με παίρνουν τηλέφωνο, καλεί αλλά το δικό μου δε χτυπάει
Δημοσίευση 30/01/2012 - 14:43
Περίμενε λίγο όταν έχεις υπολογιστή. Εγώ δεν θα ρίσκαρα να κάνω untethered με corona σε προβληματικό τηλέφωνο.
Ad
Δημοσίευση 30/01/2012 - 14:44
σε λίγο που θα έχω υπολογιστη θα το κάνω και ξαναστείλωΘα μπορούσες εφόσον έχεις wifi δίκτυο κοντά να κάνεις Untethered ώστε να μπορέσεις να κάνεις hard reset Και να μην χρειαστείς pc ΑΛΛΑ αν δε δουλέψει και με hs τότε πας για όλη τη διαδικασία από την αρχή.
Περίμενε λίγο όταν έχεις υπολογιστή. Εγώ δεν θα ρίσκαρα να κάνω untethered με corona σε προβληματικό τηλέφωνο.
Δημοσίευση 30/01/2012 - 14:45
ε τοτε γιατι ασχολεισαι με το corona .....ακόμα έχω πρόβλημα με παίρνουν τηλ και δε χτυπάει
Oταν με το καλο πας σπιτι ,δοκιμασε hard reset ..
Αν δεν λυθει και παλι τοτε restore -set up as new και εαν παλι τζιφος τοτε service
Aυτα απο εμενα καλο μεσημερι
Δημοσίευση 30/01/2012 - 15:02
ε τοτε γιατι ασχολεισαι με το corona .....
Oταν με το καλο πας σπιτι ,δοκιμασε hard reset ..
Αν δεν λυθει και παλι τοτε restore -set up as new και εαν παλι τζιφος τοτε service
Aυτα απο εμενα καλο μεσημερι

Δημοσίευση 30/01/2012 - 15:06
To παλικαρι εχει εαν καταλαβες προβλημα με την συσκευη.....
Πρωτα κανουμε τα βασικα να δουμε εαν ειναι πρoβλημα hardware και το j/b μετα
Nαι το κατάλαβα. Εγώ απλά απάντησα στην ερώτησή του για το πώς κάνει untethered jailbreak.
Δημοσίευση 30/01/2012 - 16:20
εκανα hard reset και έφτιαξε δε χρειάστηκε υπολογιστη για να ξαναανοιξει τώρα untethered πως θα κάνω με το κορονα? σας ευχαριστώ πολύ όλουςβρε αρχοντα ,αυτο σ ενδιαφερει η να φτιαχτει η συσκευη......
Εφοσων ουτε με hard reset εφτιαξε ,πας για restore και set up as new οπωσδηποτε .
Αν παλι μετα απο αυτο δεν διορθωθει πας για service.
Aν ολα πανε καλα μετα το restore ,τοτε μπορεις πλεον να κανεις και το untethered
Δημοσίευση 30/01/2012 - 19:27
Δημοσίευση 30/01/2012 - 19:53
Καταρχας tethered και ανοιξε με hard reset ?εκανα hard reset και έφτιαξε δε χρειάστηκε υπολογιστη για να ξαναανοιξει τώρα untethered πως θα κάνω με το κορονα? σας ευχαριστώ πολύ όλους
Μαλλον δεν μας τα λες καλα
Οσων αφορα το οτι εκανες ενημερωση σε j/b συσκευη(δεν ξερεις ,δεν ρωτας κιολας ) ...πλεον μια ειναι η λυση RESTORE
Δημοσίευση 30/01/2012 - 23:14
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες