Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Κοντρακηδες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
267 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/12/2011 - 12:42

Χαρακαμπακης στη θηβων είναι... Μια τρύπα τιγκα στο λάδι !! Google και θα τον βρείτε...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   Reload

Reload

iPH User

• 109 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:reloads2000

Δημοσίευση 24/12/2011 - 16:29

Δεν διαφωνω για το τουρμπισμα...Αλλη χάρη σε σχεση με ενα ατμοσφαιρικο...Ξερω πολυ καλα τι μπορει να κανει ο συνδυασμος turbo-vtec και το εχω στο προγραμμα να γινει καποια στιγμη...Απλά δεν θα κανω προχειροδουλεια ουτε θα πειραματιστω με μαμα μοτερ αν και εχω ακουσει οτι μεχρι 0.8 bar δεν εχει προβλημα...Το θεμα ειναι οτι για να κανεις κατι καλο και δυνατο,τουλαχιστον οσον αφορα το s2k,θελεις γυρω στα 10000+

#93   boogieman

boogieman

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2011 - 17:48

εγω εχω μια mclaren slr.

Αναρτημένη εικόνα

Uploaded with ImageShack.us

Από που το πήρες;

Όπου έχω ρωτήσει το΄χουν μόνο σε άσπρο!!

#94   turbomakis

turbomakis

iPH Contributor

• 900 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2011 - 18:10

Δεν διαφωνω για το τουρμπισμα...Αλλη χάρη σε σχεση με ενα ατμοσφαιρικο...Ξερω πολυ καλα τι μπορει να κανει ο συνδυασμος turbo-vtec και το εχω στο προγραμμα να γινει καποια στιγμη...Απλά δεν θα κανω προχειροδουλεια ουτε θα πειραματιστω με μαμα μοτερ αν και εχω ακουσει οτι μεχρι 0.8 bar δεν εχει προβλημα...Το θεμα ειναι οτι για να κανεις κατι καλο και δυνατο,τουλαχιστον οσον αφορα το s2k,θελεις γυρω στα 10000+

Το θέμα δεν είναι να δωσεις 10+ να το φτιάξεις αλλά να έχεις και άλλα 5-6 στην άκρη για καμια στραβή να μην ψάχνεσαι αργότερα

#95   Reload

Reload

iPH User

• 109 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2011 - 21:11

Το θέμα δεν είναι να δωσεις 10+ να το φτιάξεις αλλά να έχεις και άλλα 5-6 στην άκρη για καμια στραβή να μην ψάχνεσαι αργότερα

Ετσι οπως το εχουν ξεφτιλισει με τα τελη κυκλοφοριας,τις βενζινες,τα διοδια,τις ειδικες εισφορες και αλλα χιλια δυο που να μαζεψεις να εχεις στην ακρη?Ισα ισα το κυκλοφορουμε για καμια τσαρκα χαλαρα...Το αμαξι μου εχει να δει vtec κανα μηνα και βαλε...2000cc 660 τελη και 190 γ@μησιατικα...συνολο 850!Ε αντε και γ@μηθειτε...

#96   turbomakis

turbomakis

iPH Contributor

• 900 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2011 - 21:25

Ετσι οπως το εχουν ξεφτιλισει με τα τελη κυκλοφοριας,τις βενζινες,τα διοδια,τις ειδικες εισφορες και αλλα χιλια δυο που να μαζεψεις να εχεις στην ακρη?Ισα ισα το κυκλοφορουμε για καμια τσαρκα χαλαρα...Το αμαξι μου εχει να δει vtec κανα μηνα και βαλε...2000cc 660 τελη και 190 γ@μησιατικα...συνολο 850!Ε αντε και γ@μηθειτε...

Δυστηχως...

#97   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 25/12/2011 - 20:54

υπάρχει κανείς που να δουλεύει σε καμία αντιπροσωπεία mistubishi??

#98   Reload

Reload

iPH User

• 109 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2011 - 02:36

Δεν ξερω τι ψαχνεις αλλα αν θελεις για service ή να ρωτησεις κατι και εισαι και απο Σαλονικα εχω να σου προτεινω ενα πολυ καλο εξουσιοδοτημενο συνεργειο...Στειλε pm...Σαν αντιπροσωπεια ο Σαρακακης αλλα δεν θα το συνιστουσα...

#99   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 26/12/2011 - 05:53

εδώ και ένα μήνα έχω ένα Mk6 Golf 1.4 TSI στα 122PS και μετανιώνω που τσιγκουνέυτηκα και δεν πήρα τα 160 με dsg7. Αυτα όταν αρχίσω τα mods θα μάθετε πόσο το έφτασα!

#100   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/12/2011 - 08:41

Δεν ξερω τι ψαχνεις αλλα αν θελεις για service ή να ρωτησεις κατι και εισαι και απο Σαλονικα εχω να σου προτεινω ενα πολυ καλο εξουσιοδοτημενο συνεργειο...Στειλε pm...Σαν αντιπροσωπεια ο Σαρακακης αλλα δεν θα το συνιστουσα...

δυστυχώς κρητη

#101   tomk

tomk

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2011 - 22:50

Αναρτημένη εικόνα

ωραιο φιλε το τουτουτ σ κ να το χαιρεσαι.. ειχε ενας φιλος μου πριν 2 χρονια ενα τουρμπατο στα 480 αλογατα το πουλησε πηρε ενα αλλο ιδιο εβαλε presision πανω το πουλησε κ παει λεγοντας.. χαχα δεν κανω πλακα
ειναι ομορφο αμαξακι μονο που δεν μου αρεσει το ζυγισμα του κ πως στριβει..

#102   tomk

tomk

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2011 - 22:51

Μαμα ειναι το εργαλειο και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο αρκετες αν και δεν τρεχω πολυ.Προς το παρον δεν ψαχνομαι για βελτιωσεις

το εχει ενας φιλος μ σε λευκο. μονο που με χαλαει η ηλιοροφη που δεν ανοιγει προς τα πισω.. το εχει 2ο σταδιο μοτερ και 1ο σταδιο σασμαν ρεβο πανταα για την εγγυηση και καλα κ το αμαξι κυριολεκτηκα γαζωνει.. ωραια επιλογη

#103   tomk

tomk

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2011 - 22:53

αλλο ενα βιντεακι το οποιο βρηκα πριν καμοια ωρα και το ανεβασα youtube!!!
ειπα να το μοιραστω μαζι σας!!!

αυτο το βιντεακι ειναι τραβηγμενο λεπτοκαρυα; γτ ειμαι καθε καλοκαιρι εκει σ/κ αν δεν κανω λαθος

#104   tomk

tomk

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2011 - 22:55

αφου σχολιασα καλα καλα ας πω και εγω για την τσεχα μου
ενα octavia 1.8t 20v 4x4 ειναι πρωτο απλο σταδιο Φ.Π.Ε.
Κ&Ν
custom προγραμματακι
70mm decat ολοσωμη

ξεχασα να αναφερω μελος clubfiesta & clubfordhellas (ειναι απο το δευτερο μ αμαξι φιεστα 1,4)
clubskoda
kai
streetdragster

Τελευταία επεξεργασία από: tomk, 26/12/2011 - 22:57

#105   Reload

Reload

iPH User

• 109 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2011 - 03:22

ωραιο φιλε το τουτουτ σ κ να το χαιρεσαι.. ειχε ενας φιλος μου πριν 2 χρονια ενα τουρμπατο στα 480 αλογατα το πουλησε πηρε ενα αλλο ιδιο εβαλε presision πανω το πουλησε κ παει λεγοντας.. χαχα δεν κανω πλακα
ειναι ομορφο αμαξακι μονο που δεν μου αρεσει το ζυγισμα του κ πως στριβει..

Ευχαριστω πολυ φιλε μου για τα καλα σου λογια αλλα θα διαφωνησω για τα τελευταια που λες...To S2k ειναι απο τα λιγα αυτοκινητα με κατανομη βαρους ακριβως 50/50...Γι'αυτο το λογο εχει τοποθετημενο τοσο πισω το μοτερ του...Επισης,οσο κουφο και αν ακουστει,σε αυτο το 50/50 παιζει ρολο ακομη και η ρεζερβα που εχει στο πορτ μπαγκαζ...
Θα διαφωνησω επισης και για το στριψιμο που λες...To S2k στριβει και πολυ καλα μαλιστα αρκει να ξερεις να το στριβεις...Δεν ειναι τυχαιο το οτι κανει απο τους καλυτερους χρονους σε πιστες και συγκρινεται ακομη και με 4wd...Αλλωστε γι'αυτο το λογο εχει ενα απο τα καλυτερα πλαισια τα οποια εχουν κατασκευαστει...Απλά ειναι πολυ ιδιοτροπο...Μπορει να χασει ολη την οδηγικη του συμπεριφορα αν πειραξεις κατι που δεν πρεπει...Συμφωνω και λογικο ειναι ο φιλος σου με το τουρμπισιο να μην μπορει να το στριψει οπως θα μπορουσε να στριψει σαν <μαμα>...Ενας φιλος με δυνατο τουρμπισιο S2k δεν μπορουσε καν να με πλησιασει στους χρονους στην πιστα των Σερρων για το λογο οτι το αμαξι δεν ηταν για να στριβει αλλα για να καθεται 0-400...
Το ξαναλεω λοιπον,το S2k δεν βγηκε για να ειναι <κοντραμαξο>...Στριβει...ΑΛΛΑ δεν συγχωρει τα λαθη...
Ολα τα παραπανω ειναι καθαρα προσωπικη μου αποψη βαση της εμπειριας μου στο συγκεκριμενο αυτοκινητο αλλα και βαση συζητησεων στο φορουμ του www.s2ki.gr

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες