Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Griffin Crayola – για το παιδί (που όλοι κρύβουμε μέσα μας)!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   thanasis

thanasis

    iPH Guru

  • 9.488 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 04/01/2012 - 12:24

Αναρτημένη εικόνα


Το Griffin Crayola με το iMarker stylus, που στην ουσία είναι η ψηφιακή έκδοση των αγαπημένων μαρκαδόρων της Crayola (αν και όπως θα καταλάβετε είναι ένας συνδυασμός μαρκαδόρου, κηρομπογιάς , στυλό και γενικά οτιδήποτε δημιουργικού εργαλείου) για το iPad σας.

Αναρτημένη εικόνα


ια να το χρησιμοποιήσετε πρέπει να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή ColorStudio HD από το Αpp Store. Το συγκεκριμένο application έχει τη δυνατότητα να ξεχωρίσει πότε χρησιμοποιείται το iMarker ή τα δάχτυλα σας αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να αλλάζετε εσείς τις διαφορετικές λειτουργίες. Ιδανική εφαρμογή για τους μικρούς μας φίλους μιας και είναι απλό και ασφαλές στη χρήση, χωρίς να μουτζουρώνονται ή να ζωγραφίζουν τα έπιπλα όπως με τις παραδοσιακές μπογιές αλλά και χωρίς να θυσιάζουν τίποτα από την δημιουργικότητα τους.

Αναρτημένη εικόνα


Οι εικόνες, τα αnimations, οι ήχοι ανανεώνονται με κάθε συγχρονισμό του iPad έτσι ώστε το παιχνίδι να είναι ατελείωτο. Όσο για τους περήφανους γονείς μπορούν να εκτυπώσουν (εδώ απαιτείται IOS 4,2 ή νεότερο), να στείλουν με e-mail ή να ανεβάσουν τις δημιουργίες των παιδιών στο Facebook απλά με μερικά αγγίγματα!

Είναι ένα πλήρες βιβλίο ζωγραφικής και δημιουργικότητας με διαδραστικές λειτουργίες ! Μέσα από την εφαρμογή μπορούμε να ζωγραφίσουμε με μαρκαδόρο, κηρομπογιά, στυλό ή ακόμα και πινέλο χωρίς το χάος που υπό άλλες συνθήκες μπορούν αυτά να προκαλέσουν! Αλλά ακόμα και αν κάποια στιγμή θέλουν να ζωγραφίσουν κάτι με τον παραδοσιακό τρόπο το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τυπώσουν σε κανονικές σελίδες τα σχέδια.

Για να πάρετε μια ιδέα δείτε το video που ακολουθεί:

http://www.youtube.com/watch?v=GKqzeTEoEHs


Τιμή: €29,99


Διαθέσιμο για αγορά & πηγή του θέματος :
Golden-i.gr


Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 04/01/2012 - 12:25

ezgif_com_crop_2.gif


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες