Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Vestel: Νέες τηλεοράσεις με iPhone/iPod dock


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   epaminos

epaminos

    iPH Contributor

  • 1.546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 08/09/2009 - 17:34

H Vestel, γνωστή τουρκική εταιρεία παραγωγής οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, παρουσίασε χθες στην IFA στο Βερολίνο μια νέα τηλεόραση, με ενσωματωμένο ένα iPhone dock το οποίο θα σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τα αρχεία φωτογραφιών, μουσικής και βίντεο του iPhone σας άμεσα με τη χρήση του τηλεχειριστηρίου!

http://www.youtube.com/watch?v=6y83lC352LA


Το dock κρύβεται από ένα συρταράκι, και μόλις τοποθετείται εκεί η συσκευή, η τηλεόραση θα εμφανίσει ένα διαδραστικό μενού που θα σας επιτρέψει να διερευνήσετε το περιεχόμενο του iPhone ή του iPod Touch σας.

Eπίσης, μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που περιέχονται στην βιβλιοθήκη φωτογραφιών. Τα τραγούδια σας όμως κατηγοριοποιούνται με βάση τον καλλιτέχνη, τον τίτλο, το άλμπουμ και τις λίστες αναπαραγωγής, ενώ το πολύ απλό interface εξασφαλίζει και την αναγνωσιμότητα των podcast. Η τηλεόραση επίσης επιτρέπει την αλληλεπίδραση με οποιαδήποτε συσκευή που υποστηρίζει USB, αλλά η καινοτομία και η πρωτοτυπία του προϊόντος έγκειται στο ότι μπορεί να συνδεθεί με μια συσκευή της Apple στο σπίτι σας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή, κάνοντας κλικ εδώ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες