Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Ακουστικά με ενσωματωμένο πομπό για ράδιο!


  • Please log in to reply
34 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   Ksifias

Ksifias

    iPH newbie

  • 45 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/02/2012 - 12:21

Σιγουρα είναι μεγάλη η αυτονομία του συγκεκριμένου και επειδή ήθελα να έχω ράδιο στο iphone (που είναι η μόνη του βασική έλλειψη που με ενοχλεί), είναι η πρώτη μου επιλογή. Ειδικά με όσα προσφέρει συγκριτικά με το griffin.
Mάλλον δεν υπάρχει το handsfree με καλώδιο και ράδιο που ψάχνω, οπότε αυτό είναι μονοδρομος.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   AvgoustisP

AvgoustisP

    iPH Elite Poster

  • 2,254 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 27/02/2012 - 23:45

Και εγώ αυτό έχω. Απλώς στο iPhone 4s τρώει κολήματα σαν Bluetooth.


Σταλμένο από τον πλανήτη Ωμέγα Πράιμ μέσω διαπλανητικού μηνύματος.

#33   gattito

gattito

    iPH newbie

  • 3 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/03/2012 - 14:19

Καλησπέρα

Το bluetooth (MW600)δεν είναι συμβατό με Iphone 4s και διαβάστε την ιστορία μου...που ακόμα είναι σε εξέλιξη:

Το συγκεκριμένο το αγόρασα στις 14/2 για το Iphone 4s επειδή ήθελα ραδιόφωνο..το αγόρασα από το κατάστημα play247 σε αρκετά καλή τιμή! Από τη 2η κιόλας ημέρα παρουσίασε προβλήματα, συχνά κατά την εισερχόμενη κλήση κολλούσε και δεν ανταποκρινόταν..έπρεπε να το κλείσω και να το ξανανοίξω..υποψιάστηκα ότι έχει πρόβλημα το iphone 4s και πήρα τη sony..ωστόσο μου είπαν ότι είναι συμβατό και μου έδειξαν συγκεκριμένο pdf file στο τότε site όπου πράγματι αναφερόταν το iphone 4s.

Το πήγα στο κατάστημα πίσω προφανώς ως ελλατωματικό αλλά αυτοί... και καλά για λόγους ταχείας εξυπηρέτησης με έστειλαν σε εξουσιοδοτημένο service sony...Μετά από ένα mini τσακωμό το πήγα στο service στη Καλλιθέα (intralet) ...το κράτησαν σχεδόν 20 ημέρες!!! και αφού τους ενόχλησα εγώ ..μου είπαν να πάω να το παραλάβω..είχαν αντικαταστήσει το bluetooth με κανούριο...

Αυτό έγινε στις 15/3 ..από χθες έχω πάλι τα ίδια προβλήμα ..παίρνω το service και μου λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο..και να μιλήσω με sony customer service..μιλάω με customer service και τι μου λένε...ΤΟ SONY MW600 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ IPHONE 4S!!!!!!!!

Όταν τους είπα την επικοινωνία που είχα μαζί τους ..και τους ανέφερα το pdf file μου είπαν ότι επειδή έχει αλλάξει η σελίδα αυτό το file δεν υπάρχει πλεόν και έτσι και αλλιώς ποτέ δεν αναφερόταν στη συμβατότητα το Iphone 4s!!!!!Φταίει και καλά..το κατάστημα που το αγόρασα...

Ξαναπαίρνω το κατάστημα play247 και μου λένε ξανά ότι είναι συμβατό με το iphone 4s και δεν καταλαβαίνουν τι μου λέει η Sony..αλλά να τους στείλω ένα email γραπτώς να το εξετάσουν και ίσως να το ξαναστείλουν στο service κτλ κτλ Μου είπαν και άλλες βλακείες του στυλ δεν ξέρω αν μπορούμε να σας το αλλάξουμε γιατί τώρα έχετε πάρει νέα συσκευή από τη sony και όχι από εμάς ..αλλά προτίμησα τελικά να τους γράψω για να τους βάλω να μου απαντήσουν επίσημα

έχω στείλει email στο οποίο ζητώ να το επιστρέψω και να πάρω τα χρήματα μου πίσω..

Όμως είμαστε στην Ελλάδα ..και ως γνωστό ο πελάτης είναι πάντα γραμμένος ...ξέρω ότι είναι δύσκολο να ικανοποιηθώ..στη τελική θα το πουλήσω γιατί σαν bluetooth είναι καλό όχι για iphone 4s! (το αγόρασα €35 και το δίνω 30ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται)

Συμπεράσματα

-αν το θέλετε για iphone 4s ξεχάστε το !!
-μην αγοράζετε από καταστήματα στην Ελλάδα, δεν αναλάμβουν καμμία ευθύνη μετά την μεταπώληση..
-ποιο χάλια service από sοny δεν υπάρχει..είναι η 2η φορά που έχω "ωραία" εμπειρία μαζί τους...

#34   sakisole

sakisole

    iPH Member

  • 225 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 05/04/2012 - 14:28

Αγορασα και εγω το Sony mw 600 δουλευει καλα στο 4ς θελω να ρωτησω αν υπαρχει εγαρμογη που οταν σε περνουν τηλ να απανταει αυτοματα το τηλ χωρις να πατας καποιο κουμπι???

#35   djnet71

djnet71

    iPH newbie

  • 92 μηνύματα
  • Twitter:@jvakalakis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 08/07/2012 - 11:40

Όσον αφορα τα MW600...τα έχω 2 μήνες τώρα και δουλευουν άψογα με 4s με μεγάλη αυτονομία και σωστή εναλλαγή μεταξύ εισερχόμενης κλήσης και ραδιοφώνου!




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες