Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

τι ειναι τα ghz


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
66 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   CybeRTroN

CybeRTroN

    iPH Contributor

  • 1.249 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 17/12/2012 - 03:19

Οι συχρονοι mobile cpu που χρησιμοποιει η Apple i7 στα 2.6 και 2.7GHz ειναι πολυ πιο ισχυροι απο καθε Desktop cpu i5 και υπαρχουν μετρησεις που το αποδεικνύουν αυτα.Εχεις σπουδασει και ξερεις οτι αυτα μετριουνται.Το μονο που εχει ισχυ απο αυτο που λες ειναι οτι οι mobile cpus ειναι ακριβοι για να φθασουν τα χαρακτηριστικα των Desktop.... αλλα το οτι ενας cpu mobile με ανωτερα χαρακτηριστικα απο ενα Desktop cpu ειναι κατωτερος επειδη ειναι mobile ειναι κατι που μονο οσοι εχουν iMac μπορουν(λανθασμενως) να διαπιστωσουν ^_^ .

Αγαπητέ μου πιστεύω ότι κανείς λάθος...θα στο θέσω αλλιώς...βασικά αναφέρθηκες στους ποιο δυνατούς - τον 2,3 που "αγοράζει" ο κόσμος τον άφησες έξω :P...μίλησες ειδικά για αυτούς που πρέπει να τους κάνεις ΒΤΟ στα 3000 Ευρό...σωστά ??
Έλα να συγκρίνουμε τον π.χ. 2,6 ή 2,7 τον Mobile Core i7 με κατηγορία Desktop Core i5 και π.χ. με τον i5 -3570 ή i5 - 3570Κ στα 3,4 , σου αναφέρω αντίστοιχα δυνατά παραδείγματα....ειδικά με τον ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ Κ δεν υπάρχει καν μέτρο σύγκρισης φίλε μου... συμφωνείς :P ??
Υπάρχουν και άλλοι..απλά ανέφερα αυτούς !!
Συνολικά οι Mobile είναι όντως ακριβοί , έχουν χαμηλή κατανάλωση και σίγουρα οι χαμηλότερης συχνότητας Mobile Core i7 είναι ανάλογοι με τους δυνατούς Desktop Core i5 - πάνω κάτω είναι στην ίδια γενική κατηγορία !!
Να μην μιλήσουμε για Core i7 Desktop....π.χ i7 3770 K....εκεί τα λόγια είναι περιττά όταν με αερόψυκτου χτυπά τα 4,5 για την πλάκα... :D !!
Καλοί οι mobile αλλά δεν θα γίνουν - άποψη μου - τουλαχιστον ακόμα desktop.....με κάτι τέτοιο φανταζομαι να παθαίνουν καρδιακό οι κλοκαδες χαχα !!

Τελευταία επεξεργασία από: CybeRTroN, 17/12/2012 - 03:22


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   CybeRTroN

CybeRTroN

    iPH Contributor

  • 1.249 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 17/12/2012 - 03:31

οκ ευχαρηστο. Δεν υπα οτι δεν ξεω γρι απλος το μακ το θελω για βιντεο εντιτινγκ και φοτο εντιτ και για web design και ειχα την απορια απλος τι σημενουν αυτοι οι οροι σας ευχαρηστο ολους

Πως είναι δυνατόν να ασχολείσαι με προγράμματα που θέλουν από τον χρήστη ένα επίπεδο γνώσης όχι μόνο του προγράμματος αλλά και του μηχανήματος του σωστού για να τα τρέξει σωστά ως επαγγελματίας ή σπουδαστές ή ερασιτέχνης...και εσύ δεν γνωρίζεις καν τι είναι πολυπύρηνος επεξεργαστής τον απλό ορισμό του εννοώ και ως εκεί...πως γινεται να τα ξέρεις ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ τα προγράμματα χωρίς να ξέρεις καν τι κάρτα γραφικών φοράς που είναι από τα βασικά !! Είναι σαν να εχεις αμάξι και να μην ξέρεις πως παίρνει μπρος ...τι να πω...οκ !!
Απλά με κάτι τέτοια δελεαζεισ τον μπαμπά να στάξει τουλαχιστον 2100 χαχαχαχα...ωραίος !!

#33   ThodorisAth

ThodorisAth

    iPH newbie

  • 88 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/12/2012 - 03:37

Γελαω τρελα με το τρολαρισμα!! Μ'αρεσει που του απαντατε... Μαλλον εχει κανεναν γαλαξια και δεν εχει αλλον τροπο να "την πει" !

#34   alexdd

alexdd

    iPH newbie

  • 77 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/12/2012 - 10:06

Έλα να συγκρίνουμε τον π.χ. 2,6 ή 2,7 τον Mobile Core i7 με κατηγορία Desktop Core i5 και π.χ. με τον i5 -3570 ή i5 - 3570Κ στα 3,4 , σου αναφέρω αντίστοιχα δυνατά παραδείγματα....ειδικά με τον ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ Κ δεν υπάρχει καν μέτρο σύγκρισης φίλε μου... συμφωνείς :P ??

Ναι ειναι σαν να λες οτι αν πατησεις το γκαζι ενος Fiat στις 7 χιλιαδες στροφες εχεις καλυτερη ταχυτητα απο μια Ferrari στις 4 χιλιαδες στροφες(σαν παραδειγμα το λεω οχι οτι υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα στους επεξεργαστες).Δεν μπορεις να συγκρινεις επεξεργαστες με διαφορετικη αρχιτεκτονικη(i7 vs i5,mobile vs desktop, διαφορετικη cache) συγκρινοντας τις συχνοτητες.(3570Κ δεν παιζει σε mac B) ).
Άρα ο μονος τρόπος να συγκρίνεις δυο διαφορετικής αρχιτεκτονικής υπολογιστές ειναι τα τεστ των cpu.
Ενα τεστ http://www.cpubenchm... 3.40GHz&id=827
και αλλο ειδικα για Mac http://browser.prima.../mac-benchmarks
Εδω βλεπεις οτι τα 2.7(i7-3820QΜ) ειναι (θεωρητικα) 25% "πιο καλα"απο τα i5 3570 στα 3,4 Ghz (8613 vs 6972 passmark list)

Τελευταία επεξεργασία από: alexdd, 17/12/2012 - 10:08


#35   CybeRTroN

CybeRTroN

    iPH Contributor

  • 1.249 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 18/12/2012 - 03:20

Αγαπητέ μου Αλέξη...μάλλον τα βλέπουμε διαφορετικά τα πράματα εδώ...άλλα είναι ωραίο που διαφωνούμε...σου απαντώ με την σειρά μου...

1) Δεν έχουμε να κάνουμε με Fiat vs Ferrari το παράδειγμα σου ήταν κάπως άστοχο χωρίς ουσία , διοτι θα είχε νόημα αν αναφερόμασταν σε διαφορετικές εταιρίες επεξεργαστών όπως π.χ. AMD vs Intel vs ARM κτλ....εδώ μιλάμε για Intel με Intel αγαπητέ και για την ίδια σειρά επεξεργαστών επίσης - νομιζω καταλαβαίνεις ότι το παράδειγμα ήταν κάπως αλλού...δεν συγκρίναμε άλλες εταιρίες εδω !!

2) Διαφορετική αρχιτεκτονική ΔΕΝ έχουν...έχουν άλλες διαφορές ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ φύσεως , η αρχιτεκτονική είναι κοινή από ΠΕΡΣΥ για όλες τις σειρές και ονοματίζεται αρχιτεκτονική Sandy Bridge με λιθογραφία στα 22 νανομετρα( φέτος) από την οποία προκύπτει ο φετινός Ivy Bridge !!
Του χρόνου - 2013 - θα αλλάξει η αρχιτεκτονική σε Haswell , αλλά η λιθογραφία θα παραμείνει στα 22 νανομετρα....αυτά είναι τα γνωστά tick - tock !!
Άρα για να το ξεκαθαρίσουμε , είτε έχουμε Mobile είτε Desktop , έχουμε την ίδια αρχιτεκτονική και την ίδια λιθογραφία...στο ενεργειακό κομμάτι αλλάζουν και στην τιμή επίσης :) !!

3) Η Cash memory είτε στους Mobile Destop και στην προκείμενη περίπτωση σε αυτούς που δουλεύει η Apple - αφού επιλεκτικά θες να επικεντρώνεσαι στην Μήλον - είναι 6 MB , είτε είναι Core i5 είτε είναι Core i7 , επίσημα μέσα από το Intel Processor Comparision και γενικά από τις πληροφορίες της Intel !!
Άρα ΔΕΝ έχουμε διαφορετική Cash memory αγαπητέ όπως λανθασμένα έγραψες...εχουν ολοι 6Μ , πιστεύω το ξεκαθαρίσαμε !!

4) Ο 3570Κ , μου λες δεν παίζει σε Μακ....ε και χαχαχα...ε και...??
Δηλαδη επεξεργαστής πιστοποιημένος είναι όποιος παίζει σε Μακ και μόνο αυτούς περνούμε της μετρητής σε καποια σύγκριση ή μέτρηση ή σε παράδειγμα όπως καλή ώρα τώρα...δηλαδη από εκεί και πέρα οι εναπομείναντες άλλοι επεξεργαστές της Intel τι είναι δηλαδη...σοκολατακια της Intel σε μπλε χάρτινη συσκευασία εξ Αμερικής...?? - για να μην αναφέρω κάτι άλλο πάλι σε μπλε χαχαχαχ.... :) !!
Μου έδειξες έναν πίνακα σε sait που τον γνωρίζω βεβαία...σε πλαίσιο τον συγκεκριμένο επεξεργαστή και την θέση του...αυτό το 3,4 Ghz είναι αγαπητέ το Default του συγκεκριμένου , αυτός έχει ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή μέσα οποτε θα ανεβεί με μια απλή ψήκτρα των 40 Ευρώ...δεν μιλάω για υδρο-ψυξη...θα χτυπήσει τα 5 Ghz περίπου και σίγουρα....συγνώμη ΑΚΟΜΑ επιμένεις να τον συγκρίνεις με κάποιον απολύτως στάνταρ Mobile Core i7 ( QM ).... :) ??
Πληροφοριακά και αναλογικά...ο Desktop Core i7 - 3730 K χτύπησε τα 7 Ghz γενικός - παρακολουθώ την Ελληνική ομάδα Overclocking - , δηλαδη πόσο παραπάνω ξεκλειδώθηκε - πολλαπλασιάστηκε στην ουσία από το Default του που αν το δεις στον πινάκα που μου έδωσες θα...γελάσεις φίλε !!
Αυτά τα κόλπα δεν τα βρίσκεις σε Mobile ακόμα...και το ξέρεις καλά !!

5) Πάμε στους πινάκες...και όπως είπα οι διαφορές τους ας πούμε σε μετρήσεις είναι πρακτικά μικρές...αν μετρήσουμε ΜΟΝΟ καθαρά την CPU , αλλά ένας υπολογιστής δεν είναι μόνο ξερή και σκέτη CPU , είναι και η δύναμη της GPU και η ταχύτητα του δίσκου και ο χρονισμός στις μνήμες και κλάση της μητρικής...όλα αυτά ταυτόχρονα μαζί βάζουν το τελικό Beenchmark...θα έρθω σε τέτοιες μετρήσεις μετά...!!
Παράδειγμα , δεν μπορείς να κάνεις ξεκλείδωμα μόνο με τον Core i7 K , αν δεν εχεις και μια γαμ@#$η κάρτα γραφικών και π.χ. Gskill μνήμες , για να πας δυνατά...ταυτόχρονα όλα...αυτό που μου δείχνεις είναι ΞΕΡΗ επεξεργαστική ισχύ...σκέτη είναι σαν καφές χωρίς ζάχαρη φίλε !!
Αν όμως το δούμε έτσι ξερά...από τον πινάκα σου...οι Mobile και Dektop κινούνται από ( -7000 ) μέχρι ( -8000 ) , πάνω κάτω όλοι στα ίδια όπως και αναφέρθηκα στην αναλογία αυτή σε προηγούμενο μου ποστ παραπάνω....οι ελάχιστες ενδεχόμενες διαφορές είναι καθαρά για δίκη μας εσωτερική κατανάλωση και όχι αυτό που έλεγες με Fiat vs Ferrari...και μπλα μπλα !!

6) Ο άλλως πινάκας με τις μετρήσεις ειδικά για Μακ είναι στα 32 Bit και όχι 64 Bit , τα σκορ αυτά είναι πεσμένα σε ΟΛΑ τα Μακ επειδή είναι στα 32 Bit , αλλά οι σημερινοί επεξεργαστές είναι στα 64 Bit !!
Σου παραθέτω έναν άλλο πινάκα ποιο αξιοπιστo και ρεαλιστικό αγαπητέ...που έχει και τους 2 τύπους μετρήσεων....και θα δεις ότι οι διάφορες για τους επεξεργαστές στους οποίους κάνουμε αναφορά , φέρνουν τα μηχανάκια πάνω κάτω στα ίδια με μικρές διάφορες κυριολεκτικά !!
Μιλάμε ΜΟΝΟ για ξερή CPU , δηλαδη ούτε για μισό υπολογιστή !! - Apple Mac Benchmarks (All Macintosh Benchmarks) @ EveryMac.com

7) Παραθέτω έναν άλλο πινάκα μεταξύ υπολογιστων , που περιλαμβάνει μετρήσεις από τα ΠΑΝΤΑ μέσα σε ένα μηχάνημα ΣΥΝΟΛΙΚΑ....δηλαδη και CPU / GPU / SSD / Memory , συνολικά όπως και έτσι θα πρέπει να κρίνουμε , διοτι συνολικά δουλεύουμε ένα μηχανάκι και όχι συγκεκριμένα μόνο με κάποιο εξάρτημα του....από τις μετρήσεις λοιπον του MacWorld , αφού αναφερόμαστε μόνο σε Μακ !!
Mac Performance Stats from MacWorld - How fast is your Mac?
How Fast is your Mac....και εννοεί συνολικά...άρα μιλάμε για πραγματικές συνθήκες και μετρήσεις..και όχι συγκεκριμένες !!
Παράδειγμα επίσημο από τον πινάκα....μεταξύ ΦΕΤΙΝΟΥ Mac 2012 με τους Mobile Core i7 Ivy Bridge 2,6 Ghz στα 22 nano επάνω , σε αντιδιαστολή με ΠΕΡΣΥΝΟ Mac 2011 με τους Desktop Core i5 Sandy Bridge 2,7 Ghz στα 32 nano επάνω...δηλαδη συγκρίνει φετινή με περσινή τεχνολογία !!...και τον Δυνατο Mobile που βγαινει σε ΒΤΟ...Core i7 2,6 Ghz και όλα φορτωμένα με SSD...

Mac mini/2.6GHz quad-core Core i7, 16GB RAM, 1TB Fusion Drive BTO (Late 2012) = 249
21.5-inch iMac/2.7GHz Core i5, 256GB SSD, 4GB RAM BTO (Mid 2011) = 232
Πρακτικά τα ίδια....μόνο που ο Core i5 Desktop είναι ΠΕΡΣΥΝΟΣ...που με τον φετινό Ivy Bridge πάει καρφί + 30 μονάδες επάνω τουλαχιστον...επίσης το φετινό i7 Μακ έχει 16 Giga 1600 Mhz Memory , ενώ το περσινό με τον i5 έχει μόνο 4 Giga 1333 Mhz Memory...ουδέν σχόλιον λοιπόν :) !!
Άλλο παράδειγμα , συνολικής δύναμης ενός μηχανήματος και όχι εξειδικευμένης ενός μόνο εξαρτήματος....
Mac mini/2.3GHz Core i7 (Late 2012) = 164

Δηλαδη ο Core i7 2.3 Ghz Mobile σε μηχανάκι σκέτο - Default , χωρίς κάποιον SSD ή και περισσότερη μνήμη...σκέτο μόνο με δυνατή CPU δηλαδη....είναι τώρα ΟΝΤΩΣ ΧΑΟΤΙΚΑ πίσω από τα περσινά Desktop ΑΛΛΑ με SSD !!
Συμπεράσματα...1) αυτό που που κάνει την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διάφορα ΣΥΝΟΛΙΚΑ σε ένα μηχανάκι , δεν είναι τόσο ο επεξεργαστής....αλλά ο SSD - αυτός μεταμορφώνει το μηχανάκι και του δίνει καμιά 60-80 μονάδες επάνω....!!
2) Οι επεξεργαστές Mobile Core i7 and Desktop Core i5 - διατηρούν πάνω κάτω την αναλογία που προανέφερα σε προηγούμενο μου ποστ παραπάνω !!

Τελευταία επεξεργασία από: CybeRTroN, 18/12/2012 - 03:30


#36   turbomakis

turbomakis

    iPH Contributor

  • 900 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/12/2012 - 08:28

Ωραίο πόστ φίλε!!

#37   alexdd

alexdd

    iPH newbie

  • 77 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/12/2012 - 09:41

3) Η Cash memory είτε στους Mobile Destop και στην προκείμενη περίπτωση σε αυτούς που δουλεύει η Apple - αφού επιλεκτικά θες να επικεντρώνεσαι στην Μήλον - είναι 6 MB , είτε είναι Core i5 είτε είναι Core i7 , επίσημα μέσα από το Intel Processor Comparision και γενικά από τις πληροφορίες της Intel !!
Άρα ΔΕΝ έχουμε διαφορετική Cash memory αγαπητέ όπως λανθασμένα έγραψες...εχουν ολοι 6Μ , πιστεύω το ξεκαθαρίσαμε !!

http://ark.intel.com/products/64889

#38   nik94

nik94

    iPH Enthousiast

  • 444 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:nikkour

Δημοσίευση 18/12/2012 - 14:18

τρολαρισμα τρελό πέφτει και σε αυτό το ποστ

#39   CybeRTroN

CybeRTroN

    iPH Contributor

  • 1.249 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 18/12/2012 - 14:24

http://ark.intel.com/products/64889

Πλάκα μου κάνεις ρε Αλέξη , με απογοητεύεις......ΕΠΙΣΗΜΑ απο την Apple για να τελειώνουμε μια και έξω και με την Cash Memory...
1) Apple - iMac - Technical Specifications
Όλα τα iMac έχουν ΕΠΙΣΗΜΑ....L3 6MB Cash.....στους επεξεργαστές !!
2) Apple - Mac mini - Technical Specifications
Επίσης τα Mac Mini που έχουν τον Mobile Core i7 , έχουν ΕΠΙΣΗΜΑ...L3 6MB Cash...στους επεξεργαστές !!
3) Τα φορητά τα 13" Retina , έχουν 3MB shared L3 cache και τα 15" Retina με Core i7 2,3 και Core i7 2,6 έχουν ΕΠΙΣΗΜΑ και αυτά 6MB shared L3 cache , όπως και τα απλά φορητά χωρίς την Ρετνα....Apple - MacBook Pro with Retina display - Technical Specifications
4) Μάνο τα Mac Pro έχουν 12 και 8 MB Cash memory , αλλά δεν φοράνε τεχνολογία Core iX , αλλά μόνο τους XEON - TRIPLE CHANNEL...που ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ ειναι DESKTOP επεξεργαστές....δυστυχώς...χαχαχα !! :D :D

τρολαρισμα τρελό πέφτει και σε αυτό το ποστ

Απλά να λέμε τα πράματα όπως πρέπει και όχι ότι να ναι....και τελειώνουμε εδώ....ξεφύγαμε αρκετά και εχεισ δίκιο :rolleyes: !!

Τελευταία επεξεργασία από: CybeRTroN, 18/12/2012 - 14:26


#40   ntnskrds

ntnskrds

    iPH Elite Poster

  • 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 18/12/2012 - 14:31

Μηπως αναφέρεται στα BTO ? Τα ΒΤΟ εχουν 8MB cache

#41   CybeRTroN

CybeRTroN

    iPH Contributor

  • 1.249 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 18/12/2012 - 14:36

Μηπως αναφέρεται στα BTO ? Τα ΒΤΟ εχουν 8MB cache

Μάνο στα 2.7 εξειδικευμένα εχουν 8 , ξέρω ποιον λες....και δεν αναφερότανε σε έναν εξειδικευμένο επεξεργαστή...αλλά γενικά μιλούσαμε !!
Εξειδικευμένα και ο XEON βγάζει 8 και 12 !!

#42   alexdd

alexdd

    iPH newbie

  • 77 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/12/2012 - 14:37

Mε αυτο το link που σου εδωσα δειχνω τον επεξεργαστη intel core i7-3820QM ο οποιος ειναι στο high end macbook pro και retina MBP ,o οποιος συμφωνα με τα χαρακτηριστικα εχει 8 MB Cache.Επισης οι επεξεργαστες των high end i7 iMac ειναι ο i7 3770 και ο i7 3770S οι οποιοι εχουν 8 MB ,ενω ολοι οι αλλοι iMac i5 εχουν 6MB.Δεν μιλησα για τον 2.3 και 2.6 i7 αλλά για τον high end 2.7 αρι.

Τελευταία επεξεργασία από: alexdd, 18/12/2012 - 14:42


#43   ntnskrds

ntnskrds

    iPH Elite Poster

  • 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 18/12/2012 - 14:42

Standard configuration for 2012 imacs : 6mb

BTO options εναν απο αυτους :

http://www.newegg.co...N82E16819116503
http://www.newegg.co...N82E16819116502

8ΜΒ

#44   Spok

Spok

    iPH Member

  • 269 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 18/12/2012 - 14:42

Μπλα μπλα μπλα μπλα!!
Μία ερώτηση έκανε ο άνθρωπος. Φίλε geokobyla τα πράγματα είναι πιο απλά... Θες κατ'αρχήν να μάθεις 5 βασικά πράγματα για υπολογιστές? ? ?
Βρες ένα απο τα άπειρα site στο internet και διάβασε (θα τα καταλάβεις καλύτερα, πίστεψέ με) ή πάρε ένα βιβλίο.
Θες να κάνεις Μόνο video/photo editing ή θες να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή και αλλιώς? Εάν θες μόνο αυτά και ο πατέρας σου έχει πολλά λεφτά και δεν θα σας λείψουν, πάρε mac. Αν θες κι άλλα πράγματα... το συζητάμε

#45   ntnskrds

ntnskrds

    iPH Elite Poster

  • 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 18/12/2012 - 14:48

Τα forum δεν ειναι help desks οπου εχεις το αφεντικο απο πάνω να κοιταει ποσο αποτελεσματικα και γρήγορα αντιμετωπισες τον πελάτη και που πληρώνεσαι με βάση αυτο. Ειναι χωροι για συζητήσεις ελεύθερες και ομορφες που μπορει να καταλήξουν οπου ναναι. Ξεκολάτε απο την αντίληψη οτι καθε τι πρεπει να ειναι laser-focused στο αρχικο θεμα. Μην ακουτε τον καθε σουρουκλεμε που μπαινει και μιλαει για τρολαρισμα. Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα στις πραγματικες συζητησεις (στις ενδιαφερουσες τουλαχιστον)...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες


    Google (1)