H Samsung απαγορεύει την κυκλοφορία του iPhone5..!
Δημοσίευση 19/09/2011 - 17:46
Ad
Δημοσίευση 19/09/2011 - 17:48
Δημοσίευση 19/09/2011 - 17:49
με την όρεξη θα μείνει.έφαγε τη πρώτη ήττα στη Γερμανία και έχει τρελαθεί.άμα αρχίσεις και χάνεις δικαστήρια βράστα δεν υπάρχει περίπτωση να απαγορευτεί.ας κοιτάξει να βάλει μπαταρία αυτοκινήτου στο S 3 γιατί μόνο με τέτοια θα σηκώνει όλα αυτά που θέλει να βάλει μέσα.
δεν νομίζω να εφαγε και μεγάλη ηττα απο την στιγμη που το tab συνεχίζει να πωλείτε κανονικά στη γερμανια
Δημοσίευση 19/09/2011 - 17:51
Δημοσίευση 19/09/2011 - 18:08
οι αποφάσεις θα τεθούν σε ισχύ μετα τις 13 Οκτώβρη σύμφωνα με το δικαστήριο.και μόνο η δυσφήμηση πού χει φάει είναι αρκετή.δεν νομίζω να εφαγε και μεγάλη ηττα απο την στιγμη που το tab συνεχίζει να πωλείτε κανονικά στη γερμανια
Δημοσίευση 19/09/2011 - 18:13
και μενα μου φαινεται πολυπλοκο το android. ασε που απο εταιρια σε εταιρια εχει καποιες διαφορες.H σύγκριση δεν είναι μόνο μεταξύ συσκευών αλλά μεταξύ λογισμικών και νομίζω ότι εκεί το JB iOS > οτιδήποτε άλλο έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Γενικά το iOS με τα όποια μειονεκτήματα του είναι το απλούστερο λογισμικό που έγινε ποτέ. Αν είναι δυνατόν προσπαθούσα να χειριστώ το android του αδερφού μου και τα παράτησα δεν έβγαζα άκρη. Θα μου πείς μια συνήθεια είναι όλα όμως νομίζω ότι η καλημέρα της Apple είναι χώρια και ας με πούνε φανμπόι.
Δημοσίευση 19/09/2011 - 18:15
οι αποφάσεις θα τεθούν σε ισχύ μετα τις 13 Οκτώβρη σύμφωνα με το δικαστήριο.και μόνο η δυσφήμηση πού χει φάει είναι αρκετή.
καταρχήν η συσκευή θα συνεχίσει να πωλείτε απο το media markt το οποιο θα φερνει συσκευες απο την ολλανδια..
δευτερον πιστευω πως η καλυτερη διαφημιση ειναι η δυσφημηση..
και τριτον δεν ξερω ποιος απο τους δυο(apple η samsung)δυσφημηστικε περισσοτερο με αυτη τη κινηση της apple...
Δημοσίευση 19/09/2011 - 18:16
H σύγκριση δεν είναι μόνο μεταξύ συσκευών αλλά μεταξύ λογισμικών και νομίζω ότι εκεί το JB iOS > οτιδήποτε άλλο έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Γενικά το iOS με τα όποια μειονεκτήματα του είναι το απλούστερο λογισμικό που έγινε ποτέ. Αν είναι δυνατόν προσπαθούσα να χειριστώ το android του αδερφού μου και τα παράτησα δεν έβγαζα άκρη. Θα μου πείς μια συνήθεια είναι όλα όμως νομίζω ότι η καλημέρα της Apple είναι χώρια και ας με πούνε φανμπόι.
Όπως λες και ο ίδιος "Μία συνήθεια είναι" και συμφωνό διότι και εμένα μου πήρε μισή μέρα μεχρι να έρθω στα Νερά του

Δημοσίευση 19/09/2011 - 18:18
οι πωλήσεις θα δείξουν!καταρχήν η συσκευή θα συνεχίσει να πωλείτε απο το media markt το οποιο θα φερνει συσκευες απο την ολλανδια..
δευτερον πιστευω πως η καλυτερη διαφημιση ειναι η δυσφημηση..
και τριτον δεν ξερω ποιος απο τους δυο(apple η samsung)δυσφημηστικε περισσοτερο με αυτη τη κινηση της apple...
Δημοσίευση 19/09/2011 - 18:24
οι πωλήσεις θα δείξουν!
τώρα μίλησες σωστά...

αν και σαν καταναλωτές το τελευταίο που πρέπει να μας νοιάζει ειναι οι πωλήσεις...
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 19/09/2011 - 18:25
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες