Για πες μου ποια εφαρμογη ειναι.. Στειλε λιγο την ονομασια της

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 08/09/2013 - 22:50
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Ad
Δημοσίευση 08/09/2013 - 23:01
Αντωνη, usb 3 υποδοχη εχω και στο media player μου.. Δεν χρειαζεται εγω να μορφωθω, δειξ'τα σε κανεναν αλλον αυτα φιλαρακι μου... Διαβασες τα σχολια του αρθρου για το lightning της apple και χαρηκες ε;
Οχι ακριβώς ... Χαίρομαι όταν χρησιμοποιώ το lightning !!!
Δημοσίευση 08/09/2013 - 23:01
την κατεβασα και εφτιαξα και βιντεακι
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 08/09/2013 - 23:02
Εβγαλε η Apple GarageBand για Android;Βλέπω 2 διαφορετικά applications αρα απο τη αρχη το video ειναι Fail.
Δημοσίευση 08/09/2013 - 23:02
Αχ, πως θα παιζει ο 9χρονος αδερφος μου drums ρε συ στο κινητο μου; οταν μιλαμε για εφαρμογες, να μου αναφερεις κατι σωστο.. Για δες latency στο digital armonio.. Δεν μπορει να παιξει ο ανθρωπος
Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 08/09/2013 - 23:06.
Δημοσίευση 08/09/2013 - 23:03
δεν φενεται καθολου οτι ειναι fake......πριν το ακουμπησει ακουγετε το "ντουπ"....
και το λεω εντελως φιλικα γιατι εχω ipad και θα εχω για παντα...
Δημοσίευση 08/09/2013 - 23:05
Οχι ακριβώς ... Χαίρομαι όταν χρησιμοποιώ το lightning !!!
Μεχρι κ εκει δεν σας βαλανε micro usb για να μπορεις να συνδεεις εναν external hdd και να κανεις την δουλεια σου.. Κατλαβαινεις τωρα για τι εταιρια μιλαμε ετσι; δεν χρειαζεται να επεκταθω περισσοτερο.. Σε καποιες επαγγελματικες απαιτησεις σπερνει το iphone, αλλα σε κατι αλλα θεματα ειναι δυστυχως πολυ πισω.. Κ οχι επειδη δεν εχουν τεχνογνωσια εκει στην apple, αλλα επειδη εχουν ξεροκεφαλια οι ανθρωποι...
Δημοσίευση 08/09/2013 - 23:11
δεν φενεται καθολου οτι ειναι fake......πριν το ακουμπησει ακουγετε το "ντουπ"....
και το λεω εντελως φιλικα γιατι εχω ipad και θα εχω για παντα...
εννοειτε, για αυτο το εβαλα//εφτιαξα. Ημουν πολυ περιεργος
Αντε, δειτε το ακομα για μιση ωρα γιατι μετα θα το κατεβασω
Δημοσίευση 08/09/2013 - 23:11
την κατεβασα και εφτιαξα και βιντεακι
η αληθεια ειναι οτι τι βλεπω να τρεχει καλα... σε s4 ειχε πολυ lag σε τι συσκευη την τρεχεις?
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 08/09/2013 - 23:12
η αληθεια ειναι οτι τι βλεπω να τρεχει καλα... σε s4 ειχε πολυ lag σε τι συσκευη την τρεχεις?
Νote 8''
Δημοσίευση 08/09/2013 - 23:22
http://www.greeceand...-android-kernel
Δημοσίευση 09/09/2013 - 01:06
Πάντως από μία βόλτα χθες στα φόρουμ του myphone διάβασα για προβλήματα κιτρινίσματος σε S4, για burn-in, και για συσκευές με ελαττώματα out of the box.
Και σε αυτό αντέγραψε η Samsung τις "καινοτομίες" της Apple?
Επίσης, αν και αναφέρθηκε ήδη, τι θα κάνουν οι κάτοχοι προηγούμενων συσκευών με τους φορτιστές και τα αξεσουάρ τους τώρα που η Samsung κινήθηκε στα χνάρια της Apple "καινοτομώντας" και αυτή με νέο βύσμα φόρτισης?
Δημοσίευση 09/09/2013 - 02:48
Πάντως από μία βόλτα χθες στα φόρουμ του myphone διάβασα για προβλήματα κιτρινίσματος σε S4, για burn-in, και για συσκευές με ελαττώματα out of the box.
Επίσης, αν και αναφέρθηκε ήδη, τι θα κάνουν οι κάτοχοι προηγούμενων συσκευών με τους φορτιστές και τα αξεσουάρ τους τώρα που η Samsung κινήθηκε στα χνάρια της Apple "καινοτομώντας" και αυτή με νέο βύσμα φόρτισης?
...και που ακριβώς θέλεις να καταλήξεις με αυτό το ποστ;
Δημοσίευση 09/09/2013 - 04:05
Αυτο που εκαναν παντα.. Θα χρησιμοποιουν τον φορτιστη του note3 για να φορτισουν.. Δεν ειναι καταλληλος ο φπρτιστης του s4 με τα 2400mah για να φορτισεις μια συσκευη με 3200mah μπαταρια, αλλα ma περνανε απο το ενα καλωδιο και αλλα απο το αλλο...
Δημοσίευση 09/09/2013 - 04:32
...και που ακριβώς θέλεις να καταλήξεις με αυτό το ποστ;
Πουθενά. Υποτίθεται ότι σε όλο αυτό το τόπικ γίνεται φιλική "καζούρα". Ε είπα να πάρω μέρος.
Απλά ήθελα να δω τις αντιδράσεις των κατόχων Samsung/Android σε κινήσεις/καταστάσεις που κορόιδευαν όταν γίνονταν από την πλευρά της Apple.
Αυτο που εκαναν παντα.. Θα χρησιμοποιουν τον φορτιστη του note3 για να φορτισουν.. Δεν ειναι καταλληλος ο φπρτιστης του s4 με τα 2400mah για να φορτισεις μια συσκευη με 3200mah μπαταρια, αλλα ma περνανε απο το ενα καλωδιο και αλλα απο το αλλο...
Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να το κάνει με έναν απλά μεγαλύτερο φορτιστή τοίχου κρατώντας το ίδιο βύσμα?
Παίρνοντας παράδειγμα από την Apple ας πούμε, μπορείς με το ίδιο καλώδιο να χρησιμοποιήσεις είτε τον φορτιστή των 5W είτε των 10W είτε των 15W.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)