Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

Δείτε πώς θα φαίνεται στην πράξη η 4" οθόνη του νέου iPhone [Video]

• Please log in to reply
83 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   peolinio

peolinio

iPH newbie

• 16 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/09/2012 - 13:54

Ειναι 1 αλμα δεν μπορεις να πεις .. Αντε i phone με 4,7 στο μελλον !!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   neoaggelos

neoaggelos

iPH Addict

• 831 μηνύματα
  • Twitter:@neoaggelos
  • GameCenter:neoaggelos2

Δημοσίευση 02/09/2012 - 14:06

Προφανώς και έχω ασχοληθεί με παντόφλα. Το να μη σου αρέσει σαν εικόνα ένα μακρύτερο iPhone είναι απόλυτα κατανοητό και δεκτό, το να το αφορίζεις όμως βάλλοντας κατά της χρηστικότητάς του, χωρίς καν να το έχεις πιάσει στα χέρια σου, δεν είναι. Να σου δώσω ένα hint. Τα τηλεχειριστήρια των τηλεοράσεών μας είναι μακριά. Της δικιάς μου τηλεόρασης πρέπει να πλησιάζει αρκετά τα 20cm. Και όμως, δε μας ενοχλούν στο χέρι, «κάθονται» πολύ καλά πάνω του. Γιατί; Διότι απλά το χέρι μας μπορεί πολύ εύκολα να κρατήσει τα μακριά αντικείμενα σε σχέση με τα φαρδιά. Γι αυτό όλος ο κόσμος μας είναι έτσι: ακόμα και τα μπουκάλια του νερού!

Το μόνο σίγουρο λοιπόν, είναι ότι μία "μακρουλή" συσκευή όπως το νέο iPhone (εάν τελικά είναι έτσι) θα είναι πολύ πιο βολική στο χέρι από ότι μια παρόμοια, πάλι στις 4" αλλά φαρδιά αντί για μακριά.

Και αυτό καθαρά από άποψη «πιασίματος», υπάρχουν πλεονεκτήματα στη χρήση και του ίδιου του κινητού (π.χ. surfing, texting, etc.) Τα έγραψα πιο πάνω.

Οι 3,5" δείχνουν πράγματι να είναι «λίγες». Ήταν υπερ-αρκετές την εποχή που παρουσιάστηκε το πρώτο iPhone, αλλά τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει και το περιεχόμενο απαιτεί περισσότερο screen real estate. Αλλά κάθετα. Όχι οριζόντια. Το θέμα είναι εάν αυξηθεί το μέγεθος, να αυξηθεί όπως πρέπει και όχι όπως να'ναι- απλά για να αυξηθεί, δηλαδή όπως έκαναν... όλες οι άλλες εταιρείες.

Και να πως το τηλεκοντρολ η apple το κανει μεγαλη οθονη χωρις τα αρνητικα της μεγαλης οθονης και widescreen
Πω ρε φιλε!

#48   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 02/09/2012 - 14:29

Προφανώς και έχω ασχοληθεί με παντόφλα. Το να μη σου αρέσει σαν εικόνα ένα μακρύτερο iPhone είναι απόλυτα κατανοητό και δεκτό, το να το αφορίζεις όμως βάλλοντας κατά της χρηστικότητάς του, χωρίς καν να το έχεις πιάσει στα χέρια σου, δεν είναι. Να σου δώσω ένα hint. Τα τηλεχειριστήρια των τηλεοράσεών μας είναι μακριά. Της δικιάς μου τηλεόρασης πρέπει να πλησιάζει αρκετά τα 20cm. Και όμως, δε μας ενοχλούν στο χέρι, «κάθονται» πολύ καλά πάνω του. Γιατί; Διότι απλά το χέρι μας μπορεί πολύ εύκολα να κρατήσει τα μακριά αντικείμενα σε σχέση με τα φαρδιά. Γι αυτό όλος ο κόσμος μας είναι έτσι: ακόμα και τα μπουκάλια του νερού!

Το μόνο σίγουρο λοιπόν, είναι ότι μία "μακρουλή" συσκευή όπως το νέο iPhone (εάν τελικά είναι έτσι) θα είναι πολύ πιο βολική στο χέρι από ότι μια παρόμοια, πάλι στις 4" αλλά φαρδιά αντί για μακριά.

Και αυτό καθαρά από άποψη «πιασίματος», υπάρχουν πλεονεκτήματα στη χρήση και του ίδιου του κινητού (π.χ. surfing, texting, etc.) Τα έγραψα πιο πάνω.

Οι 3,5" δείχνουν πράγματι να είναι «λίγες». Ήταν υπερ-αρκετές την εποχή που παρουσιάστηκε το πρώτο iPhone, αλλά τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει και το περιεχόμενο απαιτεί περισσότερο screen real estate. Αλλά κάθετα. Όχι οριζόντια. Το θέμα είναι εάν αυξηθεί το μέγεθος, να αυξηθεί όπως πρέπει και όχι όπως να'ναι- απλά για να αυξηθεί, δηλαδή όπως έκαναν... όλες οι άλλες εταιρείες.

Κοιτα σε στεναχωρησα μαλλον με τον ορο "παντοφλα" που θα εχει πλεον και το νεο iphone. To διορθωνω τοτε θα ανηκει στην κατηγορια "στενομακρη παντοφλα" ή "μακροστενη παντοφλα". Οκ σου αρεσει περισσοτερο τωρα? δε ξερω τι σε πιανει με τις παντοφλες, εμενα δεν με ενοχλουν καθολου. Οτι να ναι, αρκει παντοφλα να ειναι θα το παρω, γιατι εχω δηλωσει οτι μου αρεσουν!

Το αν εσυ γουσταρεις να βγεις βολτα με το 20cm τηλεχειριστηριο που εχεις και να το βαλεις στο κεφαλι σου να μιλας (αν γινοταν) ειναι δικο σου θεμα, αν σου καθεται "καλα" στο χερι. Εξαλλου δε ξεχνω πως μερικοι μιλανε με νοτε στο δρομο, αρα δε θα μου κανει και τοσο εντυπωση να δω εσενα με το τηλεχειριστηριο tv αργοτερα. Προφανως δεν εχει καν σχεση το τηλεκοντρολ της τηλεορασης με το κινητο, ποσο μαλλον με το iphone που απλα το σχολιο σου για τα 20 εκατοστα δειχνει οτι δεν εχεις ιδεα τελικα και δεν πρεπει να εχεις πιασει μια "παντοφλα" στη ζωη σου. Ακομα και να υποθεσεις οτι ΟΛΟ το τηλεκοντρολ ειχε οθονη αφης, γιατι υπαρχουν τετοια προγραμματιζομενα και εχω ηδη ενα, θα διαπιστωσεις οτι ειναι πολυ δυσχρηστο και πολυπλοκο στη χρηση. Ποσο μαλλον αν το εκαναν και κινητο.

Ειδικα τo σχολιο σου περι καθετως και οχι οριζοντιως δειχνει οτι δεν καταλαβες ποτε την χρυση αναλογια πλευρων που ειχε το iphone (και το ipad) ή το λογο που ολες οι στανταρ φωτογραφικες μηχανες τραβανε σε αισθητηρες 4:3 και των κινητων αναμεσα. Αναρωτιεμαι γιατι δε πας στην apple να τους προτεινεις ιδεες, ισως σε καμια 5ετια να σου κανουν τη χαρη να βγαλουν 20ποντα κινητα. Μπορει οι νοικοκυρες της αμερικης να τα βρουν ιδιαιτερα βολικα για διαφορους λογους.

Κατανοω το ουσιαστικο προβλημα που εχει η apple και μεγαλωνοντας την οθονη πρεπει να δωσει μια αναλυση ωστε να γινει ευκολη μεταβαση των εφαρμογων στο appstore. Μεγαλυτερη οθονη στο iphone ειναι κατι που φωναζα καιρο, απο εποχη που αφησα το 4 και δοκιμαζα και αλλα. Το να μακρυνουν την οθονη τοσο οσο λενε μερικες φημες, ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ προβλημα, αλλα το να υποστηριζεις ΤΕΤΟΙΕΣ υλοποιησεις με παραδειγμα το 20cm τηλεκοντρολ σου, δειχνει το αδιανοητο της καταστασης...

Ελπιζω να μην συμμετασχεις ποτε σε γκαλοπ της apple...γιατι θα παρει πολυ μπερδεμενα στατιστικα η apple και ειναι κριμα για τους υπολοιπους που θελουν να αγορασουν τη συσκευη να τους ερθει κανα τηλεκοντρολ στο μελλον.

Τελευταία επεξεργασία από: hyperlost, 02/09/2012 - 14:39.

#49   Hyperion90

Hyperion90

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Twitter:@Hyperion90
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 02/09/2012 - 14:47

Αυτό το βιντεάκι περισσότερο μοιάζει με δυσφήμιση προς την 4άρα οθόνη του iphone5. Επειδή αν όλα φαίνονται καλύτερα σε μεγαλύτερη οθόνη όλοι θα αγοράσουν ένα κινητό με ακόμη μεγαλύτερη οθόνη και τα περισσότερα ήδη έχουν μεγαλύτερη απο 4 inches με παρόμοιο μέγεθος συσκευής

Τελευταία επεξεργασία από: Hyperion90, 02/09/2012 - 14:48.

#50   kolitsidas21

kolitsidas21

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2012 - 15:06

Αν ισχυει το βιντεακι, ωραια δεν θα μπω σε εξοδα. θα κρατησω το gs3 μου!!!

#51   Helix

Helix

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR

Δημοσίευση 02/09/2012 - 15:12

Κοιτα σε στεναχωρησα μαλλον με τον ορο "παντοφλα" που θα εχει πλεον και το νεο iphone. To διορθωνω τοτε θα ανηκει στην κατηγορια "στενομακρη παντοφλα" ή "μακροστενη παντοφλα". Οκ σου αρεσει περισσοτερο τωρα? δε ξερω τι σε πιανει με τις παντοφλες, εμενα δεν με ενοχλουν καθολου. Οτι να ναι, αρκει παντοφλα να ειναι θα το παρω, γιατι εχω δηλωσει οτι μου αρεσουν!

Παντόφλα λέω κάτι το οποίο δε βολεύει στο πιάσιμο και στο χειρισμό λόγω του μεγέθους του. Όχι οτιδήποτε είναι μεγάλο, χωρίς να με ενδιαφέρει κανένα άλλο στοιχείο του. Μη τα παίρνεις όλα κυριολεκτικά.

Το αν εσυ γουσταρεις να βγεις βολτα με το 20cm τηλεχειριστηριο που εχεις και να το βαλεις στο κεφαλι σου να μιλας (αν γινοταν) ειναι δικο σου θεμα, αν σου καθεται "καλα" στο χερι. Εξαλλου δε ξεχνω πως μερικοι μιλανε με νοτε στο δρομο, αρα δε θα μου κανει και τοσο εντυπωση να δω εσενα με το τηλεχειριστηριο tv αργοτερα. Προφανως δεν εχει καν σχεση το τηλεκοντρολ της τηλεορασης με το κινητο, ποσο μαλλον με το iphone που απλα το σχολιο σου για τα 20 εκατοστα δειχνει οτι δεν εχεις ιδεα τελικα και δεν πρεπει να εχεις πιασει μια "παντοφλα" στη ζωη σου. Ακομα και να υποθεσεις οτι ΟΛΟ το τηλεκοντρολ ειχε οθονη αφης, γιατι υπαρχουν τετοια προγραμματιζομενα και εχω ηδη ενα, θα διαπιστωσεις οτι ειναι πολυ δυσχρηστο και πολυπλοκο στη χρηση. Ποσο μαλλον αν το εκαναν και κινητο.

Ξανά, μη τα παίρνεις όλα κυριολεκτικά. Η αναφορά πάνω στα τηλεχειριστήρια ήταν για να δώσω σ' αυτόν που διαβάζει να καταλάβει ότι σημασία έχει το πως είναι σχεδιασμένο κάτι και όχι το μέγεθός του κατ' αποκλειστικότητα. Τα τηλεχειριστήρια ήταν παράδειγμα τεράστιου αντικειμένου που όμως δεν είναι προβληματικό στη χρήση. Θέλεις δεύτερο παράδειγμα; Τα iPhone 3G/S που έχουν το ίδιο μέγεθος στο περίπου με τα iPhone 4/S, με τη διαφορά ότι τα πρώτα τα χειρίζεται πιο εύκολα κάποιος λόγω της κούρμπας στην πλάτη τους.

Ειδικα τo σχολιο σου περι καθετως και οχι οριζοντιως δειχνει οτι δεν καταλαβες ποτε την χρυση αναλογια πλευρων που ειχε το iphone (και το ipad) ή το λογο που ολες οι στανταρ φωτογραφικες μηχανες τραβανε σε αισθητηρες 4:3 και των κινητων αναμεσα. Αναρωτιεμαι γιατι δε πας στην apple να τους προτεινεις ιδεες, ισως σε καμια 5ετια να σου κανουν τη χαρη να βγαλουν 20ποντα κινητα. Μπορει οι νοικοκυρες της αμερικης να τα βρουν ιδιαιτερα βολικα για διαφορους λογους.

Οι συσκευές σχεδιάζονται ύστερα από έρευνες πάνω στο τι βολεύει περισσότερο τον χρήστη— δεν ακολουθούν κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο «επειδή έτσι». Εάν οι καιροί απαιτούν αλλαγή, θα πεταχτεί ακόμα και αυτό που θεωρούμε κορυφαίο. Btw, οι φωτογραφικές δεν έχουν όλες αισθητήρα 4:3. Θα έλεγα ότι πλέον περισσότερες έχουν 3:2 παρά 4:3. Και please, κόψε τις χαζομάρες περί 20cm κινητών. Εάν δε μπορείς να ξεχωρίσεις πότε τα στοιχεία που δίνονται είναι επεξήγηση πάνω σε κάτι άλλο που λέγεται δρώντας υποστηρικτά και πότε αφορούν το αντικείμενο της συζήτησης αυτό καθ' αυτό, κακώς postάρεις κιόλας.

Κατανοω το ουσιαστικο προβλημα που εχει η apple και μεγαλωνοντας την οθονη πρεπει να δωσει μια αναλυση ωστε να γινει ευκολη μεταβαση των εφαρμογων στο appstore. Μεγαλυτερη οθονη στο iphone ειναι κατι που φωναζα καιρο, απο εποχη που αφησα το 4 και δοκιμαζα και αλλα. Το να μακρυνουν την οθονη τοσο οσο λενε μερικες φημες, ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ προβλημα, αλλα το να υποστηριζεις ΤΕΤΟΙΕΣ υλοποιησεις με παραδειγμα το 20cm τηλεκοντρολ σου, δειχνει το αδιανοητο της καταστασης...

Άντε πάλι με το τηλεκοντρόλ! Ακόμα πάντως περιμένω να μου δώσει κάποιος τους λόγους για τους οποίους μια πιο φαρδιά υλοποίηση υπερτερεί στη χρηστικότητα έναντι αυτής—ως τώρα μόνο «έτσι θα έπρεπε» διαβάζω.

Τελευταία επεξεργασία από: Haldol, 02/09/2012 - 15:13.

#52   kolitsidas21

kolitsidas21

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2012 - 15:34

Άντε πάλι με το τηλεκοντρόλ! Ακόμα πάντως περιμένω να μου δώσει κάποιος τους λόγους για τους οποίους μια πιο φαρδιά υλοποίηση υπερτερεί στη χρηστικότητα έναντι αυτής—ως τώρα μόνο «έτσι θα έπρεπε» διαβάζω.

Ρε φιλε για πλακα τα λες? τεραστια διαφοραααα.
με την μακροστενη απλα και μονο θα εχεις μια γραμμη εικονιδιων, μια γραμμη παραπανω στο internet, και ποιο wide παιχνιδια και βιντεο. Αλλα το μεγεθος των στοιχειων ειναι ιδιο.

Με την μεγαλυτερη οθονη + το πλατος ολα ειναι μεγαλυτερα. και τα εικονιδια και οι γραματοσειρες. ολα

#53   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2012 - 15:36

Βρες μου μια φωτογραφικη τοτε που να ανηκει στη στανταρ/τυποιημενη κατηγορια και να μην εχει 4:3. Για να δω ποσο στανταρ θα ειναι μετα. Καταλαβαινεις τι γραφω ή τα λες ετσι? Γιατι αν εννοεις οτι οι μισες dslr (υπαρχουν και τα 4/3 ή τα micro4/3 σε αυτες) εχουν 3:2 τοτε παλι καλα που καταλαβες ακριβως τι εννοω με τον ορο που εβαλα και τις θεωρεις την στανταρ περιπτωση αναλογιας αισθητηρων.

Εχουμε τελειως διαφορετικη ιδεα. Θες τηλεκοντρολ παντοφλα και τωρα θες να πεισεις τον εαυτο σου γιατι ειναι καλυτερο και γιατι ολες οι αλλες εταριες/κατασκευαστριες κινητων και οθονων δεν εχουν κανει κανενα απολυτως RnD. Μα κανενα λεμε... Τι αλλο να πουμε, τις τοσες οθονες που κατασκευαζουν τις βγαζουν και τις δινουν με το κιλο. Τυχαια βγαινουν τα σχεδια στα αλλα κινητα, λιγο απο δω, λιγο απο εκει και το φερνουν ετοιμο για πωληση.

Δεν εχω προβλημα μαζι σου, αλλα διαφωνουμε προφανως παρα πολυ σε αρκετα σημεια (γιατι αν το συνεχισουμε θα βγουνε και αλλα). Το αν θα παρουμε και οι 2 το νεο iphone τωρα ειναι εντελως τυχαιο, γιατι σιγουρα τα κριτηρια μας ειναι πολυ διαφορετικα και οι ιδεες μας αλλες, επομενως στο μελλον δε θα ξαναγορασουμε ιδια συσκευη πιθανως.

Δε γραφω κατι αλλο παντως αν θες να ερθεις σε αντιπαραθεση μαζι μου, εισαι ελευθερος να γραψεις οτι θες. Διαβαζουν και αλλοι εδω και δε θελουν μακρυναρια. Τις αποψεις μου στις εχω γραψει παραπανω και ΔΕΝ αλλαζουν.

Αν θες τους λογους +/- μπορεις να αγορασεις μια συσκευη παντοφλα να μεινεις μαζι της για ενα ευλογο διαστημα. Νομιζω δεν εχω κατι καλυτερο να σου προτεινω.

Τελευταία επεξεργασία από: hyperlost, 02/09/2012 - 15:42.

#54   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2,389 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2012 - 15:42

Εγω πάλι ρε παιδια είμαι άνθρωπος που δίνει σημασία στην ψυχή και όχι στην εμφάνιση ....οπότε όσο και άσχημο να είναι εξωτερικά το 5αρι .... Άμα έχει καλή καρδιά θα το πάρω .... Και πέρυσι σπαστικα που δεν βγήκε 5αρι αλλα με το Siri ,μου έκανε κλικ! (αν και ήθελα επιγοντως 64gb)

Τελευταία επεξεργασία από: mpatakis, 02/09/2012 - 15:43.

#55   johntram

johntram

iPH newbie

• 87 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2012 - 15:46

Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω αν το νέο iphone είναι όμορφο ή άσχημο,"παντόφλα" ή "ιδανικό σχήμα" κλπ.Προσωπικά αν μ'αρέσει θα δώσω το 4 στον ανηψιό μου και θα το πάρω.Θέλω μόνο να πω το "σκεπτικό" εταιρειών τέτοιου μεγέθους.Δεν γνωρίζω το "σκεπτικό" της Apple αλλά,σίγουρα,κάτι παρόμοιο θα ισχύει και σ'αυτούς.
Πριν μερικά χρόνια ήμουν στην πανευρωπαική παρουσιάση ενός αυτοκινήτου SUV.Το συγκεκριμένο κυκλοφορούσε μόνο σε 2.000cc.Σε ερώτησή μου "γιατί δεν βγάζουν μικρότερο;" μου απάντησαν ότι "όλη η αγορά όλων των αυτοκινήτων στην Ελλάδα,είναι όσο πουλάνε μόνο στη Γερμανία.Δεν σκεφτόμαστε τη χώρα σας όταν σχεδιάζουμε και κυκλοφορούμε ένα νέο μοντέλο".
Για αυτές τις εταιρείες είμαστε (πολλώ δε μάλλον τώρα με την κρίση) αμελητέα "ποσότητα".Δεν νομίζω να ζοριστεί η Apple αν το 5 δεν πουλήσει στην Ελλάδα...
Προσωπική μου γνώμη όλα τα παραπάνω και εντελώς υποκειμενική.

Τελευταία επεξεργασία από: johntram, 02/09/2012 - 15:46.

#56   Helix

Helix

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR

Δημοσίευση 02/09/2012 - 15:47

Ρε φιλε για πλακα τα λες? τεραστια διαφοραααα.
με την μακροστενη απλα και μονο θα εχεις μια γραμμη εικονιδιων, μια γραμμη παραπανω στο internet, και ποιο wide παιχνιδια και βιντεο. Αλλα το μεγεθος των στοιχειων ειναι ιδιο.

Με την μεγαλυτερη οθονη + το πλατος ολα ειναι μεγαλυτερα. και τα εικονιδια και οι γραματοσειρες. ολα

Μα το θέμα από τη μεγαλύτερη οθόνη είναι να χωράνε περισσότερα στοιχεία, όχι να είναι μεγαλύτερα τα όσα χωράνε ήδη. Δε μεγάλωσαν οι οθόνες για να τα βλέπουμε όλα σε μεγέθυνση.

Στο Galaxy S3 για παράδειγμα, βλέπεις κάτι να έχει... μεγαλώσει; Όχι, απλά χωράνε πιο πολλά πράγματα στην οθόνη.

Δεν εχω προβλημα μαζι σου, αλλα διαφωνουμε προφανως παρα πολυ σε αρκετα σημεια (γιατι αν το συνεχισουμε θα βγουνε και αλλα). Το αν θα παρουμε και οι 2 το νεο iphone τωρα ειναι εντελως τυχαιο, γιατι σιγουρα τα κριτηρια μας ειναι πολυ διαφορετικα και οι ιδεες μας αλλες, επομενως στο μελλον δε θα ξαναγορασουμε ιδια συσκευη πιθανως.

Δε γραφω κατι αλλο παντως αν θες να ερθεις σε αντιπαραθεση μαζι μου, εισαι ελευθερος να γραψεις οτι θες. Διαβαζουν και αλλοι εδω και δε θελουν μακρυναρια. Τις αποψεις μου στις εχω γραψει παραπανω και ΔΕΝ αλλαζουν.

Δεκτό να μη το συνεχίσουμε, όπως λες δε πρόκειται να συμφωνήσουμε σε αυτό το θέμα. Κι είμαστε ήδη offtopic. Πάντως εγώ δε σκοπεύω να πάρω το καινούριο iPhone, παρά το ότι βρίσκω θετικό το γεγονός ότι δε θα αυξηθεί το πλάτος του. :P

#57   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 02/09/2012 - 15:51

Διερευσε πριν απο λιγο νεα εικονα για το new iphone 5 απο το macrumors. Μισο λεπτο την ανεβαζω

Attached File  ImageUploadedByTapatalk1346593885.340057.jpg   11.13KB   45 downloads

#58   ForceF

ForceF

iPH Contributor

• 958 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 02/09/2012 - 15:52

Μακάρι να έχει και υπέρυθρες για να το χρησιμοποιούμε και σαν τηλεκοντρόλ για την τηλεόραση, το κλιματιστικό, το DVD κτλ
Θα είναι κάτι πραγματικά καινοτόμο :wub:

#59   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2012 - 15:52

Ελα γρηγορα... Τα λεπτα και οι μερες εχουν αλλη σημασια...

Αντιστροφη μετρηση μεχρι την παρουσιαση

Καλα ρε φιλος πλακα με κανεις?? τι ειναι αυτο??

Τελευταία επεξεργασία από: hyperlost, 02/09/2012 - 15:53.

#60   mithra

mithra

iPH Addict

• 801 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 02/09/2012 - 15:53

Πρώτον δεν είδε κανεις το νέο iPhone για να μιλάει με σιγουρια
Όταν λοιπόν με το καλο ανακοινωθεί στις 12 έχετε όλον τον καιρο μέχρι τη διαθεσιμότητα του να σφαχτειτε.
Όσον αφορά το μέγεθός του μου προκαλεί γέλιο η εμμονή μερικών να αφοριζουν πραγματα η καταστάσεις .
Στην τελική όπως και αλλα πραγματα στη ζωή, όπως κινητά τηλεκοντρολ κ παει λέγοντας .. ..
ΜΕΓΑΛΑ να ειναι κ ας περισσεύουν..!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1