Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης Σεισμών στο IOS 5


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   georgoud

georgoud

    iPH User

  • 161 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:georgoud

Δημοσίευση 22/08/2011 - 11:07

Αναρτημένη εικόνα

Στην IOS 5 Beta 2, είχαμε δει αναφορές σε "Quake Alert" ενσωματωμένες μέσα στο iOS 5,αλλά δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε ή ακόμη και να ενεργοποιήσουμε την επιλογή αυτή.

Σύμφωνα με το 9to5Mac η επιλογή αυτή προορίζετε για τους Ιάπωνες χρήστες. Το Τime magazine στις αρχές του έτους είχε εκτενή αναφορά για το σύστημα προειδοποιήσης σεισμών στην Ιαπωνία.

Japan has the most advanced earthquake early-warning system in the world. A nationwide online system launched in 2007, it detects tremors, calculates an earthquake's epicenter and sends out brief warnings from its 1,000-plus seismographs scattered throughout the country, one of the most earthquake-prone nations on the planet.


Η ανάγκη για ένα τέτοιο σύστημα προειδοποίησης τονίστηκε από τον καταστροφικό σεισμό 9,0 και μετέπειτα τσουνάμι στην Ιαπωνία. Οι χρήστες του IOS 5 έχουν σύμφωνα με πληροφορίες, την επιλογή να λαμβάνουν αυτές τις έγκαιρες προειδοποιήσεις στο κάτω μέρος των Notifications. Το σύστημα αυτό φέρεται να είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό για την ιαπωνική κινητή τηλεφωνία.

via [MacRumours]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες