Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Blacksn0w: iPhone 3GS - iPhone 3G Unlock


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
320 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   mikrovioslive

mikrovioslive

    iPH Addict

  • 697 μηνύματα
  • Twitter:@mikrovioslive
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:mikrovioslive

Δημοσίευση 03/11/2009 - 23:17

συνδεσα το iphone με wifi
Εγκατεστησα το cydia
Βρηκα το bootneuter
το εκανα εγκατασταση και μετα οτι ακριβως λενε στην πρωτη σελιδα του θεματος.
Με υπομονη θα τα καταφερεις

Απλα η οθονη ειναι μονημος σε καυασταση που ζηταει πιν για ενεργοποιηση.. Δεν μπορω να δω τιποτα
ετσι ωστε να εγαταστησω το cydia αφου itunes δεν το ενετγοποιει...
Γιατι τα υπολειπα τα γνωτιζω.. Πως θα το φερω σε κατασταση sprengbord.?

Τελευταία επεξεργασία από: mikrovioslive, 03/11/2009 - 23:19


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   macode

macode

    iPH newbie

  • 6 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/11/2009 - 23:33

Γεια σε ολους.ηθελα να αναφερω το δικο μου προβλημα.αναβαθμισα το κινητο μου σε 3.1.2,ειναι ελληνικο απο cosmote κ δεν αναγνωριζει την καρτα της WIND.Τι μπορω να κανω?

#63   pavou

pavou

    iPH newbie

  • 19 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/11/2009 - 00:38

Την τεράστια μου ευγνωμοσύνη στον Geo -respect- , πλέον έχω ένα unlock / jb 3Gs :P , :donate: μην τον αφήνουμε χωρίς :donate: .

#64   Andre

Andre

    iPH Enthousiast

  • 364 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 04/11/2009 - 00:52

Παιδια εγω δεν καταφερα τιποτα ακομα και το εχω κλειδωμενο πανω απο μηνα! Ας μου πει καποιος, το blackra1n κανει και activate ή πρωτα πρεπει να χρισημοποιησω αλλο προγραμμα?

#65   MaxII

MaxII

    iPH Member

  • 246 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/11/2009 - 01:07

κατι γινεται με το wifi τα εκανα ολα σωστα (με το unlock) με το wifi ανοιχτο.
Μολις το εκλεισα τελος!! δεν βρισκει τιποτα.

#66   ANDYMAVRO

ANDYMAVRO

    iPH User

  • 111 μηνύματα
  • Twitter:@@andymavro
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:mavro1925@gmail.com

Δημοσίευση 04/11/2009 - 01:21

παιδιά συγνώμη αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι...
έχω iphone 3G 8GB ελληνικό από vodafone.
το είχα κάνει jailbreak με το blackra1n με 3.1.2 firmware.
τώρα που έβαλα και το καινούργιο τι παραπάνω κερδίζω?

#67   cybermike

cybermike

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/11/2009 - 01:41

+1 από εμένα στον Geohot, όλα λειτούργησαν άψογα! :lol:

#68   cybermike

cybermike

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/11/2009 - 02:03

Aαααααα... Τί ήθελα κ μίλαγα....ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

Όλα οκ jailbreak κ unlock, πάω να κατεβάσω το Winterboard από Cydia. Στο τέλος του install, όταν σου ζητάει να κάνει restart (ή κατι τέτοιο) ...πάει! Μου βγαίνει η οθόνη μ το μηλαράκι κ τπτ....! Μετά από λίγο σβήνει εντελώς... Έχω τρελαθεί, ούτε σε DFU μπόρεσα να το βάλω... το ξεσυνδέω από το pc, το ξανασυνδέω ανοίγει πάλι η οθόνη με το μήλο κ μετα από μερικά δευτερόλεπτα πάλι νεκρό!

ΒΟΗΘΕΙΑ! :mad: >:( :mad:

#69   Finder

Finder

    iPH Member

  • 211 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/11/2009 - 02:19

Ενα μεγαλο ευχαριστο στον Geohot. Επιτελους το 3G μου απο Σιγκαπουρη μπορει να δεχτει SIM!!!! :lol: :D ¨,

Ομως εχω ενα προβλημα ρε παιδια αν μπορει καποιος να βοηθησει.... εκει που δειχνει το σημα WIND, μια μου το δειχνει καμπανα το σημα, μια "searching" και συνεχως ετσι.... τι μπορει να φταει?

Ευχαριστω

#70   gas4metal

gas4metal

    iPH Member

  • 304 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/11/2009 - 03:35

Έψαξα όλες τις σελίδες του topic και δεν βρήκα να έχουν ξαναγίνει οι εξής ερωτήσεις, οπότε τις θέτω:

1) Είχα 3GS 3.1.2 jailbreaked με blackra1n RC1. Δεν με ενδιαφέρει το Unlock. Τώρα που βγήκε η RC3, μου προσφέρει κάτι παραπάνω εκτός του unlock? Αν ναι τότε τι?

2)Το afc2 service που είχε παραλήψει να βάλει στο blackra1n RC1 και αναγκαστήκαμε να το προσθέσουμε εμείς χειροκίνητα, έχει διορθωθεί στο RC3? Αν όχι ο τρόπος προσθήκης παραμένει ο χειροκίνητος, μέσω SSH?

3-λίγο off topic) Εαν προσθέσουμε εμείς το afc2 service, τότε συνεπάγεται πως όλα τα μειονεκτήματα που έκαναν τον geohot να μην την προσθέσει (geohot: afc2 service has been removed because the ramdisk was annoying) εμφανίζονται? Θέλω να πιστεύω πως όχι, για να παροτρύνει τους χρήστες να το κάνουν μέσω cydia.

Θα εκτιμούσα πολύ μια απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις μόνο από έχοντες γνώση.

#71   tsak4

tsak4

    iPH Member

  • 332 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:tsak4

Δημοσίευση 04/11/2009 - 03:59

Μπορεί κάποιος να μου πει αν αγοράσω τώρα το 3GS, υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο bootloader το οποίο δεν θα μπορώ να το κάνω jailbrake;;;;;;


Φίλε κατά 99% θα έχει τον καινούριο bootloader και δεν θα γίνετε jailbreak ( για ποσο ακομα δεν ξερουμε ) . Το δικό μου 3GS το πήρα πριν μια εβδομάδα και δεν σπάει. Υπάρχει μια πιθανότητα να έχει ξεμείνει κανένα ''παλιό'' που να γίνετε jailbreak, αν μπορείς να δεις το κουτί πριν το αγοράσεις τσέκαρε το 4 κ 5 ψηφίο στο serial number του ( το γράφει πίσω στο κουτί ) αν αυτά τα δυο νούμερα είναι μικρότερα από 39 γίνετε jailbreak ( και 39 να είναι ). Αυτό με το serial αναφέρθηκε εδώ μέσα στο forum και ισχύει σε μένα, για τα υπόλοιπα δεν παίρνω και όρκο ( μην σε πάρω στο λαιμό μου )

Ας ελπίσουμε τώρα να ασχοληθεί ο geohot με το σπάσιμο του καινούριου bootloader....

Τελευταία επεξεργασία από: tsak4, 04/11/2009 - 04:00


#72   koumos

koumos

    iPH User

  • 163 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 04/11/2009 - 04:49

Σε 3G ελληνικο δουλεψε αψογα το blackra1n RC3. Δεν αντιμετωπισα το παραμικρο προβλημα.

#73   viperlesgr

viperlesgr

    iPH Enthousiast

  • 438 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:viperlesgr

Δημοσίευση 04/11/2009 - 07:22

Για τεστάρετε όλοι τα wifi σας και αναφερθείτε πριν αρχίσουμε τα " όλα καλά "

#74   omersub

omersub

    iPH newbie

  • 86 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/11/2009 - 07:28

εμενα δουλεβε μια χαρα μεχρι που εβαλα το winterboard. μετα τιποτα. αλλα ολα λύθηκαν με ενα απλο reset settings απο το μενου του iphone.
τωρα δουλευει μια χαρα

#75   georgeadams

georgeadams

    iPH newbie

  • 18 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:georgeadams

Δημοσίευση 04/11/2009 - 08:18

σύμφωνα με τον GeoHot:

It appears some users are having wifi issues. Try a "Reset Network Settings" Also, this just enables custom MobileConfig files. To fully enable tethering, go here on your iPhone and download a MobileConfig file for your carrier. Watch out for carrier fees for tethering.


Δηλαδή, πλέον ενεργοποιήται και το Tethering σε Cosmote στο 3.1.2. Δεν κατάλαβα όμως: για το tethering πρέπει να τρέξουμε και το Blacksn0w ή αρκεί το Blackra1n (μιας και τα ελληνικά iPhone είναι είδη factory unlocked)?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες


    Bing (2)