Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#6916   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 08/09/2013 - 21:10

Καθολου απιθανο... Το θεμα ειναι οτι κανουμε κ αλλα πολλα χωρις να περιμενουμε jailbreak στην 6.1.4 για να μην αναφερω την 7αρα... Αντε, σε εναν χρονο θα εχεις τα μισα tweaks των android συσκευων στην ios7... Μεχρι 7.1.3, μετα δεν θα μπορεις να το κανεις jailbreak... Αχααχαχαχαχαχααχα

βρε φιλε τα βλεπεις που στα λεω;;αν καθεσαι να ασχολησε με το τι λεει ο καθενας εδω μεσα και να απαντας τοτε καλα σαραντα!!!μικροτερη οθονη,ξεφλουδισμα στο bezel,45 θηκες προστασιας για να μην παθει κατι,λειτουργικο που δεν μπορεις να κανεις τιποτα παρα μονο αν το κανεις jailbreak και αυτο αν κανεις κατι λαθος και χρειαστεις restore παει και το j.b.....εφαρμογες ολες με πληρωμη την στιγμη που εβαλα το navigon europe στην εκπληκτικη τιμη τωωωωωωωνννν 0,0 ευρω!!!θελετε να πω κιαλλα;;;και το εχω μονο 2 μερες χωρις rootαρισματα κτλ κτλ......οσο για τα lag....με την χρηση που του κανω δεν εχω δει το παραμικρο....τελοσπαντων γουστα ειναι αυτα και ο καθενας εχει τις αποψεις του!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#6917   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 08/09/2013 - 21:14

Το θεμα ειναι οτι κανουμε κ αλλα πολλα χωρις να περιμενουμε jailbreak στην 6.1.4 για να μην αναφερω την 7αρα... Αντε, σε εναν χρονο θα εχεις τα μισα tweaks των android συσκευων στην ios7... Μεχρι 7.1.3, μετα δεν θα μπορεις να το κανεις jailbreak... Αχααχαχαχαχαχααχα

6.1.2 JB λεμεεε!

http://www.youtube.c...h?v=ILt5HZnPz5o

You'll Never Walk Alone

#6918   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 08/09/2013 - 21:14

βρε φιλε τα βλεπεις που στα λεω;;αν καθεσαι να ασχολησε με το τι λεει ο καθενας εδω μεσα και να απαντας τοτε καλα σαραντα!!!μικροτερη οθονη,ξεφλουδισμα στο bezel,45 θηκες προστασιας για να μην παθει κατι,λειτουργικο που δεν μπορεις να κανεις τιποτα παρα μονο αν το κανεις jailbreak και αυτο αν κανεις κατι λαθος και χρειαστεις restore παει και το j.b.....εφαρμογες ολες με πληρωμη την στιγμη που εβαλα το navigon europe στην εκπληκτικη τιμη τωωωωωωωνννν 0,0 ευρω!!!θελετε να πω κιαλλα;;;και το εχω μονο 2 μερες χωρις rootαρισματα κτλ κτλ......οσο για τα lag....με την χρηση που του κανω δεν εχω δει το παραμικρο....τελοσπαντων γουστα ειναι αυτα και ο καθενας εχει τις αποψεις του!

Ρε φιλε, δεν το κανεις σκληρη χρηση το κινητο, γι αυτο δεν βλεπεις lag.. Παρε ενα iphone να το ξετιναξεις, με τα ανυπαρκτα animations, χωρις multitasking, με 10 εφαρμογες συστηματος ολες κ ολες προεγκατεστημενες, να δεις τι lag θα βλεπεις.. Πλακα μου κανεις;

#6919   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 08/09/2013 - 21:16

Αυτά ειναι

συσκευές που το υποστηρίζουν

Note 8'' - S4 - Note III

Παίζει και η αντίστοιχη διαφήμιση στη TV..

Μέχρι να δώ πάντως προς το τέλος, την ενιαία οθόνη έλεγα τη μ@λακία είναι αυτό..

Ζήλεψα λίγο το παραδέχομαι.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 08/09/2013 - 21:16

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#6920   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2013 - 21:16

6.1.2 JB λεμεεε!

Defragmentation στο ios φιλε... Ααχαααχααχαχαχα

#6921   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2013 - 21:18

Μέχρι να δώ πάντως προς το τέλος, την ενιαία οθόνη έλεγα τη μ@λακία είναι αυτό..

Εσυ εχεις ηδη παρει note3 αλλα δεν το εχεις καταλαβει ακομα.. :D:D

#6922   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2013 - 21:21

Έχω αρχίσει βασικά να συνειδητοποιώ τι θα κάνω σε 3 μήνες.. :)

LG8ISzO.gif

#6923   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2013 - 21:22

Εντυπωσιακο δε λεω, αλλα μεχρι εκει. Τι ακριβως να ζηλεψεις; Εκτος αν θα παρεις 4 notes...

You'll Never Walk Alone

#6924   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2013 - 21:24

Έχω αρχίσει βασικά να συνειδητοποιώ τι θα κάνω σε 3 μήνες.. :)

Οχι, ακομα δεν εχεις συνειδητοποιησει.. Αν δεν το δουλεψεις, δεν μπορεις να καταλαβεις τι θα κανεις..

#6925   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 08/09/2013 - 21:24

Ενω το video wall με κινητα δεν ειναι μ@λ@κια ?? Ελα ρε Νικο ...

#6926   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2013 - 21:25

νικο παντα ελεγες οτι θα ηθελες να κανεις μια αλλαγη ετσι για το γ@μωτο....
και εγω το ιδιο ελεγα μετα απο τοσα χρονια με iphone και χωρια τα προγραμματα που ειχα πληρωσει σε εφαρμογες στο itunes και μετα αλλα τοσα και παραπανω με jailbreak οταν το ειχα στην 6.1.2....μην κολωνεις κανε την αλλαγη και θα με θυμηθεις φιλε..και δεν σου λεω να τα πεταξεις ολα!εγω θα εχω για παντα και το ipad μου και το macbook μου και δεν τα αλλαζω με τιποτα!αλλα στο κινητο επρεπε να γινει και οχι μονο δικαιωθηκα αλλα εχω ξετρελαθει κιολλας!

#6927   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2013 - 21:35

Εντυπωσιακο δε λεω, αλλα μεχρι εκει. Τι ακριβως να ζηλεψεις; Εκτος αν θα παρεις 4 notes...

Το οτι δε θα έχω 4 Notes δεν αναιρεί το οτι το παραπάνω είναι γ@μάτο έστω και εφετζήδικο.

Αν το έδινε η μαμά Apple και είχες σπίτι 4-5 iDevices δε νομίζω να έλεγες το ίδιο.

Εγώ το 'χω πει πολλάκις. Δε πρόκειται ποτέ να προσκυνήσω καμιά εταιρεία. Δε το 'χω κάνει είναι η αλήθεια και δε προτίθεμαι να αλλάξω τώρα.. :)

Ενω το video wall με κινητα δεν ειναι μ@λ@κια ?? Ελα ρε Νικο ...

Δε ξέρω αν είναι μαλ@κία ή όχι. Εγώ αυτό που βλέπω, είναι η διαρκής επιμονή για εξέλιξη απο δαύτους.

Νέα χαρακτηριστικά, να ικανοποιήσουν το κοινό τους. Και ξέρω πως καταβάθος και 'συ ζήλεψες λίγο..

Πες το.. Μη ντρέπεσαι..

νικο παντα ελεγες οτι θα ηθελες να κανεις μια αλλαγη ετσι για το γ@μωτο....
και εγω το ιδιο ελεγα μετα απο τοσα χρονια με iphone και χωρια τα προγραμματα που ειχα πληρωσει σε εφαρμογες στο itunes και μετα αλλα τοσα και παραπανω με jailbreak οταν το ειχα στην 6.1.2....μην κολωνεις κανε την αλλαγη και θα με θυμηθεις φιλε..και δεν σου λεω να τα πεταξεις ολα!εγω θα εχω για παντα και το ipad μου και το macbook μου και δεν τα αλλαζω με τιποτα!αλλα στο κινητο επρεπε να γινει και οχι μονο δικαιωθηκα αλλα εχω ξετρελαθει κιολλας!

Θα το κάνω.. Όχι ολοκληρωτική μετάβαση, αλλά θα το κάνω.

Στο Note μόνο το μέγεθος με χαλάει λίγο αλλά θα τα βολέψουμε..

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 08/09/2013 - 21:35

LG8ISzO.gif

#6928   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 08/09/2013 - 21:39

Πηρα εργαλειοοοοο επιτελους!!galaxy s4!!!
Αν ποτε βγαλει πιο μεγαλη οθονη η apple ελευθερο λογισμικο και καλυτερη μπαταρια το ξανασηζηταμε!!!!

Ιούδα προδοτη Ισκαριώτη!!! :P

Aaxaaxxaaxxaxxaxa!

Καλορίζικο.
Once You Go Mac You Never Go Back

#6929   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2013 - 21:39

Το οτι δε θα έχω 4 Notes δεν αναιρεί το οτι το παραπάνω είναι γ@μάτο έστω και εφετζήδικο.

Αν το έδινε η μαμά Apple και είχες σπίτι 4-5 iDevices δε νομίζω να έλεγες το ίδιο.

Εγώ το 'χω πει πολλάκις. Δε πρόκειται ποτέ να προσκυνήσω καμιά εταιρεία. Δε το 'χω κάνει είναι η αλήθεια και δε προτίθεμαι να αλλάξω τώρα.. :)

Μα το παραδεχτηκα και γω, ειναι εντυπωσιακο, γαματο!

Αλλα και η apple να τοχε αχρηστο θαταν. Αλλα εντυπωσιακο και παλι.

You'll Never Walk Alone

#6930   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2013 - 21:40

Δε ξέρω αν είναι μαλ@κία ή όχι. Εγώ αυτό που βλέπω, είναι η διαρκής επιμονή για εξέλιξη απο δαύτους.

Νέα χαρακτηριστικά, να ικανοποιήσουν το κοινό τους. Και ξέρω πως καταβάθος και 'συ ζήλεψες λίγο..

Πες το.. Μη ντρέπεσαι..

Θα το κάνω.. Όχι ολοκληρωτική μετάβαση, αλλά θα το κάνω.

Στο Note μόνο το μέγεθος με χαλάει λίγο αλλά θα τα βολέψουμε..

οι απαντησεις σου ειναι ολες σωστες και μετρημενες και μπραβο σου..μακαρι να ηταν οι περισσοτεροι λιγο αντικειμενικοι οπως εισαι εσυ και να μην εβλεπαν μονο με παροπιδες..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες