Είσαι δικηγόρος φίλε μου? Αν ναι ίσως πρέπει να ανοίξεις ξανά τα βιβλία σου. Αν όχι με λίγο ψάξιμο στο google θα βρεις τις πληροφορίες που χρειάζονται. Αυτά που έγραψα ποιο πάνω είναι επιβεβαιωμένα από στελέχη και ανθρώπους δημοσίων σχέσεων σε μεγάλες εταιρίες. Επειδή όμως δεν είμαι δικηγόρος και δεν κατέχω καθόλου τον νόμο παρά μόνον ως νοήμων πολίτης, εκμεταλλεύομαι το εργαλείο που λέγεται google και ψάχνοντας για να μπορέσω να ξεκαθαρίσω ποιο νομικά τα γραφόμενά μου κατέληξα κάπου.Σύμφωνα με τον νόμο 3340/2005 - ΦΕΚ 112/Α'/10.5.2005 στο άρθρο 18 σε όλους τις παραγράφους λέει ξεκάθαρα πως η καταγραφή κλήσης του πελάτη για οποιαδήποτε εντολή όχι μόνον δεν απαγορεύεται, αλλά και ΥΠΟΧΡΕΟΎΤΑΙ να καταγράψει καθώς και να αποθηκεύσει την καταγραφή με ηλεκτρονικό τρόπο για τουλάχιστον ένα έτος.Εάν πάλι δεν έχω καταλάβει εγώ καλά η εάν οι πληροφορίες από τις εταιρίες που συνεργάζομαι είναι λανθασμένες συγχωρέστε με και θα ήθελα να μιλήσει κάποιος που κατέχει το αντικείμενο περισσότερο από εμάς να μας διαφωτίσει.
ευγε που ερευνεις κ θελεις να ενημερωνεσαι
ομως θα πρεπει να διαβαζεις κ σωστα
λεει λοιπον το παραπανω αρθρο, οτι εταιριες που δεχονται εντολες απο τους πελατες της, υποχρεουνται να της αποθηκευουν για να υπαρχουν αποδειξεις
αυτο γινεται κατοπιν ενημερωσης στην αρχη της συνομιλιας
επισης αυτο ισχυει για εταιρικες συνομιλιες κ οχι για προσωπικες (ιδιωτες) οπως ειμαστε εμεις
Τι εννοείς;
εννοει μαλλον, πως δεν θεωρει την ηχογραφηση 3ο μερος της συνομιλιας