πρεπει να δημιουργησω καινουριο aplleid δηλαδη γιατι σε μαιλ που δεν ειναι apple id δεν το περναει!!!λεει να πας ρυθμισεις-μηνυματα- ληψη σε (αν δεν κανω λαθος γιατι το δικο μου ειναι στα αγγλικα), και να προσθεσεις μια καινουρια διευθυνση εμαιλ εκτος απο την apple id που εχεις και θα σου πρι οτι σου στελνει verification email (δηλαδη ενα εμαιλ για επιβεβαιωση σε αυτη τη διευθυνση που προσθεσες), πας σε κεινο το εμαιλ, πατας το λινκ να επιβεβαιωθει και μετα ξαναπας στο ιδιο μερος στο τηλεφωνο, αν γραφει ακομα verifying (αναμονη επιβεβαιωσης) πατας resend (ξανα να στειλει το εμαιλ επιβεβαιωσης) καινμετα αποτι λεει ο τυπος δουλευει το imessage ενεργοποιειται κανονικα.
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις
Επισης καποιος αλλος που κοιταγα ανεφερε οτι ειχε θεμα με τη μεταφορα σε αλλο τηλεφωνο με τo imessage γιατι ειχε σεταρει το ιδιο apple id σε αλλο πρωτα και επρεπε να παει στο αλλο να σβησει απο κει το apple ID και να ξανασεταρει το icloud με το καινουριο κινητό για να δουλεψει
Δεν ενεργοποιείται το iMessage και το FaceTime
Δημοσίευση 10/02/2012 - 23:03
Ad
Δημοσίευση 10/02/2012 - 23:07
επειδη αυτο το εχω κανει και εγω για πεσ μου τι εννοεισ να το ξανασεταρω με το icloud?λεει να πας ρυθμισεις-μηνυματα- ληψη σε (αν δεν κανω λαθος γιατι το δικο μου ειναι στα αγγλικα), και να προσθεσεις μια καινουρια διευθυνση εμαιλ εκτος απο την apple id που εχεις και θα σου πρι οτι σου στελνει verification email (δηλαδη ενα εμαιλ για επιβεβαιωση σε αυτη τη διευθυνση που προσθεσες), πας σε κεινο το εμαιλ, πατας το λινκ να επιβεβαιωθει και μετα ξαναπας στο ιδιο μερος στο τηλεφωνο, αν γραφει ακομα verifying (αναμονη επιβεβαιωσης) πατας resend (ξανα να στειλει το εμαιλ επιβεβαιωσης) καινμετα αποτι λεει ο τυπος δουλευει το imessage ενεργοποιειται κανονικα.
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις
Επισης καποιος αλλος που κοιταγα ανεφερε οτι ειχε θεμα με τη μεταφορα σε αλλο τηλεφωνο με τo imessage γιατι ειχε σεταρει το ιδιο apple id σε αλλο πρωτα και επρεπε να παει στο αλλο να σβησει απο κει το apple ID και να ξανασεταρει το icloud με το καινουριο κινητό για να δουλεψει
Δημοσίευση 10/02/2012 - 23:08
το αλλο τηλεφωνο τοχεις ακομα?επειδη αυτο το εχω κανει και εγω για πεσ μου τι εννοεισ να το ξανασεταρω με το icloud?
Δημοσίευση 10/02/2012 - 23:13
ναι και λειτουργει με αλλο αριθμο!!εκει περασα κατι εφαρμογεσ μεσω itunes που τισ ειχα κατεβασει με το δικο μου apple id και τωρα οι συγκεκριμενες εφαρμογεσ οταν θελουν update ζητουν το δικο μου κωδικο και apple id αρα υπαρχουν υπολειματα μεσα!!!το αλλο τηλεφωνο τοχεις ακομα?
Δημοσίευση 10/02/2012 - 23:24
ο τυπος που αναφερει οτι ειχε το ιδιο προβλημα ειπε οτι εκανε στο παλιο τηλεφωνο restore/setup as new και εβαλε αλλο apple id εκει και επισης εκανε και restore/setup as new το καινουριο τηλεφωνο με το δικο του Apple id και διορθωθηκεναι και λειτουργει με αλλο αριθμο!!εκει περασα κατι εφαρμογεσ μεσω itunes που τισ ειχα κατεβασει με το δικο μου apple id και τωρα οι συγκεκριμενες εφαρμογεσ οταν θελουν update ζητουν το δικο μου κωδικο και apple id αρα υπαρχουν υπολειματα μεσα!!!
Για αρχη πηγαινε στο αλλο κινητο και ΒΓΑΛΕ το Apple id σου απο το appstore, icloud και imessage του αλλου κινητου.
Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 10/02/2012 - 23:26.
Δημοσίευση 10/02/2012 - 23:36
δεν υπαρχει πουθενα το apple id μου στο παλιο κινητο απλα μονο το βγαζει οταν θελει ν κανει update εφαρμογη που ειχε κατεβει με το δικο μμου apple id τωρα εχει αλλο apple id η αλλη συσκευη δικο της.τα καταφερα εβαλα αλλη διευθυνση στο imessage που μου ειπεσ επαληθευσα το λινκ αλλα δεν αλλαξε κατι τα ιδια λεει!!ο τυπος που αναφερει οτι ειχε το ιδιο προβλημα ειπε οτι εκανε στο παλιο τηλεφωνο restore/setup as new και εβαλε αλλο apple id εκει και επισης εκανε και restore/setup as new το καινουριο τηλεφωνο με το δικο του Apple id και διορθωθηκε
Για αρχη πηγαινε στο αλλο κινητο και ΒΓΑΛΕ το Apple id σου απο το appstore, icloud και imessage του αλλου κινητου.
Δημοσίευση 10/02/2012 - 23:39
τοτε μαλλον δεν φευγει εκεινο το μηνυμα που λεγαμε, δεν ξερω τι αλλο να πω, ακομα ψαχνωδεν υπαρχει πουθενα το apple id μου στο παλιο κινητο απλα μονο το βγαζει οταν θελει ν κανει update εφαρμογη που ειχε κατεβει με το δικο μμου apple id τωρα εχει αλλο apple id η αλλη συσκευη δικο της.τα καταφερα εβαλα αλλη διευθυνση στο imessage που μου ειπεσ επαληθευσα το λινκ αλλα δεν αλλαξε κατι τα ιδια λεει!!
Ειπες οτι ουτε στις ρυθμισεις-τηλεφωνο φαινεται το νουμερο σου ε?
Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 10/02/2012 - 23:39.
Δημοσίευση 10/02/2012 - 23:41
οχι ουτε σου δινει επιλογη να το βαλειςτοτε μαλλον δεν φευγει εκεινο το μηνυμα που λεγαμε, δεν ξερω τι αλλο να πω, ακομα ψαχνω
Ειπες οτι ουτε στις ρυθμισεις-τηλεφωνο φαινεται το νουμερο σου ε?
Δημοσίευση 10/02/2012 - 23:43
για βγαλε τη σιμ και βαλτη στο αλλο κινητο, δες εκει το βλεπει το νουμερο?οχι ουτε σου δινει επιλογη να το βαλεις
Δημοσίευση 10/02/2012 - 23:59
δεν το βλεπει αλλα σε αφηνει να μπεισ μεσα και να το βαλεισ οποτε μετα το βλεπει εκανα ομωσ και το αλλο εβαλα και την αλλη καρτα στο τηλ που εβγαλα τη δικια μου και εκει βλεπει κατευθειαν τον αριθμο!!αλλα οταν μπαινω και βαζω τον αριθμο στο τηλ που εβαλα την καρτα μου και παταω αποθηκευση δε την κανει το πατασ αλλα δεν!!για βγαλε τη σιμ και βαλτη στο αλλο κινητο, δες εκει το βλεπει το νουμερο?
Τελευταία επεξεργασία από: mparounis, 11/02/2012 - 00:05.
Δημοσίευση 11/02/2012 - 00:01
αρα μαλλον καποιο προβλημα με την καρτα ισως να υπαρχει.....δεν πας να την αλλαξεις να παρεις καινουρια?δεν το βλεπει αλλα σε αφηνει να μπεισ μεσα και να το βαλεισ οποτε μετα το βλεπει εκανα ομωσ και το αλλο εβαλα και την αλλη καρτα στο τηλ που εβγαλα τη δικια μου και εκει βλεπει κατευθειαν τον αριθμο!!
Δημοσίευση 11/02/2012 - 11:30
Εχω παρει 3 αριθμους ολοι με καινουριες καρτες τοποθετημενες οολες σε iphone. οι δυο που ειναι στα καινουρια 4ς κανουν ακριβως το ιδιο προβλημα που λεμε. η μια καρτα που μπηκε στο παλιο κινητο (4) εμφανιζει κανονικα τον αριθμο αλλα δε δουλευει ουτε εκει imessage Και fscetime.αρα μαλλον καποιο προβλημα με την καρτα ισως να υπαρχει.....δεν πας να την αλλαξεις να παρεις καινουρια?
Δημοσίευση 11/02/2012 - 14:56
Εχω παρει 3 αριθμους ολοι με καινουριες καρτες τοποθετημενες οολες σε iphone. οι δυο που ειναι στα καινουρια 4ς κανουν ακριβως το ιδιο προβλημα που λεμε. η μια καρτα που μπηκε στο παλιο κινητο (4) εμφανιζει κανονικα τον αριθμο αλλα δε δουλευει ουτε εκει imessage Και fscetime.
Δε μου λες, έχεις την ios 5.0.1 9A405 ή 9A406? Για δες στις Ρυθμίσεις -Γενικά - About - ios
Αν δεν έχεις την 406 καλό θαταν να την βάλεις και να δοκιμάσεις και με αυτήν.
Δημοσίευση 12/02/2012 - 12:22
την 9Α406 εχει δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε!!ενασ φιλοσ χει 4s που το πηρε τωρα τελευταια και δουλευουν ολα κανονικα αλλα η διαφορα του με τα δικα μου ειναι οτι η καρτα του δεν λειτουργουσε ποτε ξανα σε iphone αρχιζω να πιστευω οτι καπου με τα παλια iphone και τα καινουρια κλατι εχει μεινει μεσα και κανει ολη τη ζημια!!!!Δε μου λες, έχεις την ios 5.0.1 9A405 ή 9A406? Για δες στις Ρυθμίσεις -Γενικά - About - ios
Αν δεν έχεις την 406 καλό θαταν να την βάλεις και να δοκιμάσεις και με αυτήν.
Δημοσίευση 12/02/2012 - 23:53
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες