με παίρνουν τηλέφωνο, καλεί αλλά το δικό μου δε χτυπάει
Δημοσίευση 30/01/2012 - 14:02
Ad
Δημοσίευση 30/01/2012 - 14:04
Δημοσίευση 30/01/2012 - 14:06
Πατα για αρχη power+home button μεχρι να σβησει το κινητο και να δειξει το μηλο και αστα μετα.Ξαναδοκιμασε να σε παρουν και πες μας αν διορθωθηκε.
θα το δοκιμάσω σε καμιά ώρα γιατί δεν έχω υπολογιστή για να το ανοίξω είναι σπασμένο το κινητό και θα σας πω ευχαριστώ
Δημοσίευση 30/01/2012 - 14:07
αν ειναι j/b πηγαινε sbsetting-more -mobile substrate addons και βαλτα ολα off -respring και δες πως παει .Αν εισαι οκ ανοιγε τα ενα ενα μεχρι να δεις ποιο tweak φταιειέχω σοβαρό πρόβλημα. με παίρνουν τηλ δείχνει ότι καλεί αλλά το iphone μου δε χτυπάει. τι να κάνω?
Πριν κανεις το παραπανω κανε hard reset μηπως στρωσει ,δηλαδη πατημενα μαζι home και sleep button μεχρι να δεις το μηλαρακι ,μολις το δεις αφηνεις και τα δυο
Τελος εαν τιποτα απ αυτα δεν πετυχει restore -set up as new
Αν συνεχισει και μετα απ αυτο ,τοτε φιλε μου παει για service
Δημοσίευση 30/01/2012 - 14:07
όταν λες για service τι εννοείς?αν ειναι j/b πηγαινε sbsetting-more -mobile substrate addons και βαλτα ολα off -respring και δες πως παει .Αν εισαι οκ ανοιγε τα ενα ενα μεχρι να δεις ποιο tweak φταιει
Πριν κανεις το παραπανω κανε hard reset μηπως στρωσει ,δηλαδη πατημενα μαζι home και sleep button μεχρι να δεις το μηλαρακι ,μολις το δεις αφηνεις και τα δυο
Τελος εαν τιποτα απ αυτα δεν πετυχει restore -set up as new
Αν συνεχισει και μετα απ αυτο ,τοτε φιλε μου παει για service
Δημοσίευση 30/01/2012 - 14:09
επισκευη και πεταμε.....όταν λες για service τι εννοείς?
Πλακα κανω ,θα παει για service απο την εταιρια κινητης που το αγορασες ,εαν ειναι ακομα στην εγγυηση (ενος ετους)
και το sevice θα αποφασισει εαν θα παρεις ανακατασκευασμενη συσκευη.
Τωρα τελευταια βλεπω βεβαια οτι απαντηση του service ειναι ....στο επομενο update θα διορθωθει ,εκει συγγνωμη αλλα την πατησες ..

Τελευταία επεξεργασία από: entzo, 30/01/2012 - 14:11
Δημοσίευση 30/01/2012 - 14:11
τα έκλεισα αυτά που είπες χωρίς να κάνω reset και δε δουλεύει ακόμα. αν πάει για service πρέπει να βγάλω τα j/b και τα υπόλοιπα ε?επισκευη και πεταμε.....
Πλακα κανω ,θα παει για service απο την εταιρια κινητης που το αγορασες ,εαν ειναι ακομα στην εγγυηση (ενος ετους)
και το sevice θα αποφασισει εαν θα παρεις νεα ανακατασκευασμενη συσκευη
Δημοσίευση 30/01/2012 - 14:13
κανε hard reset ,μετα αν δεν δουλεψει και ετσι, restore -set up as new και εαν παλι τζιφος τοτε για serviceτα έκλεισα αυτά που είπες χωρίς να κάνω reset και δε δουλεύει ακόμα. αν πάει για service πρέπει να βγάλω τα j/b και τα υπόλοιπα ε?
Y.Γ δεν μας εχεις πει καν τι συσκευη εχεις
Τελευταία επεξεργασία από: entzo, 30/01/2012 - 14:14
Δημοσίευση 30/01/2012 - 14:14
hard reset είναι το κλασσικό reset απ τον υπολογιστή αυτό εννοείς έτσι?κανε hard reset ,μετα αν δεν δουλεψει και ετσι, restore -set up as new και εαν παλι τζιφος τοτε για service
Δημοσίευση 30/01/2012 - 14:15
hard reset είναι το κλασσικό reset απ τον υπολογιστή αυτό εννοείς έτσι?
Δημοσίευση 30/01/2012 - 14:15
Δημοσίευση 30/01/2012 - 14:17
ΟΧΙ πατα power+home button μεχρι να σβησει το iphone και να δειξει το μηλο και αφησε τα μετα.Αυτο που αναφερεις εσυ ειναι ρεστορε.Kανε πρωτα hard reset και βλεπουμε.hard reset είναι το κλασσικό reset απ τον υπολογιστή αυτό εννοείς έτσι?
Δημοσίευση 30/01/2012 - 14:18
Δημοσίευση 30/01/2012 - 14:19
ποιο iOS εχεις και πανω απο ολα ποιο iphone?δεν ξέρω και πολλά αλλά το δικό μου iphone αν κλείσει πρέπει να το συνδέσω στον υπολογιστή για να ξανανοίξει. και δε βγάζει πια μήλο αλλά μια μπανάνα ή ανανά δε θυμάμαι καλά
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες