Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Κοντρακηδες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
267 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/01/2012 - 23:54

α και ξεχασα μια συμβουλη να δωσω :προσοχη στο δρόμο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   Reload

Reload

iPH User

• 109 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:reloads2000

Δημοσίευση 08/01/2012 - 22:59

Ενα πολυ ωραιο βιντεακι απο τις εκδρομες του s2ki.gr

#123   panosfx

panosfx

iPH User

• 196 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2012 - 23:02

Τι ομορφο αμαξι αυτο το S2000.Πηρε ενας φιλος μου τωρα και εχω παθει πλακα.Κριμα που δεν μπορω να αντεξω το εξοδο να παρω κι εγω ενα...
Ωραιο βιντεο φιλε!

#124   xristos350

xristos350

iPH Addict

• 887 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 09/01/2012 - 01:28

Να χαιρετισω και γω την παρεα των γρηγορων!το προηγουμενο μου αμαξι ηταν ενα Starlet ep91 Glanza Turbo που στο 1,2 bar ειχε βγαλει 360 αλογα στροφαλο!τωρα τελειωνω το καινουργιο μου καρο ενα Honda Civic Turbo!καροτσα dx με μοτερ Β16 απο Vti&παρρρρααααααααααααααααα πολλαααααααααααα καλουδια!

#125   EddieX

EddieX

iPH User

• 143 μηνύματα
  • GameCenter:NINJA-S2K

Δημοσίευση 09/01/2012 - 14:04

Honda λεω και κλαιω! :P

#126   judgez3r0

judgez3r0

iPH newbie

• 54 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2012 - 19:55

Γεια χαρα κ απο μενα!ειμαι κατοχος ενος starlet ep71 1,3 turbo με κορμο απο paseo.190 αλογακια εχει αλλα ειναι παναλαφρο κ παει αρκετα καλα!επειδη ομως φιλοι μου τοοοοσα χρονια δεν την παλευω ουτε με το κοπανημα ουτε με τα τριξιματα του ταμπλο ουτε χωρις aircondition ουτε χωρις ηλ.παραθυρα πηρα κ ενα αστρακι gtc 1.6Τ με 180 αλογα μαμα κ δεν προκειται να το πειραξω ΚΑΘΟΛΟΥ!ουτε φιμε που λεει ο λογος! xristos350 ησουν μηπως στο starlet club?

Συνημμένα αρχεία

#127   xristos350

xristos350

iPH Addict

• 887 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 01:00

Ναι φιλε μου!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#128   billthes

billthes

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:billthes

Δημοσίευση 02/02/2012 - 22:28

προς κοντρακηδες..:κατεβάστε απο cydia το Dumpvalve slider..ενεργοποιήστε το στο winterboard και απολαύστε άφθονα 'φτερνίσματα' σε κάθε ξεκλείδωμα της συσκευής..! ;)

#129   hellenicsun

hellenicsun

iPH Enthousiast

• 572 μηνύματα
  • Twitter:@FotisVNakos
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:hellenicsun

Δημοσίευση 03/02/2012 - 08:44

Εγώ δε θα σας πω τι οδηγώ (υπάρχει σε άλλο παρόμοιο θέμα). Εγώ απλώς θα σας προτείνω να κάνετε τις κόντρες σας εντός πίστας. Τα Μέγαρα κάθε Κυριακή αν θυμάμαι σωστά, έχουν open. Για τους βόρειους υπάρχουν οι Σέρρες. Επίσης μια συμμετοχή σε κάποιο club βοηθάει στο να γίνονται συλλογικές επισκέψεις. Εξάλλου οι περισσότεροι βλέπω πως έχετε πολύ δυνατά αυτοκίνητα, κρίμα είναι να τα διακινδυνεύετε στης αισχρής ποιότητας και κατάστασης δημόσιους δρόμους.

#130   tomk

tomk

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 09:30

Eιπα και εγω να αναρτήσω το car..αν και ειναι εταιρικο..σε χρωμα όπως το μηλοο μου..για όσους ξερουν ειναι brabus..

εταιρικό brabus;
ζητατε προσωπικο;

#131   tomk

tomk

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 09:33

Γεια χαρα κ απο μενα!ειμαι κατοχος ενος starlet ep71 1,3 turbo με κορμο απο paseo.190 αλογακια εχει αλλα ειναι παναλαφρο κ παει αρκετα καλα!επειδη ομως φιλοι μου τοοοοσα χρονια δεν την παλευω ουτε με το κοπανημα ουτε με τα τριξιματα του ταμπλο ουτε χωρις aircondition ουτε χωρις ηλ.παραθυρα πηρα κ ενα αστρακι gtc 1.6Τ με 180 αλογα μαμα κ δεν προκειται να το πειραξω ΚΑΘΟΛΟΥ!ουτε φιμε που λεει ο λογος! xristos350 ησουν μηπως στο starlet club?

ωραιο το σταρλετακι σου φιλε.. ειναι πραγματικα πιστολια ολα αυτα λογο κασας.
οσο για το αστρακι σου ειναι ενα υπεροχο αυτοκινητο με ωραιο γκαζι και απιστευτη ποιοτητα κατασκευης.. ακομη το εχω ερωτα..
εχουν ενα μειον.. δεν δεχονται ουτε προγραμμα λογο οτυ δεν εχουν σφυριλατα εμβολα.. κριμα γτ εχουν σπασει 4 στην πολη μου κ ειναι φιλοι μου

#132   judgez3r0

judgez3r0

iPH newbie

• 54 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 16:43

ωραιο το σταρλετακι σου φιλε.. ειναι πραγματικα πιστολια ολα αυτα λογο κασας.
οσο για το αστρακι σου ειναι ενα υπεροχο αυτοκινητο με ωραιο γκαζι και απιστευτη ποιοτητα κατασκευης.. ακομη το εχω ερωτα..
εχουν ενα μειον.. δεν δεχονται ουτε προγραμμα λογο οτυ δεν εχουν σφυριλατα εμβολα.. κριμα γτ εχουν σπασει 4 στην πολη μου κ ειναι φιλοι μου

δεν ειναι αναγκαιο να σπασει φιλε tomk!η αληθεια ομως ειναι οτι πασχουν εκει τα συγκεκριμενα αυτοκινητα!οπως κ τα corsa opc!μπορεις να βαλεις προγραμμα αλλα το θεμα ειναι ο πραγραμματιστης να στο βαλει να ανοιγει γραμμικα κ οχι να κανει overboost 1.3 - 1.5 bar!εκει γινονται επικινδυνα τα πραγματα!

#133   tomk

tomk

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 18:10

δεν ειναι αναγκαιο να σπασει φιλε tomk!η αληθεια ομως ειναι οτι πασχουν εκει τα συγκεκριμενα αυτοκινητα!οπως κ τα corsa opc!μπορεις να βαλεις προγραμμα αλλα το θεμα ειναι ο πραγραμματιστης να στο βαλει να ανοιγει γραμμικα κ οχι να κανει overboost 1.3 - 1.5 bar!εκει γινονται επικινδυνα τα πραγματα!

μα τι να το κανεις εαν εχει 0,8; αφου τοσο εχει κ απο την μανα του οβερ
και αλλωστε αυτη ειανι η διαφορα στις μετατροπες τουρμπο απο τα εργοστασιακα τουρμο.. το οβερ
φιλικα παντα

#134   xristos350

xristos350

iPH Addict

• 887 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 21:27

Βαζω και μια φωτο απο το Hondaki μου Αναρτημένη εικόνα

Sent from my iPhone using Tapatalk

#135   panosfx

panosfx