Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Η Apple συνεργάζεται με την True Knowledge εξαιτίας των ομοιοτήτων της Evi με το Siri


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 28/02/2012 - 01:22

Μετά την παρουσίαση του Siri από την Apple στο iPhone 4S ξεκίνησε η σταδιακή κυκλοφορία αρκετών μιμητών της υπηρεσίας. Μία από αυτές ήταν η Evi [App Store], μια εφαρμογή της True Knowledge που μιμείται τα χαρακτηριστικά του Siri χωρίς να προσφέρει, βέβαια, τον ίδιο βαθμό ενσωμάτωσης με το iOS.

Αναρτημένη εικόνα


Δημοσίευμα του TechCrunch αναφέρει ωστόσο ότι η Apple βρίσκεται σε επικοινωνία με την True Knowledge για την επικείμενη αφαίρεση της Evi από το App Store εξαιτίας της φύσης της εφαρμογής που μιμείται το Siri και πιθανόν μπερδεύει τους καταναλωτές.

On Friday evening True Knowledge had a call from Apple representative Richard Chipman. (If you Google Richard Chipman’s name you’ll find he is also the Apple rep that does the controversial calls about apps).

He told True Knowledge that Apple was “going to pull Evi from the appstore” as it was similar to Siri.

The rule being cited is number 8.3 in the App [Store] T&Cs” “Apps which appear confusingly similar to an existing Apple product or advertising theme will be rejected”.

Η δημοσιοποίηση της είδησης αυτής οδήγησε σε μια ραγδαία αύξηση των πωλήσεων της εφαρμογής από καταναλωτές που ήθελαν να προλάβουν την εφαρμογή πριν αυτή αφαιρεθεί από το App Store. Ωστόσο, δημοσίευμα του The Verge αναφέρει ότι η Apple δεν σκοπεύει να αφαιρέσει την Evi από το App Store αλλά εργάζεται στενά με τους developers για να μειώσουν την πιθανότητα σύγχυσης των καταναλωτών.

Despite what True Knowledge told TechCrunch, the app remains in the App Store, and according to sources familiar with the matter, Apple is attempting to work with the developers on bumping out those similarities, rather than just pulling the product. It's apparently standard practice these days for Apple to flag something that could be confusing to end users and then try to work with developers to alter the appearance and / or functionality of the app, and we're told that's taking place with True Knowledge right now.

Η Evi παρόλο που δεν προσφέρει το βαθμό ενσωμάτωσης που προσφέρει το Siri έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλής αφού είναι συμβατή και με συσκευές εκτός του iPhone 4S. Βέβαια, από την πρώτη μέρα διάθεσης της εφαρμογής στο App Store φαίνεται ότι οι servers δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην κίνηση παρουσιάζοντας αρκετά προβλήματα σε όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες