
Κρίμα και είχα σκοπό να πάρω από εκεί...1000 φορές ταξιδάκι στην Αγγλία μόνος μου να δώσει και την πόλη χαχα
Κοίτα όπως είπα και παραπάνω εγώ είμαι γκαντέμης. Γενικά όμως δεν τηρεί το χρονοδιάγραμμα. Απ ότι κατάλαβα στην Αγγλία έχει λίγα μοντέλα αν τύχει και δεν το έχει το δικό σου θα περιμένεις μέχρι και 15 μέρες για να το φέρει από Αμερική.
Αν θες κοίταξε και στα eshop musicstore.de και cuberport.de, με τον πρώτο μιλάς με Έλληνα που δουλεύει εκεί και έχεις καλύτερη εξυπηρέτηση. Ο δεύτερο δέχεται κάτι σαν παζάρι, εμένα μου έκοψε 20 ευρώ από το macbook (lol) αλλά μου πρόσφερε καλό combo πακέτο μαζί με apple care και μειωμένα μεταφορικά που έβγαινε σε καλή τιμή μπορώ να πω.
Όταν τελειώσω και πάρω το mac στα χέρια μου θα γράψω για όλα τα καταστήματα με τα οποία μίλησα πριν προχωρήσω στην αγορά.
Χαχαχα Αστυνόμος Μπέκρας θέλεις να πειςJohnMast-> Αστυνόμος Μπέκας...

Του λέει ότι και καλά με πήραν από το Paypal τηλέφωνο για να με ρωτήσουν για την τελευταία συναλαγή μου, (η οποία και καλά ήταν μαζί του) και εγώ τους το έκλεισα επειδή δεν ήθελα να τον εκθέσω.
Του λέω αν θες να περιμένω μέχρι τέλος του μήνα θα μου δώσεις Apple Care,και όχι ένα χρόνο δικιά σου εγγύηση.
Και τι μου απαντά ο.... Sam
"To compensate you for this delay, we will extend your warranty for an extra year. Please accept our sincere apologies."
Ακριβώς το ίδιο μήνυμα μου είχε στείλει και με την πρώτη παραγγελία που είχε αργήσει

Φαντάζεσαι να είναι κανένα bot κι εμείς ψάχνουμε για ισπανόφωνο Άγγλο και Victor? χαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από: johnmast, 22/09/2012 - 15:34
Δημοσίευση 22/09/2012 - 15:38
Που ξέρεις, τέτοια Μαφια που ειναι αυτος τελικα, μπορει να σου ελεγε κανα ''...δυαρι η τριάρι;''!!

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 22/09/2012 - 15:40
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 22/09/2012 - 15:54
Φαντασου Δλδ να του στείλεις μακ αυτουνου για εγγύηση. Κουδουνιστρα θα σου στείλει!!!
Δημοσίευση 22/09/2012 - 16:11
Δημοσίευση 22/09/2012 - 16:19
Χαχαχα, άσε γιατί όπως λες κι εσύ τέτοια μαφία που είναι ή τσαντίρι για βίλα θα μου πουλήσει ή κανένα αυθαίρετο!!!Δεν του παζάρευες και κανα οικοπεδάκι στην Λούτσα!!
Που ξέρεις, τέτοια Μαφια που ειναι αυτος τελικα, μπορει να σου ελεγε κανα ''...δυαρι η τριάρι;''!!
Ναι απαντάει κονσέρβα πολλές φορές..Κι εμένα έτσι μου έλεγε...Εγω σου λέω άρχισε να κοιτάς γι αυτο που τον πονάει, το PayPal.. Αυτός για να πηγαίνει τέτοιο όγκο απο Αμερική Αγγλία συνέχεια κάποια κομπίνα κάνει..Υπάρχει περίπτωση να είναι και κλεμμένα,όλα τα περιμένω δεν αποκλείω τίποτα.
Φαντασου Δλδ να του στείλεις μακ αυτουνου για εγγύηση. Κουδουνιστρα θα σου στείλει!!!
Πήρα επιτέλους μετά από καιρό μία ξεχωριστή απάντηση, μου ζήτησε να του πω τι με ρώτησε το Paypal
Άρα τσίμπησε

Του λέω εγώ τώρα χονδρικά χονδρικά, αν θες να πω στο paypal ότι η αγορά έγινε μια χαρά και το προϊόν έρχεται θα μου δώσεις apple care

Κλεμμένα δε νομίζω να είναι, γιατί για μία πώληση πάνω από 1000$ διάβασα σε ένα forum χθες το βράδυ, έναν τον πήρε τηλέφωνο το Paypal να μάθει πως και από που έχει το προϊόν που θα πουλήσει. Όταν αυτός τους έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα το Paypal έκανε αναστολή λειτουργίας του λογαριασμού του!
Τι παραστατικά έχει τώρα... δεν ξέρω.. δεν γίνεται πάντως 7 χρόνια να.. βάζει το δάχτυλο στο μέλι και να μην τον έχουν πιάσει!! Ενώ ταυτόχρονα ζει σε μία πάρα πολύ καλή περιοχή όπως είδαμε χθες από τις "Αποκαλύψεις με τον johnmast"

Όπα έκτακτο, απάντησε ο Βασιλιάς
Μου λέει ένα ξερό ευχαριστώ (που θα πως στο paypal ότι όλα είναι εντάξει) ενώ προσπέρασε τα λεγόμενά μου για το apple care... what the... ρε τι είναι αυτός... Βιβλίο θα γράψω για την πάρτη του!
Τελευταία επεξεργασία από: johnmast, 22/09/2012 - 16:20
Δημοσίευση 22/09/2012 - 16:24
Αυτό που κάνει είναι: Δεν έχει απόθεμα ενώ εμφανίζεται ότι έχει πράγμα που απαγορεύει το ebay.
Σου λέει έφυγε πχ με μαιλ,ενώ δεν έχει φύγει και δεν το markάρει ως shipped στο eBay. Σε ερώτησή μου όταν μου είχε πει έφυγε αλλά δεν έδινε αριθμό αποστολής και δεν το μάρκαρε ως σταλμένο μου είχε πει
θα μιλήσω με τα γραφεία στην Αγγλία.
Αν θες έχω τη διεύθυνση στην Αγγλία αλλά μάλλον την έχεις κι εσύ αυτή είναι εύκολη.
Δημοσίευση 22/09/2012 - 16:31
Δημοσίευση 22/09/2012 - 16:34
Αυτό το πράγμα είναι άρρωστο. Κοντεύει μήνα και έχει δώσει το παληκάρι κοντά 3000Ε. Εγώ είχα δώσει 2100 περίπου και με δούλευε λες και είμαι κανάς χαζός.
Παίζαμε την κολοκυθιά,το έστειλα είναι στο δρόμο. Θα μιλήσω με την Αγγλία και θα σου πω. Κατευθείαν την άλλη μέρα του το ζήταγα μου έλεγε μαλακίες.
Την άλλη τα ίδια. Ε να πάει να μαμηθεί.
Ευτυχώς πήρα το λαπτοπ και είχε αίσιο τέλος,αλλά τέτοιο άγχος ποτέ πάλι.
Δημοσίευση 22/09/2012 - 16:38
Φίλε δεν πρόκειται να σου δώσει Apple Care κι εγώ επειδή με δούλευε 4-5 μέρες τον απείλησα και με το ebay και με το paypal αλλά μου είπε 1 χρόνο extended warranty αλλά στην αρχή δεν μου είπε δικιά του.Του λέω δε δίνει η Apple 1 χρόνο αλλά μόνο 3 πως γίνεται; Και μου απαντάει είναι δικιά μας εγγύηση. Ε εκεί του είπα μιλάω στο PayPal,την επόμενη μέρα το πρωί μου έδωσε tracking number.
Αυτό που κάνει είναι: Δεν έχει απόθεμα ενώ εμφανίζεται ότι έχει πράγμα που απαγορεύει το ebay.
Σου λέει έφυγε πχ με μαιλ,ενώ δεν έχει φύγει και δεν το markάρει ως shipped στο eBay. Σε ερώτησή μου όταν μου είχε πει έφυγε αλλά δεν έδινε αριθμό αποστολής και δεν το μάρκαρε ως σταλμένο μου είχε πει
θα μιλήσω με τα γραφεία στην Αγγλία.
Αν θες έχω τη διεύθυνση στην Αγγλία αλλά μάλλον την έχεις κι εσύ αυτή είναι εύκολη.
Τα ίδια έλεγε και σε εμένα, το λαμόγιο.
Τη διεύθυνση της αποθήκης στην Αγγλία; Με 100% ακρίβεια την έχεις; γιατί εγώ ξέρω μόνο ότι είναι στην περιοχή Egham
Δημοσίευση 22/09/2012 - 16:40
Ρε John πραγματικά κρίμα για την ταλαιπωρία σου. Ελπίζω να έχεις αίσιο τέλος.
Αυτό ελπίζω κι εγώ Jimmako... Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια που μου πρόσφερες

Αλλά τι λέω κι εγώ... είμαι τόσο γκαντέμης που θα μου τύχει καμία LG οθόνη θα έχω προβλήματα και με είδωλα... χαχαχα
btw Περαστικά στο macbook σου (διάβασα την ιστορία με την coca colla

Δημοσίευση 22/09/2012 - 16:41
Αυτό ελπίζω κι εγώ Jimmako... Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια που μου πρόσφερες
ελπίζω σύντομα να συζητάμε άλλα θέματα πιο εξειδικευμένα με το macbook όταν με το καλό θα το πάρω.
Αλλά τι λέω κι εγώ... είμαι τόσο γκαντέμης που θα μου τύχει καμία LG οθόνη θα έχω προβλήματα και με είδωλα... χαχαχα
btw Περαστικά στο macbook σου (διάβασα την ιστορία με την coca colla)
Σε ευχαριστώ. Τέλος καλό, όλα καλά ευτυχώς. Άντε με το καλό να το πάρεις και να στήσεις όπως θέλεις.
Δημοσίευση 22/09/2012 - 16:42
ελπίζω σύντομα να συζητάμε άλλα θέματα πιο εξειδικευμένα με το macbook όταν με το καλό θα το πάρω.
btw Περαστικά στο macbook σου (διάβασα την ιστορία με την coca colla)
Χοχοχοχο μην ακούς ρε τις ιστορίες με τα είδωλα,κι εγώ εχτές το είδα κι έχω και LG panel. Δεν φαίνεται καν,αν είναι δυνατόν να κάθονται να κάνουν αυτό ζήτημα..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες