παιδια πειτε μου λιγο αν το παρατηρειτε και σεις. με το που παταω το lock button και αναβει η οθονη, λειτουργει και ο proximity sensor.
ειναι φυσιολογικο αυτο;
Είναι φυσιολογικό. Μετά την iOS 6, έτσι γίνεται.
Δημοσίευση 06/12/2012 - 17:51
παιδια πειτε μου λιγο αν το παρατηρειτε και σεις. με το που παταω το lock button και αναβει η οθονη, λειτουργει και ο proximity sensor.
ειναι φυσιολογικο αυτο;
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:30
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:38
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:41
Πες το ρε αδερφές και με έχουν ζωσει τα φίδιαΕίναι φυσιολογικό. Μετά την iOS 6, έτσι γίνεται.
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:43
εγω οσα εχω δει παντος δεν ειναι ετσι.Είναι φυσιολογικό. Μετά την iOS 6, έτσι γίνεται.
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:45
Το έχεις παρατηρήσει και εσυ στο δικο σου;Είναι φυσιολογικό. Μετά την iOS 6, έτσι γίνεται.
Εγω ειδα 3 εκθεσιακα και το παρατηρησα.εγω οσα εχω δει παντος δεν ειναι ετσι.
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:46
δεν ξερω jimmy τη παιζει εγω δυο περασαν απο τα χερια μου και αλλα 2 που ειδα ηταν οκ δεν αναβε ο αισθητηρας.Το έχεις παρατηρήσει και εσυ στο δικο σου;
Εγω ειδα 3 εκθεσιακα και το παρατηρησα.
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:47
Φιλε jimmy, να σε ρωτήσω: Τα εκθεσιακα που ειδες και παρατηρησες τον proximity sensor τα ειδαν και άλλοι και μπορούσαν και αυτοι να τον δουν ?Το έχεις παρατηρήσει και εσυ στο δικο σου;
Εγω ειδα 3 εκθεσιακα και το παρατηρησα.
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:47
Πες το ρε αδερφές και με έχουν ζωσει τα φίδια
Οι περισσότεροι λένε για πρόβλημα στον σενσορα πάντως.
Ξέρεις γιατι γίνεται αυτο;
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:48
Απλός την έβαλα για γέμισμα στο 4 . ;Δηλαδή την έβαλα για γέμισμα 9 το πρωί και έφτασε 4 το βράδυ 9 με 5 ώρες χρήση . Ετσι ήταν και σε σένα ;Ακόμα δεν έστρωσε η μπαταρία... Και εγώ έτσι τα έχω όλα ανοιχτά.. κατά μέσο όρο μου κρατάει περίπου 2 μέρες με 7 ώρες χρήση τουλάχιστον. Καλό είναι να το αφήσεις να σβήσει μόνο του από μπαταρία τις πρώτες 2-3 φορές. και μετά να το φορτίσεις φουλ.
Τελευταία επεξεργασία από: Voidioan, 06/12/2012 - 21:53
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:50
Ίσως φιλε μου δεν το παρατηρησες. Πρέπει να εισαι σε σκοτεινό χώρο για να το δεις.δεν ξερω jimmy τη παιζει εγω δυο περασαν απο τα χερια μου και αλλα 2 που ειδα ηταν οκ δεν αναβε ο αισθητηρας.
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:50
Πιστεύω ότι δεν είναι πρόβλημα.. Οκ κάποιοι μπορεί να είχαν πρόβλημα και με την αλλαγή αυτή στο iOS 6 να νόμιζαν ότι το έχουν όλοι..
Επειδή είχα περάσει και στο 4S την αναβάθμιση σε iOS 6... άλλαξαν λίγο τον τρόπο της φωτεινότητας..
Δηλαδή στις παλιότερες εκδόσεις ο σένσορας λειτουργούσε όταν ξεκλείδωνες το iphone μόνο και εκεί κάπως "κλείδωνε".. δηλαδή αν το ξεκλείδωνες κάτω από μία λάμπα .. η φωτεινότητα όπως είναι λογικά θα πήγαινε αμέσως στο φουλ.. Με ενεργοποιημένη την οθόνη αν πήγαινες στο σκοτάδι.. θα συνέχιζε να είναι πάλι στο φουλ ( ή να μειωνόταν όχι απότομα).. Θα έπεφτε μόνο όταν το έβαζες σε sleep και το ξεκλείδωνες στο σκοτάδι.. Η ενημέρωση ας πούμε δεν ήταν ακριβώς live.. Δεν ξέρω αν τα είπα λίγο μπερδεμένα αλλά κ΄παως έτσι ήταν ...
