Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Ο κυβερνήτης της Καλοφόρνια δηλώνει την Κυριακή ως Ημέρα του Steve Jobs!


  • Please log in to reply
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   georgoud

georgoud

    iPH User

  • 161 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:georgoud

Δημοσίευση 16/10/2011 - 11:27

Αναρτημένη εικόνα

Καθώς ο κόσμος ακόμα πενθεί για το θάνατο του Steve Jobs και το Silicon Valley ετοιμάζει ένα ειδικό και ιδιωτικό μνημόσυνο για την Κυριακή, ο πρώην CEO της Apple έχει κερδίσει τη δική του Ημέρα Μνήμης στην πολιτεία που κατοικούσε.


Σύμφωνα με το μήνυμα του κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Jerry Brown, που έγραψε την περασμένη Παρασκευή στο Twitter, αυτή η Κυριακή έχει δηλωθεί ως “Ημέρα του Steve Jobs” για τη συγκεκριμένη πολιτεία. Σύμφωνα με την ψηφιακή εταιρεία μάρκετινγκ Studiocom, η Παρασκευή θεωρούνταν ως “Ημέρα του Steve Jobs” από θαυμαστές του οι που το μετέδιδαν παντού στο Διαδίκτυο.


Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Brown ζήτησε από τους θαυμαστές του Jobs να ντυθούν κατάλληλα προς τιμήν του θανώντος CEO. Αυτό διαφέρει από την Παρασκευή ως “Ημέρα του Steve Jobs”, κατά τη διάρκεια της οποίας ζητήθηκε από όσους θέλουν να τιμήσουν την κληρονομιά του Jobs να φορέσουν τζιν και μαύρο ζιβάγκο, ενδυμασία η οποία αποτελούσε τη “στολή” του Steve Jobs για αρκετά χρόνια.


Συνολικά, μερικές εκατοντάδες χρηστών ανέβασαν φωτογραφίες τους όπου ήταν ντυμένοι καθ'αυτόν τον τρόπο στο ανεπίσημο site για την “Ημέρα του Steve Jobs”, http://stevejobsday2011.com/index.php

Ανάμεσα στις ποικίλες εκδηλώσεις για τη μνήμη του Steve Jobs σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβάνονται λιτανείες από λουλούδια, μηνύματα και κεριά στα Apple Stores καθώς επίσης και άλλες εκφράσεις στα αρχηγεία της Apple στο Cupertino της Καλιφόρνια, ωστόσο η εταιρεία θα πραγματοποιήσει δύο επίσημες εκδηλώσεις μνήμης.


Όπως αναφέρει ο Nick Wingfield της New York Times, η πρώτη εκδήλωση για την οποία θα διατίθονται προσκλήσεις μόνο για τα εξέχοντα στελέχη του Silicon Valle, θα πραγματοποιηθεί στη διάρκεια της επίσημης Ημέρας του Steve Jobs σε μία άγνωστη τοποθεσία στο πανεπιστήμιο Stanford. Η δεύτερη εκδήλωση θα περιέχει ένα μεγαλύτερο μνημόσυνο που θα πραγματοποιηθεί στο ύπαιθρο στην πανεπιστημιούπολης της Apple και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 10 π.μ. (PST) αυτή την Τετάρτη.


Και οιδύο εκδηλώσεις είναι κλειστές για το κοινό και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η Apple θα προσφέρει streaming video ή κάποια άλλη online μετάδοση. Σύμφωνα με το CEO της Apple, Tim Cook, στο μνημόσυνο της Τετάρτης θα ειπωθούν δημόσια αναμνήσεις του Jobs από διάφορους υπαλλήλους της Apple.


Ο Steve Jobs ενταφιάστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Alta Μέσα Memorial Park στο Palo Alto της Καλιφόρνια, δύο ημέρες μετά το θάνατο του σε ηλικία 56 ετών.

Source

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες