Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Το TomTom Car Kit θα διατίθεται επισημα από τον Οκτώβριο!


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1   thanasis

thanasis

    iPH Guru

  • 9,488 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 03/09/2009 - 17:28

Η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση γνωστοποίησε την κυκλοφορία-διάθεση του εν λόγο συπληρωματικου εξαρτηματος πλοηγησης για τον μηνα Οκτωβριο..

Αναρτημένη εικόνα

Αξιζει να σημειωθει για ακομα μια φορα ότι το TomTom Car Kit δεν είναι παρά ένα εξάρτημα που παρέχει καλύτερη υποστήριξη για τη συσκευή μας, πλήρως συμβατό με την παλάιοτερη γενιά iPhone και iPod Touch.Περιλαμβάνει ένα δέκτη GPS ξωτερικο και πιο ισχυρό από τον ηδη υπαρχον του iPhone.Το συγκεκριμενο εξαρτημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο όταν το iPhone επροκειτο να μας παει σε μια διαδρομη.Ακομα ενα χαρακτηριστικο ειναι ενα πιο ισχθρο ηχειο που βελτιώνει την ποιότητα (και όγκο)του ηχου, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να ακούσετε τον ήχο φωνητική καθοδήγηση παρεχοντας και την ευκαιρία να επαναφορτίσετε τη συσκευή μας,μέσω του αναπτήρα ή του βύσματος USB στο αυτοκίνητό μας.Οι φήμες που κυκλοφορούν στο δίκτυο δείχνουν ότι η τιμή του προϊόντος πρέπει να είναι περίπου 130 €.Η ακριβης ημερομηνια του carkit δεν εχει γινει ακομα γνωστη.

Πηγη: ispazio

ezgif_com_crop_2.gif


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   anesi

anesi

    iPH newbie

  • 78 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/09/2009 - 18:09

Μέσα από το εξάρτημα αυτό θα μπορεί το κινητο να παίζει μουσική ή χρησιμοποιήτε μόνο μέσω της ανάλογης εφαρμογής? ευχαριστω.




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες