Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Επαναληπτικές Εκλογές 2012-Τι θα ψηφίσετε?


  • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
526 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Επαναληπτικές Εκλογές 2012-Τι θα ψηφίσετε?? (207 μέλη έχουν ψηφίσει)

Τι θα ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε

#451   MarkKnopfler

MarkKnopfler

    iPH Intergalactic Leader

  • 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 17/06/2012 - 10:35

Η ιδεολογία της ΧΑ είναι ο εθνικό-σοσιαλισμός βάσει των λεγομένων της.
Εθνικό είναι οτιδήποτε αναφέρεται στο έθνος που ανήκεις.
Σοσιαλισμός είναι ανθρωπισμός δηλαδή σεβασμός στον άνθρωπο.

Ο Χίτλερ δεν έδειξε σεβασμό στον ομοεθνή του και λεγόταν Εθνικοσοσιαλιστής.
Η ΧΑ δε δείχνει σεβασμό σε κάθε Έλληνα αλλά μόνο σ αυτούς της ιδεολογίας της.

Επίσης Σοσιαλισμός σημαίνει ότι περνάνε τα μέσα Παραγωγής στο λαό.Ο Χίτλερ όχι μόνο δεν πέρασε τα μέσα παραγωγής στο λαό ΑΛΛΑ είχε σπόνσορες και ευνοούσε
μεγάλους επιχειρηματίες που γιγαντώθηκαν με το Β Παγκόσμιο πόλεμο.Κι από κει μπάζει δηλαδή.

Άρα ο όρος "εθνικοσοσιαλισμός" είναι άκυρος και άτοπος.


Αναρτημένη εικόνα


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#452   ilionmelegos21

ilionmelegos21

    iPH Elite Poster

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.218 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 17/06/2012 - 10:41

Φιλε @ilionmelegos21,


Η Ομάδα Waffen-SS που τόσο πολύ 'εξυμνείς' (....λες και ήταν ο κύκλος των χαμένων ποιητών)! δεν ήταν τίποτα άλλο παρά απλοί αγρότες, ερχόμενοι αποκλειστικά από την επαρχία, χωρίς καμιά περαιτέρω μόρφωση, και ιδιαίτερα στρατιωτική!

Καθώς επίσης και οι αξιωματικοί τους, οπου κατά το 90% ήταν από την επαρχία. (...αγρότες όπως θα λέγαμε απλά σήμερα)

Τα κριτήρια 'ράτσας', ήταν όντως πάνω κάτω όπως τα λες, (για τους απλούς φαντάρους Γερμανοί τουλάχιστον μέχρι το 1800, και για τους αξιωματικούς μέχρι το 1750)
Κάτι που βέβαια άλλαξε πολύ πριν το τέλος, και χάσιμο του πολέμου από τους Γερμανού! (..όπως υποστηρίζεις σαν δικαιολογία για τα απάνθρωπα εγκλήματα των SS)
Βασικά τα φυλετικά κριτήρια άλλαξαν τέλη του 1938! Μιας που δεν τους βγαίναν στο μέτρημα, το κουτσούρεψαν και αυτό το κριτήριο! Όχι βεβαια ότι αλλάζει κάτι!
Τι να λέει δλδ και αν είσαι Γερμανός αγρότης από το 1800, η από το 19++ κάτι !! Χέστηκε η φοράδα στα αλώνια!
Οπότε για την στρατιωτική 'αφρόκρεμα', αστο! Μας τα παν και άλλοι, και πιο παλιά! Ούτε τότε είχαν καταφέρει να μας πείσουν, και σίγουρα ούτε τώρα!
Και το ότι όντως μπορεί να είχαν μια στρατιωτική εκπαίδευση πιο προχωρημένη, σκληρή, από τις άλλες ομάδες, (..για την ακρίβεια βασίστηκαν πάνω στην εκπαίδευση των κομάντο του πρώτου παγκόσμιου πολέμου), πίστεψε με, δεν τους κάνει αυτόματα Οδυσσέα Ελύτη!!
Ας είναι καλά τα Junkerschule του Χιμλερ, (...δυο χρονια σχολη αξιωματικών SS) οπου πήγαινε η πλύση εγκεφάλου σύννεφο! Και έτσι βγαίναν έξω τέλειοι φονιάδες πλέον!

Για το μαίανδρο, το ''δεν γνωρίζω τον κύριο'' (για τον κολοδάχτυλο στον Εβραίο που κάηκε στο Άουσβιτς), τους χιτλερικούς χαιρετισμούς, κτλ, πραγματικά τα αφήνω ασχολίαστα! Εστω και αν ακόμα για την ιστορία, και ως προς μεγάλη σου ικανοποίηση να φανταστώ, έτσι ακριβώς χαιρετούσαν και οι Ρωμαίοι, με το γνωστό αβε καίσαρ, και ακόμα παλαιότερα, οι στρατιώτες του Μέγα Αλεξάνδρου, δεν έχει να κάνει με απολύτως τίποτα το ηρωικό, την σήμερον ημέρα!

Η σύγχρονη ιστορία, και η συλλογική ανθρώπινη μνήμη, (μνήμη των λαών) έχει συνδυάσει για πάντα, και αμετάκλητα αυτόν τον χαιρετισμό, σαν τον χαιρετισμό του φασισμού, και του θανάτου! Αν τώρα κάποιοι (Χ.Α) δεν τους ενδιαφέρει τη σημαίνει σήμερα αυτός ο χαιρετισμός, τι αντιπροσωπεύει, και σαν άλλοι 'Σπαρτιάτες' (..τρομαρα τους, που οι περισσότερο με τους γείτονες μας τους Τούρκους μοιάζουν, παρά με ίσκιο από Σπαρτιάτη), την έχουν δει σωτήρες του λαού, τότε θα σας στεναχωρήσω, απαντώντας όχι μόνο ότι
ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ, αλλά και ότι σύντομα έρχεται το σάρωθρων!

Waffen-SS War Crimes: (...και όχι το 44 που χάναν τον πόλεμο, και είχαν μπει εγκληματίες, και τυχοδιώκτες μεσα στο 'σώμα', αλλα από το 1938-39, οπου αρχισαν με τα πετσοκόμματα των Εβραίων)

Αίμα-Τιμή !!

Αίμα ποιανών; Των Αλβανών; και αύριο ποιων ακόμα; Τον αριστερών, των Εβραίων, των αναρχικών, των ομοφυλόφιλων, των δημοσιογράφων, των καλλιτεχνών, του γείτονα που καταδώσαμε, του αδερφού που σκοτώσαμε;;

Τιμή ποιανού; Του 'αρχηγού' του πράκτορα; Του εκμεταλλευτή αλλοδαπών για προσωπικά συμφέροντα; Του τεντιμπόι 'υπαρχηγού', διανομέα καρπαζιών προς το αντίθετο φύλο; Αυτού που δεν σέβεται ούτε τους νεκρούς, (και τους βάζει κολοδάχτυλο στις φωτογραφίες)!!

Αυτα και αλλα πολλά θα μπορούσα να γράψω για το κόμμα που υπερασπίζεσαι, γιατί ας μην κοροϊδευόμαστε, εδώ υπερασπίζεσαι το κόμμα σου έτσι δεν είναι;;
Αλλα μιας που είμαι απόλυτα σίγουρος ότι όχι μονο δεν πρόκειται ουτε να συμφωνήσεις εννοείτε με αυτά που αναφέρω, (..και θα τρέξεις να βρεις από το προπαγανδικο σας υλικό, πόσο λάθος προφανώς έχω για αυτά που προανέφερα), αλλα το πιο ατυχες και λυπητερό στην υπόθεση, είναι ότι ούτε που θα τα αναλύσεις, ψάξεις, διασταυρώσεις, τα λεγόμενα μου, μιας που η ιστορία, είναι μανιπουλαρισμένη από τους Εβραίους, που εδώ και 2000 χρόνια, θέλουν να μας εξοντώσουν σαν λαό!!

Τι επόμενη φορά που θα έχεις λίγο χρόνο, αντί για 'Στόχο' και 'Δαυλό', διάβασε αν θες το παρακάτω κείμενο,λινκ που δίνω, από ένα άτομο το οποίο πιστεύω δεν σου είναι άγνωστο!!
Μήνυμα του Περίανδρου Ανδρουτσόπουλου στους Εθνικιστές:

Τι σημασια εχει οτι προερχονταν απο επαρχια καποιοι?...ΚΑΙ????....Δηλαδη εαν ενας σημερα παει καταδρομεας απο επαρχια και αλλος ενας παει καταδρομες απο την πολη δεν θα λαβουν την ιδια εκπαιδευση?...επισης υπηρχε ΚΑΙ ιδεολογικη μορφωση..αρα ηταν Ακριβως το ιδιο.Οσο για τους φονιαδες που λες οτι εβγαζαν απο τις σχολες...ΔΕΝ θα τους ελεγα φονιαδες..απλα τελεια εκπαιδευμενες μηχανες εαν χρειαστει να σκοτωσουν η να αμυνθουν....ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΟΥΚ?.....ΚΑΜΙΑ.....Το οτι χαιρετουσε ο μεταξας και οι στρατιωτες του μεγαλου Αλεξανδρου ειναι ΥΠΕΡαρκετο....Το οτι ο λαος εχει παρει αυτον τον χαιρετισμο σαν κακο με νοιαζει τοσοο...οσο το τι κανεις εσυ τωρα αυτην την στιγμη...εαν ο αλλος δεν ξερει ιστορια..ΑΣ ΜΑΘΕΙ....Στον σχολιασμο περι τουρκων δεν εχω να πω κατι γιατι ειναι δικη σου κατηγορια και ο καθενας λεει οτι γουσταρει...."Waffen-SS War Crimes:" μου εστειλες μια ονομασια και ενα λινκ που δεν βρηκα κατι σχετικα με τα αυτα....ασε που το λινκ σε εβγαζε στο 1945.....ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.....αυτο που εσυ μαλλον δεν εχεις....αυτο που αμερικανικα πανεπιστημια εχουν αποδειξει οτι ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ το dna και καποιο ακομα βρισκουν δικαιολογιες να πουν κατι...αλλα δεεεννν......ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ......Ποτε εκμεταλευτηκε ο μιχαλολιακος αλλοδαπους για προσωπικα του συμφεροντα?...εαν μιλας για το ξενοδοχειο εχει δωσει απαντηση....Για τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ δεν λυπαμαιιιιι......το ξαναειπα πιο πανω...οταν διαβασεις το ταλμουδ και εισαι οντως ΕΛΛΗΝΑΣ τοτε ξαναελα να μου πεις για αυτους....Το γραμμα του περιανδρου το εχω διαβασει απο την πρωτη μερα....ΑΛΛΑ αυτο ειναι ενα εσωτερικο θεμα...τι σχεση εχει με το προσωπο της χ.α?....ΚΑΜΙΑ....

#453   nsxbass

nsxbass

    iPH Guru

  • 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 17/06/2012 - 10:48

Τι σημασια εχει οτι προερχονταν απο επαρχια καποιοι?...ΚΑΙ :huh:?....Δηλαδη εαν ενας σημερα παει καταδρομεας απο επαρχια και αλλος ενας παει καταδρομες απο την πολη δεν θα λαβουν την ιδια εκπαιδευση?...επισης υπηρχε ΚΑΙ ιδεολογικη μορφωση..αρα ηταν Ακριβως το ιδιο.Οσο για τους φονιαδες που λες οτι εβγαζαν απο τις σχολες...ΔΕΝ θα τους ελεγα φονιαδες..απλα τελεια εκπαιδευμενες μηχανες εαν χρειαστει να σκοτωσουν η να αμυνθουν....ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΟΥΚ?.....ΚΑΜΙΑ.....Το οτι χαιρετουσε ο μεταξας και οι στρατιωτες του μεγαλου Αλεξανδρου ειναι ΥΠΕΡαρκετο....Το οτι ο λαος εχει παρει αυτον τον χαιρετισμο σαν κακο με νοιαζει τοσοο...οσο το τι κανεις εσυ τωρα αυτην την στιγμη...εαν ο αλλος δεν ξερει ιστορια..ΑΣ ΜΑΘΕΙ....Στον σχολιασμο περι τουρκων δεν εχω να πω κατι γιατι ειναι δικη σου κατηγορια και ο καθενας λεει οτι γουσταρει...."Waffen-SS War Crimes:" μου εστειλες μια ονομασια και ενα λινκ που δεν βρηκα κατι σχετικα με τα αυτα....ασε που το λινκ σε εβγαζε στο 1945.....ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.....αυτο που εσυ μαλλον δεν εχεις....αυτο που αμερικανικα πανεπιστημια εχουν αποδειξει οτι ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ το dna και καποιο ακομα βρισκουν δικαιολογιες να πουν κατι...αλλα δεεεννν......ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ......Ποτε εκμεταλευτηκε ο μιχαλολιακος αλλοδαπους για προσωπικα του συμφεροντα?...εαν μιλας για το ξενοδοχειο εχει δωσει απαντηση....Για τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ δεν λυπαμαιιιιι......το ξαναειπα πιο πανω...οταν διαβασεις το ταλμουδ και εισαι οντως ΕΛΛΗΝΑΣ τοτε ξαναελα να μου πεις για αυτους....Το γραμμα του περιανδρου το εχω διαβασει απο την πρωτη μερα....ΑΛΛΑ αυτο ειναι ενα εσωτερικο θεμα...τι σχεση εχει με το προσωπο της χ.α?....ΚΑΜΙΑ....


Την ιδεολογική μόρφωση που λες εγώ την λέω πλύση εγκεφάλου.

Ποιά η διαφορά τους από τα ΟΥΚ?

Τα ΟΥΚ δεν έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα.

Η μελέτη με την αλλοίωση του DNA και το κατά πόσο στέκει σαν όρος, διδάσκεται στα πανεπιστήμια ως το Νο1 παράδειγμα κατευθυνόμενης έρευνας.

Και αυτοί που την έκαναν να ξέρεις ότι παραγκωνίστηκαν από την επιστημονική κοινότητα και δεν ξαναδούλεψαν ποτέ, γιατί αποδείχτηκε ότι κατασκεύασαν στοιχεία για να καταλήξουν σε αποτελέσματα που ήθελαν.

ΥΓ: Ούτε εγώ ούτε ο Mark σε έχουμε βρίσει τόση ώρα...
Με έχεις αποκαλέσει με διάφορα κοσμητικά και τώρα τον Mark το ίδιο.
Σε παρακαλώ γράφε ότι έχεις ήρεμα και μη χάνεις την ψυχραιμία σου...

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 17/06/2012 - 10:50


#454   ilionmelegos21

ilionmelegos21

    iPH Elite Poster

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.218 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 17/06/2012 - 11:30

Αρχικά χάνεις την ψυχραιμία σου και είναι κρίμα...
Κατά τη γνώμη μου έχεις άδικο ούτως ή άλλως, αλλά και το δίκιο που εσύ νομίζεις ότι έχεις, το χάνεις...


Ο μαίανδρος ήταν απλός μαίανδρος?
Και οι μαυροκόκκινες σημαίες με τον μαίανδρο που ήταν ΙΔΙΕΣ με αυτές του ΧΙΤΛΕΡ με τους σταυρούς? (όχι με τη σβάστικα, κατάλαβες ποιες λέω ...)
Και αν εγώ φαντάζομαι πράγματα, γιατί με τη δημοκρατική σας στροφή τις καταργήσατε?
Ο μαίανδρος, συμφωνώ μαζί σου είναι κάτι απόλυτα συνηφασμένο με την Ελλάδα.
Αλλά καταφέρατε με τις ευφάνταστες ζωγραφικές σας να τον κάνετε να θυμίζει κάτι άλλο μέχρι πρότινος....

Αυτά που αναφέρω δεν είναι βιβλία, είναι τα ΕΠΙΣΗΜΑ περιοδικά της Χρυσής Αυγής.
Και σε προκαλώ για άλλη μια φορά να μου βρεις που λέει ο Μιχαλολιάκος ότι ήταν πλαστά!
Αντίθετα, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ την ύπαρξή τους στην συνέντευξη που του χάϊδευε τα αυτιά ο Θεοδωράκης μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου!
Να σου θυμήσω τι είπε για το άρθρο που φαινόταν να υμνεί ο ίδιος τον Χίτλερ?
"Ναι, υπήρξε αυτό το έντυπο, στο οποίο εγώ υπέγραφα πάντα το κεντρικό άρθρο, αλλά εκείνο το μήνα παντρευόμουνα και απλά μπήκε η υπογραφή μου, αλλά δεν το έγραψα εγώ..."
Από τη μία να η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ότi αυτά τα έντυπα ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Από την άλλη, πιο κωλοτούμπας πεθαίνεις....

Πάμε πάλι με τα νούμερα....

1) Σου ξαναλέω, είπες ότι έχεις πάει στα γραφεία πολλές φορές.
Την επόμενη βρες εκεί στα γραφεία που σίγουρα έχουν τα παλιά τεύχη και βγάλτα φωτογραφία.
ΣΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ότι θα γραφτώ στη Χρυσή Αυγή αν μου αποδείξεις ότι όλα αυτά που σου ανάρτησα είναι προϊόντα photoshop...

Όσο για τον Κασιδιάρη, ε δεν φημίζεται και ως ο πιο ήρεμος άνθρωπος που υπάρχει...
Να μη σου θυμίσω τα άρθρα στα περιοδικά της ΧΑ όπου ο Κασιδιάρης κάνει μαθήματα για το πως να εξοντώσετε λαθρομετανάστες σε μάχες σώμα με σώμα...

3+4) Τι παραπάνω να πω από αυτά που έγραψε ο iLuxus?
Εσύ συνέχισε να τους υπερασπίζεσαι/μελετάς...
Καμία προβοκάτσια δεν κάνω φίλε μου, απλά αυτήν την εικόνα δίνεις, και όχι μόνο σε εμένα, πίστεψέ με....
Ήθελαν λες, να σώσουν ότι μπορούσαν...
Από ποιά? Από αυτά που δεν ήταν δικά τους?
Πως? Σφάζοντας?

5+6) Είπες ότι έσφαζαν ΜΟΝΟ ως αντίποινα επειδή λέει χτύπαγαν τους φίλους τους και εγώ τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση τους....
Αν αυτό δεν είναι άλλοθι δεν ξέρω τι είναι...
Στις ερωτήσεις που σου έκανα αν δεις τις απαντήσεις σου, θα καταλάβεις ότι οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ ήρθαν στη χώρα μας και κατσικώθηκαν κάνοντας εγκλήματα.
Και η αντίδρασή μας ήταν ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογική.
Ναι τους χτυπάγαμε!
Όπως εσύ και εγώ θα χτυπάγαμε έναν ξένο αν κατσικωνόταν στο σπίτι μας και έτρωγε το φαΐ μας!
Ε όχι και διακιολογημένα αντίποινα!!!

Μάθε να διαβάζεις...
Δεν αναρωτήθηκα γιατί ήταν οι Γερμανοί στο κέντρο...
Και ούτε περίμενα το Age of Empires για να μάθω....
Σου εξήγησα ότι για αυτό ακριβώς η επαρχία ήταν σε καλύτερη μοίρα...

7) Ο Μεταξάς σε πληροφορώ ήταν πολύ πιο Δημοκράτης από τους Χρυσαυγίτες του σήμερα...
Όσο για την Κορέα συμφωνούμε απόλυτα.
Άλλωστε εγώ στο είπα πρώτος....
Όπως και στην Κούβα... Άνθρωποι πεινάνε.
Ο κομμουνσμός ήταν ένα πείραμα το οποίο απέτυχε παταγωδώς και πρέπει να πάει επειγόντως στα σκουπίδια....


Με λες ντουβάρι επειδή σου λέω ότι δεν ανήκω ιδεολογικά σε κανένα κόμμα.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ να πρέπει να πιστεύω σε ένα από αυτά τα κόμματα που υπάρχουν?
ΔΕ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ κανένα τους!!!
Ιδεολογία μου είναι η λογική φίλε μου...
Απλή στεγνή λογική.
Στα όρια της κυνικότητας.
Έμαθα να σκέφτομαι και να κρίνω.
Και για αυτό νιώθω ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που δεν κάνω τεμενάδες σε κανένα "κόμμα" σας...

Δε θα στο κρύψω κάποτε έκανα...
Και όχι στο κόμμα που νομίζεις...
Αν πας στις πρώτες σελίδες του συγκεκριμένου τόπικ θα βρεις μακροσκελές μου ποστ για το τι και πως...
Αλλά ξύπνησα.
Άνοιξα τα μάτια μου.
Και είδα ότι ΜΟΝΟ στον εαυτό μου έχω αμπιστοσύνη και ΤΕΛΟΣ.


8+9) Και πως να το αποδείξει ρε φίλε ότι τους έκαιγαν ζωντανούς?
ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ!!!
Αφηγήσεις υπάρχουν και μαρτυρίες ακόμα και από στρατιώτες των Ναζί.
Και αυτοί ψέμματα λένε?

Τι έκανε ο Μένγκελερ?
Επιστημονικές ανακαλύψεις?
Τα πειράματα πάνω σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ για να καθαρίσει τη ράτσα?
Που το 90% πέθαινε?

Όσο για τις θρησκείες, δε σου κάνει εντύπωση που ΟΛΕΣ οι θρησκέιες λένε το ίδιο?
"Θάνατος στους αλλόθρησκους"
Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί?
Μήπως γιατί είναι από τις πιο επικερδείς μορφές επιχειρήσεων ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και θέλουν περισσότερους πελάτες?
Οπότε το να πιάνεσαι από το τι λένε μάλλον άτοπο είναι.
Και στην τελική οι τελευταίοι που κινδυνεύεις να σου κάνουν πόλεμο λόγω φανατισμού είνα οι Εβραίοι...
Τη Τζιχάντ να φοβάσαι....



Δεν μπορώ να αποδείξω ότι είναι γνήσια?
ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΑ είναι.
Επαναλαμβάνω, απέδειξέ μου ότι είναι πλαστά και ΓΡΑΦΟΜΑΙ στη ΧΑ!!!

Ο Τσολάκογλου συνθηκολόγησε πετώντας στα σκουπίδια όλους τους θανάτους των μαχόμενων Ελλήνων μέχρι τότε...

Πάμε τώρα για το φόρουμ σας....
Λοιπόν ξέρεις τι μου θυμίζει?
Αυτό εδώ το φόρουμ.
Ναι, σωστά, το iPhoneHellas.
Εδώ είμαστε άτομα που ΑΓΑΠΑΜΕ την Apple και ξέρουμε τα πάντα γύρωαπό αυτήν...
Εκεί είναι άτομα που _________ τους NAZI και ξέρουν τα πάντα γύρω από αυτούς...
Τα κενά δικά σου...
Πάντως εγώ δεν έχω δει κανένα φόρουμ με Apple fans που να ξέρουν τα πάντα για τη Samsung.....


Για τα στρατιωτκά καθεστώτα και τη Δημοκρατία δεν αμφέβαλλα ότι οπαδός τέτοιων καθεστώτων είσαι...
Αλλά σκέψου ότι κανείς δε σου εγγυάται ότι αν έρθει τέτοιο καθεστώς θα είσαι στους προνομιούχους και όχι στους βασανισμένους...


Για το σπρέυ σου είπα 1000 φορές ότι δεν κατηγορώ κανέναν χρυσυγίτη αλλά την ξενοφοβία που καλλιεργείς...
Δε θέλω να απολογηθείς για τίποτα.

Δεν είπε τέτοιο πράγμα βουλευτής σου?
Σίγουρα?
Ούτε ο Παναγιώταρος?
Πάλι θες βίντεο?
Άντε σε καλή μεριά...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r9X7S-ZZ09M

Λες ότι η Χρυσή Αυγή δέχεται μόνο την Πατρώα θρησκεία.
Α) Στην Ελλάδα υπάρχει ανεξιθρησκεία.
Β ) Από πότε γίνατε χριστιανοί? Γιατί για παγανιστές/σατανιστές/δωδεκαθεϊστές πλασαριζόσασταν πριν το 2000 (μην με προκαλέσεις, έχω ντοκουμέντα...)


Δεν είσαι μέλος της ΧΑ?
Πριν έλεγες ότι πας και στα γραφεία τους τα ΚΕΝΤΡΙΚΑ!
Εκτός και αν τα έχουν μπάτε σκύλοι αλέστε, που δε νομίζω...


Τέλος, για να κλείσω, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι την Ελλάδα την αγαπάς όσο και εγώ.
Είναι κρίμα που σου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου....
Όπως κάνουν και στους Κνίτες...
Σας βλέπω και τους δυο και μοιάζετε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό...
Υποστηρίζεται το ΙΔΙΟ πράγμα με διαφορετικά χρώματα...
Και αυτό είναι ο φανατισμός, που είναι μεγάλη πληγή...

ΝΑΙ ειναι απλος μαιανδρος...Οχι δεν καταλαβαινω ποια ακριβως σημαια του χιτλερ λες....δειξε μου φωτο να σου πω.....ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ η σημαια με τον μαιανδρο...ΚΑΤΑΡΧΗΝ ειναι συμβολο του κομματος...αρα για ποια καταργηση μιλας?....Και γιατι να καταργηθει ενα αρχαιοελληνικο συμβολο?..δεν το καταλαβα καλα?...να βαλουμε μηπως τον κεμαλ για συμβολο?...Για τα περιοδικα επιβεβαιωνει το ΕΝΑ απο αυτα που μου εδειξες....και λεει ομως οτι ΔΕΝ το υπεγραψε ο ιδιος....ενα αλλο που μου εστειλες σου ειπα πριν πιο δεν το θυμαμαι τωρα....δεν το επιβεβαιωνει...1) δεν υπαρχουν στα γραφεια τευχη του 80 και του 90 φιλε μου...εχει τα φετινα οπως ειναι λογικο....Γιατι να ειναι ηρεμος με ανθελληνες ΜΕΣΑ στην ελλαδα και με καποιους που παιζουν με τον πονο του αλλουνου σχετικα με την δικη?...ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ.....Τωρα πιο συγκεκριμενο περιοδικο λες δεν θυμαμαι...ανεφερε μου καποιο εαν θες να μιλησεις για κατι συγκεκριμενο...3+4)του iLuxus του απαντησα....και δεν θα μου πεις εσυ τι θα κανω...Ηθελαν να σωσουν οτι μπορουσαν απο την τοτε δικια τους ευρωπη.....Ο εθνικισμος ειναι ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ......ΔΕΝ μπορεις να κερδισεις κατι που δεν μπορεις να αντιληφθεις....ΚΑΙ ΔΕΝ μπορεις....5+6)Οσο για τα αντιποινα ειπα οτι ΔΕΝ τα δικαιολογω...αλλος δεν ξερει να διαβαζει....Η επαρχια ηταν σε καλυτερη μοιρα επειδη ΔΕΝ υπηρχε λογος να ειναι και τοσο στριμωγμενοι και επειδη οι ιταλοι περνουσαν καλα τρωγοντας και πινοντας ;).....7)Aντε παλι με τον Μεταξα...ΔΕΝ ηταν καθολου δημοκρατης ειπαμε...ΔΕΝ πιστευε στην δημοκρατια...πως το λενε....Νιωθεις περηφανος που και εσυ εχεις συνησφερει στο να φτασουμε μεχρι εδω επειδη δεν συμμετειχες στις εκλογες?...και ποια ειναι η ιδεολογια σου?..τι εννοεις δεν εχεις και ειναι η λογικη σου?...προσωπικα σε κοβω προς τον αναρχικο χωρο ολιγον...εαν οχι τοτε που?..πες μυ η λογικη σου προς ποια ιδεολογια σε παει?...γιατι η λογικη αλλαζει απο ανθρωπο σε ανθρωπο και ο καθενας μπορει να θεωρει λογικο κατι που για τον αλλον δεν ειναι...8+9)Αποδειξεις θα υπηρχαν εαν τους εκαιγαν ζωντανους...μην φοβασαι....οπως βρηκαν αποδειξεις για πολλα αλλα ολοι αυτοι που θελουν να κατηγορουν....ετσι θα εβρισκαν και για αυτο...δηλαδη εσυ θεωρεις απιθανο οι εβραιοι να απειλησαν τους πρωην στρατιωτες του χιτλερ να πουνε ψεμματα αλλιως θα τους σκοτωναν?...μαλλον ΔΕΝ εχεις ιδεα απο μοσαντ και τι μεταπολεμικη δουλεια κανει....ΝΑΙ ο μενγκελερ εκανε επιστημονικες ανακαλυψεις....ΔΕΝ εκανε μονο τετοια πειραματα...εκανε και αλλα διαφορων ειδων...στην αντοχη στο κρυο στην ζεστη..στην αποτομη εναλλαγη...διαφορα που δεν ειχαν ΚΑΜΙΑ σχεση με την καθαροτητα της φυλης...ΠΟΛΛΕΣ θρησκειες δεν λενε για θανατο στους αλλοθρησκους...γρηγορο και κοντινο παραδειγμα η ορθοδοξια και η πατρωα θρησκεια...Γνησιοτατα λες εσυ οτι ειναι...πρεπει εγω να καθομαι να βρισκω αποδειξεις για το οτι ειναι πλαστα για τον καθε ενα που εχει την κ@@λα του και μου πεταει μια φωτογραφια?...ψαξε εσυ βρες μου το βιβλιο στο κατω κατω η με καποιον αλλον τροπο να με πεισεις οτι ειναι γνησια...Εαν θες τοσο πολυ να γραφτεις στην χ.α αμα σου αποδειξουμε οτι δεν ειναι γνησια τοτε πηγαινε στα γραφεια..πες τους το και θα σου το αποδειξουν εκεινοι....εγω δεν ειμαι εκπροσωπος της χ.α....Αν δεν εκανε την συνθηκη τι θα γινοταν?...απλα θα συνεχιζοταν το σφαξιμο χωρις πραγματικα ΚΑΜΙΑ υπερ μας νικη με τετοια δυναμη που ειχε η γερμανια.Σε ενα forum μπορει να γραφτει οποιοσδηποτε...τουλαχιστον στο συγκεκριμενο μπορουσε..Αρα αυτοι που εγραφαν Δεν ηταν απαραιτητα μελη της χ.α...ηταν οποιοσδηποτε ηθελε..απο αιστερους προβοκατορες μεχρι και χιτλερικους ελληνες...σιγουρα υπαρχουν οπως υπαρχουν σε καθε χωρα αδιαμφισβητητα...Αρα τι ακρη θες να βγαλουμε απο εκει?Προσωπικα δεν καλλιεργω καμια ξενοφοβια...Αλλα ουτε και η χ.α..ΔΕΝ φοβομαστε κανεναν ξενο..ΕΑΝ ξερετε την σημασια των λεξεων...ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ:A εδω υπαρχει σοβαρο προβλημα κατανοησης ετσι?...που λεει οτι θα πεταξουν τα παιδια των αλλοδαπων εξω απο τα νηπιαγωγεια?...Το βιντεο το ειδες με κλειστα τα ηχεια και το φανταστικες?.......Νατο παλι...ΕΙΠΑ οτι στην χρυση αυγη δεχονται μονο ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ και αυτους που πιστευον στην πατρωα θρησκεια...Α)και επειδη υπαρχει ανεξιθρησκεια?...θα δεχτω εγω τον μουσουλμανο που πιστευει οτι αν σκοτωσει τον διπλανο του χριστιανο θα παει στον παραδεισο?...μιλαμε τωρα η??? αντε να μην πω....β)στην χ.α υπαρχουν ατομα που πιστευουν στην ελληνικη ορθοδοξια και στην πατρωα θρησκεια..και φυσικα αθεοι που δεν εχει καμια σημασια....για δειξε μου τα ντοκουμεντα που λες πως εχεις πως υπαρχουν σατανιστες...ξερω για τον γερμενη θα μου δειξεις αλλα εαν τον ειχες παρακολουθησει θα ηξερες και την απαντηση που θα σου δωσω....αλλα επειδη δεν το εχεις κανει δειξτα μου να σου την πω εγω..
ΟΧΙ δεν ειμαι μελος της χ.α...Ναι εχω παει αρκετες φορες στα κεντρικα γραφεια....και ναι μπορεις να πας ΚΑΙ ΕΣΥ...ευκαιρια να ρωτησεις για τα βιβλια..ΤΥΧΕΡΟΥΛΗΗΗ......Με τους κνιτες το μονο κοινο που εχουμε ειναι οντως η τεραστεια αγαπη θα ελεγα και οχι ο φανατισμος...ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ....οι δε κνιτες τεραστια αγαπη ΜΟΝΟ για τον κομουνισμο και για τον σταλιν οι δε χρυσαυγιτες για την ελλαδα και το εθνος...αυτη νομιζω ειναι τεραστια διαφορα και δεν μπορεις να συγκρινεις τα δυο κομματα...

#455   thanasis

thanasis

    iPH Guru

  • 9.488 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 17/06/2012 - 11:37

Κάπου παραπάνω είδα να μιλάνε κάποιοι για πειθαρχία και πράσινα άλογα στην ΧΑ.Μάλιστα..Ας δεχτούμε ότι αυτό υπάρχει.Έχετε αναρωτηθεί όμως ποίος είναι και τι είναι αυτός που λανσάρει πειθαρχεία σε όλα αυτά τα παιδιά?

Αυτός λοιπόν είναι ο Εγκληματίας που λέγετε Μιχαλολιάκος.Ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα σε δικτάτορες στο ίδιο κελί.Ένας άνθρωπος που σε αυτό που εκείνος αποκαλεί πειθαρχεία και προσηλυτίζει νέα παιδιά να το ακολουθήσουν ΕΚΛΕΨΕ απο την ΕΛΛΑΔΑ και από τον κάθε ΕΛΛΗΝΑ ( που τα έχει πληρώσει) εκρηκτικά στην θητεία του στον ελληνικό στρατό με αποτέλεσμα να τον καθαιρέσουν από το βαθμό του έφεδρου αξιωματικού και λίγα χρόνια αργότερα να "ανταλλάσσει τσιγάρα με τον Παπαδόπουλο στο διπλα κελί. "

Σε ερώτηση που του έγινε αν όλα αυτά έχουν ισχύ εκείνος είπε κατηγοριματικα όχι..Σαν θυμάμαι ότι και για τα βιβλία που εξυμνούν το ναζισμό είχε πει ΟΧΙ δεν είναι αληθή..! Σε συνέντευξή του όμως είπε ότι φέρουν την υπογραφή επειδή ΕΠΡΕΠΕ ως αρχηγός της παράταξης.

Οι αντιφάσεις σε όλο τους το μεγαλείο.

Πάμε ένα βήμα παρακάτω..

Οι περισσότεροι που υπερασπίζονται την ΧΑ μια ζωή μιλάνε για το μαίανδρο και όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα..Κανείς όμως δεν μας είπε τι κοινό ή τι διαφορά έχει


Αυτός :

Αναρτημένη εικόνα

Με αυτόν :


Αναρτημένη εικόνα


Ο "κύριος" αυτός αν μου πείτε ότι έχει πάνω του το Μαίανδρο (Μην μπείτε στον κόπο να μου πείτε για τον Μαίανδρο..Γνωρίζω πολύ καλά τι είναι και δεν αναφέρομαι σε αυτόν.) τότε θα σας πω πολύ απλά ΑΝΟΙΞΤΕ τα μάτια σας ΠΕΡΑ απο τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του Μιχαλολιάκου.

Επειδή οι υποστιρικτές της ΧΑ έχετε μια τάση να μιλάτε σε παρελθοντικό χρόνο και να αναφέρεται ιστορικά γεγονότα θα ήθελα να μου πείτε τι σας έχει πει ο αρχηγός - εγκληματίας - ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ( Ναι είναι όταν έβαζε εκρηκτικά σε καταστήματα των Αθηνών που τα είχαν ΕΛΛΗΝΕΣ) για τον συνδιασμό


Φοίνικας ---> Κύκλος από κάτω ----> Εσωτερικά η Σβάστικα.

Δεν μπορεί...Κάποια ΜΑΛΑΚΙΑ θα έχει σκεφτεί να πει και για αυτό μιας και ως γνωστόν τα πρωτοπαλίκαρα του τα έχει υπό την αιγίδα του..


Δυστυχώς όμως μερικά από αυτά τον πρόδωσαν...Βουλευτής της ΧΑ (Μπαρμπαρούσης) παντρεμένος με αλλοδαπή....? Ντροπή ...

Μήπως κανένας υποστηρικτής της ΧΑ ξέρει να μας πει (θυμίσει δηλαδή) το πόσοι είναι οι πακιστανοί που καθαρίζουν το ξενοδοχείο της γυναίκας του Μιχαλολίακου? Μου διαφεύγει το νούμερο.. :P


Αλλά ξέχασα..Είμαι ανθέλληνας που δεν ανήκω σε μια χούφτα προσηλυτισμένων του Μιχαλολιάκου και της παρέας του..ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ...! Μια καραμέλα στο στόμα του κάθε χρυσαυγίτη..

Ξαφνικά βρέθηκε η Ελλάδα να έχει 500000 Έλληνες και 9 εκατομμύρια ανθέλληνες..

Όταν αυτή την καραμέλα θα την πτύσετε γιατί θα νιώσετε να αλλάζει γεύση τότε θα ξυπνήσετε..

Μήπως Τελικά οι νεοναζί έχουν κάποια σχέση με τα μέλη της ΧΑ γιατί κάπου πήρε το αυτί μου ότι οι νεοναζί της Γερμανίας τους αποκαλούν "Συντρόφους" και "αδέλφια "

Αν δεν το πήρε το δικό σας αυτί αυτό τότε ανοίξτε αυτιά και μάτια και δείτε μόνοι σας :

http://www.rwf.gr/24...λή-των-νεοναζί/

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 17/06/2012 - 12:04

ezgif_com_crop_2.gif


#456   ilionmelegos21

ilionmelegos21

    iPH Elite Poster

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.218 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 17/06/2012 - 11:51

Αφού δε γουστάρει Δημοκρατία η ΧΑ και το δηλώνει να κάτσουν σπίτια τους ή να κάνουν πραξικόπημα και μετά να τα πούμε στους δρόμους και στις μάχες επί ίσοις όροις.
Τότε δεν θα βαράνε μόνο αυτοί.

Το να μπαίνει στη Δημοκρατία με ΕΚΛΟΓΕΣ σημαίνει ότι την αποδέχεται και όχι ότι θέλει να την καταλύσει.Αν και αυτός είναι ο σκοπός της.
Αν δεν την αποδέχεται είναι παράνομο κόμμα και πρέπει να εκδιωχθεί πολιτικά και ποινικά όπως σε ΚΑΘΕ χώρα,ακόμα και στη Γερμανία που υμνούν.

Που δεν υμνούν τον Χίτλερ ΑΛΛΑ
1)Δεν τους πειράζει η σφαγή των Εβραίων
2)Δεν τους πειράζει η σφαγή των Μαύρων
3)Δεν τους πειράζουν τα πειράματα του Μένγκελερ γιατί παρήγαγε επιστημονικό έργο ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ανθρώπους
4)Ισχυρίζονται ότι παραποιήθηκαν τα ιστορικά δεδομένα για τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως όταν παραδέχονταν πρώην αξιωματικοί των SS ότι γίνονταν κανονικά.
κτλ κτλ

Άρα δεν υμνεί τον Χίτλερ(λέμε τώρα) ΑΛΛΑ επικροτεί ότι έκανε.

Ακόμα και το ΚΚΕ δέχεται κάποια από τα εγκλήματα του Στάλιν.
Και κάτι ανακριβές που ειπώθηκε είναι ότι η Ρωσία δεν παρήγαγε Επιστημονικό έργο.Απολύτως ανακριβές αυτό με πληθώρα επιστημονικών
ανακαλύψεων.Απόδειξη ότι το Πολυτεχνείο της Μόσχας ακόμα και σήμερα είναι το καλύτερο του κόσμου σε μυαλά με αποδείξεις.
Δεν είμαι κομμουνιστής,ανθρωπιστής είμαι.

Το πιο υποκριτικό κόμμα της Βουλής (εφόσον μπει) είναι για τους εξής λόγους(ακόμα πιο υποκριτικό κι από αυτούς που κατηγορούν):
1)Μπαίνει στη Δημοκρατία ενώ είναι κατά
2)Δηλώνουν Σοσιαλιστές ενώ τους νοιάζουν άλλα πράγματα όπως ένοιαζε και τον Χίτλερ

Το πιο μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το οικονομικό,σ αυτό κάπως θα τα βολέψουμε.
Το μεγαλύτερο ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι η ΧΑ και η εν δυνάμει ισχύς της που θα μεταβάλλει την Ελλάδα σε βασανιστήριο ανθρώπων όπως και στη Χούντα όπου κάθε αντιφρονούντας εξοντωνόταν,
Τα λεφτά φτιάχνονται οι άνθρωποι ΟΧΙ και η ΧΑ έχει σκοπό να "καθαρίσει" την Ελλάδα από αυτούς που θεωρεί επικίνδυνους(μετανάστες ή γηγενείς).

Δεν ειπε ποτε η χ.α οτι δεν γουσταρει την δημοκρατια...
1)δεν ειπαν ποτε κατι τετοιο....ισα ισα καταδικασαν τα εγκληματα πολεμου...εμενα ειπα οτι δεν πειραζει
2)ποια σφαγη μαυρων?...εγω μονο το αντιθετο βλεπω στην ελλαδα...δεν ξερω γιατι πραγμα μιλας...
3)ειπα και πιο πανω οτι καταδικασαν τα εγκληματα πολεμου απλα ειπαν οτι δεν μπορουμε να εχουμε πληρη εικονα για το αουσβιτς καθως δεν ειμασταν εκει...
4)σιγουρα παραποιηθηκαν ιστορικα δεδομενα αλλα σχετικα με τους πρωην αξιωματικους των ss απαντησα στον nsxbass....
ΑΡΑ αυτο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ "Άρα δεν υμνεί τον Χίτλερ(λέμε τώρα) ΑΛΛΑ επικροτεί ότι έκανε."
χαχαχαχα..το κκε του λες για σταλιν και αρχιζει και βγαζει αφρους...ποιες επιστημονικες ανακαλυψειςς?...χαχαχαχα...το οτι εχουν καλα μυαλα στο πανεπιστημιο της ρωσσιας σημαινει οτι εκανε επιστημονικες ανακαλυψεις?...ΕΛΕΟΣ....τα ιδια πραγματα δεν παθαινουν οι γιατροι της ρωσσιας και οι γιατροι της ελλαδας?...απλα απο καθηγητης σε καθηγητη αλλαζει...Καλα το οτι δεν εισαι κομμουνιστης..ναι το ειδαμε...κομμουνιστης και ανθρωπιστης να ξερεις ομως δεν παει μαζι με ΤΙΠΟΤΑ....
1)Αντε παλι ..ειπαμε δεν δηλωσε ποτε οτι ειναι κατα..σε συνεντευξη του τον ειχαν πριξει και ελεγε ναιιιι ειμαιυπερ της δημοκρατιας...
2) δηλωνουν λαικοι εθνικιστες
Το μεγαλυτερο προβλημα της ελλαδας ειναι οι ανθελληνες...οπου εαν δεν υπηρχαν αυτοι τωρα θα ειμασταν πανισχυροι...αρα ασε τους πατριωτες και τους εθνικιστες στην ακρη και βαλε ΕΣΕΝΑ μπροστα...Η χ.α εχει σκοπο να καθαρισει την ελλαδα απο τους λαθρομεταναστες διωχνοντας τους και οχι σκοτωνοντας τους οπως πολυ θα φτιαχνοσουν αμα σου ελεγα....Αντιθετως με το κκε...

#457   ilionmelegos21

ilionmelegos21

    iPH Elite Poster

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.218 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 17/06/2012 - 11:57

Την ιδεολογική μόρφωση που λες εγώ την λέω πλύση εγκεφάλου.

Ποιά η διαφορά τους από τα ΟΥΚ?

Τα ΟΥΚ δεν έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα.

Η μελέτη με την αλλοίωση του DNA και το κατά πόσο στέκει σαν όρος, διδάσκεται στα πανεπιστήμια ως το Νο1 παράδειγμα κατευθυνόμενης έρευνας.

Και αυτοί που την έκαναν να ξέρεις ότι παραγκωνίστηκαν από την επιστημονική κοινότητα και δεν ξαναδούλεψαν ποτέ, γιατί αποδείχτηκε ότι κατασκεύασαν στοιχεία για να καταλήξουν σε αποτελέσματα που ήθελαν.

ΥΓ: Ούτε εγώ ούτε ο Mark σε έχουμε βρίσει τόση ώρα...
Με έχεις αποκαλέσει με διάφορα κοσμητικά και τώρα τον Mark το ίδιο.
Σε παρακαλώ γράφε ότι έχεις ήρεμα και μη χάνεις την ψυχραιμία σου...

Το κατα ποσο εχει βαψει ο καθε ΟΥΚας τα χερια του με αιμα προσωπικα.....ασε να το ξερω λιγο καλυτερα...Επισης ΔΕΝ χρειαστηκε και για αυτο δεν το εκαναν....χαχαχαχα...Ναι οι αμερικανοι ειχαν τρελαααα συμφεροντα να πουν οτι το dna των ελληνων παραμενει αναλοιωτο...καλα πλακα μας κανεις τωρα?..Φυσικα και δεν θα το αποδεχονταν η επιστημονικη κοινοτητα καθως ΚΑΙ αυτη ελεγχεται απο τους εβραιους...στο σχολειο να φανταστω ειχες μαθει για τον αινσταιν ε?...και εγω....για τον καραθεωδορη εμαθες?...εγω ΟΧΙ......γιατι?..ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ.....

#458   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 17/06/2012 - 12:17

Don't feed the trolls
Behind the Scenes...

#459   nsxbass

nsxbass

    iPH Guru

  • 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 17/06/2012 - 12:34

Don't feed the trolls

Βασίλη με κάθε σεβασμό, αλλά όταν υμνεί την ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και δεν το σταματάτε, δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να τον αφήσω να τα λέει χωρίς αντίλογο...

Σαν να τον αφήνουμε να κάνει πλύση εγκεφάλου σε κάθε αναποφάσιστο μέλος.

Και στην τελική διαβάζουν και παιδιά αυτές τις γραμμές.

Ντροπή!

#460   ilionmelegos21

ilionmelegos21

    iPH Elite Poster

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.218 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 17/06/2012 - 12:39

Κάπου παραπάνω είδα να μιλάνε κάποιοι για πειθαρχία και πράσινα άλογα στην ΧΑ.Μάλιστα..Ας δεχτούμε ότι αυτό υπάρχει.Έχετε αναρωτηθεί όμως ποίος είναι και τι είναι αυτός που λανσάρει πειθαρχεία σε όλα αυτά τα παιδιά?

Αυτός λοιπόν είναι ο Εγκληματίας που λέγετε Μιχαλολιάκος.Ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα σε δικτάτορες στο ίδιο κελί.Ένας άνθρωπος που σε αυτό που εκείνος αποκαλεί πειθαρχεία και προσηλυτίζει νέα παιδιά να το ακολουθήσουν ΕΚΛΕΨΕ απο την ΕΛΛΑΔΑ και από τον κάθε ΕΛΛΗΝΑ ( που τα έχει πληρώσει) εκρηκτικά στην θητεία του στον ελληνικό στρατό με αποτέλεσμα να τον καθαιρέσουν από το βαθμό του έφεδρου αξιωματικού και λίγα χρόνια αργότερα να "ανταλλάσσει τσιγάρα με τον Παπαδόπουλο στο διπλα κελί. "

Σε ερώτηση που του έγινε αν όλα αυτά έχουν ισχύ εκείνος είπε κατηγοριματικα όχι..Σαν θυμάμαι ότι και για τα βιβλία που εξυμνούν το ναζισμό είχε πει ΟΧΙ δεν είναι αληθή..! Σε συνέντευξή του όμως είπε ότι φέρουν την υπογραφή επειδή ΕΠΡΕΠΕ ως αρχηγός της παράταξης.

Οι αντιφάσεις σε όλο τους το μεγαλείο.

Πάμε ένα βήμα παρακάτω..

Οι περισσότεροι που υπερασπίζονται την ΧΑ μια ζωή μιλάνε για το μαίανδρο και όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα..Κανείς όμως δεν μας είπε τι κοινό ή τι διαφορά έχει


Αυτός :

Αναρτημένη εικόνα

Με αυτόν :


Αναρτημένη εικόνα


Ο "κύριος" αυτός αν μου πείτε ότι έχει πάνω του το Μαίνδρο τότε θα σας πω πολύ απλά ΑΝΟΙΞΤΕ τα μάτια σας ΠΕΡΑ απο τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του Μιχαλολιάκου.

Επειδή οι υποστιρικτές της ΧΑ έχετε μια τάση να μιλάτε σε παρελθοντικό χρόνο και να αναφέρεται ιστορικά γεγονότα θα ήθελα να μου πείτε τι σας έχει πει ο αρχηγός - εγκληματίας - ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ( Ναι είναι όταν έβαζε εκρηκτικά σε καταστήματα των Αθηνών που τα είχαν ΕΛΛΗΝΕΣ) για τον συνδιασμό


Φοίνικας ---> Κύκλος από κάτω ----> Εσωτερικά η Σβάστικα.

Δεν μπορεί...Κάποια ΜΑΛΑΚΙΑ θα έχει σκεφτεί να πει και για αυτό μιας και ως γνωστόν τα πρωτοπαλίκαρα του τα έχει υπό την αιγίδα του..


Δυστυχώς όμως μερικά από αυτά τον πρόδωσαν...Βουλευτής της ΧΑ (Μπαρμπαρούσης) παντρεμένος με αλλοδαπή....? Ντροπή ...

Μήπως κανένας υποστηρικτής της ΧΑ ξέρει να μας πει (θυμίσει δηλαδή) το πόσοι είναι οι πακιστανοί που καθαρίζουν το ξενοδοχείο της γυναίκας του Μιχαλολίακου? Μου διαφεύγει το νούμερο.. :P


Αλλά ξέχασα..Είμαι ανθέλληνας που δεν ανήκω σε μια χούφτα προσηλυτισμένων του Μιχαλολιάκου και της παρέας του..ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ...! Μια καραμέλα στο στόμα του κάθε χρυσαυγίτη..

Ξαφνικά βρέθηκε η Ελλάδα να έχει 500000 Έλληνες και 9 εκατομμύρια ανθέλληνες..

Όταν αυτή την καραμέλα θα την πτύσετε γιατί θα νιώσετε να αλλάζει γεύση τότε θα ξυπνήσετε..

Μήπως Τελικά οι νεοναζί έχουν κάποια σχέση με τα μέλη της ΧΑ γιατί κάπου πήρε το αυτί μου ότι οι νεοναζί της Γερμανίας τους αποκαλούν "Συντρόφους" και "αδέλφια "

Αν δεν το πήρε το δικό σας αυτί αυτό τότε ανοίξτε αυτιά και μάτια και δείτε μόνοι σας :

http://www.rwf.gr/24...λή-των-νεοναζί/

Ο μιχαλολιακος κρατηθηκε για ενα μικρο διαστημα στις φυλακες κορυδαλλου γιατι και καλα ειχε εκρηκτικα και τετοια...ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ γιατι δεν υπηρχαν αποδεικτηκα στοιχεια αρα αυτο που λες ΔΕΝ ισχυει....γιατι να εισαι σιγουρος αν ειχαν αποδεικτηκα στοιχεια ακομα μεσα θα ηταν...οπως και ο καλεντζης που εμεινε 12 + χρονια μεσα..οπως και ο περιανδρος 12 οπως και ο πορκυ τωρα....εχεις δει κανεναν απο τους αριτερους τρομοκρατες π.χ ελα ,οπλα .πυρηνες της φωτιας κτλ που καποιοι απο αυτους σκοτωσαν με τις βομβιστικες τους ενεργειες αθωο κοσμο να μεινει τοσο καιρο μεσα?...ΚΑΝΕΙΣ....αρα νομιζω οτι φαινεται ποιος συνεργαζεται καλα με το κρατος και ποιος βολευει καλυτερα το κρατος...
Η σχεση μεταξυ των δυο που μου δειχνεις δεν υπαρχει..ισως εχουν μια σχεση στο οτι και οι δυο αγαπανε την πατριδα τους...στις 20 απριλιου που δειχνει η φωτογραφια ειπε ΑΠΛΑ χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα και ειπε οτι τα γενεθλια θα τα γιορτασουμε σε 16 μερες απο σημερα εννοντας την 6 μαιου.....τα 88 θα Μπορουσα καλλιστα να πω οτι ειναι photoshop καθως ευκολα θα μπρουσαν να ειναι με τοση επεξργασια πυο εχει γινει σε μια εικονα....παρολα αυτα δεν το λεω και λεω πως ειναι δικαιωμα του καθενος το τι θα λεει στο προφιλ του..και επισης ΔΕΝ ειναι βουλευτης ουτε καν υποψηφιος...ειναι απλα ενα μελος...ξερετε στα μελη δεν κανουν και σωμματικο ελεγχο να δουν τι τατουαζ εχουν ;)....Ο μιχαλολιακος δεν εβαζε ΠΟΤΕ εκρηκτικα σε μαγαζια και σου το απεδειξα πιο πανω...ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ τα γραφεια της χ.α εχουν δεχτει παρααα πολλες βομβιστικες επιθεσεις απο παρακρατικους ..παρολα αυτα εμεις συνεχιζουμε να τρομοκρατουμε τον κοσμο συμφωνα με εσας και εμεις ειμαστε οι κακοι "φαισστες"..προσωπικα δεν με πειραζει οτι και να λετε....Οσον αφορα το τατουαζ που εχει στην πλατη...ματακια εχουν ολοι να δουν οτι ο αετος δεν εχει καμια σχεση με αυτον του χιτλερ ..τα φτερα ειναι τελειωςςς διαφορετικα...οπως επισης και στην μεση στον κυκλο δεν φαινεται να υπαρχει η σβαστικα....ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ....Η χ.α δεν κανει κουμαντο στο σπιτι κανενος...εκτος αν ο αλλος ειναι τελειωμενη υποθεση.....Επισης ο μπαρμπαρουσης δεν εχει παντρευτει καμια αραπινα...αν θυμαμαι καλα απ νοτια αμερικη εχει παντρευτει που ειναι μελεμψες....και στο κατω κατω δεν εχει κανει παιδι μαζι της...Οσο για το ξενοδοχειο η απαντηση της χ.α ολη δικη σου "
Το ξενοδοχείο "New Dream" ουδεμία σχέση έχει με εμάς και αυτοί που το υποστηρίζουν γνωρίζουν ότι ιδιοκτήτες είναι μια οικογένεια Βορειοηπειρωτών, η οποία έχει ενοικιάσει το ακίνητο από την οικογένεια της συζύγου του Γ.Γ. Της Χρυσής Αυγής. Ο Ν. Ευαγγελάτος, έχει αναδειχθεί σε Νο1 υβριστή μας τις τελευταίες ημέρες διά της ιστοσελίδος Newsit γιατί ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής κατ’ επανάληψη ΑΡΝΗΘΗΚΕ να του δώσει συνέντευξη. Εις ό,τι αφορά τον διακεκριμένο… ουφολόγο-ερευνητή Χαρδαβέλα, να σας θυμίσουμε μόνο ότι 3 ημέρες πριν δήλωσε ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει ταξιδέψει στην Γερμανία (την οποία δεν έχει επισκεφθεί ποτέ…) για να γιορτάσει την επέτειο γέννησης του Χίτλερ! Αυτά για να ξέρουν οι αναγνώστες μας ποιοι πρωτοστατούν στην παραπληροφόρηση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Τον λόγο βεβαίως θα έχει η Δικαιοσύνη.
Σημαντική λεπτομέρεια: Η Ασφάλεια έδωσε στους υβριστές μας κάποια στοιχεία για κάποιον “αλλοδαπό” εργαζόμενο που έπεσε θύμα ληστείας. Κατόπιν δικής μας έρευνας προέκυψε ότι το εν λόγω άτομο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ, αλλά Έλληνας με καναδική υπηκοότητα. Αυτό φυσικά το γνώριζε και η Ασφάλεια και οι υβριστές της Χρυσής Αυγής, προτίμησαν όμως να ψευδολογήσουν ασύστολα, θεωρώντας πως με τέτοιες ανοησίες θα πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Ας το βουλώσουν λοιπόν, γιατί έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα"."Δεν ειπε κανεις οτι εισαι ανθελληνας εαν δεν ανηκεις στην χ.α...ουτε η ιδια η χ.α δεν το λεει αυτο....(δεν μαρεσει η γευση της καραμελας σου)......Η χ.α υπαρχει απο το 83...ακομα δεν εχουν αλλαξει αποψη...αρα κατι δεν λες εσυ σωστα ;)...Για αυτα που κατηγορουν το NPD ο υπευθυνος του κομματος εγω και δεν εχω καμια σχεση....οι μονες σχεσεις που ειχε η χ.α με το npd ηταν να ερχοντουσαν μια φορα τον χρονο στα ιμια καποια μελη του σαν υποστηριξη στους εθνικιστες της ελλαδος...οπως συνηθηζουν να κανουν οι εθνικιστες μεταξυ τους καποιες φορες....μεχρι εκει...Αντε ενα εμαιλ με το τι γινεται στην γερμανια και το τι γινεται στην ελλαδα....ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ....Οταν ομως το NPD εβγαλε ανακοινωση κατα της ελλαδος διακοπηκαν ολες οι σχεσεις μεταξυ μας και καλα καναμε ΦΥΣΙΚΑ....αυτα τα εχει πει και ο μιχαλολιακος ρε παιδια στις συνεντευξεις του..μισες δουλειες κανετε μου φαινεται....

Βασίλη με κάθε σεβασμό, αλλά όταν υμνεί την ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και δεν το σταματάτε, δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να τον αφήσω να τα λέει χωρίς αντίλογο...

Σαν να τον αφήνουμε να κάνει πλύση εγκεφάλου σε κάθε αναποφάσιστο μέλος.

Και στην τελική διαβάζουν και παιδιά αυτές τις γραμμές.

Ντροπή!

κλαψ κλαψ κλαψ.....Οσο για το τρολ δεν ξερω που αναφερεται ο διαχειριστης..ας μας ενημερωσει.

#461   Jimmy96

Jimmy96

    iPH Enthousiast

  • 483 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Jimmy1996

Δημοσίευση 17/06/2012 - 12:42

ρε μαγκες δεν προκειται να πεισετε εναν χρυσαυγιτη οοοοσο σωστα και αν τα λετε.
το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να δερνουν και να σε χαρακτηριζουν "ανθελληνικο σκουλικι"..
νομιζουν οτι ειναι ανωτεροι γιατι γεννηθηκαν μερικα (χιλιαδες) χιλιομετρα μακρια απο κατι συνορα (κοινως συρματοπλεγματα..) και πιστευουν οτι εχουν το δικαιωμα να γ@μαν και να δερνουν..
οτι σωστο επιχειρημα και να τους πεις, η ηλιθιοτητα ειναι ανικητη..

#462   nsxbass

nsxbass

    iPH Guru

  • 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 17/06/2012 - 12:44

ΝΑΙ ειναι απλος μαιανδρος...Οχι δεν καταλαβαινω ποια ακριβως σημαια του χιτλερ λες....δειξε μου φωτο να σου πω.....ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ η σημαια με τον μαιανδρο...ΚΑΤΑΡΧΗΝ ειναι συμβολο του κομματος...αρα για ποια καταργηση μιλας?....Και γιατι να καταργηθει ενα αρχαιοελληνικο συμβολο?..δεν το καταλαβα καλα?...να βαλουμε μηπως τον κεμαλ για συμβολο?...Για τα περιοδικα επιβεβαιωνει το ΕΝΑ απο αυτα που μου εδειξες....και λεει ομως οτι ΔΕΝ το υπεγραψε ο ιδιος....ενα αλλο που μου εστειλες σου ειπα πριν πιο δεν το θυμαμαι τωρα....δεν το επιβεβαιωνει...1) δεν υπαρχουν στα γραφεια τευχη του 80 και του 90 φιλε μου...εχει τα φετινα οπως ειναι λογικο....Γιατι να ειναι ηρεμος με ανθελληνες ΜΕΣΑ στην ελλαδα και με καποιους που παιζουν με τον πονο του αλλουνου σχετικα με την δικη?...ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ.....Τωρα πιο συγκεκριμενο περιοδικο λες δεν θυμαμαι...ανεφερε μου καποιο εαν θες να μιλησεις για κατι συγκεκριμενο...3+4)του iLuxus του απαντησα....και δεν θα μου πεις εσυ τι θα κανω...Ηθελαν να σωσουν οτι μπορουσαν απο την τοτε δικια τους ευρωπη.....Ο εθνικισμος ειναι ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ......ΔΕΝ μπορεις να κερδισεις κατι που δεν μπορεις να αντιληφθεις....ΚΑΙ ΔΕΝ μπορεις....5+6)Οσο για τα αντιποινα ειπα οτι ΔΕΝ τα δικαιολογω...αλλος δεν ξερει να διαβαζει....Η επαρχια ηταν σε καλυτερη μοιρα επειδη ΔΕΝ υπηρχε λογος να ειναι και τοσο στριμωγμενοι και επειδη οι ιταλοι περνουσαν καλα τρωγοντας και πινοντας ;).....7)Aντε παλι με τον Μεταξα...ΔΕΝ ηταν καθολου δημοκρατης ειπαμε...ΔΕΝ πιστευε στην δημοκρατια...πως το λενε....Νιωθεις περηφανος που και εσυ εχεις συνησφερει στο να φτασουμε μεχρι εδω επειδη δεν συμμετειχες στις εκλογες?...και ποια ειναι η ιδεολογια σου?..τι εννοεις δεν εχεις και ειναι η λογικη σου?...προσωπικα σε κοβω προς τον αναρχικο χωρο ολιγον...εαν οχι τοτε που?..πες μυ η λογικη σου προς ποια ιδεολογια σε παει?...γιατι η λογικη αλλαζει απο ανθρωπο σε ανθρωπο και ο καθενας μπορει να θεωρει λογικο κατι που για τον αλλον δεν ειναι...8+9)Αποδειξεις θα υπηρχαν εαν τους εκαιγαν ζωντανους...μην φοβασαι....οπως βρηκαν αποδειξεις για πολλα αλλα ολοι αυτοι που θελουν να κατηγορουν....ετσι θα εβρισκαν και για αυτο...δηλαδη εσυ θεωρεις απιθανο οι εβραιοι να απειλησαν τους πρωην στρατιωτες του χιτλερ να πουνε ψεμματα αλλιως θα τους σκοτωναν?...μαλλον ΔΕΝ εχεις ιδεα απο μοσαντ και τι μεταπολεμικη δουλεια κανει....ΝΑΙ ο μενγκελερ εκανε επιστημονικες ανακαλυψεις....ΔΕΝ εκανε μονο τετοια πειραματα...εκανε και αλλα διαφορων ειδων...στην αντοχη στο κρυο στην ζεστη..στην αποτομη εναλλαγη...διαφορα που δεν ειχαν ΚΑΜΙΑ σχεση με την καθαροτητα της φυλης...ΠΟΛΛΕΣ θρησκειες δεν λενε για θανατο στους αλλοθρησκους...γρηγορο και κοντινο παραδειγμα η ορθοδοξια και η πατρωα θρησκεια...Γνησιοτατα λες εσυ οτι ειναι...πρεπει εγω να καθομαι να βρισκω αποδειξεις για το οτι ειναι πλαστα για τον καθε ενα που εχει την κ@@λα του και μου πεταει μια φωτογραφια?...ψαξε εσυ βρες μου το βιβλιο στο κατω κατω η με καποιον αλλον τροπο να με πεισεις οτι ειναι γνησια...Εαν θες τοσο πολυ να γραφτεις στην χ.α αμα σου αποδειξουμε οτι δεν ειναι γνησια τοτε πηγαινε στα γραφεια..πες τους το και θα σου το αποδειξουν εκεινοι....εγω δεν ειμαι εκπροσωπος της χ.α....Αν δεν εκανε την συνθηκη τι θα γινοταν?...απλα θα συνεχιζοταν το σφαξιμο χωρις πραγματικα ΚΑΜΙΑ υπερ μας νικη με τετοια δυναμη που ειχε η γερμανια.Σε ενα forum μπορει να γραφτει οποιοσδηποτε...τουλαχιστον στο συγκεκριμενο μπορουσε..Αρα αυτοι που εγραφαν Δεν ηταν απαραιτητα μελη της χ.α...ηταν οποιοσδηποτε ηθελε..απο αιστερους προβοκατορες μεχρι και χιτλερικους ελληνες...σιγουρα υπαρχουν οπως υπαρχουν σε καθε χωρα αδιαμφισβητητα...Αρα τι ακρη θες να βγαλουμε απο εκει?Προσωπικα δεν καλλιεργω καμια ξενοφοβια...Αλλα ουτε και η χ.α..ΔΕΝ φοβομαστε κανεναν ξενο..ΕΑΝ ξερετε την σημασια των λεξεων...ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ:A εδω υπαρχει σοβαρο προβλημα κατανοησης ετσι?...που λεει οτι θα πεταξουν τα παιδια των αλλοδαπων εξω απο τα νηπιαγωγεια?...Το βιντεο το ειδες με κλειστα τα ηχεια και το φανταστικες?.......Νατο παλι...ΕΙΠΑ οτι στην χρυση αυγη δεχονται μονο ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ και αυτους που πιστευον στην πατρωα θρησκεια...Α)και επειδη υπαρχει ανεξιθρησκεια?...θα δεχτω εγω τον μουσουλμανο που πιστευει οτι αν σκοτωσει τον διπλανο του χριστιανο θα παει στον παραδεισο?...μιλαμε τωρα η :huh: αντε να μην πω....β)στην χ.α υπαρχουν ατομα που πιστευουν στην ελληνικη ορθοδοξια και στην πατρωα θρησκεια..και φυσικα αθεοι που δεν εχει καμια σημασια....για δειξε μου τα ντοκουμεντα που λες πως εχεις πως υπαρχουν σατανιστες...ξερω για τον γερμενη θα μου δειξεις αλλα εαν τον ειχες παρακολουθησει θα ηξερες και την απαντηση που θα σου δωσω....αλλα επειδη δεν το εχεις κανει δειξτα μου να σου την πω εγω..
ΟΧΙ δεν ειμαι μελος της χ.α...Ναι εχω παει αρκετες φορες στα κεντρικα γραφεια....και ναι μπορεις να πας ΚΑΙ ΕΣΥ...ευκαιρια να ρωτησεις για τα βιβλια..ΤΥΧΕΡΟΥΛΗΗΗ......Με τους κνιτες το μονο κοινο που εχουμε ειναι οντως η τεραστεια αγαπη θα ελεγα και οχι ο φανατισμος...ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ....οι δε κνιτες τεραστια αγαπη ΜΟΝΟ για τον κομουνισμο και για τον σταλιν οι δε χρυσαυγιτες για την ελλαδα και το εθνος...αυτη νομιζω ειναι τεραστια διαφορα και δεν μπορεις να συγκρινεις τα δυο κομματα...

Ξαναλέω μάθε να διαβάζεις.

Δεν είπα ότι καταργήθηκε ο μαίανδρος, είπα ότι άλλαξε χρώμα...
Από κοκκινομαυρος έγινε μπλε-κίτρινος...

Συνημμένο αρχείο  goldendawn.jpeg   61,25KB   0 λήψεις Συνημμένο αρχείο  SB1NLx4qTy8Wteb.jpg   38,9KB   2 λήψεις

Καμία ομοιότητα?
Και αν δεν υπάρχει ομοιότητα γιατί του αλλάξετε χρώμα?

Για τα περιοδικά ΔΕΝ διέψευσε κανένα. ΤΕΛΟΣ. Για ένα και μοναδικό του είπαν και το επιβεβαίωσε.

1) Εννοείς ότι δεν έχουν αρχείο? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ... Μάλλον δεν τους συμφέρει να βγει...

Για ποιό περιοδικό μιλάω όπου ο Κασιδιάρης έκανε μαθήματα για ξύλο σε λαθρομετανάστες?

Για πήγαινε στα γραφεία και ζήτα το τεύχος 17 του περιοδικού Αντεπίθεση, του Μαρτίου του 2004 και το τεύχος 28 του Μαίου του 2007...
Φαντάζομαι δεν είναι πολύ παλιά θα στα δώσουν μωρέ....

Συνημμένο αρχείο  Kasidiaris-Street-Fart.jpg   24,51KB   2 λήψεις Συνημμένο αρχείο  Kasidiaris-T-shirt.jpg   91,99KB   3 λήψεις

Αυτός είναι ο μη ναζιστής Κασιδιάρης...
Το μπλουζάκι των SS τυχαία το έβαλε...

Να φανταστώ και αυτά τα στοιχεία πλαστά?
Γιατί ότι στραβό σου έχω δείξει μέχρι τώρα πλαστό το βγάζεις....


3+4) Όχι δε θα σου πω τι θα κάνεις....
Για ένα λεπτό.
Στη δικιά τους Ευρώπη?
Ποια δικιά τους Ευρώπη?
Μόνο η Γερμανία ήταν δικιά τους!
ΟΛΑ τα υπόλοιπα τα άρπαξαν σφάζοντας!
ΤΙΠΟΤΑ δεν ήταν δικό τους!


5+6) Ναι όντως... Ίσως να έφταιγε και ο καθαρός αέρας που ήταν καλοί οι Ιταλοί...

7) Εντάξει δεν σου ξαναθίγω τον Μεταξά αφού τον θέλεις αντιδημοκράτη...
Περήφανος δεν ξέρω αν νιώθω, πάντως δεν νιώθω τύψεις που με την ψήφο μου χαντάκωσα μία γενιά...

Αναρχικός εγώ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μάλλον δεν διάβασες το ποστ μου στην πρώτη σελίδα που σου είπα...
Βιαζόσουνα να απαντήσεις...
Καμία σχέση φίλε μου.
Κάτσε να σου συνοψίσω κάποια βασικά πράγματα για το τι πιστεύω.

-Πασιφισμός.
-Απόλυτος σεβασμός για την ανθρώπινη ζωή (ανεξαρτήτως φύλου/θρησκείας/χρώματος).
-Διάλογος.

Σε κανέναν πολιτικό χώρο δεν ανήκω για άλλη μια φορά...
Αλλά φαίνεται δεν μπορείς να το χωρέσεις στο μυαλό σου αυτό....

8+9) Είναι ίσως το χειρότερο από όλα όσαλες το να αμφισβητείς τα εγκλήματα του Αουσβιτς.
Υπήρχαν ΧΙΛΙΑΔΕΣ άνθρωποι εκεί.
Κάποιοι επέζησαν. Μα ΟΛΟΙ οι επιζήσαντες συνενοημένοι να που το ίδιο άρρωστο ψέμα για κάυσεις ζωντανών?
Ποιά Μοσάντ? Στον Β' Παγκόσμιο Μοσάντ? Με χρονομηχανή?
Και δηλαδή αν τους έβαζαν και μία σφαίρα στο κεφάλι πριν τους κάψουν όλα καλά?
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ?

Για τον Μένγκελερ, κρίμα που δεν πήρε Νόμπελ, τι να σου πω....

Μόνος σου είπες πριν λίγο τι λέει ο Χριστιανισμός για τους Έλληνες...
Όσο για το τι λέει για τις άλλες θρησκείες, για διάβασε τα Ευαγγέλια που επιμελώς έχει κρύψει η άγια εκκλησία να δεις τι λένε...
Σου είπα μπίζνα είναι, όποιος έχει περισσότερους πελάτες κερδίζει....



Φίλε μου σου παρουσίασα ήδη 10 φωτοτυπίες από τα περιοδικά σας και έχω ΠΟΛΛΕΣ ακόμα...
Άλλη δουλειά δεν είχα, να κάθομαι να τα φτιάχνω...
Πήγαινέ τα σε όποιον ειδικό θέλεις και αν είναι πλαστά σου ξαναλέω εγώ τα παίρνω όλα πίσω...
Αν ήξερες από Photoshop θα ήξερες ότι αυτό που λες φαίνεται και δύσκολα γίνεται....

Όσο για το να πάω να μου δείξουν αν είναι πραγματικά, έννοια σου κα ξέρω καλά πως θα μου το δείξουν....


Για τον Τσολάκογλου, ξέρεις τι λέει ο σοφός λαός για το "αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν", έτσι?


Χαχαχαχα Πριν για το φόρουμ σου έλεγες ότι τα γράφουν "διαβασμένοι, μορφωμένοι χρυσαυγίτες". Τώρα "αριστεροί προβοκάτορες". Θα αποφασίσεις?

Το ότι καλλιεργείς την ξενοφοβία δεν σημαίνει ότι ΕΣΥ φοβάσαι τους ξένους...
Σημαίνει ότι κάνεις τον κόσμο να τους φοβάται και να τους μισεί...


Κεφάλαιο Παναγιώταρος: Το βίντεο είναι ούτε 1 λεπτό... Είπε και άλλα μετά που καταγράφηκαν από τους δημοσιογράφους...


Θρησκείες:

Σε πληροφορώ ότι στην Ελλάδα οι φανατισμένοι μουσουλμάνοι (στο θέμα σκοτώστε τους χριστιανούς) είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Και στο λέω εγώ που έχω ζήσει και μεγαλώσει σε περιοχή με έντονη μειονότητα και έχω μεγαλώσει με αυτούς τους ανθρώπους.


Για το σατανισμό ψάξε στα τεύχη της ΧΑ της δεκαετίας του 80 να δεις τα άρθρα όπου ο φύρερ-Μιχαλολιάκος βρίζει τον χριστιανισμό και υμνεί τον Εωσφόρο...
Ακόμα και να στα ανεβάσω πλαστά θα μου τα βγάλεις...
Για τον Γερμενή χέστηκα ειλικρινά...
Black/Death Metal τζάμπα μάγκας, που δηλώνει αντιχριστιανός παγανιστής ώς το κόκκαλο...

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 17/06/2012 - 12:46


#463   ilionmelegos21

ilionmelegos21

    iPH Elite Poster

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.218 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 17/06/2012 - 12:46

ρε μαγκες δεν προκειται να πεισετε εναν χρυσαυγιτη οοοοσο σωστα και αν τα λετε.
το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να δερνουν και να σε χαρακτηριζουν "ανθελληνικο σκουλικι"..
νομιζουν οτι ειναι ανωτεροι γιατι γεννηθηκαν μερικα (χιλιαδες) χιλιομετρα μακρια απο κατι συνορα (κοινως συρματοπλεγματα..) και πιστευουν οτι εχουν το δικαιωμα να γ@μαν και να δερνουν..
οτι σωστο επιχειρημα και να τους πεις, η ηλιθιοτητα ειναι ανικητη..

Αυτο το τελευταιο ξαναπες το........

#464   fotsid

fotsid

    iPH Enthousiast

  • 469 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 17/06/2012 - 12:54

@ilion...nazi:

Προφανώς δε θα καταλάβεις αν σου μιλήσω, ωστόσο κάνουν μέγιστο λάθος κι αυτοί που έχουν ανοίξει διάλογο μαζί σου.

Ίσως θα έπρεπε να συστηθώ στο forum, οπότε θα έβγαζες (;) συμπέρασμα σχετικά με το αν θα έπρεπε να επιχειρηματολογήσω

ή όχι όπως και το αν γνωρίζω να μιλήσω ή όχι.

Να είσαι βέβαιος οτι δε θα το κάνω, όπως κι οτι αυτή είναι η τελευταία φορά που σου απευθύνω το λόγο επί προσωπικού.

Αυστραλοπίθηκε.



EDIT: Την ηλίθια κίτρινη φάτσα δε την τοποθέτησα εγώ, δεν έχω ιδέα πως μπήκε. Είχα ερωτηματικό μέσα σε παρένθεση.

Τελευταία επεξεργασία από: fotsid, 17/06/2012 - 13:01


#465   nickolaou

nickolaou

    iPH Contributor

  • 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/06/2012 - 12:55

Δεν καταλαβαινω γιατι ασχολειστε με τη χρυση αυγη;Ο nsxbass ο ανθρωπος εχει αναφερει 3.000.000 επιχειρηματα και τα εχουν βγαλει αναληθη.Μπραβο παντως στον nsxbass για τα στοιχεια που ανερτησε για να ξερει ο κοσμος τι πρεσβευει η χρυση αυγη.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες