Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

Δείτε πώς θα φαίνεται στην πράξη η 4" οθόνη του νέου iPhone [Video]

• Please log in to reply
83 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 02/09/2012 - 12:51

σε 10 μερες θα μαθουμε..
προσωπικη μου αποψη στην παρουσιαση θα δουμε κατι πολυ διαφορετικο απο αυτα μου βγηκαν στη φορα!

Και εγω αυτο πιστευω. Αυτο το σχεδιο δε θα πεισει πολλους. Θα βγαλει κατι διαφορετικο στην παρουσιαση.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1,600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 02/09/2012 - 12:55

και εμενα το γεγονως οτι εχει διαρευσεις τοσο πολυ υλικο καπωσ περιεργο με φαινετε και δεν μας εχει συνηθησει καθολου σε κατι τετοια η εταιρια...! ουε η samsung δεν διαρρεει 'κατα λαθος' τοσα πολλα! μακαρι να ειναι καπως διαφορετικο γιατι εγω δεν πειθομαι και τοσο!

#33   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 02/09/2012 - 12:57

και εμενα το γεγονως οτι εχει διαρευσεις τοσο πολυ υλικο καπωσ περιεργο με φαινετε και δεν μας εχει συνηθησει καθολου σε κατι τετοια η εταιρια...! ουε η samsung δεν διαρρεει 'κατα λαθος' τοσα πολλα! μακαρι να ειναι καπως διαφορετικο γιατι εγω δεν πειθομαι και τοσο!

τοσο καιρο ομως υπηρχε ο steve....

που για μενα ηταν το αλφα και το ωμεγα της apple

#34   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1,262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen
  • GameCenter:nooberpr

Δημοσίευση 02/09/2012 - 13:00

Και που να μην παρουσιασει καθολου iPhone παρα μονο iMac χαχαχαχα!
Φανταζεστε ξενερα που θα φαμε?
χαχαχαχαχαχα

#35   Helix

Helix

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR

Δημοσίευση 02/09/2012 - 13:17

Καθε χρονο τοτε να αυξανει κατα 1 εκατοστο το μηκος, μεχρι να γινει σαν ακοντιο, αλλα να μπορούμε να το κρατάμε καλα!!

Μη λεμε οτι ναναι επειδη ειναι iphone, οι αληθειες να λεγονται. Επρεπε να αυξηθει και το πλατος και θα γινοταν χαμος απο πωλησεις!

Χαζομάρες...

Εγώ μόνο «ό,τι να 'ναι» δε λέω. Αιτιολόγησα πολύ λογικά το γιατί είναι καλύτερο να μη φαρδύνει αλλά να μακρύνει. Τα δικά σου επιχειρήματα για το αντίθετο που είναι; Γράφεις απλά ότι «έπρεπε» (γιατί?) και ότι «θα γινόταν χαμός από πωλήσεις» (ο λόγος?). Δεν αιτιολογείς τίποτα, δε στηρίζεις σε τίποτα όσα λες, οπότε συγγνώμη κιόλας, αλλά αν κάποιος λέει «ό,τι να 'ναι» αυτός είσαι εσύ.

Προφανως δεν εχεις ασχοληθει με "παντοφλα" για να το λες αυτο... Και αυτο πλεον στην κατηγορια "παντοφλας" εντασσεται. Σε καποιους αρεσει σε αλλους οχι. Αν προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι τωρα οι 3,5 ιντσες δεν ειναι αρκετες, δεν ειναι αυτο το επιχειρημα.

Προφανώς και έχω ασχοληθεί με παντόφλα. Το να μη σου αρέσει σαν εικόνα ένα μακρύτερο iPhone είναι απόλυτα κατανοητό και δεκτό, το να το αφορίζεις όμως βάλλοντας κατά της χρηστικότητάς του, χωρίς καν να το έχεις πιάσει στα χέρια σου, δεν είναι. Να σου δώσω ένα hint. Τα τηλεχειριστήρια των τηλεοράσεών μας είναι μακριά. Της δικιάς μου τηλεόρασης πρέπει να πλησιάζει αρκετά τα 20cm. Και όμως, δε μας ενοχλούν στο χέρι, «κάθονται» πολύ καλά πάνω του. Γιατί; Διότι απλά το χέρι μας μπορεί πολύ εύκολα να κρατήσει τα μακριά αντικείμενα σε σχέση με τα φαρδιά. Γι αυτό όλος ο κόσμος μας είναι έτσι: ακόμα και τα μπουκάλια του νερού!

Το μόνο σίγουρο λοιπόν, είναι ότι μία "μακρουλή" συσκευή όπως το νέο iPhone (εάν τελικά είναι έτσι) θα είναι πολύ πιο βολική στο χέρι από ότι μια παρόμοια, πάλι στις 4" αλλά φαρδιά αντί για μακριά.

Και αυτό καθαρά από άποψη «πιασίματος», υπάρχουν πλεονεκτήματα στη χρήση και του ίδιου του κινητού (π.χ. surfing, texting, etc.) Τα έγραψα πιο πάνω.

Οι 3,5" δείχνουν πράγματι να είναι «λίγες». Ήταν υπερ-αρκετές την εποχή που παρουσιάστηκε το πρώτο iPhone, αλλά τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει και το περιεχόμενο απαιτεί περισσότερο screen real estate. Αλλά κάθετα. Όχι οριζόντια. Το θέμα είναι εάν αυξηθεί το μέγεθος, να αυξηθεί όπως πρέπει και όχι όπως να'ναι- απλά για να αυξηθεί, δηλαδή όπως έκαναν... όλες οι άλλες εταιρείες.

#36   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1,289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 02/09/2012 - 13:20

Το νέο iPhone θα είναι ακριβώς έτσι και δυστυχώς θα σκισει απο πωλήσεις και θα γονατισει το γαλάζια.

#37   sakara

sakara

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • GameCenter:SAKARA214EVER

Δημοσίευση 02/09/2012 - 13:34

υπομονη παιδια.καντε υπομονη και μολις βγει το νεο iPhone θα δειτε τι θα γινεται εδω μεσα.πηγαινετε στο τοπικ του iphonehellas που θα εχει με τα καταστηματα και τις προπαραγγελίεςκαι θα δείτε να παρακολουθουν το τόπικ κανα 500αρια ατομα και να υπάρχει ποστ καθε δευτερόλεπτο για το πως θα προπαραγγειλουμε.καθε χρονο τα ιδια α δε μου αρεσει α δεν το παιρνω και οι περισσοτεροι (οχι ολοι βεβαια) ξαφνικα στο avatar τους μου εμφανιζονται με iphone 4 και 4s.μην τρελαθουμε κιολας και σκεφτειτε τωρα την Ελλαδιτσα μας που δεν ειναι και η πιο πλουσια χωρα του κοσμου σκεφτειτε τι γινεται με πιο πλουσιες και μεγαλυτερες χωρες στον κοσμο.να πως η Apple βασιλευει.πανικος θα γινει και να το θυμηθειτε!

#38   geo13pao

geo13pao

iPH Addict

• 636 μηνύματα
  • Twitter:@@george_noise
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:geo13pao

Δημοσίευση 02/09/2012 - 13:35

Και που να μην παρουσιασει καθολου iPhone παρα μονο iMac χαχαχαχα!
Φανταζεστε ξενερα που θα φαμε?
χαχαχαχαχαχα

Εγω δεν θα ξενερωσω καθολου!!!

Δεν με πολυεντυπωσιαζει η μεγαλη οθονη του.... μου θυμιζει οταν ειχε βγει το iphone 3G και λεγαν πως θα ειναι σε λιγα χρονια....

Υ.Γ. Το μονο σιγουρο οταν βγει θα το παρετε!!

#39   Thanaiskep

Thanaiskep

iPH User

• 176 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:immortaltns1@hotmail.com

Δημοσίευση 02/09/2012 - 13:38

Οχι και να αναβαθμιστεις με το s3..
Ειπαμε καλο χρυσο αλλα μεχρι εκει..
Πας απο τον μαστερ (ΙΟS) στον κατεστραμενο (ανδροιδ).
Αλλα αυτα ειναι γνωμες..
Εγω προσωπικα δεν μπορω να δουλεψω ανδροιδ.

Εγω δεν μπορω να "φαω" τα update τις apple σε hardware & software. Δεν δεχομαι νς πληρωνω για το ιδιο πραγμα του οποιου του βαλανε κορδελες και φιογκακια και το ονομασανε new.

#40   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1,262 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2012 - 13:41

Εγω δεν θα ξενερωσω καθολου!!!

Δεν με πολυεντυπωσιαζει η μεγαλη οθονη του.... μου θυμιζει οταν ειχε βγει το iphone 3G και λεγαν πως θα ειναι σε λιγα χρονια....

Υ.Γ. Το μονο σιγουρο οταν βγει θα το παρετε!!

Εγω παντως περιμενω και τους νεους μακ και το μηλοφωνο..
Εχω καταντησει μεγαλομετοχος της Apple..

Εγω δεν μπορω να "φαω" τα update τις apple σε hardware & software. Δεν δεχομαι νς πληρωνω για το ιδιο πραγμα του οποιου του βαλανε κορδελες και φιογκακια και το ονομασανε new.

μα γιατι το ειδες και το κραζεις?
Δεν μπορεις να κρινεις χωρις να εχεις πληρη εικονα..
Στο κατω κατω ολοι εκραζαν την αλλαγη 4 με 4ς..
και μονο που μπηκε η σιρι εξτρα φτανει.. Δεν βγηκε τυχαια το Smartphone με τις περισσοτερες πωλησεις.
Λες και τοσο καιρο δεν ξερουμε οτι η apple βγαζει το απλο μοντελο και μετα βγαζει το S του..

#41   geo13pao

geo13pao

iPH Addict

• 636 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2012 - 13:43

Εγω ειμαι μια χαρα απο το 4S, τωρα αμα με 250 μου δωσει η vodafone το νεο iphone δεν θα ελεγα οχι.... αν και πρωτα θα πρεπει να παρω το imac

#42   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1,262 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2012 - 13:45

Εγω ειμαι μια χαρα απο το 4S, τωρα αμα με 250 μου δωσει η vodafone το νεο iphone δεν θα ελεγα οχι.... αν και πρωτα θα πρεπει να παρω το imac

Εχω 27" iMac αλλα επειδη θα τον δοσω στν πατερα μου
θα παρω και 'γω τον νεο..
Εγω γιατι πιστευω οτι θα γινει χαμος με το που βγει το 5αρακι..!?

#43   geo13pao

geo13pao

iPH Addict

• 636 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2012 - 13:47

Εχω 27" iMac αλλα επειδη θα τον δοσω στν πατερα μου
θα παρω και 'γω τον νεο..
Εγω γιατι πιστευω οτι θα γινει χαμος με το που βγει το 5αρακι..!?

Εγω η 27αρι λεω ή το 21... δεν ξερω αμα μου χωραει το 27 στο γραφειο...
Mε το 4S τι εγινε;; ολη το κραζανε αλλα στο τελος ολοι το πηραν!!!!! λιστες αναμονης 2 μηνες στα καταστηματα για το 4S....

#44   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1,262 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2012 - 13:49

Εγω η 27αρι λεω ή το 21... δεν ξερω αμα μου χωραει το 27 στο γραφειο...
Mε το 4S τι εγινε;; ολη το κραζανε αλλα στο τελος ολοι το πηραν!!!!! λιστες αναμονης 2 μηνες στα καταστηματα για το 4S....

ο λογος που δεν πηρα 4ς και πηρα 4αρι...
Να πηγαινω στα Public συνεχως και να μου λενε οτι εχει εξανλτηθει!
Νευριασα και πηρα το 4αρακι μ! χαχα

#45   Thanaiskep

Thanaiskep

iPH User

• 176 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:immortaltns1@hotmail.com

Δημοσίευση 02/09/2012 - 13:50

μα γιατι το ειδες και το κραζεις?
Δεν μπορεις να κρινεις χωρις να εχεις πληρη εικονα..
Στο κατω κατω ολοι εκραζαν την αλλαγη 4 με 4ς..
και μονο που μπηκε η σιρι εξτρα φτανει.. Δεν βγηκε τυχαια το Smartphone με τις περισσοτερες πωλησεις.
Λες και τοσο καιρο δεν ξερουμε οτι η apple βγαζει το απλο μοντελο και μετα βγαζει το S του..

Καθε γραμμη της παραθεσης σου με βρισκει αντιθετο. Οποτε αστο...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες