Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 1 ψήφοι

Αξιζει να το αγορασω απο easybuyworld?

• Please log in to reply
45 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 24/07/2012 - 11:32

Ορίστε αξιολογήσεις του καταστήματος από πελάτες: http://www.skroutZ.g...re#shop_reviews

Για να μη ρίχνουμε και το επίπεδο..

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1,977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 24/07/2012 - 11:46

Για να μην παρεξηγηθώ όπως είπα πήρα ψιλά πράγματα αλλα ήτανε άψογοι ! Συμφωνώ με τους απο πάνω !

#18   leathernecks

leathernecks

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 24/07/2012 - 12:36

Προσωπικά είχα αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα ένα iphone 3GS παλιότερα (πριν 3 χρόνια αν θυμάμαι καλά) και δεν είχα κάποιο πρόβλημα στην αγορά.
Η συσκευή ήρθε κανονικά σφραγισμένη χωρίς κάποιο πρόβλημα.

#19   koustakis

koustakis

iPH newbie

• 87 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2012 - 12:51

Κατσε ρε φιλε, οι κριτικες σχετικα με το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι διφορουμενες.
Εαν εγω ακουσω καταστασεις που εξαπατουν τον καταναλωτη, αλλα χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια, δεν πρεπει να τις αναφερω;

Το να παραθεσεις καποιες κριτικες , διαχωριζοντας τη θεση σου, το βρισκω απολυτα σωστο.
Αντιθετως, το να αποκρυπτεις πραγματα ειναι κατακριτεο.

Πως πεφτει το επιπεδο του φορουμ λοιπον, για εξηγησε μας....

Διαβασε κι εδω http://www.iphonehel...ld/page__st__40

Στο link που στέλνεις οι 2-3 που έχουν κάποιο θέμα, έχουν ιδία εμπειρία με το κατάστημα, στο τρέχον thread μεταφέρονται φήμες και όχι προτάσεις.
Όποιος ενδιαφέρεται για κάτι να το ψάχνει με άτομα που έχουν εμπειρίες και απόψεις όπως κάποιοι φίλοι παραπάνω που εξέφρασαν συγκεκριμένη άποψη και συμβουλές.
Κατά τ' άλλα συγνώμη που σας έθιξα κιόλας το φόρουμ...

#20   kormos

kormos

iPH Elite Poster

• 1,943 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 24/07/2012 - 13:08

Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, αν το θέμα είναι τα χρήματα τότε είναι ήδη λυμένο απ ότι βλέπω αφού υπάρχει η συναλλαγή μέσω PayPal για κάθε ενδεχόμενο. Τώρα αν αφορά την ποιότητα των προιόντων τότε καλύτερα να διαλέξεις άλλον δρόμο και ας έχεις και διαφορά σε τιμή παραπάνω.

:ph34r:  bit.ly/iPhoneHellas  :ph34r:

#21   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4,524 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2012 - 13:16

Στο link που στέλνεις οι 2-3 που έχουν κάποιο θέμα, έχουν ιδία εμπειρία με το κατάστημα, στο τρέχον thread μεταφέρονται φήμες και όχι προτάσεις.
Όποιος ενδιαφέρεται για κάτι να το ψάχνει με άτομα που έχουν εμπειρίες και απόψεις όπως κάποιοι φίλοι παραπάνω που εξέφρασαν συγκεκριμένη άποψη και συμβουλές.
Κατά τ' άλλα συγνώμη που σας έθιξα κιόλας το φόρουμ...

1) Παρεθεσα link με εμπειριες( καλες και κακες) απο παιδια που αγορασαν απο κει, τι ακριβως δεν καταλαβαινεις;
2) Ειχα την εντυπωση πως και οι δυο συμμετεχουμε στο ιδιο φορουμ, κανω λαθος;

#22   Jimo13

Jimo13

iPH User

• 197 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/07/2012 - 13:26

Μακρυά απο easy buy,απο προσωπική εμπειρία ειναι τελείως λαμόγια,πήγαν να μου πουλήσουν χιλιομεταχειρισμένο tablet για καινούργιο,για να φανταστείς τι καραγκιοζηδες έιναι ήταν τόσο λιωμένο που η μπαταρία του κράταγε 15 -20 λεπτά και φαινόταν γενικά πολυ ταλαιπωρημένο(εννοείται δεν το πήρα).ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΚΡΥΑ,αντε πες εμενα πήγαν να με κοροϊδέψουν για 100 ευρω εσένα αν στην κάνουν θα ειναι πολυ κρίμα τόσα λεφτά να πανε έτσι και αντε βρες άκρη μετα.Ουτε να το σκέφτεσαι απο εκει.

#23   koustakis

koustakis

iPH newbie

• 87 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2012 - 13:42

1) Παρεθεσα link με εμπειριες( καλες και κακες) απο παιδια που αγορασαν απο κει, τι ακριβως δεν καταλαβαινεις;
2) Ειχα την εντυπωση πως και οι δυο συμμετεχουμε στο ιδιο φορουμ, κανω λαθος;

Εσύ τι δεν καταλαβαίνεις; Άμα θέλεις αναλυτική εξήγηση στο τι είπα και αφού έχεις τόση όρεξη να μάθεις, είπα ότι σε αυτό το thread αναφέρθηκαν πολλές ΦΗΜΕΣ, ενώ στο άλλο που ανέφερες μιλάμε ΓΕΓΟΝΟΤΑ, που ένα είναι αναφέρει ο φίλος jimo13 μια προσωπική εμπειρία και όχι κάτι που "άκουσε" (για να καταλάβουμε ποια είναι η διαφορά).
Ο άνθρωπος τώρα ξεκίνησε το θέμα για να μάθει γεγονότα και όχι εικασίες, οπότε ας μη του το χαλάμε άλλο.
Άμα δε συμμετείχαμε στο ίδιο φόρουμ δε θα με ενδιέφερε καν το θέμα.
Με εκτίμηση.

#24   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1,262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen
  • GameCenter:nooberpr

Δημοσίευση 24/07/2012 - 13:44

Δεν το μεταφερουμε στο bla bla το θεμα καλυτερα? :)

#25   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 24/07/2012 - 13:45

Παρέθεσα πιο πάνω ένα λινκ από το Σκρουτζ που αναφέρει μόνο γεγονότα και σε κάποια έχει απαντήσει και το ίδιο το κατάστημα. Ας διαβάσει αυτό ο κάθε ενδιαφερόμενος προς αγορά.

Αναρτημένη εικόνα

#26   michel1972

michel1972

iPH Addict

• 841 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 24/07/2012 - 13:52

Απο την στιγμη που το καταστημα εχει απο οτι ειδα πολλα παραρτηματα ας παει εκει ο φιλος ας δει αυτο που θελει να παρει αν ειναι καινουριο και αχρησημοποιητο ας το παρει αν το δει καπως ας πει ευχαριστω και ας φυγει αν τωρα βγαλει καποιο ελατωμα αργοτερα δεν νομιζω οτι φταιει το μαγαζι και αυφου θα εχει εγγυηση δεν νομιζω οτι θα εχει προβλημα...

#27   FreNzy

FreNzy

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα
  • Twitter:@Charlesfrise
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:FreNzy_7

Δημοσίευση 24/07/2012 - 14:00

απο το συγκεκριμενο μαγαζι εχω παραγγελει απειρες φορες και εχω μεινει ευχαρηστημενος!

#28   thanosdk

thanosdk

iPH Contributor

• 1,095 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/07/2012 - 14:05

Το EBW ειναι μια χαρα, εχω παρει απειρα πραγματακια απο εκει ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα!

#29   Vgkantis

Vgkantis

iPH Member

• 334 μηνύματα
  • Twitter:@Vgkantis
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 24/07/2012 - 14:07

Εγώ μια φορά έχω κάνει παραγγελία, κάτι ακουστικά για iPhone και έχω να πώ τα χειρότερα.
Όταν έφτασαν τα ακουστικά είχαν πρόβλημα. Το ένα δούλευε, ενώ το άλλο όχι. Στην συνέχεια το πήγα πίσω (EBW Θεσσαλονίκη) και μου είπαν πως θα στείλουν καινούργια (αφού τα είδε ο υπάλληλος) αλλα πρώτα θα τα τσεκάρει και το service.. Μου είπαν πως την αμέσως επόμενη εβδομάδα θα τα είχα στα χέρια μου.
Πέρασε η εβδομάδα, δεν με παίρνουν τηλέφωνο και λέω να πάρω εγώ. Μου λένε οτι δεν ήρθαν ακόμα και λογικά θα έρθουν την επόμενη εβδομάδα όπου ξαναγίνεται το ίδιο σκηνικό..
Να μην το κουράζω στην 4η εβδομάδα απο την μέρα της παραγγελίας, πήγα στο κατάστημα αφού είχα ενημερώσει πως αν δεν ερχόντουσαν και την τελευταία εβδομάδα θα ζητούσα πίσω τα χρήματά μου.. Φυσικά και αρχικά δεν μου τα έδιναν και συνέχισα να πιέζω ώσπου στο τέλος αναγκάστηκε ο υπάλληλος να μου τα δώσει.

Σημειώνω πως ήταν ακουστικά και αν είναι δυνατόν ήταν στο service για τσεκάρισμα ΤΟΣΟ καιρό για να καταλάβουν άμα δουλέυουν σωστά! Δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή αν έπερνα κινητό πόσο καιρό θα έκαναν να το τσεκάρουν; Χρόνο, δύο χρόνια..
Τέλος πάντων εγώ μετά απο αυτό δύσκολα θα πάρω τεχνολογικά είδη απο εκεί.

#30   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4,524 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2012 - 15:00

Παρέθεσα πιο πάνω ένα λινκ από το Σκρουτζ που αναφέρει μόνο γεγονότα και σε κάποια έχει απαντήσει και το ίδιο το κατάστημα. Ας διαβάσει αυτό ο κάθε ενδιαφερόμενος προς αγορά.

Μα κι εγω στο post#15 το ιδιο ακριβως εκανα, παρεθεσα link με προσωπικες εμπειριες αγοραστων απο το συγκεκριμενο μαγαζι.
Τωρα γιατι σε εσενα κανει like ο φιλος και σε εμενα κανει επιθεση δεν μπορω να το καταλαβω.
Τεσπα, no hard feelings

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1