Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#6136   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 29/08/2013 - 11:13

Ανέφερα το S4 επειδή είπατε πιο πάνω ότι λαγκάρουν σαν τρελές και υπέθεσα ότι μιλάτε γενικά για τις συσκευές android. Πείρα από άλλες συσκευές δεν έχω οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη. Το S4 όμως που δουλεύω σε διαβεβαιώ ότι δεν έχει lag. Στο μόνο πράγμα που "καθυστερεί" είναι όταν ανοίγεις τις επαφές για πρώτη φορά κι εκεί κάνει 1 δευτερόλεπτο. Κατά τα άλλα στο κινητό δεν υπάρχει πουθενά αλλού lag και όποιος το βλέπει είναι επειδή έχει "κολλήσει" το μυαλό του ότι τα android lagάρουν.

To μυαλο μου δεν εχει κολησει, σε διαβεβαιωνω. Οπως μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι σε οποιοδηποτε συστημα με garbage collection καποια στιγμη θα εχεις garbage collection pauses. Δες το documentation της Google :http://developer.and.../perf-tips.html

Εκει θα βρεις την παρακατω παραγραφο: 

As you allocate more objects in your app, you will force a periodic garbage collection, creating little "hiccups" in the user experience. The concurrent garbage collector introduced in Android 2.3 helps, but unnecessary work should always be avoided.

f'cking little hiccups in the use experience !!!

Και μην βρεθει κανενας εξυπνος να πει οτι αυτο γινεται μονο σε κακκογραμμενες εφαρμογες και αλλα τετοια χαριτωμενα. Αυτα τα pauses υπαρχουν παντα και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τα κανεις πιο συντομα 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#6137   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 29/08/2013 - 11:57

To μυαλο μου δεν εχει κολησει, σε διαβεβαιωνω. Οπως μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι σε οποιοδηποτε συστημα με garbage collection καποια στιγμη θα εχεις garbage collection pauses. Δες το documentation της Google :http://developer.and.../perf-tips.html

Εκει θα βρεις την παρακατω παραγραφο: 

f'cking little hiccups in the use experience !!!

Και μην βρεθει κανενας εξυπνος να πει οτι αυτο γινεται μονο σε κακκογραμμενες εφαρμογες και αλλα τετοια χαριτωμενα. Αυτα τα pauses υπαρχουν παντα και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τα κανεις πιο συντομα 

Το έχεις δουλέψει το S4?

#6138   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 29/08/2013 - 12:12

Το έχεις δουλέψει το S4?

Φανη, μην τον πουλας τρελλα τον κυριο.. Σε λιγες μερες θα εχει s4 nexus edition, και τα απλα s4 θα του προκαλουν εμετικες τασεις..

#6139   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 29/08/2013 - 12:26

Χαχαχα
Λαθος λογο διαλεξες να λες. Αν δε γουσταρεις apple βρες κατι καλυτερο να λες, πχ τηλεκοντρολ.

την apple την γουσταρω παρα πολυ φιλε μου ... απλα νομιζω εχει μεινει πισω στις mobile συσκευες της .. ο κοσμος θελει ελευθερια και Jailbreak 

#6140   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 29/08/2013 - 13:37

την apple την γουσταρω παρα πολυ φιλε μου ... απλα νομιζω εχει μεινει πισω στις mobile συσκευες της .. ο κοσμος θελει ελευθερια και Jailbreak

Μαζι σου για το jailbreak. Απλα οποιος χαρακτηριζει υπολογιστη το s4, κ απλη συσκευη το iphone, προκειται περι ασχετου στο τετραγωνο.

You'll Never Walk Alone

#6141   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 13:44

Μαζι σου για το jailbreak. Απλα οποιος χαρακτηριζει υπολογιστη το s4, κ απλη συσκευη το iphone, προκειται περι ασχετου στο τετραγωνο.

φιλε μου κοψε κατι πες μου οτι ειμαι μονο ασχετος οχι και στο τετραγωνο .. κοψε κατι μπορει καποιος να ξερει καποια πραγματα ...(δεν σημαινει οτι οποιος δεν συμφωνει μαζι μας ειναι ασχετος)

για πες μας το λοιπον ΧΩΡΙΣ JB τι ειναι ενα iphone :huh:  μπορει να καλυψει καποιον με πολλες απαιτησεις απο την συσκευη του :huh:

δες λιγο τα tweaks που εχεις στο cydia και θα δεις οτι τα πιο πολλα εαν οχι ολα ειναι για να μοιασει το iphone σαν android στο θεμα της ελευθεριας ... 

Τελευταία επεξεργασία από: redcom7, 29/08/2013 - 13:46

#6142   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 29/08/2013 - 13:49

τωρα που θα παρω το 5s εσας τα android fans θα σας φτιαξω καλα...  :lol:

#6143   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 13:49

Redcom7, μαρεσει που εγραψα μαζι σου για το JB πρωτο-πρωτο!

Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 29/08/2013 - 13:50

You'll Never Walk Alone

#6144   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 13:54

Redcom7, μαρεσει που εγραψα μαζι σου για το JB πρωτο-πρωτο!

μα και εγω για το δευτερο κομμάτι της απαντησης σου μιλησα .... 

#6145   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 13:57

Η συγκριση ειναι για iphone με jb. Κ δε ξερω κανεναν που εχει απειραχτο s4...

You'll Never Walk Alone

#6146   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 13:57

Και αν έχει λίγο lag το S4, παρόλο που δεν το έχω δουλέψει σχεδόν καθόλου, αλλά και να έχει ελάχιστο lag το S4, αξίζει να πάει κάποιος στο iPhone γι αυτό το λόγο;; καλύτερα να κάνω ότι γουστάρω στο S4 παρά να για να κατεβάσω την εφαρμογή WhatsApp στο iPhone να πρέπει να πληρώσω... Το θέμα για μένα δεν είναι το ελάχιστο lag, το θέμα είναι να έχω μια συσκευή που τα κάνει όλα και να μην την βαριέμαι εύκολα.. Δεν είχα iPhone, αλλά πιστεύω για να βάλεις Widgets στην αρχική η να παίξεις με την home screen πρέπει να είσαι developer... Ίσως και να κάνω λάθος, απλά αν δε δω κάτι τραγικό στο Android δεν το αλλάζω...

#6147   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 14:01

Και αν έχει λίγο lag το S4, παρόλο που δεν το έχω δουλέψει σχεδόν καθόλου, αλλά και να έχει ελάχιστο lag το S4, αξίζει να πάει κάποιος στο iPhone γι αυτό το λόγο;; καλύτερα να κάνω ότι γουστάρω στο S4 παρά να για να κατεβάσω την εφαρμογή WhatsApp στο iPhone να πρέπει να πληρώσω... Το θέμα για μένα δεν είναι το ελάχιστο lag, το θέμα είναι να έχω μια συσκευή που τα κάνει όλα και να μην την βαριέμαι εύκολα.. Δεν είχα iPhone, αλλά πιστεύω για να βάλεις Widgets στην αρχική η να παίξεις με την home screen πρέπει να είσαι developer... Ίσως και να κάνω λάθος, απλά αν δε δω κάτι τραγικό στο Android δεν το αλλάζω...

Καποιος ενα ιδιαιτερο στον φιλο για τα βασικα... :P

You'll Never Walk Alone

#6148   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 14:22

Καποιος ενα ιδιαιτερο στον φιλο για τα βασικα... :P

Μπα φίλε, δεν χρειάζομαι ιδιαίτερα, έχω πόλους γνωστούς από φόρουμς η προσωπικά που έφυγαν εδώ και πολύ καιρό από IPhone και δεν ξανά γυρνάνε πίσω... Θα ακούσω τον "κάποιον" που θα μου κάνει ιδιαίτερα η όλους τους υπόλοιπους που πήγαν σε Android; Καλό το IPhone αλλά έτσι πως τα κάνανε πλέον δεν αξίζει... :-)

#6149   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 29/08/2013 - 14:30

Η συγκριση ειναι για iphone με jb. Κ δε ξερω κανεναν που εχει απειραχτο s4...

Out of the box νομίζω δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Είναι χαοτική η διαφορά ανάμεσα στα 2 και αυτό ελέω στενόμυαλων εκεί στην apple. Άαααααντε να δεχτώ ότι έχει ελάχιστο lag το S4 σε μαμά κατάσταση. Δε νομίζω ότι πειράζει κανέναν αυτό όταν έχει μία συσκευή που κάνει τα πάντα ενώ με την άλλη το μόνο που έχει είναι το "smoothness" του λογισμικού. 

Τώρα να περάσουμε σε jb και root. Επειδή αν θέλουμε να τα κάνουμε σωστά έτσι πρέπει να είναι. Βελτιώνεται σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ βαθμό το iphone, έρχεται σε ικανοποιητικότατο επίπεδο. Από την άλλη με το root στο S4 φτάνεις ένα βήμα παραπέρα και "εξαλείφεις" το όποιο lag υπάρχει από τη σαβούρα που έχει μέσα. Που ξαναλέω, δεν υπάρχει αλλά ας πούμε ότι έχει.

Έτσι τα βλέπω εγώ τα πράγματα. Μιλάω ως κάτοχος και των 2 τηλεφώνων.

Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 29/08/2013 - 14:31

#6150   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 29/08/2013 - 14:31

Καλά το ότι πληρώνεις κάποια εφαρμογή δεν είναι και λόγος να πας σε android και όχι σε iOS.. Και αν δεν κάνω λάθος και στο android μετά από κάποιο διάστημα πληρώνεις για την συγκεκριμένη εφαρμογή. Βέβαια ναι, σε σχέση με το appstore στο googleplay βρίσκεις καλές εφαρμογές εντελώς δωρεάν. Απ'την άλλη όμως βρίσκεις και πολλές σάπιες μέσα στο googleplay σε σχέση πάλι με το appstore. Λογικό βέβαια αφού ανεβάζει ο οποιοσδήποτε και προορίζονται για χίλιες δυο συσκευές.

Σίγουρα δεν παίρνεις iphone επειδή το S4 έχει lag (που δεν έχει, ή μάλλον έχει αλλά όχι τόσο όσο πιστεύουν κάποιοι χωρίς να το έχουν ακουμπήσει), αλλά επειδή ζητάς κάτι άλλο από αυτά που σου δίνει το S4 και ίσως και να μην χρειάζεσαι και αυτά τα επιπλέον που σου δίνει το android. Όποιος θέλει να έχει στα χέρια του μια όμορφη και ποιοτική συσκευή και να κάνει όμορφα και καλά 5-10 πράγματα όπως να κοιτάξει τα email του, να μπει στο facebook, να χρησιμοποιήσει κάποιες εφαρμογές, να παίξει κάνα παιχνιδάκι, να τραβήξει μερικές φωτογραφίες και να ακούσει την μουσική του, ποιος ο λόγος να κοιτάξει κάτι άλλο πέρα από το iphone; Κανένας.

Και εμένα αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι ουσιαστικά δεν χρειάζομαι και πολλά από αυτά που μου δίνει το android, απλά όπως γράφεις και εσύ βαριέμαι εύκολα και δοκιμάζω συχνά custom roms, launchers και θέματα.. Αυτά (μαζί με τα πληκτρολόγια) θα μου λείψουν σίγουρα αν γυρίσω σε iphone.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 100

0 μέλη, 100 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες