ευχαριστω φιλε δημητρη!!!εχω πολυ απο ios ακομα σπιτι μου δεν θα μου λειψει καθολου!!Ιούδα προδοτη Ισκαριώτη!!!
Aaxaaxxaaxxaxxaxa!
Καλορίζικο.

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 08/09/2013 - 21:42
Ad
Δημοσίευση 08/09/2013 - 21:45
...
Δε ξέρω αν είναι μαλ@κία ή όχι. Εγώ αυτό που βλέπω, είναι η διαρκής επιμονή για εξέλιξη απο δαύτους.
Νέα χαρακτηριστικά, να ικανοποιήσουν το κοινό τους. Και ξέρω πως καταβάθος και 'συ ζήλεψες λίγο..
Πες το.. Μη ντρέπεσαι..
...
Δες αυτο...
Καποιος καποτε προγραματισε μια VGA card ετσι ωστε το αναλογικο της output αν συνδεθει σε κεραια να λειτουργει σαν πομπος FM. Ειναι αυτο που εμεις οι παλιοι λεμε 'γαματο hack' !! E και ?? Εκτος απο οτι δειχνει οτι ειναι δυνατο δεν εχει απολυτως καμμια χρησιμοτητα ... Ολοι εξακολουθουν να χρησιμοποιουν πομπους και οχι VGA cards για να εκπεμψουν FM .
Αυτο μου θυμισε αυτο το feature ....
Δημοσίευση 08/09/2013 - 22:07
Μα το παραδεχτηκα και γω, ειναι εντυπωσιακο, γαματο!
Αλλα και η apple να τοχε αχρηστο θαταν. Αλλα εντυπωσιακο και παλι.
Μη μπερδεύεσαι.. Αν το έδινε η Apple θα λέγαμε..
Κακά τα ψέματα..
Δες αυτο...
Καποιος καποτε προγραματισε μια VGA card ετσι ωστε το αναλογικο της output αν συνδεθει σε κεραια να λειτουργει σαν πομπος FM. Ειναι αυτο που εμεις οι παλιοι λεμε 'γαματο hack' !! E και ?? Εκτος απο οτι δειχνει οτι ειναι δυνατο δεν εχει απολυτως καμμια χρησιμοτητα ... Ολοι εξακολουθουν να χρησιμοποιουν πομπους και οχι VGA cards για να εκπεμψουν FM .
Αυτο μου θυμισε αυτο το feature ....
Αυτό λέω και 'γω.. Και?
Καταλαβαίνω τι θες να πεις, η σύγκριση όμως δεν έχει νόημα. Σημασία έχει τι επιλογές σου δίνουν. Αυτό ξέρω.
Δημοσίευση 08/09/2013 - 22:12
Κακά τα ψέματα..
Θα ελεγαν για innovation αυτοι που λενε για innovation για το δακτυλικο αποτυπωμα της apple, αυτοι για τους οποιους ακομη και ο διαφορετικος ηχος κλ@νι@ς της apple ειναι innovation.
Για τους υπολοιπους ειναι αχρηστο πλην εντυπωσιακο χαρακτηριστικο.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 08/09/2013 - 22:16
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 08/09/2013 - 22:20
Κακά τα ψέματα..
Αυτό λέω και 'γω.. Και?
Καταλαβαίνω τι θες να πεις, η σύγκριση όμως δεν έχει νόημα. Σημασία έχει τι επιλογές σου δίνουν. Αυτό ξέρω.
Εγώ δεν έχω πει ακόμη innovation το Siri, θα έλεγα αυτό ??
Δημοσίευση 08/09/2013 - 22:28
Η samsung κανει αλλα πραγματα ομως για να βελτιστοποιησει τις συσκευες της.. Και κατι ακομη με τον ηχο, παιζει σε αλλες συχνοτητες και εχει γινει σουπερ ντουπερ...Αυτο ειναι που μου την σπαει στο android αντι να φτιαξουν τα 60ms latency στο real time audio rendering φτιαχνουν εφετζιδικες χαζομαρες

Δημοσίευση 08/09/2013 - 22:30
http://www.androidbe...blet-will-come/Η samsung κανει αλλα πραγματα ομως για να βελτιστοποιησει τις συσκευες της.. Και κατι ακομη με τον ηχο, παιζει σε αλλες συχνοτητες και εχει γινει σουπερ ντουπερ...
Διάβασε εδώ για να μορφωθεις για αυτό ... Μεγάλο κατόρθωμα !!
Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 08/09/2013 - 22:31
Δημοσίευση 08/09/2013 - 22:35
Αντωνη, usb 3 υποδοχη εχω και στο media player μου.. Δεν χρειαζεται εγω να μορφωθω, δειξ'τα σε κανεναν αλλον αυτα φιλαρακι μου... Διαβασες τα σχολια του αρθρου για το lightning της apple και χαρηκες ε;http://www.androidbe...blet-will-come/
Διάβασε εδώ για να μορφωθεις για αυτό ... Μεγάλο κατόρθωμα !!
Δημοσίευση 08/09/2013 - 22:36
οταν εχεις μια εφαρμογη να παιξεις μουσικη και πατας με το δαχτυλο σ και εχει latency δεν μιυ λεει κατι αν παιζει 24βιτ αρχειαΗ samsung κανει αλλα πραγματα ομως για να βελτιστοποιησει τις συσκευες της.. Και κατι ακομη με τον ηχο, παιζει σε αλλες συχνοτητες και εχει γινει σουπερ ντουπερ...
Δημοσίευση 08/09/2013 - 22:40
Εχω ποσταρει αμετρητα βιντεο με android συσκευες που παιζουν μουσικη και τα πηγαινουν μια χαρα.. Μαλλον εσυ πρεπει να ρυθμισεις το latency στο δαχτυλο σου... Μην με βαζεις να ψαχνω παλι κ να ποσταρω, βαριεμαι... Ο καιρος που μονο τα ipad και τα iphone ηταν must για τετοιες εργασιες εχει περασει πλεον.. Παλι στο 2007-09 σε βλεπω κολλημενο και θα σε μαλωσω...οταν εχεις μια εφαρμογη να παιξεις μουσικη και πατας με το δαχτυλο σ και εχει latency δεν μιυ λεει κατι αν παιζει 24βιτ αρχεια
Δημοσίευση 08/09/2013 - 22:46
το latency δεν κανονιζετε με το δαχτυλο.Εχω ποσταρει αμετρητα βιντεο με android συσκευες που παιζουν μουσικη και τα πηγαινουν μια χαρα.. Μαλλον εσυ πρεπει να ρυθμισεις το latency στο δαχτυλο σου... Μην με βαζεις να ψαχνω παλι κ να ποσταρω, βαριεμαι... Ο καιρος που μονο τα ipad και τα iphone ηταν must για τετοιες εργασιες εχει περασει πλεον.. Παλι στο 2007-09 σε βλεπω κολλημενο και θα σε μαλωσω...
Την ιδια εφαρμογη την εχω δοκιμασει σε s4 και εκλεγα
Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 08/09/2013 - 22:46
Δημοσίευση 08/09/2013 - 22:46
Δημοσίευση 08/09/2013 - 22:47
το latency δεν κανονιζετε με το δαχτυλο.
Την ιδια εφαρμογη την εχω δοκιμασει σε s4 και εκλεγα
Δεν ξερω στα αλλα, στο Note 8'' που εχω ανοιγει σφαιρα
εdit
Νομιζα οτι μιλατε για music app
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 08/09/2013 - 22:52
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)