Ελληνικό unboxing του iPhone 4S
Δημοσίευση 16/10/2011 - 02:15
Ad
Δημοσίευση 16/10/2011 - 02:16
Με το συμπάθιο, αλλά έχεις ήδη το iPhone4 και λες ""τέλειο"" αυτό εδώ??
Τι ακριβώς σου προκάλεσε αυτό το ρίγος, η μετατόπιση των πλήκτρων??
χαχααχαχα ελιωσα! το + μου πολυ ανετα!
Δημοσίευση 16/10/2011 - 02:23
Δε νομίζω ότι είναι ακριβώς έτσι.αυτό ομολογουμένως από την μία είναι καλό γιατί θα μπορούμε και εμείς με τα 4αρια να έχουμε siri αλλά από την άλλη με το καθεστός που υπάρχει από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στην ελλάδα το ότι χρησιμοποιεί το internet είναι ένα θέμα διότι θα χρειάζεσαι ένα αξιόλογο όγκο MB για να μπορείς να κάνεις ελεύθερα την χρήση του... Με λίγα λόγια και πάλι περιοριζόμαστε στην χρήση του μέσω wi-fi
Προφανώς δεν "στέλνει" τη φωνή σου μέσω ίντερνετ στον server και περιμένει απάντηση.
Το λογικό είναι να μετατρέπει τη φωνή σου σε κείμενο και να το στέλνει και να λαμβάνει πίσω κάποιο κείμενο το οποίο θα το διαβάζει.
Μιλάμε δηλαδή για κάτι λίγα byte σε κάθε χρήση. Λιγότερα από το να κάνεις chat μέσω messenger ας πούμε.
Φαντάζομαι το έχουν υπολογίσει αυτό.
Δημοσίευση 16/10/2011 - 02:28
Δε νομίζω ότι είναι ακριβώς έτσι.
Προφανώς δεν "στέλνει" τη φωνή σου μέσω ίντερνετ στον server και περιμένει απάντηση.
Το λογικό είναι να μετατρέπει τη φωνή σου σε κείμενο και να το στέλνει και να λαμβάνει πίσω κάποιο κείμενο το οποίο θα το διαβάζει.
Μιλάμε δηλαδή για κάτι λίγα byte σε κάθε χρήση. Λιγότερα από το να κάνεις chat μέσω messenger ας πούμε.
Φαντάζομαι το έχουν υπολογίσει αυτό.
μακάρι να είναι όπως τα λες το εύχομαι ..... γιατί αν δεν είναι έτσι την κάτσαμε την βάρκα. Όλα αυτά θα φανούν στην πορεία ..
Δημοσίευση 16/10/2011 - 17:13
Εσεις τι λετε; Θα μου λειτουργησει; (δεν πιστευω πως όχι)...
Δημοσίευση 16/10/2011 - 17:18
Τελευταία επεξεργασία από: iManiac, 16/10/2011 - 17:18
Δημοσίευση 17/10/2011 - 15:26
Δημοσίευση 17/10/2011 - 15:34
Δημοσίευση 17/10/2011 - 16:45
Και ο καναπες της γιαγιας απο πισω στο φοντο δινει μια νοτα πολυ κυριλε στο review... Αλλα ο φιλος με μπερδεψε, τι εννοει μετατοπιστικαν τα κουμπια προς τα κατω;;; Περα απο την εγκοπη αλλαξαν θεση και τα κουμπακια;
Το κουμπί για το αθόρυβο μετατοπίστηκε λίγο πιο κάτω
Δημοσίευση 17/10/2011 - 17:25
Θα έλεγα ότι αυτό το βίντεο είναι πραγματικά ελεεινό.
όταν είπε unboxing , προφανώς τελικά εννοούσε να τον βλέπουμε απλά να ανοίγει το κουτί και να το βγάζει.
ΕΛΕΟΣ.
Μετά από 24 ώρες αναμονής στην ουρά ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω. Παρεμπιπτόντως όταν λέμε un-boxing εννοούμε ακριβώς αυτό: unboxing. Διαφορετικά θα λεγόταν review, hands-on ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Ζητάω συγνώμη που δεν βρήκα ειδικό background-στούντιο να κάνω ειδικό ξεπακετάρισμα αλλά περιορίστηκα στο σημείο με τον καλύτερο δυνατό φωτισμό που είχα στη διάθεση μου.
Αντί λοιπόν να δούμε την ουσία, ότι ένα ολόκληρο site έστειλε έναν άνθρωπο (για τρίτη φορά μετά τα iPhone 4 και iPad 2) ξόδεψε χρόνο και χρήμα για να φέρει πρώτο στην Ελλάδα το iPhone 4S -το οποίο μάλιστα κληρώνει δωρεάν στους αναγνώστες του- κάνουμε τα κλασικά κακεντρεχή σχόλια στη λογική "δεν βαριέσαι", τσάμπα ειναι μπορώ να γράφω ότι μου έρθει στο κεφάλι, κρυμμένος πίσω από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο.
Κάτι σαν την περίπτωση με το iPhone 5 και το 4S. Που τελικά βγήκε το δεύτερο ακριβώς όπως είχα γράψει...
Δημοσίευση 17/10/2011 - 17:28
Μετά από 24 ώρες αναμονής στην ουρά ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω. Παρεμπιπτόντως όταν λέμε un-boxing εννοούμε ακριβώς αυτό: unboxing. Διαφορετικά θα λεγόταν review, hands-on ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Ζητάω συγνώμη που δεν βρήκα ειδικό background-στούντιο να κάνω ειδικό ξεπακετάρισμα αλλά περιορίστηκα στο σημείο με τον καλύτερο δυνατό φωτισμό που είχα στη διάθεση μου.
Αντί λοιπόν να δούμε την ουσία, ότι ένα ολόκληρο site έστειλε έναν άνθρωπο (για τρίτη φορά μετά τα iPhone 4 και iPad 2) ξόδεψε χρόνο και χρήμα για να φέρει πρώτο στην Ελλάδα το iPhone 4S -το οποίο μάλιστα κληρώνει δωρεάν στους αναγνώστες του- κάνουμε τα κλασικά κακεντρεχή σχόλια στη λογική "δεν βαριέσαι", τσάμπα ειναι μπορώ να γράφω ότι μου έρθει στο κεφάλι, κρυμμένος πίσω από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο.
Κάτι σαν την περίπτωση με το iPhone 5 και το 4S. Που τελικά βγήκε το δεύτερο ακριβώς όπως είχα γράψει...
Σιγά καλέ τα κακεντρεχή σχόλια. Απλά είπαμε ότι δε μάθαμε και τίποτα απο το unboxing. Απλα ότι το κουτί είναι ίδιο σε μέγεθος με το 4 και το κινητό επίσης. Ευχαριστούμε για τα σούπερ νέα
Δημοσίευση 17/10/2011 - 18:31
Δημοσίευση 17/10/2011 - 21:51
λίγος σεβασμός δέν βλάπτει νομίζω....
Ελεος ρε παιδια ουτε πλακα δε μπορουμε να κανουμε. Χειροτερη κι απο το ποδοσφαιρο εχει γινει η Apple-omania
Sent from my Apple thingamagiggy using Tapatalk
Δημοσίευση 17/10/2011 - 22:37
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)