Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

2430mAh iPhone 4 Gold Battery

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
26 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 14/01/2012 - 19:16

Μπορεί όμως αν δεν είναι καλή κατασκευή και το περίβλημα της μπαταρίας να χυθούν υγρά και να πέσουν μέσα και να σου κάνουν ζημιά.....Πρόσεξέ το.

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 14/01/2012 - 19:19

Μια χαρα δουλευει η μπαταρια. Αποφορτιζει κανονικα. Το ποσο θα κρατησει δεν ξερω, θα δειξει ο καιρος ;)

Μαριλινα, τα στοιχεια Li on δε σκανουν ευκολα, εκτος εαν συμβει υπερφορτωση κατι που δεν επιτρεπει το κυκλωμα του κινητου. Και παλι αυξανεται η θερμοκρασια στο εσωτερικο της μπαταριας.
Αυτες που ειναι επικινδυνες ειναι οι λεγομενες Lipo ( πολυμερους )

Eίναι ομως Li οn ή είναι Li Tsing Tsong ion?
Whatsapp doc?

#18   stakhs

stakhs

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2012 - 19:46

Στην παλια που εβγαλα εγραφε : made in China ή assembled in China

Ολα στην Κινα γινονται ;)

Τελευταία επεξεργασία από: stakhs, 14/01/2012 - 19:46

#19   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 14/01/2012 - 20:04

Μια χαρα δουλευει η μπαταρια. Αποφορτιζει κανονικα. Το ποσο θα κρατησει δεν ξερω, θα δειξει ο καιρος ;)

Μαριλινα, τα στοιχεια Li on δε σκανουν ευκολα, εκτος εαν συμβει υπερφορτωση κατι που δεν επιτρεπει το κυκλωμα του κινητου. Και παλι αυξανεται η θερμοκρασια στο εσωτερικο της μπαταριας.
Αυτες που ειναι επικινδυνες ειναι οι λεγομενες Lipo ( πολυμερους )

Όσοι ασχολούμαστε με μοντελισμο, ξέρουμε πολυ καλα απο πρωτο χέρι πόσο ασταθεις ειναι οι lipo :lol:

Πάντως φιλε, νομίζω πως επρεπε να ζητήσεις αντικατάσταση αφου είχε ήδη 28 κύκλους φόρτισης μηδέν έλεγε brand new;

Τελευταία επεξεργασία από: Jimmy08, 14/01/2012 - 20:04

#20   sirgeorge

sirgeorge

iPH Elite Poster

• 2.067 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 14/01/2012 - 20:12

Στην παλια που εβγαλα εγραφε : made in China ή assembled in China

Ολα στην Κινα γινονται ;)

έχω ανοίξει τοπικ με μπαταρία που έβαλα και εγω απο eBay.την πήρα 3.50€ .εχει 1430 και 34 κύκλους φόρτισης.η άλλη που είχα είχε πέσει στα 1160!ειναι σαν καινούργια και κρατάει κοντά 3 μέρες με τη χρήση που συνιθιζα να κάνω και με την παλιά που έβγαζε 12 ώρες!!!περιτο να πω πως είναι πανομοιότυπες έτσι;!!!!!!και φυσικά η μπαταρία του Iphone είναι ότι πιο ψευτοδουλεια έχω δει!!!ημαρτον δηλαδή!700€ τηλέφωνο να έχει τέτοια άθλια κατασκευή η μπαταρία του!!!κολλημενος ο ακροδεκτης με μονοτικη ταινία!!!!ετσι είναι και η μαμησια!!!

Sent from my iPhone4 using Tapatalk

#21   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2012 - 20:15

Όσοι ασχολούμαστε με μοντελισμο, ξέρουμε πολυ καλα απο πρωτο χέρι πόσο ασταθεις ειναι οι lipo :lol:

Πάντως φιλε, νομίζω πως επρεπε να ζητήσεις αντικατάσταση αφου είχε ήδη 28 κύκλους φόρτισης μηδέν έλεγε brand new;

και λίγα είναι, έχω ακούσει για τρελλούς κύκλους φόρτισης κάτι μαιμουδομπαταρίες απο ebay.
Whatsapp doc?

#22   stakhs

stakhs

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2012 - 20:28

Πραγματι φιλε μου, γνωριζουμε καλα τι ειναι οι Lipo, αν και οι τελευταιες γενιές έχουν εξελιχθει αρκετα. :)

#23   yellowsubmarinenew

yellowsubmarinenew

iPH newbie

• 42 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/01/2012 - 20:37

έχω ανοίξει τοπικ με μπαταρία που έβαλα και εγω απο eBay.την πήρα 3.50€ .εχει 1430 και 34 κύκλους φόρτισης.η άλλη που είχα είχε πέσει στα 1160!ειναι σαν καινούργια και κρατάει κοντά 3 μέρες με τη χρήση που συνιθιζα να κάνω και με την παλιά που έβγαζε 12 ώρες!!!περιτο να πω πως είναι πανομοιότυπες έτσι;!!!!!!και φυσικά η μπαταρία του Iphone είναι ότι πιο ψευτοδουλεια έχω δει!!!ημαρτον δηλαδή!700€ τηλέφωνο να έχει τέτοια άθλια κατασκευή η μπαταρία του!!!κολλημενος ο ακροδεκτης με μονοτικη ταινία!!!!ετσι είναι και η μαμησια!!!

Sent from my iPhone4 using Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά, οι μπαταρίες του 4S είναι σύνηθες να υπερθερμαίνονται κατά την χρήση? Όταν παίζω παιχνίδια μετά από 5-10' αρχίζει και ζεσταίνεται αρκετά!
Όσοι έχετε βάλει μπαταρίες αγορασμένες extra, έχετε δει σημαντική διαφορά?

#24   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 14/01/2012 - 20:57

Πραγματι φιλε μου, γνωριζουμε καλα τι ειναι οι Lipo, αν και οι τελευταιες γενιές έχουν εξελιχθει αρκετα. :)

Σίγουρα, αν και εγω τελευταία εχω στραφεί στις LiFePO4.

Καλησπέρα παιδιά, οι μπαταρίες του 4S είναι σύνηθες να υπερθερμαίνονται κατά την χρήση? Όταν παίζω παιχνίδια μετά από 5-10' αρχίζει και ζεσταίνεται αρκετά!
Όσοι έχετε βάλει μπαταρίες αγορασμένες extra, έχετε δει σημαντική διαφορά?

Ειναι φυσιολογικό να ζεσταινεται έτσι η συσκευη οταν παίζεις παιχνίδια. Με σε ανησυχεί.

Τελευταία επεξεργασία από: Jimmy08, 14/01/2012 - 20:57

#25   hulio

hulio

iPH Enthousiast

• 426 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 14/01/2012 - 20:58

το battery logger τι ειναι? (γιατι δεν βρισκω καποιο προγραμμα με αυτο το ονομα μεσα στο appstore...)

Τελευταία επεξεργασία από: hulio, 14/01/2012 - 21:01

#26   stakhs

stakhs

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2012 - 21:21

το battery logger τι ειναι? (γιατι δεν βρισκω καποιο προγραμμα με αυτο το ονομα μεσα στο appstore...)

Στο Cydia υπαρχει φιλε μου ...

LiFePO4 σωστος ;)

#27   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2012 - 21:32

Πρέπει να εισαι jailbroken για να κατεβάσεις τέτοιο πρόγραμμα.
Whatsapp doc?

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες