Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#6121   afanoulis

afanoulis

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:nikiforosvin

Δημοσίευση 29/08/2013 - 05:42

Εγώ παντως ειχα το S3 και το HTC One X και παλι γυρισα σε iPhone και δεν ξαναγυριζω ΠΟΤΕ πισω.

Θα ηθελες να μας πεις και το ΓΙΑΤΙ δεν ξαναγυριζεις πισω και TI σε χαλασε στις 2 συσκευες εναντι του iphone?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#6122   ForceF

ForceF

iPH Contributor

• 958 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 29/08/2013 - 10:08

Θα ηθελες να μας πεις και το ΓΙΑΤΙ δεν ξαναγυριζεις πισω και TI σε χαλασε στις 2 συσκευες εναντι του iphone?

Ίσως επειδή λαγκαρουν σαν τρελές;;;

#6123   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 29/08/2013 - 10:24

Ίσως επειδή λαγκαρουν σαν τρελές;;;

Χαχα.... σαν αγαθες μυξοπαρθενες κανουν πως δεν ξερουν γιατι ξαναγυρναει ο κοσμος στο iphone !!! :D

#6124   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 29/08/2013 - 10:26

Χαχα.... σαν αγαθες μυξοπαρθενες κανουν πως δεν ξερουν γιατι ξαναγυρναει ο κοσμος στο iphone !!! :D

Καλά χαλάρωσε λίγο, συμβαίνει και το αντίθετο και δεν είναι κι εκεί λίγες οι περιπτώσεις. 

Το θέμα είναι να μας πει το παιδί ποιο iphone είχε αρχικά και πήγε σε s3 και μετά γιατί δεν έμεινε ικανοποιημένος. Επίσης στο iphone ήταν jb ή μαμά?

#6125   SuperNatural

SuperNatural

iPH Enthousiast

• 368 μηνύματα
  • Twitter:@TheSlayerPG
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:TheSlayerPG

Δημοσίευση 29/08/2013 - 10:35

Μου αρεσει η απλοτητα του κυριως. Το iphone ειναι κινητο-gadget και τα android ειναι υπολογιστες τσεπης.

Επισης η αμεσοτητα στο touch του iphone ειναι απιστευτη και δεν την εχω συναντησει ουτε στο S4 οποτε συμπεραινω πως ειναι θεμα λειτουργικου

#6126   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 10:40

Μου αρεσει η απλοτητα του κυριως. Το iphone ειναι κινητο-gadget και τα android ειναι υπολογιστες τσεπης.

Επισης η αμεσοτητα στο touch του iphone ειναι απιστευτη και δεν την εχω συναντησει ουτε στο S4 οποτε συμπεραινω πως ειναι θεμα λειτουργικου

Ωραιότατος. Νομίζω τα είπες και πολύ σωστά. Το iphone (χωρίς jb) είναι απλά ένα κινητό που το παίρνεις για την ομορφιά του και το android για να μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα παραπάνω. Τώρα αυτό περί αμεσότητας νομίζω ότι είναι λιγάκι η ιδέα σου, πόσο μάλλον στο s4. Είχα iphone 5 για 4 μήνες και μετά πήγα σε s4. Το touch στο s4 είναι πολύ πιο ευαίσθητο, μπορείς να το καταλάβεις και από το γεγονός ότι πιάνει πάνω από γάντια - ρούχα κτλ... Επιπλέον αν δε σε ικανοποιεί (πολύ περίεργο) υπάρχει ειδική λειτουργία υπερευαίσθητης αφής. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο και δεν κατάλαβα εγώ καλά. 

#6127   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 10:43

Ωραιότατος. Νομίζω τα είπες και πολύ σωστά. Το iphone (χωρίς jb) είναι απλά ένα κινητό που το παίρνεις για την ομορφιά του και το android για να μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα παραπάνω. Τώρα αυτό περί αμεσότητας νομίζω ότι είναι λιγάκι η ιδέα σου, πόσο μάλλον στο s4. Είχα iphone 5 για 4 μήνες και μετά πήγα σε s4. Το touch στο s4 είναι πολύ πιο ευαίσθητο, μπορείς να το καταλάβεις και από το γεγονός ότι πιάνει πάνω από γάντια - ρούχα κτλ... Επιπλέον αν δε σε ικανοποιεί (πολύ περίεργο) υπάρχει ειδική λειτουργία υπερευαίσθητης αφής. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο και δεν κατάλαβα εγώ καλά. 

Προφανως εννοει αυτο που τονισε και ο ForceF πιο πανω. Οχι την ευαισθησια του digitizer αλλα την αποκριση του λειτουργικου στο touch input ...

#6128   SuperNatural

SuperNatural

iPH Enthousiast

• 368 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 10:45

Γουστα ειναι αυτα... Προσπαθησα να το εξηγησω οσο πιο απλα γινεται. Δεν ειμαι κανενας κολλημενος με apple, οπως ειδες εχω δοκιμασει και τις δυο πλευρες και βρηκα καλυτερη για τα δικα μου γουστα την apple.

Επισης στη ταμπλετα που θες το κατι παραπανω καποια στιγμη ρε παιδι μου και δεν μπορεισ να το κανεισ σε ipad χωρισ jb εχω το οτι πιο value for money εχω αγορασει ποτε μου, το nexus 7.

#6129   SuperNatural

SuperNatural

iPH Enthousiast

• 368 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 10:45

Προφανως εννοει αυτο που τονισε και ο ForceF πιο πανω. Οχι την ευαισθησια του digitizer αλλα την αποκριση του λειτουργικου στο touch input ...

Αυτο ακριβως! ;)

#6130   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 10:46

Τώρα ρε παιδιά να μιλήσουμε λίγο σοβαρά, αλήθεια πιστεύετε ότι υπάρχει lag στο S4? Επίσης αν όντως πιστεύετε ότι υπάρχει μπορείτε να μου πείτε που το είδατε?

#6131   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 10:47

Γουστα ειναι αυτα... Προσπαθησα να το εξηγησω οσο πιο απλα γινεται. Δεν ειμαι κανενας κολλημενος με apple, οπως ειδες εχω δοκιμασει και τις δυο πλευρες και βρηκα καλυτερη για τα δικα μου γουστα την apple.

Επισης στη ταμπλετα που θες το κατι παραπανω καποια στιγμη ρε παιδι μου και δεν μπορεισ να το κανεισ σε ipad χωρισ jb εχω το οτι πιο value for money εχω αγορασει ποτε μου, το nexus 7.

Εδώ θα διαφωνήσω και με κλειστά μάτια προτιμώ τα ipad. Νομίζω εκεί ακόμα η apple το έχει.

#6132   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 10:53

Τώρα ρε παιδιά να μιλήσουμε λίγο σοβαρά, αλήθεια πιστεύετε ότι υπάρχει lag στο S4? Επίσης αν όντως πιστεύετε ότι υπάρχει μπορείτε να μου πείτε που το είδατε?

S4 ?? Διαβασε απο την αρχη πιο προσεχτικα ...

Ναι, πιστευουμε (ξερουμε, πιο σωστα, ειναι θεμα δεδομενων οχι πιστης) οτι το Android εχει ενδογενως lag ... Μπορει να το ξεγελασεις με μπολικο πυριτιο αλλα παντα θα υπαρχει. Με την ιδια ισχυ το ios θα πεταει ...

#6133   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 11:01

S4 ?? Διαβασε απο την αρχη πιο προσεχτικα ...

Ναι, πιστευουμε (ξερουμε, πιο σωστα, ειναι θεμα δεδομενων οχι πιστης) οτι το Android εχει ενδογενως lag ... Μπορει να το ξεγελασεις με μπολικο πυριτιο αλλα παντα θα υπαρχει. Με την ιδια ισχυ το ios θα πεταει ...

Ανέφερα το S4 επειδή είπατε πιο πάνω ότι λαγκάρουν σαν τρελές και υπέθεσα ότι μιλάτε γενικά για τις συσκευές android. Πείρα από άλλες συσκευές δεν έχω οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη. Το S4 όμως που δουλεύω σε διαβεβαιώ ότι δεν έχει lag. Στο μόνο πράγμα που "καθυστερεί" είναι όταν ανοίγεις τις επαφές για πρώτη φορά κι εκεί κάνει 1 δευτερόλεπτο. Κατά τα άλλα στο κινητό δεν υπάρχει πουθενά αλλού lag και όποιος το βλέπει είναι επειδή έχει "κολλήσει" το μυαλό του ότι τα android lagάρουν.

#6134   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7

Δημοσίευση 29/08/2013 - 11:01

ειμαι απο αυτους που τελικα ηθελαν εναν υπολογιστη στην τσεπη τους και οχι ενα απλοο gadget ....και γι'αυτο δεν με βλεπω να γυριζω πισω στην apple ...

Εγραψες ομως μια απο τις πιο ωραιες απαντησεις και αποψεις για το θεμα... νομιζω ειναι ετσι οπως τα λες τα πραγματα ..

#6135   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 29/08/2013 - 11:09

ειμαι απο αυτους που τελικα ηθελαν εναν υπολογιστη στην τσεπη τους και οχι ενα απλοο gadget ....και γι'αυτο δεν με βλεπω να γυριζω πισω στην apple ...

Χαχαχα
Λαθος λογο διαλεξες να λες. Αν δε γουσταρεις apple βρες κατι καλυτερο να λες, πχ τηλεκοντρολ.

You'll Never Walk Alone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14