Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Επιστροφή αγοράς από ebay

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
29 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   discovery96

discovery96

iPH Enthousiast

• 368 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 29/01/2012 - 12:05

The seller has offered you a full refund for the purchase price plus original shipping if you return the item. To get your refund, ship the item back to the seller. You will need to cover the cost of returning the item. Make sure you ship the item by Feb 01, 2012.

Refund information:
Once the item is delivered to the seller, you will receive a full refund of $93.88.The refund will include the purchase price plus original shipping.

Ειναι ξεκαθαρο οτι εσυ πληρωνεις τα εξοδα επιστροφης προς τον πωλητη.
Προηγουμενως δεν ανεφερες τιποτα :blink:
Τracking number εχουν ολες οι κουριερ.
Επισης θα σου επιστραφει το ποσο που κατεβαλες για την αγορα του προιοντος και μεσα στο ποσο θα περιλαμβανονται το κοστος της μεταφορας του προιοντος απο τον πωλητη
προς εσενα :rolleyes:
οχι αυτα που θα δωσεις εσυ μονο τα αρχικα εξοδα οπως αναφερω παραπανω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   apaes

apaes

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Αυτα ειναι για τα μεταφορικα να φτασει Ελλαδα, τα μεταφορικα για την επιστροφη θα τα βαλει απο την τσεπη του απο οτι γραφει "You will need to cover the cost of returning the item".
Το μονο αλλο σημαντικο που βλεπω ειναι οτι το αντικειμενο θα πρεπει να φτασει στον πωλητη σε 15 μερες για να μην ακυρωθει η διαμαχη που ανοιχθηκε, αλλα εφοσον εχεις το tracking number και το εχει και ο seller και το ebay πιστευω ολα θα ειναι οκ.
Πηγαινε τη δευτερα στειλτο και περιμενε να το παραλαβουν, απο τη στιγμη της παραλαβης σε 3 μερες μεσα θα λεβεις τα χρηματα που πληρωσες για το αντικειμενο μαζι με τα μεταφορικα για ελλαδα. Ο μονος τροπος να σου πληρωσουν και τα μεταφορικα που θα δωσεις για να το στειλεις εκει ειναι να γινει καποια ειδικη συμφωνια μαζι τους. "Buyers are required to pay return shipping, except for rare situations when a buyer and seller agree to another arrangement or eBay agrees to pay the shipping."

Τελευταία επεξεργασία από: apaes, 29/01/2012 - 12:07

#18   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Refund information:
Once the item is delivered to the seller, you will receive a full refund of $93.88.The refund will include the purchase price plus original shipping.

Εφόσον το προιόν παραδοθεί στον πωλητή, θα λάβετε ολόκληρη επιστροφή των 93.88. Επίσης η επιστροφή χρημάτων θα περιλαμβάνει και τα έξοδα μεταφοράς.

Θα στα βάλουν στον paypal λογαριασμό σου.

Τα έξοδα μεταφοράς original shipping

Δηλαδή τα έξοδα μεταφοράς που πλήρωσε για να του ΕΡΘΕΙ το αντικείμενο. Οχι αυτά που θα πληρώσει για να το στείλει πίσω.

ΕΔΙΤ: Τωρα είδα οτι σημειώνεται παραπάνω.

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 29/01/2012 - 12:06

Whatsapp doc?

#19   apaes

apaes

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2012 - 12:06

Και το tracking number που ρώταγε ο χριστιανός κ δεν του απαντησατε,είναι ένα σύστημα εντοπισμού σε κάθε χώρα ή πόλη που θα περνάει το δέμα σου κ μπαίνοντας στο Ίντερνετ με το tracking number να βλεπεις που βρίσκεται.

Εχει απαντηθει το θεμα πολυ νωριτερα

#20   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 29/01/2012 - 12:06

Παιδία αν μιλήσει με τον πωλητή θα τα βρει και στα έξοδα μεταφοράς. Εγώ το έχω κάνει και αναλαμβάνει και τα έξοδα επιστροφής.
Once You Go Mac You Never Go Back

#21   giorgarasGRE

giorgarasGRE

iPH Addict

• 629 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2012 - 12:09

Καλημέρα και συγγνώμη αν γράφω σε λάθος τόπικ.
Το θέμα έχει ως εξής:
Έκανα μία αγορά από ebay. Το προϊόν το παρέλαβα αλλά δεν ανταποκρινόταν σε όσα διαφήμιζε ο πωλητής.
Άνοιξα "υπόθεση" στο resolution center και φτάσαμε στο εξής σημείο: να επιστρέψω το προϊόν και αφού το παραλάβει ο πωλητής το ebay θα μου επιστρέψει τα χρήματά μου. Οι οδηγίες αναφέρουν ότι το προϊόν πρέπει να το στείλω μέχρι την 1η Φεβρουαρίου (σφραγίδα ταχυδρομείου λογικά) και για να "παρακολουθούν" τον ρυθμό και διαδικασία επιστροφής θέλουν να τους γράψω στο resolution center τα εξής: tracking number και shipping carrier. Παρακαλώ τα φώτα σας στο ανωτέρω. Πως πρέπει να το στείλω πίσω; με πια διαδικασία; τελικά θα πάρω τα χρήματά μου πίσω; γιατί μιλάμε για 98$ αξία...

send from my Archos A70S android tablet using Tapatalk

ΕΛΤΑ είναι η λύση στο πρόβλημα σου.Θα πας Δευτερα πρωι και θα τους ζητησεις να αποστείλεις δέμα τυπου επιστολής express ή Α προτεραιότητας αμα δεν προσφέρεται εξπρες υπηρεσία και συστημένο!Και αν αυτό που αγόρασες κανει πανω απο 250$ τους λες να βάλουν την ύηρεσία αποδειξης κατα την παραλαβή ωστε να ειδοποιηθείς αμεσως οτι το παρελαβε.Εγω έστειλα πισω κινητό με έξοδα μεταφορας 8€ κ κατι ψηλά.Ό,τι άλλο θες στείλε μου πμ.Το εχω πάθει και εγω κ εχω μεινει αυπνος 2 μερες οπότε κάτι ξέρω. :P

Τελευταία επεξεργασία από: giorgarasGRE, 29/01/2012 - 12:18

#22   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2012 - 12:10

και βεβαια θα τα βρουν ειδικα αυτοι που ειναι χρονια πωλητες δεν ρισκαρουν αρνητικο feedback ειδικα οταν η κατασταση ειναι υπο παρακολουθηση οπως στην περιπτωση του φιλου μας.

#23   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2012 - 12:11

και βεβαια θα τα βρουν ειδικα αυτοι που ειναι χρονια πωλητες δεν ρισκαρουν αρνητικο feedback ειδικα οταν η κατασταση ειναι υπο παρακολουθηση οπως στην περιπτωση του φιλου μας.

Ακριβώς...

#24   tempo

tempo

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G

Δημοσίευση 29/01/2012 - 12:13

και εγώ νομίζω ότι μιλάει για τα ΑΡΧΙΚΑ μεταφορικά και όχι αυτά της επιστροφής.

Να σου δώσω μια ιδέα: μήπως να δοκίμαζες να το πουλούσες μέσω μια αγγελίας; (σε περίπτωση που το προϊόν ενδιαφέρει κάποιον).

Στα ΕΛΤΑ που έστειλα κάτι με αντικαταβολή πρόσφατα μου έδωσαν tracking number και μέσα απο το site τους παρακολουθούσα την πορεία του δέματος

#25   giorgarasGRE

giorgarasGRE

iPH Addict

• 629 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2012 - 12:16

Τα έξοδα επιστροφής τα επιβαρύνεται ο πωλητής. Μπορείς να του πεις ότι θα τα στείλεις με acs και ότι το κόστος είναι τόσο και θα έχει και tracking number. Εφόσον συμφωνήσετε θα προβείς στην αποστολή του προϊόντος.

Επίσης και τα ΕΛ-ΤΑ στέλνουν συστημένο με tracking number. Απλά σου είπα την acs σαν εναλλακτική.

Μέγα λάθος!!Απο την στιγμή που δεν τα βρίσκεις μέσω ebay messeges με τον πωλητή και ανοίγεις not as described case ο πωλητής ειναι υποχρεομένος να δώσει full refund δηλαδή επιστρέφει ολη την πληρωμή που περιλαμβανει μεταφορικά αποστολης προς αγοραστή και τα χρηματα του προιοντος.Τα επιστροφης επιβαρύνουν τον αγοραστη γιατί εσύ του χρεωνεις στην τελικη οτι γουσταρεις σαν return shipping cost οπότε βγαζεις και λεφτά! :P οπότε το ebay σε υποχρεωνει να επιβαρυνθεις τα εξοδα εσύ.

#26   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2012 - 12:19

Μέγα λάθος!!Απο την στιγμή που δεν τα βρίσκεις μέσω ebay messeges με τον πωλητή και ανοίγεις not as described case ο πωλητής ειναι υποχρεομένος να δώσει full refund δηλαδή επιστρέφει ολη την πληρωμή που περιλαμβανει μεταφορικά αποστολης προς αγοραστή και τα χρηματα του προιοντος.Τα επιστροφης επιβαρύνουν τον αγοραστη γιατί εσύ του χρεωνεις στην τελικη οτι γουσταρεις σαν return shipping cost οπότε βγαζεις και λεφτά! :P οπότε το ebay σε υποχρεωνει να επιβαρυνθεις τα εξοδα εσύ.

Παρακάτω αν είδες έγραψα να έρθει σε συνεννόηση μαζί του. Δεν ρισκάρουν οι καλοί πωλητές αρνητικό feedback...

#27   giorgarasGRE

giorgarasGRE

iPH Addict

• 629 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2012 - 12:23

Παρακάτω αν είδες έγραψα να έρθει σε συνεννόηση μαζί του. Δεν ρισκάρουν οι καλοί πωλητές αρνητικό feedback...

Απο την στιγμη που άνοιξε υπόθεση στο ebay δεν υπάρχει συνενοηση με πωλητή.Εκτος και αν κλείσεις το case απο μόνος σου.Στην ουσία στο case μπαίνεις σε μια τυποποιημένη διαδικασία επίλυσης του προβλήματος που έχει να κάνει με όλα τα άλλα απο πανω.

#28   alexakisd

alexakisd

iPH Contributor

• 1.184 μηνύματα
  • Twitter:@alexakisdim
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:alexakisd@gmail.com

Δημοσίευση 29/01/2012 - 12:23

παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας ενημερώθηκα απόλυτα. θα σας ενημερώσω σε οποιαδήποτε εξέλιξη
+1 σε όλους σας για τον κόπο να προβληματιστείτε με το θέμα μου

#29   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2012 - 12:24

Ομολογώ πως εγώ δεν είχα ανοίξει case. Είχα έρθει σε απευθείας επικοινωνία με τον πωλητή, οπότε σε πιστεύω.

#30   dsquared

dsquared

iPH Enthousiast

• 495 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 19/05/2012 - 11:37

Και το tracking number που ρώταγε ο χριστιανός κ δεν του απαντησατε,είναι ένα σύστημα εντοπισμού σε κάθε χώρα ή πόλη που θα περνάει το δέμα σου κ μπαίνοντας στο Ίντερνετ με το tracking number να βλεπεις που βρίσκεται.

πως μπορω να τσεκάρω δηλ; Που μπαίνω για να δω που βρίσκεται έχω το tracking number...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες