Μετάβαση στο περιεχόμενο


Ενημερώσεις χρηστών


Φωτογραφία

PanosMouz

Samsung. Η εταιρεία που αντικαθιστά τις μπαταρίες που πιάνουν φωτιά με μπαταρίες που υπερθερμαίνονται και αδειάζουν γρήγορα.
25/09/2016 14:16
  • Φωτογραφία μέλους: PanosMouz
    PanosMouz
    Ρε συ είναι αστείο αυτό που συμβαίνει. Έβγαλε μια τηλεφωνάρα (aka S7/S7 Edge) και μετά τα έκανε σαλάτα. Να ρίχνεις τόσα χρήματα σε R&D για να παράξεις μια συσκευή και να μην ελέγχεις τη βασική της λειτουργία; Ντροπής πράγματα.
    25/09/2016 23:20
  • Φωτογραφία μέλους: canecorso
    canecorso
    Πανό δυστυχώς γίνονται αυτά ...Ακόμη και μεγάλες αυτοβιομηχανιες κάνουν ανάκληση για αςτοχιες υλικών .Προσωπικά πάντως στεναχωριέμαι κάθε φορά που η Samsung η κάποια άλλη μεγάλη εταιρία κάνει πατάτα ,διότι με χαλάει που ισχυροποιείται και μονοπωλεί ακόμη περισσότερο η apple . Αυτό πίστεψε με ως καταναλωτές κάποια στιγμή θα το καταλάβουμε .... Να διευκρινήσω ότι είμαι και ψιλό fanboy αλλά μονοπωλείο από την apple δεν θα ήθελα ποτέ να συμβεί
    26/09/2016 00:29
  • Φωτογραφία μέλους: PanosMouz
    PanosMouz
    Κοίτα, όπως τα βλέπω τα πράγματα το μονοπώλιο υπάρχει. Όχι γιατί δεν υπάρχουν ανταγωνιστές, αλλά γιατί οι ανταγωνιστές δραστηριοποιούνται σε άλλο λειτουργικό. Εγώ π.χ. που με το ios είμαι ικανοποιημένος και που θέλω continuity, handoff kλπ δεν θα κοιτάξω μια άλλη συσκευή όσο καλύτερη και αν φαίνεται. Αλλά αυτός είμαι εγώ, δεν σημαίνει πως αυτός είναι ο κανόνας. Σε κάθε περίπτωση η Samsung ελπίζω να έρθει στα ίσια της μετά από αυτό το λάθος μπας και δούμε κάτι καλό.
    26/09/2016 13:31