Τελικα υπάρχουν τα προβληματα που ακουγονται στο iphone 5?
Δημοσίευση 06/12/2012 - 09:00
Ad
Δημοσίευση 06/12/2012 - 09:14
Δημοσίευση 06/12/2012 - 09:42
Δημοσίευση 06/12/2012 - 09:46
Δημοσίευση 06/12/2012 - 09:52
γιατι πολυ απλα...κανεις δεν εχει τετοιες απαιτησεις απο αυτες τις εταιρειες.....
http://www.mobilemag...-cracking-back/
http://www.gizbot.co...-galaxy-s3.html
και εμεις τρωμε την ζωη μας και τον χρονο μας για να βρουμε προβληματα....ενω τα πραγματα ειναι απλα..μεγαλη ζητηση..λογικο να υπαρχουν και αστοχιες..πολλες;;πολλες τουλαχιστον στο αλλαζουν χωρις μα μου και δεν ξερω τι αλλο..ανακατασκευσμενο;ε και;;;εχει βαφτει εχει μνταριστει ξανα πλεον αλλαζει ολο το πλαισιο και παιρνεις καινουριο..μην ειμαστε τοσο γκρινιαρηδες.καμμια αλλη εταιρεια δεν αλλαζει τοσο ευκολα τηλεφωνα...καμμια...και σας προκαλω να μου πειτε μια!!διοτι εδω ελλαδα ολες κανουν service και φυσικα ελληνες τεχνικοι...δεν λεω..καλοι...αλλα σφυρι και καλεμι...χρονια πισω...οποτε προτιμω refurbished...χιλιες φορες...
απολαυστε τα κινητα σας...σε τρεις μηνες θα λεμε για το iphone 5s-iphone 6...οποτε ολα καλα...
αυτα φτιαχνονται....οι ανθρωποι οχι...
Τελευταία επεξεργασία από: stevobmw, 06/12/2012 - 09:54
Δημοσίευση 06/12/2012 - 09:53
Δημοσίευση 06/12/2012 - 09:57
Δημοσίευση 06/12/2012 - 12:07
Δημοσίευση 06/12/2012 - 12:14
Το καπάκι απο το samsung s3 έχει 5€. Κ όλο το τηλέφωνο έχει σχεδόν μιση τιμη απο το iPhone 5. Γι'αυτο δίνουμε σημασία στην αστοχία της apple.
Παμε πάλι .
Η τιμή ειναι άσχετη με αυτο. Καθορίζεται απο άλλους παράγοντες (η Apple ας πουμε θέλει να έχει ενα σεβαστο ποσοστο κέρδους και αυτο επηρρεαζει περισσότερο την τιμή απο το κόστος παραγωγης και το BOM). Επειδη ειναι ακριβο δεν μπορείς να εχεις παράλογες απαιτησεις απο αυτό η απο την διαδικασία παραγωγής.
Και τα κρύσταλλα βοημίας ειναι πανακριβα αλλα θα γελούσαν ολοι μαζί σου αν περίμενες απο αυτα να μην σπανε οταν σου πεφτουν ...
Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 06/12/2012 - 12:15
Δημοσίευση 06/12/2012 - 12:32
Τα 5 ευρώ που λέω τα δίνεις κ εκτός εγγύησης κ δε σε νοιάζει. Για να δω πόσοι θα κανουν την αλλαγή σε κάτι απο τοiPhone όταν ειναι εκτός εγγύησης.
Εγω θυμάμαι μια apple να πουλάει ακριβά κ να μην παθαίνει τπτ το τηλέφωνο. Ούτε σε εγγύηση ούτε έξω απο εγγύηση. Δεν μπορω να δίνω ένα σκάσμο λεφτα κ να αν έχει πρόβλημα το τηλέφωνο να λέω δεν πειράζει, παντού συμβαίνει. Κ το παράδειγμα σου με τα κρύσταλλα, για μένα είναι άστοχο.
Δημοσίευση 06/12/2012 - 12:49
Ξερεις τι πληρώνεις ειναι σίγουρο. Αμφισβητω οτι ξέρεις τι να περιμένεις. Και σίγουρα δεν πρέπει να περιμένεις καθε μια απο τις χιλιαδες συσκευες που βγαίνουν απο καθε εργοστασιο να ειναι αψεγαδιαστη. Αυτο δεν γίνεται. Ειναι τοσο ανεδαφικο και μη ρεαλιστικο οσο να περιμενεις οτι ενα κρύσταλλο Βοημίας δεν σπάει (γι αυτο το παραδειγμα μου ειναι απολύτως σχετικο). Αν φτασει στα χέρια σου μια συσκευη που δεν ειναι τελεια (κατι που αναμένεται απο όλους οσους ασχολούνται με τέτοια θέματα) δεν λεω να πεις δεν πειράζει. Λεω να την αλλάξεις .(αν σου κανουν την ζωη δύσκολη οι ελληνες retailers ειναι αλλη ιστορια).. Ξέρεις τι πληρώνεις κ τι να περιμένεις.
Τα 5 ευρώ που λέω τα δίνεις κ εκτός εγγύησης κ δε σε νοιάζει. Για να δω πόσοι θα κανουν την αλλαγή σε κάτι απο τοiPhone όταν ειναι εκτός εγγύησης.
Εγω θυμάμαι μια apple να πουλάει ακριβά κ να μην παθαίνει τπτ το τηλέφωνο. Ούτε σε εγγύηση ούτε έξω απο εγγύηση. Δεν μπορω να δίνω ένα σκάσμο λεφτα κ να αν έχει πρόβλημα το τηλέφωνο να λέω δεν πειράζει, παντού συμβαίνει. Κ το παράδειγμα σου με τα κρύσταλλα, για μένα είναι άστοχο.
Δημοσίευση 06/12/2012 - 12:57
. Ξέρεις τι πληρώνεις κ τι να περιμένεις.
ελα πες...το πρωτο σου iphone ειναι;;το πρωτο σου κινητο γενικα;;;ελα πες ειχες κινητη τηλεκαρτα θαλαμο;;;;;!!!!φιλε τι λεςςςςςς;;;;;;;;;;δεν παθαινε τπτ ποιο iphone;;;το iphone 3g-3gs που επειδη η πλατη ηταν απο πλαστικο γδερνοταν για πλακα;που εσπαγε πισω στην βαση φορτισης το καπακι;που εμπαινε σκονη αναμεσα σε οθονη και digitizer επειδη δεν ηταν κολλημενα;;; iphone 4 που ηταν και ειναι κατα τα λεγομενα της ετιαρειας για δεξιοχειρες;;;το 4s το ακουστικο που ετριζε και εκανε σαν υποβρυχιο και που εβγαζε συνεχεια μνμ no sim installed;;;το new ipad 3rd gen wifi προβλημα death grip και γενικα μικρη εμβελεια;;;light bleeding στα ipad ολα σχεδον;;;
φιλε αλλαξε εταιρεια....μαλλον ζεις σε γυαλα και σε ονειρο.....
παρα jaga που εχει και τηλεοραση...καφετερια...πλυντηριο...στεγνωτηριο...ααααα!!!!εχει και καμερα 75 mega....!!και κοστιζει....ουπς!!νομιζω σου δινουν εκπτωτικο δεν πληρωνεις κιολας για αυτη την τελεια συσκευη!!!!!
Δημοσίευση 06/12/2012 - 12:58
που αλλάζουν χωρίς 2η κουβέντα για το παραμικρό ελάττωμα κι εδώ να το στέλνεις στο σέρβις και να παίρνεις ανακατασκευασμένες συσκευές. Μην αρχίσουμε πάλι την κουβέντα περί ανακατασκευασμένων συσκευών.
Δεν παίρνεις καινούρια out of the box όπως στο εξωτερικό και επιπλέον περιμένεις κάποιες μέρες να στο αλλάξουν έως και εβδομάδες.
Σίγουρα από το εργοστάσιο θα έχεις faulty devices το θέμα είναι το ποσοστό πάντα.
Δημοσίευση 06/12/2012 - 13:09
Stevo ούτε κάν σου απαντώ. Είσαι πολυ ειρωνικος κ δεν έχω διάθεση.
Δημοσίευση 06/12/2012 - 13:14
Δεν νομίζω να ξέρεις πραγματικά το ποσοστό των προβληματικών συσκευών.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες