Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Οι developers συνεχίζουν να προτιμούν το iOS αντί του Android


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 14/12/2011 - 11:42

Στο πρόσφατο συνέδριο Le Web στη Γαλλία ο Eric Schmidt δήλωσε ότι το Android πλέον είναι πολύ μπροστά από το iPhone εξαιτίας του μεγαλύτερου αριθμού συσκευών που διατίθενται στην αγορά, το Ice Cream Sandwich, την χαμηλότερη τιμή και επειδή υπάρχουν περισσότεροι πωλητές. Η εταιρεία αναλύσεων Flurry αποφάσισε να εξετάσει τα λεγόμενα του Schmidt και παρουσιάζει τα αποτελέσματα σε μια ενδιαφέρουσα έρευνα.

Πάνω από 55,000 εταιρείες με πάνω από 135,000 εφαρμογές χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Flurry για να έχουν μια άποψη για την απόδοση των εφαρμογών τους. Στο παρακάτω γράφημα θα δείτε το ποσοστό των νέων projects που έκαναν χρήση της Flurry το 2011 κατά τη διάρκεια του οποίου οι developers δημιούργησαν περίπου 50,000 εφαρμογές.

Αναρτημένη εικόνα


Φυσικά για το τέταρτο τρίμηνο του 2011 και τον μήνα Δεκέμβριο που δεν έχει τελειώσει ακόμα τα ποσοστό είναι μετά από εκτίμηση. Τα υψηλότερα ποσοστά για το iOS δικαιολογούνται εν μέρει από την πρόσφατη επέκταση σε περισσότερους παρόχους (Verizon, Sprint) καθώς και από τις κυκλοφορίες σημαντικών συσκευών, όπως το iPad 2 τον Φεβρουάριο ή το iPhone 4S τον Οκτώβριο. Το Android δεν μπορεί να έχει αυτό το momentum καθώς δεν διαθέτει την πραγματικά "χαρακτηριστική συσκευή" από κάποιον κατασκευαστή.

Παρόλο, λοιπόν, που ο αριθμός των συσκευών που ενεργοποιούνται καθημερινά είναι υπέρ της Google, παρόλο που οι Android συσκευές κατέχουν την πλειοψηφία της αγοράς βλέπουμε ότι και πάλι οι developers προτιμούν το iPhone. Γιατί; Είναι πολύ απλό. Τα λεφτά. Στο iOS οι developers βγάζουν πολύ περισσότερα χρήματα από το Android και διάφορες έρευνες που έχουμε δει κατά καιρούς το αποδεικνύουν.

Η Flurry το αποδεικνύει για μια ακόμη φορά μετρώντας τα in-app purchases από μια ομάδα κορυφαίων εφαρμογών που διατίθενται τόσο στο iOS όσο και στο Android. Η ανάλυση έδειξε ότι για κάθε $1.00 που βγάζει μια εφαρμογή στο iOS η ίδια βγάζει $0.24 στο Android.

Αναρτημένη εικόνα


Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   mikelev

mikelev

    iPH Enthousiast

  • 543 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/12/2011 - 13:05

που να χε βγάλει και το 5άρι και να μην είχε και bugs η ios5..τα καλύτερα έρχονται!

Τελευταία επεξεργασία από: mikelev, 14/12/2011 - 13:06


#3   argate7

argate7

    iPH Contributor

  • 1.735 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 14/12/2011 - 13:09

Μα είναι λογικότατο να προτιμούν το ios από τη στιγμή που τους αποφέρει περισσότερα χρήματα! Καλά κάνουν. Ο οποιοσδήποτε έτσι θα σκεφτόταν!




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες