Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αγορα απο easy buy world

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
51 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   yell0wsoldi3r

yell0wsoldi3r

iPH Honored Advanced Member

• 1.391 μηνύματα
  • Twitter:@zax0s
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 25/09/2011 - 22:49

Αλλά όμως καμμιά σχέση! Κανένα κινητό στυλ iPhone δεν είναι παραεισαγωγές και όλα έχουν ελληνική εγγύηση!το δκό μου που το αγόρασα από αυτούς ήταν του cosmote και φυσκά με ελληνική εγγύηση!

Για το iPhone να το δεχτω αυτο μιας και σε λιγες χωρες ειναι factory unlocked.
Αλλα μην το γενικευουμε.
Θελεις να μου πεις οτι μαγαζια (οπως το συγκεκριμενο και πολλα πολλα ακομα) που εχουν κινητα τηλεφωνα (και στυλ iPhone εννοειται - και οχι μονο κινητα τηλεφωνα φυσικα)σε τιμες 100 και 150 € κατω απο την "επισημη" ελληνικη τιμη δεν ειναι παραεισαγωγες?

Γιαυτό και ποτέ δεν τους βρίσκεις στο τηλ γιατί είναι μακράν οι καλύτεροι σε τιμές και όλα είναι οκ!

Το συνειρμό αυτόν δεν μπορω δυστυχως να τον καταλαβω.
Δηλ επειδη εχουν εξαιρετικες τιμες,δεν μπορουν να εχουν και σωστη επικοινωνια με τον πελατη?
Εγινε..

Και για να το ξανατονισω:
Οι τιμες στο μαγαζι τους ειναι εξαιρετικες.
Αυτο που λεω (και που επαναλαμβανουν και αρκετοι φιλοι παραπανω) ειναι να προτιμαμε παραλαβη απ'το καταστημα.

Γιατι οποιος δεν γνωριζει τι γινεται με τις online παραγγελιες με το συγκεκριμενο καταστημα μαλλον εθελοτυφλει και "παρασυρεται" απο τις ομολογουμενως εξαιρετικες τιμες του.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2011 - 22:57

Διαβασε εδω κριτικες για το καταστημα http://www.360-gr.co...ht=easybuyworld και ξανα σκεψου το 100 φορες πριν αγορασεις απο αυτους.... Αν παλι το εχεις παρει αποφαση και κανεις παραγγελεια μεσω ιντερνετ κανε μια προσευχη πριν.... Εκτος και αν πας απο κοντα

#18   entzo

entzo

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2011 - 23:39

Για το iPhone να το δεχτω αυτο μιας και σε λιγες χωρες ειναι factory unlocked.
Αλλα μην το γενικευουμε.
Θελεις να μου πεις οτι μαγαζια (οπως το συγκεκριμενο και πολλα πολλα ακομα) που εχουν κινητα τηλεφωνα (και στυλ iPhone εννοειται - και οχι μονο κινητα τηλεφωνα φυσικα)σε τιμες 100 και 150 € κατω απο την "επισημη" ελληνικη τιμη δεν ειναι παραεισαγωγες?

Το συνειρμό αυτόν δεν μπορω δυστυχως να τον καταλαβω.
Δηλ επειδη εχουν εξαιρετικες τιμες,δεν μπορουν να εχουν και σωστη επικοινωνια με τον πελατη?
Εγινε..

Και για να το ξανατονισω:
Οι τιμες στο μαγαζι τους ειναι εξαιρετικες.
Αυτο που λεω (και που επαναλαμβανουν και αρκετοι φιλοι παραπανω) ειναι να προτιμαμε παραλαβη απ'το καταστημα.

Γιατι οποιος δεν γνωριζει τι γινεται με τις online παραγγελιες με το συγκεκριμενο καταστημα μαλλον εθελοτυφλει και "παρασυρεται" απο τις ομολογουμενως εξαιρετικες τιμες του.

Εγω φιλε μου 3 φορες που αγορασα online ολα μια χαρα .Εσυ εχεις αγορασει απο το μαγαζι αυτο ?
Αν αγορασες για πες μας προβληματα που αντιμετωπισες ?Ετσι για να μαθαίνουμε .Ευχαριστω

#19   unforgiven

unforgiven

iPH User

• 191 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2011 - 23:48

Είχα αγοράσει από εκεί, μεταξύ των άλλων, και ένα Desire το οποίο ήταν παραεισαγωγή από Γερμανία.

Το θέμα της επικοινωνίας και της εξυπηρέτησης πρέπει να το προσέξουν. Δεν είναι δυνατόν τα τηλ να τα σηκώνουν οι υπάλληλοι που εξυπηρετούν τους πελάτες στο κατάστημα, το οποίο ώρες αιχμής θυμίζει κάτι από παζάρι στον Σχιστό...

#20   yell0wsoldi3r

yell0wsoldi3r

iPH Honored Advanced Member

• 1.391 μηνύματα
  • Twitter:@zax0s
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 26/09/2011 - 00:19

Εγω φιλε μου 3 φορες που αγορασα online ολα μια χαρα .Εσυ εχεις αγορασει απο το μαγαζι αυτο ?
Αν αγορασες για πες μας προβληματα που αντιμετωπισες ?Ετσι για να μαθαίνουμε .Ευχαριστω

Πρωτον σε παραθετω το link που δινει ο φιλος ababapanos παραπανω.

Οσο για την περιπτωση μου:

Πριν μερικα χρονια:

1. Controller για XBOX 1: Original (οπως αναγραφοταν και στο site) Τους περνω για επιβεβαιωση και με διαβεβαιωνουν οτι ειναι Original και σφραγισμενο.Ερχεται μετα απο 3-4 μερες το Courier ανοιχτη συσκευασια και φυσικα 3rd party προιον.
Τα "ακουσαν" και το πηραν πισω μετα απο καμια 10αρια τηλεφωνηματα.

2. Ακομα πιο "λαθος" περιπτωση. Παραγγελια Sony MS Pro Duo 8GB για PSP. Original SONY (οπως ανεγραφαν στο site τους).Η τιμη ηταν αν θυμαμαι καλα στα 80-85€ (οταν εκεινη την εποχη κοστιζε στην αγορα γυρω στα 120€)
Παθημενος απ'την προηγουμενη φορα και θεωρωντας οτι εκαναν λαθος, τους ξαναπερνω για να επιβεβαιωσω τα παραπανω γραφομενα στο site τους (original κτλ).Με διαβεβαιωνουν και σε ερωτηση μου πως και τοσο χαμηλη η τιμη μου λενε οτι εχουν αλλο προμηθευτη κτλ κτλ "κλασικα εικονογραφημενα".Αυτη τη φορα τους λεω οτι θα το ανοιξω το δεμα μπροστα στον Courier να το ελεγξω και μου λενε οκ.

Να μην τα πολυλογω η καρτα ηταν κινεζικη "μαιμουδιτσα" (θα βρεις σχετικες αναφορες στο google).
Φυσικα δεν την πηρα και δεν την πληρωσω ποτε.
Οταν τους πηρα τηλ να τους το πω αρχισαν το "κλαμα": "Να, και μα και μου και φταει ο προμηθευτης μας, κτλ κτλ".

Αυτα ολα χρονολογουνται 4-5 χρονια (ισως και παραπανω) πισω.

Απο τοτε εγω δεν μπορω να ξαναψωνισω απ'το συγκεκριμενο καταστημα.

Αν διαβασεις και το link του ababapanos καθως και πολλα αλλα τετοια στο net θα καταλαβεις.

Τωρα που εχουν αρκετα EBW Points, τουλαχιστον εισαι διασφαλισμενος.
Πηγαινεις το βλεπεις και το περνεις.

Μαιμουδιτσες σ'αυτα δυσκολα χωρανε.

#21   Atom

Atom

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2011 - 00:37

Δεν έχω καλή εμπειρία από ebw. Μια φορά παρήγγειλα ένα Sony Ericsson Xperia X10 και μου το έφεραν ανοιγμένο. Η πλάκα είναι όταν τους ζήτησα το λόγο μου ανέφεραν ότι αποκλείεται να συνέβη κάτι τέτοιο ή για να το πω διαφορετικά δεν παραδέχτηκαν ποτέ το λάθος τους. Δεν ξαναψώνισα έκτοτε και δεν το συστήνω.

#22   drmdtsap

drmdtsap

iPH User

• 165 μηνύματα
  • GameCenter:drmdtsap

Δημοσίευση 04/10/2011 - 13:12

φιλος μου και συναδελφος μου πηρε πριν περιπου 2 χρονια, ισως και λιγοτερο δεν θυμαμαι, ενα macbook. του ηρθε ανοιγμενο. τους πηρε και τους ειπε τι συμβαινει και εκεινοι απαντησαν οτι το ανοιξαν για να περασουν το λογισμικο...!!!! εντωμεταξυ μεσα στη συσκευασια δεν υπηρχε κανενα dvd mac os... επισης μου τον εφερε να του περασω κατι και στην εγκατασταση ζηταγε κωδικο ασφαλειας τον οποιο φυσικα δεν το ειχε ο φιλος μου... οπως ειπαν και οι προηγουμενοι καλο ειναι μονο απο εκει και αφου το ελεγξεις τοτε αγορασε το... επισης το macbook δεν ηταν ελληνικο στο 1000000%...και στανταρ χρησιμοποιημενος ή εκθεσιακος ή δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω.

#23   Diablo

Diablo

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2011 - 20:17

φιλος μου και συναδελφος μου πηρε πριν περιπου 2 χρονια, ισως και λιγοτερο δεν θυμαμαι, ενα macbook. του ηρθε ανοιγμενο. τους πηρε και τους ειπε τι συμβαινει και εκεινοι απαντησαν οτι το ανοιξαν για να περασουν το λογισμικο...!!!! εντωμεταξυ μεσα στη συσκευασια δεν υπηρχε κανενα dvd mac os... επισης μου τον εφερε να του περασω κατι και στην εγκατασταση ζηταγε κωδικο ασφαλειας τον οποιο φυσικα δεν το ειχε ο φιλος μου... οπως ειπαν και οι προηγουμενοι καλο ειναι μονο απο εκει και αφου το ελεγξεις τοτε αγορασε το... επισης το macbook δεν ηταν ελληνικο στο 1000000%...και στανταρ χρησιμοποιημενος ή εκθεσιακος ή δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω.

Γενικά έχω ακούσει διάφορα από EBW. Ένας συνάδελφος πήρε κινητό από εκεί και του το έστειλαν ανοιγμένο. Τους ζήτησε το λόγο και έπειτα από έντονη λογομαχία, αν και δεν πήρε τα λεφτά του πίσω, αναγκάστηκε να πάρει ένα άλλο τηλέφωνο. Από κομπογιαννίτες στα Ελληνικά e-shops άλλο τίποτα...

Τελευταία επεξεργασία από: Diablo, 09/10/2011 - 20:18

#24   chrisostomos

chrisostomos

iPH Addict

• 631 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/10/2011 - 20:57

Στο κατάστημα αυτό μπορείτε να βρείτε πράγματι ευκαιρίες αλλά με υψηλό ρίσκο εγώ που ασχολούμαι εδώ και κάνα 2 χρόνια με το xbox360 έχουν ακούσει πολλά τα αυτιά μου οι άνθρωποι πουλάνε για καινούρια πράγματα που έχουν πάρει χαλασμένα τα έχουν ψευτοεπισκευασει και όταν ζητάς εξηγήσεις το παίζουν Κινέζοι παρόλα αυτά έχω πάρει και προϊόντα σφραγισμένα unofficial σε πολύ καλές τιμές αλλά γενικότερα η δική μου άποψη είναι να καταλήγει κάποιος εκεί αν έχει εξαντλήσει όλες του τις επιλογές και να είναι υποψιασμένος και να ψάξει αυτό που παραλαμβάνει διεξοδικά.

#25   weaven

weaven

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2012 - 18:58

Είμαι νέο μέλος στο iphonehellas.gr και νέος χρήστης iPhone (ευχαριστώ και για τον οδηγό για Jailbreak iOS 5.0.1 btw) και παρακολουθώ το forum και έπεσα πάνω σε αυτό το thread, θα ήθελα και εγώ να μοιραστώ την εμπειρία μου με Easy Buy World:
Aν και άκουγα πολλά για παραεισαγωγές και μούφες και μαιμού πήγαμε με ένα φίλο πριν τα Χριστούγεννα και πήραμε ένα iPhone 4S στο κεντρικό τους στο Μαρούσι και ήταν αυθεντικό ελληνικής αντιπροσωπείας και όχι παραεισαγωγής και αρκετά φθηνότερο από άλλα μαγαζιά, οπότε σίγουρα θα το συνιστούσα για προϊόντα Apple. O φίλος μου ενδιαφέρεται και για iPad 2 τώρα άμα το πάρει θα του πω να γράψει εντυπώσεις και από τη δεύτερη αγορά του.

#26   karpoutzidid

karpoutzidid

iPH Contributor

• 1.218 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:karpoutzidis

Δημοσίευση 28/01/2012 - 19:10

μαγκες.απο μενα το μαγαζι ειναι φολα.ειχα ενα ps3 το οποιο δεν ειναι το γνωστό πρόβλημα με την θερμοκρασία αλλα απο οτι ειπαν ειχε καει η vga(πολυ τραβηγμένο αλλα εφικτό οποτε παμε παρακατω).εκαναν τουλαχιστον 2 βδομαδες για να με παρουν να μου πουν τι προβλημα ειχε και αν θελω να το επισκευάσω.εγω δεν εβγαζα γραμμη με τπτ.τελος παντων ηρθε.ολα ωραια και καλα.το βαζω να παιξει και μετα απο 2 λετα βγαζει προβλημα θερμοκρασίας το ps3 και κλίνει μονο του.τα βελτιλατερ του να δουλεύουν στο φουλ πρην κλείσει.ειδα οτι ειχα εγγύηση και τους περνω τηλ(ματεα) τους στελνω μαιλ.και μετα απο 5 μερες ακριβος(φοβερι σύμπτωση)απαντανε και μου λενε τι προβλημα εχεις φιλαρακι?και οταν τους λεω το και το.φερτο να το δουμε αλλα να ξερεις δεν εισαι μεσα στην εγγύηση.και δεν πηγε ποτε εκει ξανα το ps3.

#27   parhss

parhss

iPH Contributor

• 1.663 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:paridion

Δημοσίευση 28/01/2012 - 19:23

που το ειδατε οτι ειναι ποιο φθηνο το iphone
My link

#28   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.964 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 28/01/2012 - 19:33

από προσωπική εμπειρία έχω πάρει δυο τηλέφωνα πρώτα ένα htc μέσω e-shop γιατί είμαι από επαρχία ήρθε όλα καλά μετά από 8 μήνες παράγγειλα ένα nokia 6500 γιατί είχε μεγάλη διαφορά τιμής με αλλά καταστήματα ήρθε και το δεύτερο δεν λέω αλλά όταν το άνοιξα το τηλέφωνό ήταν από movistar ισπανιας χωρίς χαρτιά και σε αθλία κατάσταση εξωτερικά τους πήρα τηλέφωνο αλλά αναμονή ώρες όταν τελικά τους βρήκα η απάντηση ήταν να το πάω πίσω με έξοδα δικά μου και θα μου το άλλαζαν σαν μεταχειρισμένο τώρα ο καθένας ας βγάζει τα συμπεράσματα μονός του <_<

#29   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1.823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 30/01/2012 - 15:54

Ελεγα να "χτυπησω" απο το εν λογω καταστημα μια μπαταρια για το Iphone 3G μου που "τα χει φτυσει" με 15€! Λεει οτι ειναι απο την Apple! Λετε να μου δωσουν καμια μεταχειρισμενη/μαιμου/προβληματικη? Πως μπορω να δω αν ειναι χρησιμοποιημενη η καινουρια?

#30   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 30/01/2012 - 15:56

H apple δε δίνει μπαταρίες/ανταλλακτικά γνήσια.Αν λέει έτσι λέει ψέμματα προφανώς.

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1