Με την iOS 6 ο σένσορας της φωτεινότητας δουλεύει συνέχεια... με το που πατάς το home button ... και αν μετακινείσαι σε φωτεινές ή σκοτεινές περιοχές.. αυτόματα μεταβάλλεται και η φωτεινότητα όσο είναι σε λειτουργεία η οθόνη.. Επίσης έχουν μειώσει νομίζω κάπως την φωτεινότητα να είναι κάπως πιο χαμηλή (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται)
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:51
Απλός την έβαλα για γέμισμα στο 4 . ;Δηλαδή την έβαλα για γέμισμα 9 το πρωί και έφτασε 4 το βράδυ 9 με 5 βρέχει χρήση . Ετσι ήταν και σε σένα ;
Θα την αφήσω να αδειάσει ;
Μα δεν λεει για τον ambient light sensor ο φιλος αλλα για τον proximity sensor. Ο πρώτος ειναι ενα απλό φωτομετρο ο αλλος ειναι μια συστοιχια υπέρυθρου LED και δεκτη ..
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:53
Ναι ημουν με άλλο άτομο και το βλέπαμε μαζι. Και στη μια απο τις 6 περιπτώσεις ήταν και μια πωλητρια του μαγαζιού που ημουν.Φιλε jimmy, να σε ρωτήσω: Τα εκθεσιακα που ειδες και παρατηρησες τον proximity sensor τα ειδαν και άλλοι και μπορούσαν και αυτοι να τον δουν ?
Ισχύει αυτο που λες με τη φωτεινοτητα, το εχω παρατηρήσει αλλα εγω λεω για τον αισθητήρα εγγυτητας όχι φωτός.Πιστεύω ότι δεν είναι πρόβλημα.. Οκ κάποιοι μπορεί να είχαν πρόβλημα και με την αλλαγή αυτή στο iOS 6 να νόμιζαν ότι το έχουν όλοι..
Επειδή είχα περάσει και στο 4S την αναβάθμιση σε iOS 6... άλλαξαν λίγο τον τρόπο της φωτεινότητας..
Δηλαδή στις παλιότερες εκδόσεις ο σένσορας λειτουργούσε όταν ξεκλείδωνες το iphone μόνο και εκεί κάπως "κλείδωνε".. δηλαδή αν το ξεκλείδωνες κάτω από μία λάμπα .. η φωτεινότητα όπως είναι λογικά θα πήγαινε αμέσως στο φουλ.. Με ενεργοποιημένη την οθόνη αν πήγαινες στο σκοτάδι.. θα συνέχιζε να είναι πάλι στο φουλ ( ή να μειωνόταν όχι απότομα).. Θα έπεφτε μόνο όταν το έβαζες σε sleep και το ξεκλείδωνες στο σκοτάδι.. Η ενημέρωση ας πούμε δεν ήταν ακριβώς live.. Δεν ξέρω αν τα είπα λίγο μπερδεμένα αλλά κ΄παως έτσι ήταν ...
Με την iOS 6 ο σένσορας της φωτεινότητας δουλεύει συνέχεια... με το που πατάς το home button ... και αν μετακινείσαι σε φωτεινές ή σκοτεινές περιοχές.. αυτόματα μεταβάλλεται και η φωτεινότητα όσο είναι σε λειτουργεία η οθόνη.. Επίσης έχουν μειώσει νομίζω κάπως την φωτεινότητα να είναι κάπως πιο χαμηλή (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται)
Δημοσίευση 06/12/2012 - 22:00
Ναι ημουν με άλλο άτομο και το βλέπαμε μαζι. Και στη μια απο τις 6 περιπτώσεις ήταν και μια πωλητρια του μαγαζιού που ημουν.
Ισχύει αυτο που λες με τη φωτεινοτητα, το εχω παρατηρήσει αλλα εγω λεω για τον αισθητήρα εγγυτητας όχι φωτός.
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες