Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Blacksn0w: iPhone 3GS - iPhone 3G Unlock


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
320 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   djc

djc

    iPH User

  • 179 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 03/11/2009 - 20:28

το 3.1.2 για το restore απο το foroum το περνουμε? η απο itunes?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   punpun

punpun

    iPH newbie

  • 17 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/11/2009 - 20:44

#blacksn0w #blacksn0w #blacksn0w http://bit.ly/4fkpR9 http://bit.ly/1w0zC5 was having some problems in cydia, should be fixed now


Ok, το unlock έγινε. Όσοι είχατε πρόβλημα δοκιμάστε να κάνετε reinstall (από το modify) το blacksn0w :lol:

#48   alexkar

alexkar

    iPH newbie

  • 31 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/11/2009 - 20:52

και ναι εχω ενα πληρως ξεκλειδωμενο iphone 3g!! συγχαρητηρια στον GeoHot!! Και ευχαριστω και για το tutorial!!

#49   Kenji

Kenji

    iPH newbie

  • 25 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/11/2009 - 21:16

παιδες θα ηθελα να σας ευχαριστησω για ολα ( και τον geohot, βεβαια).

μήπως όμως μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να συνδεθω με ssh στην 3.2.1? ευχαριστω πολυ!

#50   vangel161

vangel161

    iPH newbie

  • 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/11/2009 - 21:35

ακολουθησα ακριβως τις οδηγιες και τωρα εχω ενα πληρως λειτουργικο 2G :) :) :)

#51   MaxII

MaxII

    iPH Member

  • 246 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/11/2009 - 22:19

Λοιπον....

Εγω εχω OS 3.1 ηδη j/b και baseband 5.x.x

SIM τοποθετημενη

1. Μπηκα cydia -> sources και εκανα add το repo http://blackra1n.com
2. Το μονο πακετο που εχει ειναι το blacksn0w.
3. Πατας install
4. Βλεπεις searching και... ΝΑΙ!

:lol:

#52   teriparatide

teriparatide

    iPH Member

  • 332 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/11/2009 - 22:26

εγω που εχω 3.0 αν κανω update και μετα jailbreak-unlock, προφανως εννοειται πως πρεπει να τα περασω ολα απο την αρχη μετα,ε?? (ρυθμισεις, apps, music etc....)
ετσι δεν ειναι η τα κραταει?

ευχαριστω!

#53   mikrovioslive

mikrovioslive

    iPH Addict

  • 697 μηνύματα
  • Twitter:@mikrovioslive
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:mikrovioslive

Δημοσίευση 03/11/2009 - 22:27

ακολουθησα ακριβως τις οδηγιες και τωρα εχω ενα πληρως λειτουργικο 2G :) :) :)

Μπορεις να μου πεις κ εμενα τι να κανω.; Εχω το 2g κλειδομενω στη 3.1.2 οταν κανω ra1n μουλεει εισαι ετοιμος με jell αλλα το itunes δεν το διαβαζει.. Θελει τη καρτα δυκτυου του.. Εσυ πως το καταφερς αυτο.;

#54   biller

biller

    iPH Enthousiast

  • 353 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/11/2009 - 22:29

παιδες θα ηθελα να σας ευχαριστησω για ολα ( και τον geohot, βεβαια).

μήπως όμως μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να συνδεθω με ssh στην 3.2.1? ευχαριστω πολυ!



Απλό, μπες στο Cydia και κατέβασε το OpenSSH και στο Computer σου βάλε το WinSCP

#55   vangel161

vangel161

    iPH newbie

  • 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/11/2009 - 22:36

Μπορεις να μου πεις κ εμενα τι να κανω.; Εχω το 2g κλειδομενω στη 3.1.2 οταν κανω ra1n μουλεει εισαι ετοιμος με jell αλλα το itunes δεν το διαβαζει.. Θελει τη καρτα δυκτυου του.. Εσυ πως το καταφερς αυτο.;

συνδεσα το iphone με wifi
Εγκατεστησα το cydia
Βρηκα το bootneuter
το εκανα εγκατασταση και μετα οτι ακριβως λενε στην πρωτη σελιδα του θεματος.
Με υπομονη θα τα καταφερεις

#56   omersub

omersub

    iPH newbie

  • 86 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/11/2009 - 22:43

ρε παιδια εκανα update και ολα δουλευαν κανονικα
εβαλλα και το installous μετα εβαλα το winterboard.
εγινε κανονικα install και εκανε restart το iphone.
και απο τοτε δεν βρισκει κανενα wi-fi network
καμια ιδεα?

#57   periklis

periklis

    iPH newbie

  • 12 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/11/2009 - 22:44

Μπορεί κάποιος να μου πει αν αγοράσω τώρα το 3GS, υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο bootloader το οποίο δεν θα μπορώ να το κάνω jailbrake;;;;;;

#58   ASTRAPI

ASTRAPI

    iPH newbie

  • 42 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/11/2009 - 22:57

Γεια σας

Ακολούθησα τις οδηγίες στην κεντρική σελίδα και όλα φαίνεται να πήγαν καλά αλλα όταν μπήκα μέσα στο cydia ειδα λίγο πιο κάτω λεει ένα μήνυμα σαν προειδοποίηση:

upgrading το 3.1 ...

Πηγαίνοντας να δω τι λέει διαβάζω πιο μέσα:

If you upgrading το 3.1.2without using pwnage tool to do so you will not be able to unlock your phone at this time and maybe forever after.

3.1.2 and you?

Rock Out without lockout


Έβαλα την τελευταία version από το itune 3.1.2

Τι δεν έκανα καλά και πως μπορώ να το φτιάξω?

Τελευταία επεξεργασία από: ASTRAPI, 03/11/2009 - 22:58


#59   Ras

Ras

    iPH User

  • 140 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/11/2009 - 22:59

SOURCE : http://www.maclife.g...read.php?t=3178

Ενας Ολλανδός χάκερ κατάφερε να εισβάλει σε iPhones που έχουν γίνει jailbroken, προκειμένου να ζητήσει ύστερα 5 ευρώ για να επανέλθει η συσκευή.

Οπως αναφέρει σε σχετική της δημοσίευση η ιστοσελίδα arstechnica.com, κάνοντας την επιλογή να έχεις στην διάθεσή σου ένα jailbroken iPhone έχει τα ρίσκα του. Συγκεκριμένα ο Ολλανδός χάκερ κατάφερε μέσω port scanning να βρεί συσκευές iPhone στην χώρα του που τρέχουν SSH μέσω της μεθόδου jailbreak, και να εμφανίσει το παρακάτω μήνυμα:

"Το iPhone σας δεν είναι ασφαλές κι έχει γίνει 'hacked'. Παρακαλώ επισκευθείτε το doiop.com/iHacked και ασφαλείστε το iPhone σας τώρα! Πρός το παρόν μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σας."

Η συγκεκριμένη σελίδα στην οποία παραπέμπει το λίνκ του μηνύματος, έστελνε τους χρήστες στο PayPal και ζητούσε πέντε ευρώ προκειμένου να προσφέρει οδηγίες που θα επέτρεπαν στον χρήστη να επαναφέρει την συσκευή του. Το tuaw αναφέρει πως ο συγκεκριμένος είχε αυτή την δυνατότητα λόγω της αφέλειας των χρηστών, εξηγώντας πως όλα τα iPhone έχουν ένα προκαθορισμένο root password. Οσοι αμελήσουν να το αλλάξουν μπορούν να προσβληθούν από το συγκεκριμένο είδος επίθεσης. Τελικά το ηθικόν δίδαγμα της ιστορίας είναι πως αν προτιμάτε να έχετε ένα "σπασμένο" iPhone, θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί.


Screenshot από το arstechnica.com

#60   omersub

omersub

    iPH newbie

  • 86 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/11/2009 - 23:00

ρε παιδια εκανα update και ολα δουλευαν κανονικα
εβαλλα και το installous μετα εβαλα το winterboard.
εγινε κανονικα install και εκανε restart το iphone.
και απο τοτε δεν βρισκει κανενα wi-fi network
καμια ιδεα?

ok το βρηκα
λοιπον στο cydia μου λεει οτι this device has a 3.0 ecid shsh on file
ετσι πρεπει να ειναι ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες


    Bing (1)