Γίνεται όλο αυτό από χθες και δεν το πήρα χαμπάρι?
Δεν είστε φίλοι πάει τέλειωσε...

Στα σοβαρά τώρα.
Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ όλο αυτό που γίνεται με τα ανταλλακτικά και το αν είναι γνήσια κλπ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τέλος.
Τέλεια ποιότητα μπορεί. Γνήσια όχι. Γιατί πολύ απλά η ποιότητα ΔΕΝ είναι το μόνο κριτήτριο για να χαρακτηριστεί γνήσιο...
Σαν iHomeService παραδεχτήκατε ότι λέτε ψέμματα στους πελάτες σας ως προς τη λέξη γνήσια.
Διάβασα προσεκτικά όλο το τόπικ και αν και ήθελα να σχολιάσω/απαντήσω σε πολλά ποστ, επέλεξα τα εξής τρία:
Και σε παρακαλω, βρες μου πηγη απο που εμαθες περι συμβολαιων και ρητρων.
Κυρία "Μαριτίνα", που τόσο αμερόληπτα υπερασπίζεσαι κάτι που παραδέχεσαι πως δεν γνωρίζεις, άκου να δεις:
Ο ΜΟΝΟΣ που κατάφερε να πουλήσει απευθείας από τη Foxconn τόσα χρόνια ήταν ο Fei Lam που εντοπίστηκε ΑΜΕΣΩΣ από την Apple και εκδιώχθηκε ποινικά.
Εσύ γιατί λες ότι τον κυνήγησαν αν δεν είχαν ρήτρες? Για δες
εδώ και
εδώ...
Δεν βγάζω άκρη...
Είναι το καλύτερο που μπορεί να μπεί στο iPhone σου, καλύτερο από το refurbished που θα πάρεις από Αpple Store.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή, απλά έλεγες ψέμματα. Αλλά με αυτό που γράφεις εδώ απλά μας προσβάλλεις υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας.
Και δε χρειάζεται να είσαι "ψείρας" όπως λες αλλού για να καταλάβεις το πόσο ανακριβές είναι αυτό που γράφεις.
Ελπίζω μόνο να μην πιστεύεις στην πραγματικότητα ότι έχεις καλύτερης ποιότητας ανταλλακτικά ακόμα και από την ίδια την Apple.
Ποτέ δεν ήθελα να κοροιδεψω κανέναν, απλά είναι παρεξηγημένη λέξη το γνήσιο.
Καθόλου παρεξηγημένη λέξη δεν είναι το γνήσιο, να μου κάνεις τη χάρη.
Γνήσιο/Αυθεντικό είναι αυτό που παράγεται από την Apple, και που η Apple το αναγνωρίζει.
Αν εγώ πάω ένα τηλέφωνο που έχεις επισκευάσει εσύ στην Apple δε θα μου το βγάλει εκτός εγγύησης?
Ναι. Για 2 λόγους. Α) Μη εξουσιοδοτημένο service. Β) Μη γνήσιο ανταλλακτικό.
Ναι, ήθελες να κοροϊδέψεις. Γιατί αν δεν ήθελες, θα καθόσουν να έγραφες τι ισχύει για τα ανταλλακτικά σε μία γωνία της σελίδας σου και θα τελείωνες. Και μη μου πεις ότι βαριόσουνα. Έτοιμα γραμμένα υπάρχουν σε άρθρα και εδώ και αλλού...
Αλλά από το να κάτσεις να κάνεις ένα copy paste προτίμησες να πεις ψέμματα?
Όχι φίλε μου δε βαρέθηκες... Επί σκοπού το έκανες...