σωστος'Ισως αγοράζει ενδεχομένος απο κύπρο με 15% φπα
Αγορα απο easy buy world
Από
diwali33
, 25/09/2011 19:27
51 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 23/04/2012 - 12:08
Ad
Δημοσίευση 23/04/2012 - 12:09
Μεταφορά θέματος στην ενότητα blabla.
Δημοσίευση 18/10/2012 - 14:14
Πήρε κανένας το iPhone 5 απο αυτούς;
Δημοσίευση 18/10/2012 - 17:13
Έκανα παραγγελία απο το EBW για να δώ αν και πότε θα παραλάβω το πολυπόθητο iPhone. Στις μέχρι τώρα ερωτήσεις μου είναι ευγενικοί και πολύ γρήγοροι στις απαντήσεις του μέσω emai. Για το αν είναι απο Ευρώπη, σφραγισμένο και σχετικά με την εγγύηση μου απάντησαν :
Κανονικά με Ελληνικό φορτιστή. Ναι είναι σφραγισμένο στην ζελατίνα του και έχει κανονικά πανευρωπαϊκή εγγύηση ένα χρόνο από την αντιπροσωπία της Apple. Για ότι άλλο στην διάθεση σας.
Όταν θα έχω νεότερα θα σας ενημερώσω .
Κανονικά με Ελληνικό φορτιστή. Ναι είναι σφραγισμένο στην ζελατίνα του και έχει κανονικά πανευρωπαϊκή εγγύηση ένα χρόνο από την αντιπροσωπία της Apple. Για ότι άλλο στην διάθεση σας.
Όταν θα έχω νεότερα θα σας ενημερώσω .
Δημοσίευση 27/10/2012 - 17:19
αγόρασα εγώ το 3gs μου και απ την πρώτη στιγμή είχε πρόβλημα το home button. μου το είχαν επισημάνει αρκετοί φίλοι (γτ δεν το "νιώθεις" όταν το πιέζειςΕγω φιλε μου 3 φορες που αγορασα online ολα μια χαρα .Εσυ εχεις αγορασει απο το μαγαζι αυτο ?
Αν αγορασες για πες μας προβληματα που αντιμετωπισες ?Ετσι για να μαθαίνουμε .Ευχαριστω
Δημοσίευση 09/02/2013 - 13:20
Τελικά είχε κάποιος επιτυχή αγορά iPhone 5 απο το ebw?
Δημοσίευση 27/02/2013 - 14:58
Το καταστημα και η συμπεριφορα τους ειναι απαραδεκτη! Αν κανεις εξαιρεσει τις χαμηλοτερες τιμες (οι οποιες μαλλον οφειλονται σε ελαττωματικα προιοντα - β' διαλογης), ειναι ενα καθ' ολα το χειροτερο καταστημα με το οποιο ειχα συναλλαγη. Αγορασα κινητο τηλεφωνο, το οποιο απο την πρωτη στιγμη ειχε προβλημα. Το καταστημα, ενω ειναι το μονο το οποιο μπορει να κανει αντικατασταση συσκευης (και οχι το service ή η αντιπροσωπεια) το εκανε γαργαρα και με "πλαγιους" τροπους προσπαθουσε να το αποφυγει. Ενω εχει (λεει) τεχνικο τμημα κλπ, επεμενε να σταλει το κινητο στην αντιπροσωπεια, πραγμα το οποιο σημαινει πως με το που εισαγεται το κινητο στην αντιπροσωπεια αυτοματως χανεις το δικαιωμα αντικαταστασεως. Με ασχημο και αγενη τροπο απο ολους τους υπαλληλους, αναγκαστηκα να αφησω το κινητο στο καταστημα ωστε να σταλει την ιδια ημερα στην αντιπροσωπεια (οπως μπροστα μου ανεφεραν πως θα εφευγε ο υπαλληλος να το παει). Μου ηρθε και (αυτοματοποιημενο) μυνημα αργοτερα πως η συσκευη παραδοθηκε στην αντιπροσωπεια και μετα απο 2 ημερες που τους πηρα, δεν ηξερε κανεις τιποτα. Ζητησα να μιλησω με υπευθυνο και μου ειπαν πως δεν υπηρχε. Ζητησα προισταμενο, τμηματαρχη, επικεφαλης.....τιποτα, δεν ηταν κανεις εκει. Ζητησα κινητο, καποιο τηλεφωνο με το οποιο επικοινωνουν και αυτοι, τιποτα, το απεφευγαν και μου καναν πασα τον πιο αγενη και ξερολα του μαγαζιου, τον μιστερ γ..αω, ο οποιος μου ειπε πως και καλα εγω δεν καταλαβα καλα και πως το κινητο ΔΕΝ ειχε φυγει την Δευτερα τελικα αλλα θα εφευγε τωρα (Τεταρτη δηλαδη). Και ολα αυτα με αγενεια και βιασυνη να με κλεισει. Φουμαρα! Το ενα ψεμα μετα το αλλο, με αγενεστατο τροπο και β' διαλογης προιοντα. Ενα κω..μαγαζο μια σταλια, σκονισμενο, να βρωμαει απο την πολυκοσμια, τιγκα στον κακομοιρη τον κοσμο να περιμενει τους ασχετους και αγενεις υπαλληλους να τους εξυπηρετησουν, με αδικαιολογητα πολλη ωρα αναμονης (εχω ψωνισει κι αλλες φορες), ενα μαρτυριο γενικα. Ανυπομονεις να φυγεις και να μην ξαναπατησεις εκει. Η τυχη του κινητου αγνοειται. Σιγουρο ειναι πως απο την πρωτη στιγμη, θα εχει περασει τουλαχιστον μια εβδομαδα αναμονης, χωρις συσκευη αντικαταστασεως, με αποτελεσμα να παραλαβω πισω το αξιας 400 Ευρω τηλεφωνο, που θα επρεπε να ειναι ανεγγιχτο και ολοκαινουριο, επισκευασμενο και επιδιορθωμενο αφου δεν ηθελαν, ως οφειλαν, να κανουν αντικατασταση. Μακρυα απο κοντα τους! Φαινεται αρχικα πως γλιτωνεις χρηματα, αλλα αφ΄ενος παιρνεις ενα αμφιβολου ποιοτητας προιον και τρεχεις και εκνευριζεσαι τοσο πολυ μετα που καταληγει χειροτερα και ακριβοτερα τελικα
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες