2430mAh iPhone 4 Gold Battery
Ad
Δημοσίευση 14/01/2012 - 19:19
Μια χαρα δουλευει η μπαταρια. Αποφορτιζει κανονικα. Το ποσο θα κρατησει δεν ξερω, θα δειξει ο καιρος
Μαριλινα, τα στοιχεια Li on δε σκανουν ευκολα, εκτος εαν συμβει υπερφορτωση κατι που δεν επιτρεπει το κυκλωμα του κινητου. Και παλι αυξανεται η θερμοκρασια στο εσωτερικο της μπαταριας.
Αυτες που ειναι επικινδυνες ειναι οι λεγομενες Lipo ( πολυμερους )
Eίναι ομως Li οn ή είναι Li Tsing Tsong ion?
Δημοσίευση 14/01/2012 - 19:46
Ολα στην Κινα γινονται

Τελευταία επεξεργασία από: stakhs, 14/01/2012 - 19:46
Δημοσίευση 14/01/2012 - 20:04
Μια χαρα δουλευει η μπαταρια. Αποφορτιζει κανονικα. Το ποσο θα κρατησει δεν ξερω, θα δειξει ο καιρος
Μαριλινα, τα στοιχεια Li on δε σκανουν ευκολα, εκτος εαν συμβει υπερφορτωση κατι που δεν επιτρεπει το κυκλωμα του κινητου. Και παλι αυξανεται η θερμοκρασια στο εσωτερικο της μπαταριας.
Αυτες που ειναι επικινδυνες ειναι οι λεγομενες Lipo ( πολυμερους )
Όσοι ασχολούμαστε με μοντελισμο, ξέρουμε πολυ καλα απο πρωτο χέρι πόσο ασταθεις ειναι οι lipo

Πάντως φιλε, νομίζω πως επρεπε να ζητήσεις αντικατάσταση αφου είχε ήδη 28 κύκλους φόρτισης μηδέν έλεγε brand new;
Τελευταία επεξεργασία από: Jimmy08, 14/01/2012 - 20:04
Δημοσίευση 14/01/2012 - 20:12
έχω ανοίξει τοπικ με μπαταρία που έβαλα και εγω απο eBay.την πήρα 3.50€ .εχει 1430 και 34 κύκλους φόρτισης.η άλλη που είχα είχε πέσει στα 1160!ειναι σαν καινούργια και κρατάει κοντά 3 μέρες με τη χρήση που συνιθιζα να κάνω και με την παλιά που έβγαζε 12 ώρες!!!περιτο να πω πως είναι πανομοιότυπες έτσι;!!!!!!και φυσικά η μπαταρία του Iphone είναι ότι πιο ψευτοδουλεια έχω δει!!!ημαρτον δηλαδή!700€ τηλέφωνο να έχει τέτοια άθλια κατασκευή η μπαταρία του!!!κολλημενος ο ακροδεκτης με μονοτικη ταινία!!!!ετσι είναι και η μαμησια!!!Στην παλια που εβγαλα εγραφε : made in China ή assembled in China
Ολα στην Κινα γινονται
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
Δημοσίευση 14/01/2012 - 20:15
Όσοι ασχολούμαστε με μοντελισμο, ξέρουμε πολυ καλα απο πρωτο χέρι πόσο ασταθεις ειναι οι lipo
![]()
Πάντως φιλε, νομίζω πως επρεπε να ζητήσεις αντικατάσταση αφου είχε ήδη 28 κύκλους φόρτισης μηδέν έλεγε brand new;
και λίγα είναι, έχω ακούσει για τρελλούς κύκλους φόρτισης κάτι μαιμουδομπαταρίες απο ebay.
Δημοσίευση 14/01/2012 - 20:28
Πραγματι φιλε μου, γνωριζουμε καλα τι ειναι οι Lipo, αν και οι τελευταιες γενιές έχουν εξελιχθει αρκετα.Όσοι ασχολούμαστε με μοντελισμο, ξέρουμε πολυ καλα απο πρωτο χέρι πόσο ασταθεις ειναι οι lipo
![]()

Δημοσίευση 14/01/2012 - 20:37
έχω ανοίξει τοπικ με μπαταρία που έβαλα και εγω απο eBay.την πήρα 3.50€ .εχει 1430 και 34 κύκλους φόρτισης.η άλλη που είχα είχε πέσει στα 1160!ειναι σαν καινούργια και κρατάει κοντά 3 μέρες με τη χρήση που συνιθιζα να κάνω και με την παλιά που έβγαζε 12 ώρες!!!περιτο να πω πως είναι πανομοιότυπες έτσι;!!!!!!και φυσικά η μπαταρία του Iphone είναι ότι πιο ψευτοδουλεια έχω δει!!!ημαρτον δηλαδή!700€ τηλέφωνο να έχει τέτοια άθλια κατασκευή η μπαταρία του!!!κολλημενος ο ακροδεκτης με μονοτικη ταινία!!!!ετσι είναι και η μαμησια!!!
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
Καλησπέρα παιδιά, οι μπαταρίες του 4S είναι σύνηθες να υπερθερμαίνονται κατά την χρήση? Όταν παίζω παιχνίδια μετά από 5-10' αρχίζει και ζεσταίνεται αρκετά!
Όσοι έχετε βάλει μπαταρίες αγορασμένες extra, έχετε δει σημαντική διαφορά?
Δημοσίευση 14/01/2012 - 20:57
Σίγουρα, αν και εγω τελευταία εχω στραφεί στις LiFePO4.Πραγματι φιλε μου, γνωριζουμε καλα τι ειναι οι Lipo, αν και οι τελευταιες γενιές έχουν εξελιχθει αρκετα.
Ειναι φυσιολογικό να ζεσταινεται έτσι η συσκευη οταν παίζεις παιχνίδια. Με σε ανησυχεί.Καλησπέρα παιδιά, οι μπαταρίες του 4S είναι σύνηθες να υπερθερμαίνονται κατά την χρήση? Όταν παίζω παιχνίδια μετά από 5-10' αρχίζει και ζεσταίνεται αρκετά!
Όσοι έχετε βάλει μπαταρίες αγορασμένες extra, έχετε δει σημαντική διαφορά?
Τελευταία επεξεργασία από: Jimmy08, 14/01/2012 - 20:57
Δημοσίευση 14/01/2012 - 20:58
Τελευταία επεξεργασία από: hulio, 14/01/2012 - 21:01
Δημοσίευση 14/01/2012 - 21:21
το battery logger τι ειναι? (γιατι δεν βρισκω καποιο προγραμμα με αυτο το ονομα μεσα στο appstore...)
Στο Cydia υπαρχει φιλε μου ...
LiFePO4 σωστος

Δημοσίευση 14/01/2012 - 21:32
το battery logger τι ειναι? (γιατι δεν βρισκω καποιο προγραμμα με αυτο το ονομα μεσα στο appstore...)
Πρέπει να εισαι jailbroken για να κατεβάσεις τέτοιο πρόγραμμα.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες