Αξιζει να το αγορασω απο easybuyworld?
Ad
Δημοσίευση 24/07/2012 - 11:46
Δημοσίευση 24/07/2012 - 12:36
Η συσκευή ήρθε κανονικά σφραγισμένη χωρίς κάποιο πρόβλημα.
Δημοσίευση 24/07/2012 - 12:51
Στο link που στέλνεις οι 2-3 που έχουν κάποιο θέμα, έχουν ιδία εμπειρία με το κατάστημα, στο τρέχον thread μεταφέρονται φήμες και όχι προτάσεις.Κατσε ρε φιλε, οι κριτικες σχετικα με το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι διφορουμενες.
Εαν εγω ακουσω καταστασεις που εξαπατουν τον καταναλωτη, αλλα χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια, δεν πρεπει να τις αναφερω;
Το να παραθεσεις καποιες κριτικες , διαχωριζοντας τη θεση σου, το βρισκω απολυτα σωστο.
Αντιθετως, το να αποκρυπτεις πραγματα ειναι κατακριτεο.
Πως πεφτει το επιπεδο του φορουμ λοιπον, για εξηγησε μας....
Διαβασε κι εδω http://www.iphonehel...ld/page__st__40
Όποιος ενδιαφέρεται για κάτι να το ψάχνει με άτομα που έχουν εμπειρίες και απόψεις όπως κάποιοι φίλοι παραπάνω που εξέφρασαν συγκεκριμένη άποψη και συμβουλές.
Κατά τ' άλλα συγνώμη που σας έθιξα κιόλας το φόρουμ...
Δημοσίευση 24/07/2012 - 13:08
bit.ly/iPhoneHellas
Δημοσίευση 24/07/2012 - 13:16
1) Παρεθεσα link με εμπειριες( καλες και κακες) απο παιδια που αγορασαν απο κει, τι ακριβως δεν καταλαβαινεις;Στο link που στέλνεις οι 2-3 που έχουν κάποιο θέμα, έχουν ιδία εμπειρία με το κατάστημα, στο τρέχον thread μεταφέρονται φήμες και όχι προτάσεις.
Όποιος ενδιαφέρεται για κάτι να το ψάχνει με άτομα που έχουν εμπειρίες και απόψεις όπως κάποιοι φίλοι παραπάνω που εξέφρασαν συγκεκριμένη άποψη και συμβουλές.
Κατά τ' άλλα συγνώμη που σας έθιξα κιόλας το φόρουμ...
2) Ειχα την εντυπωση πως και οι δυο συμμετεχουμε στο ιδιο φορουμ, κανω λαθος;
Δημοσίευση 24/07/2012 - 13:26
Δημοσίευση 24/07/2012 - 13:42
Εσύ τι δεν καταλαβαίνεις; Άμα θέλεις αναλυτική εξήγηση στο τι είπα και αφού έχεις τόση όρεξη να μάθεις, είπα ότι σε αυτό το thread αναφέρθηκαν πολλές ΦΗΜΕΣ, ενώ στο άλλο που ανέφερες μιλάμε ΓΕΓΟΝΟΤΑ, που ένα είναι αναφέρει ο φίλος jimo13 μια προσωπική εμπειρία και όχι κάτι που "άκουσε" (για να καταλάβουμε ποια είναι η διαφορά).1) Παρεθεσα link με εμπειριες( καλες και κακες) απο παιδια που αγορασαν απο κει, τι ακριβως δεν καταλαβαινεις;
2) Ειχα την εντυπωση πως και οι δυο συμμετεχουμε στο ιδιο φορουμ, κανω λαθος;
Ο άνθρωπος τώρα ξεκίνησε το θέμα για να μάθει γεγονότα και όχι εικασίες, οπότε ας μη του το χαλάμε άλλο.
Άμα δε συμμετείχαμε στο ίδιο φόρουμ δε θα με ενδιέφερε καν το θέμα.
Με εκτίμηση.
Δημοσίευση 24/07/2012 - 13:44
Δημοσίευση 24/07/2012 - 13:52
Δημοσίευση 24/07/2012 - 14:00
Δημοσίευση 24/07/2012 - 14:05
Δημοσίευση 24/07/2012 - 14:07
Όταν έφτασαν τα ακουστικά είχαν πρόβλημα. Το ένα δούλευε, ενώ το άλλο όχι. Στην συνέχεια το πήγα πίσω (EBW Θεσσαλονίκη) και μου είπαν πως θα στείλουν καινούργια (αφού τα είδε ο υπάλληλος) αλλα πρώτα θα τα τσεκάρει και το service.. Μου είπαν πως την αμέσως επόμενη εβδομάδα θα τα είχα στα χέρια μου.
Πέρασε η εβδομάδα, δεν με παίρνουν τηλέφωνο και λέω να πάρω εγώ. Μου λένε οτι δεν ήρθαν ακόμα και λογικά θα έρθουν την επόμενη εβδομάδα όπου ξαναγίνεται το ίδιο σκηνικό..
Να μην το κουράζω στην 4η εβδομάδα απο την μέρα της παραγγελίας, πήγα στο κατάστημα αφού είχα ενημερώσει πως αν δεν ερχόντουσαν και την τελευταία εβδομάδα θα ζητούσα πίσω τα χρήματά μου.. Φυσικά και αρχικά δεν μου τα έδιναν και συνέχισα να πιέζω ώσπου στο τέλος αναγκάστηκε ο υπάλληλος να μου τα δώσει.
Σημειώνω πως ήταν ακουστικά και αν είναι δυνατόν ήταν στο service για τσεκάρισμα ΤΟΣΟ καιρό για να καταλάβουν άμα δουλέυουν σωστά! Δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή αν έπερνα κινητό πόσο καιρό θα έκαναν να το τσεκάρουν; Χρόνο, δύο χρόνια..
Τέλος πάντων εγώ μετά απο αυτό δύσκολα θα πάρω τεχνολογικά είδη απο εκεί.
Δημοσίευση 24/07/2012 - 15:00
Μα κι εγω στο post#15 το ιδιο ακριβως εκανα, παρεθεσα link με προσωπικες εμπειριες αγοραστων απο το συγκεκριμενο μαγαζι.Παρέθεσα πιο πάνω ένα λινκ από το Σκρουτζ που αναφέρει μόνο γεγονότα και σε κάποια έχει απαντήσει και το ίδιο το κατάστημα. Ας διαβάσει αυτό ο κάθε ενδιαφερόμενος προς αγορά.
Τωρα γιατι σε εσενα κανει like ο φιλος και σε εμενα κανει επιθεση δεν μπορω να το καταλαβω.
Τεσπα, no hard feelings
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες