Τελευταία επεξεργασία από: SOTKOTMAC, 06/01/2012 - 15:49
iPhone 4S [Greek] UNBOXING
Δημοσίευση 06/01/2012 - 15:49
For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted.
Ad
Δημοσίευση 06/01/2012 - 15:53
Τον τιτλο του βιντεο επρεπε να τον βαλεις στα ελληνικα...!!! Πολυ καλο παντως!!!Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Αφού έκανα ένα πολ και η απόφαση ήταν να αγοράσω το 4Σ έτσι και έπραξα! Και έκανα και ένα unboxing video. Παρακαλώ δείτε και περιμένω εντυπώσεις και σχόλια!
Δημοσίευση 06/01/2012 - 15:56
ευχαριστώ πολύ και δεν ξέρω πως θα πω το unboxing στα ελληνικάΤον τιτλο του βιντεο επρεπε να τον βαλεις στα ελληνικα...!!! Πολυ καλο παντως!!!
For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted.
Δημοσίευση 06/01/2012 - 16:00
Ξε-πακετάρισμα!ευχαριστώ πολύ και δεν ξέρω πως θα πω το unboxing στα ελληνικά
θα ήθελα λίγο παραπάνω φωτισμό στο χώρο..επίσης καλό θα ήταν να στερέωνες κάπου την κάμερα για να χρησιμοποιείς και τα δυο σου χέρια!
Δημοσίευση 06/01/2012 - 16:06
είχα τρίποδο αλλά έσπασε και δεν πήρα καινούριο λόγω αγοράς αλλά θα έρθει και αυτό.. όσο για το φωτισμό το γύρισα όταν μου ήρθε για να το ανεβάσω γρήγορα έχεις δίκιο για όλα πάντωςΞε-πακετάρισμα!
θα ήθελα λίγο παραπάνω φωτισμό στο χώρο..επίσης καλό θα ήταν να στερέωνες κάπου την κάμερα για να χρησιμοποιείς και τα δυο σου χέρια!
Δημοσίευση 06/01/2012 - 16:20
σε αλλο φορουμ που μπαινω καποιος εκανε το unboxing με τον ιδιο τροπο,με την καμερα στο ενα χερι και την φαλτσετα στο αλλο.το αποτελεσμα,μια ωραια χαρακια.Ξε-πακετάρισμα!
μετα αναρωτιοταν αν υπηρχε η την εκανε αυτος....
δεν ηταν κινητο,αλλα κατι αξιας 180ε.
Δημοσίευση 06/01/2012 - 16:23
Τον τιτλο του βιντεο επρεπε να τον βαλεις στα ελληνικα...!!!
αυτα μας μαρανανε........
Δημοσίευση 06/01/2012 - 16:24
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Αφού έκανα ένα πολ και η απόφαση ήταν να αγοράσω το 4Σ έτσι και έπραξα! Και έκανα και ένα unboxing video. Παρακαλώ δείτε και περιμένω εντυπώσεις και σχόλια!
ωραιο, αλλα δεν ειναι λιγο καθυστερημενο?
Δημοσίευση 06/01/2012 - 16:26
σε αλλο φορουμ που μπαινω καποιος εκανε το unboxing με τον ιδιο τροπο,με την καμερα στο ενα χερι και την φαλτσετα στο αλλο.το αποτελεσμα,μια ωραια χαρακια.
μετα αναρωτιοταν αν υπηρχε η την εκανε αυτος....
δεν ηταν κινητο,αλλα κατι αξιας 180ε.
Παρατηρώντας το video είδα στο δικό σου το άσπρο υπάρχει αυτό που δεν εχει το μαύρο μου ,η τουλάχιστον δεν το πρόσεξα.Η ζελατίνα που του έβαλα έχει την εγκοπή .Τι είναι ρε παιδιά?
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 06/01/2012 - 16:28
Παρατηρώντας το video είδα στο δικό σου το άσπρο υπάρχει αυτό που δεν εχει το μαύρο μου ,η τουλάχιστον δεν το πρόσεξα.Η ζελατίνα που του έβαλα έχει την εγκοπή .Τι είναι ρε παιδιά?
απλα ο αισθητηρας φενεται στο λευκο, και οχι στο μαυρο....
proximity sensor τώρα το πήρα το κινητό και κάλλιο αργά παρά ποτέ!Παρατηρώντας το video είδα στο δικό σου το άσπρο υπάρχει αυτό που δεν εχει το μαύρο μου ,η τουλάχιστον δεν το πρόσεξα.Η ζελατίνα που του έβαλα έχει την εγκοπή .Τι είναι ρε παιδιά?
Δημοσίευση 06/01/2012 - 16:33
Τελευταία επεξεργασία από: TEOKOS, 06/01/2012 - 16:33
Δημοσίευση 06/01/2012 - 16:34
ελα ντε! κι εγω ηθελα να το ρωτησω! Βλεπω video στο youtube και το μαυρο 4s δεν εχει αυτη την τρυπα πανω....
Δημοσίευση 06/01/2012 - 16:43
ελα ντε! κι εγω ηθελα να το ρωτησω! Βλεπω video στο youtube και το μαυρο 4s δεν εχει αυτη την τρυπα πανω....
ειναι χαλασμενα.! πουληστε τα οσο ειναι καιρος. και φθηναααα.!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες