Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * - 13 ψήφοι

BYE BYE TO INSTALLOUS


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
458 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   gesvts

gesvts

    iPH Contributor

  • 1.046 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 31/12/2012 - 00:27

έιχε βγεί παλιότερα πως το 30-35% των iOS συσκευών είναι Jailbroken παγκοσμίως!


Μπα δεν ήταν τόσο πολύ. Περίπου 10% νομίζω ήταν. Οπότε δεν επηρεάζει καθόλου σχεδόν

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   eNeRGy

eNeRGy

    iPH Member

  • 336 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/12/2012 - 00:33

Αλήθεια τις μπανάνες πριν τις πάρετε από τον μανάβη τις δοκιμάζετε πρώτα? Ή όταν πάτε στα Goodys ζητάτε test drive γεύσης?

Τι κοτσανα παραδειγμα ειναι αυτο...??
Το αυτοκινητο πριν το παρω το δοκιμαζω αλλα παλι δεν εχει σχεση...
Μιλαμε για εφαρμογες. Το θυμασαι?
Οτι εφαρμογη στο PC πριν την παρω μπορω να την δοκιμασω (trial, shareware, κλπ)
Την μπανανα αν την φας εχεις κανει ζημια στον μαναβη, τι σχεση εχει με ενα trial λιγων ημερων?
Ολες τις εφαρμογες θα μπορουσαν ανεξοδα να τις αφηνουν λιγες 7-10 μερες trial και μετα να σε χρεωνει αυτοματα.
Δεν θα εκανε καμια ζημια στους προγραμματιστες ουτε ομως και σε εμας με το 80% των σκουπιδιων που εχει πλεον το app store...

Οτι του κατεβει του καθενα εχει γραφτει εδω μεσα...

#93   giorgarasGRE

giorgarasGRE

    iPH Addict

  • 629 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/12/2012 - 00:40

Η συζήτηση για τα cracked apps είναι μεγάλη και παραπέμπει καθαρά σε θέματα ιδεολογίας, αντίληψης και ηθικής αλλά εγώ ξέρω πως το κεφαλάκι της η apple κάποια στιγμή θα το φάει .Όσο πάει και αυξάνει τον παρεμβατισμό της στις συσκευές μας κατ επέκταση περιορίζεται το customization.Ελλειψη installous δεν με πειράζει άλλωστε όπως γράφουν και πολλοί σπασμένα apps μπορείς να περάσεις ανετα.
Ομως ένα μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού ψάχνει ακριβώς αυτό το "customization".Καθένας μας ψάχνει το μοναδικό κάτι που θα ταιριάξει με εμάς και δυστιχώς αυτό δεν περιορίζεται στην αλλαγή του φόντου.Ψάχνουμε κάτι που δεν θα το έχει ο άλλος αλλά ακόμη και αν το έχει να διαφέρει ίσως.
Ο Steve Jobs πιστέυω πως ήξερε και "άφηνε" κενά ασφαλείας στο ios για να γίνει jailbreak και o καθένας να μπορεί να πάρει αυτό που θέλει απο την συσκευή αυτή.Το αντίθετο βλέπω τώρα.
Τα κόμπλεξ της Apple είναι μεγάλα και με ενοχλεί να περιμένω Jailbreak μισό χρόνο και να μην μπορώ να ανοίξω ένα video με flash player.Με ενοχλεί να πληρώνω 700άρια και να έχω μια συσκευή που στο σημείο ελέγχου δεν υπάρχει κανείς και πρέπει να περιμένω κανα 10ήμερο για αντικατάσταση που πιθανόν να έχει το ίδιο ή άλλο πρόβλημα.
Η χαρά της Samsung....
Οι λόγοι αυτοί θα μειώσουν τις πωλήσεις της Apple και όχι η έλλειψη cracked apps.Ας σκεφτούμε πως χωρίς jailbreak δεν υπάρχει τίποτα.

Τελευταία επεξεργασία από: giorgarasGRE, 31/12/2012 - 00:44


#94   ainerone

ainerone

    iPH Addict

  • 740 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/12/2012 - 00:42

Ρε παιδες ψυχραιμια παρανοια σας επιασε.... :D

Ε δεν θα τους πιασει;;;;Τωρα που δεν μπορουνε να εχουνε nagion,mls κλπ δωρεαν αντι 89.99 η 39.99 αντιστοιχα ειναι να μην σε πιανει παρανοια;;;; :P

#95   magnett

magnett

    iPH User

  • 186 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 31/12/2012 - 00:44

Τα reviews και τα ratings για αυτό υπάρχουν και μάλιστα φαίνονται πάνω-πάνω. Εάν μια εφαρμογή έχει ένα αστέρι αλλά θέλεις να πληρώσεις και να την κατεβάσεις, καλά να πάθεις, δεν θα έπρεπε να πάρεις smart phone. Εάν από την άλλη έχει 50 θετικά reviews kai 4.5 αστέρια αλλά και πάλι δεν πείθεσαι οτι είναι αρκετά καλή για σένα, τότε τι να πω...

Υ.Γ. ..και μη μου πείτε για fake-reviews...αυτά κάνουν μπαμ...

Τελευταία επεξεργασία από: magnett, 31/12/2012 - 00:45


#96   cmak

cmak

    iPH Addict

  • 633 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 31/12/2012 - 00:44

Αλήθεια το δοκιμάζεις το αυτοκίνητο? για πόσο? για κανά μήνα? κανά εξάμηνο? για πάντα? και άν σου κάνει το αγοράζεις? τα παιχνίδια στα pc ή στις κονσόλες τα δοκιμάζεις πριν τα αγοράσεις?
όπως είπα και πριν δεν υπάρχει λόγος ούτε να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας χωρίς λόγο. Άν εσύ θέλεις να εφευρίσκεις δικαιολογίες για το κατέβασμα cracked εφαρμογών ειναι δικαίωμα σου, αλλά κανείς δε θα σε πιστέψει.
Τα λόγια ενός φίλου developer πριν κανά δύο σελίδες τα διάβασες? τη δική του δουλειά καπηλεύονται όσοι το κάνουν αυτό.

ΥΓ. Άν εσύ νόμισες πάντως πως έγραψες κάτι καλό, πλανάσαι πλάνην οικτρά

#97   rikos7

rikos7

    iPH Elite Poster

  • 2.044 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 31/12/2012 - 00:58

Installous.....

#98   livistros

livistros

    iPH Contributor

  • 1.024 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 31/12/2012 - 01:01

Ok το installous έφυγε κ κάτι άλλο έρχεται..σαν τη διαφήμιση απο ουίσκι...Το θεμα έχει να κάτι με την παράμετροποιηση του iPhone κ όχι πώς θα χρησιμοποιήσω μια εφαρμογή 1-2-510-1000 μέρες δωρεάν.Το jb αργεί, τα donations έπεσαν οπότε η συντηρηση των servers έγινε πιο δύσκολη.Οποτε installous off!!θα έπρεπε να μας ανησυχεί η απουσία της δυνατότητας της παράμετροποιησης της συσκευής μας περισσότερο απ Ολα.Σε λίγο θα έχουμε ένα iPhone που απλα θα μπορεις να τηλεφώνησεις να λαβεις 1 email κλπ...Χάνεται η μαγεία του φίλοι μου...

#99   babooni75

babooni75

    iPH Member

  • 223 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/12/2012 - 01:09

Όλα τα καλα κάποτε τελειώνουν και μετα έρχεται η πτώση

#100   nsxbass

nsxbass

    iPH Guru

  • 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 31/12/2012 - 01:17

ΜΟΝΟ ευχάριστα τα νέα.

Ο τζαμπας πέθανε...

Όσοι όμως συνδέουν την πειρατεία με το jb δε θα μπορούσαν να είναι πιο λάθος...

#101   eNeRGy

eNeRGy

    iPH Member

  • 336 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/12/2012 - 01:24

Αλήθεια το δοκιμάζεις το αυτοκίνητο? για πόσο? για κανά μήνα? κανά εξάμηνο? για πάντα? και άν σου κάνει το αγοράζεις? τα παιχνίδια στα pc ή στις κονσόλες τα δοκιμάζεις πριν τα αγοράσεις?
όπως είπα και πριν δεν υπάρχει λόγος ούτε να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας χωρίς λόγο. Άν εσύ θέλεις να εφευρίσκεις δικαιολογίες για το κατέβασμα cracked εφαρμογών ειναι δικαίωμα σου, αλλά κανείς δε θα σε πιστέψει.
Τα λόγια ενός φίλου developer πριν κανά δύο σελίδες τα διάβασες? τη δική του δουλειά καπηλεύονται όσοι το κάνουν αυτό.

ΥΓ. Άν εσύ νόμισες πάντως πως έγραψες κάτι καλό, πλανάσαι πλάνην οικτρά


Το αυτοκινητο το εκανα 3 test drive απο 1 ωρα το καθενα, αλλα κοστιζει +30.000€ και οχι 10€ οποτε καταλαβαινεις οτι δεν μπορουν να μου το δωσουν για 1 εβδομαδα οπως ενα προγραμμα δωρεαν.
Τα προγραμματα στο pc ΟΛΑ πριν τα αγορασω τα δοκιμασα. Παιχνιδια δεν παιζω για να πω οτι δοκιμασα καποια αλλα και παλι γνωριζω οτι υπαρχουν trial, preview, demo κλπ...
Ο φιλος developer καλα τα ειπε παραπανω, αλλα εχω κατεβασει και μπουρδες στο iphone και προγραμματα που δεν αξιζαν ουτε τον χρονο να κατεβουν. Αν ειναι καλος developer (δεν τον ξερω τον κυριο) δεν θα φοβοταν να εχει η εφαρμογη του 1 εβδομαδα trial και μετα να χρεωνοταν αυτοματα. Ισα ισα, ο καλος developer που ξερει οτι αυτο που εφτιαξε θα "πιασει" θα του εκανε το καλυτερο promotion ενα trial.

Οσο για το αν νομιζω οτι εγραψα κατι καλο, τουλαχιστο δεν εμεινα εγω με το ακυρο παραδειγμα της μπανανας, οποτε... φαε τη μπανανα σου τωρα...!!!

#102   babooni75

babooni75

    iPH Member

  • 223 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/12/2012 - 01:27

Πειρατεια ξε πειρατεία με την παγκόσμια κρίση που ζούμε ο κόσμος ευτυχώς ή δυστυχώς στρέφεται στο τζάμπα και όταν σε ένα τηλέφωνο πρέπει να πληρώνεις κάθε εφαρμογή που θέλεις να δοκιμασίες ή να χρησιμοποιήσεις και πλεον δεν μπορείς αναγκαστικά θα το έγκαταληψεις και θα πας εκει που θα βρεις το φτηνό ή το τζάμπα. Και όταν ένα προϊόν εγκαταλείπεται απο ένα μεγάλο μέρος των καταναλωτών σιγα σιγα σβήνει.

Είμαι κατα της πειρατείας αλλα οσο οι δυνατότητες οι οικονομικές στενεύουν επιλέγω κάτι πιο φθηνο και ας μην είναι apple. Το iPhone και iPad μετα και το σημερινό για εμένα προσωπικά είναι πλέον είδος περίττης πολυτελείας πριν λίγες ημερες έδωσα το iPhone και έλεγα να μείνω με το iPad γιατι με βοηθούσε στην δουλεια μου, τώρα έβαλα αγγελία και για αυτο, ευχαριστω πολυ πέρασα πολυ όμορφα και με τις δυο συκευες αλλα πλέον είναι ακριβο άθλημα για εμένα bye bye apple

#103   lula

lula

    iPH Member

  • 269 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/12/2012 - 01:36

Κατά τη γνώμη μου είναι δικαίωμα της Apple να προστατέψει όπως αυτή θέλει τους Developers και τις συσκευές της όπως είναι δικαίωμα των πελατών να αγοράσουν τη συσκευή που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες τους. To jailbreak προσφέρει βασικές δυνατότητες σε μια συσκευή IOS και η αλήθεια είναι ότι σ΄αυτό το Ios υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό. το Android μπορεί χωρίς Root να στερείται αρκετά πράγματα αλλά έναν Explorer file όπως και να το κάνουμε τον έχει απ τη μαμά του. Αντίθετα στο IOS ακόμη και αυτή η βασικότατη λειτουργία διαχείρισης αρχείων θέλει JAilbreak. Στο θέμα της πειρατείας τώρα νομίζω πως η Apple θα έπρεπε να κάνει το αυτονόητο. Το να προσπαθήσει να πατάξει την πειρατεία με τον τρόπο που το κάνει το πιθανότερο είναι να της γυρίσει μπουμεραγκ. Αντίθετα η Google αν και νέα στο χώρο έχει καταλάβει το παιχνίδι και κρατάει πολύ καλά τις ισορροπίες ανάμεσα στο παράνομο και το νόμιμο Software. Ο Power user βρίσκει τον τρόπο και περνάει τις εφαρμογές που θέλει στην Android συσκευή του αλλά ο Casual ναι μεν μπορεί να κατεβάσει κάποιες παράνομες εφαρμογές μέσω προγραμμάτων αλλά οι πραγματικά καλές εφαρμογές έχουν Online verification και είναι μεγάλη μανούρα το σπάσιμο τους. Αντίθετα με τον Installus ακόμη και η κουλή Μαρία κατέβαζε μέσα σε λίγες ώρες όλο το Appstore και μετά πουλούσε και μούρη ο Τζαμπας ζει κτλ. Χρειάζεται ισορροπία αυτό είναι όλο ο πελάτης που δεν τον ενδιαφέρει η νομιμότητα απλά δεν θα αγοράσει ξανά IOS συσκευή και αυτό είναι όλο δεν θα κάτσει να σκάσει. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το αν θα υπάρχει αύριο Installus και το κάθε Installus στο IOS. Αν όμως ήμουν διευθύνων στέλεχος στην Apple ειλικρινά θα ήθελα να ζήσω τη μέρα που η Google θα με διαλύσει στον ανταγωνισμό με μοναδικό της πλεονέκτημα την πειρατεία!!!

#104   afanoulis

afanoulis

    iPH User

  • 184 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:nikiforosvin

Δημοσίευση 31/12/2012 - 01:41

οσοι ειναι κατα της πειρατειας κλπ κλπ δεν εχουν κατεβασει ΠΟΤΕ τσαμπα ουτε ενα τραγουδι ? ουτε μια ταινια? ουτε ενα παιχνιδακι? ουτε μια εφαρμογη για το pc τους?


δυσκολευομαι να το πιστεψω ειναι αληθεια... και δεν μιλαω για ανθρωπους που εχουν τα devices για τα βασικα και δεν θελουν (δικαιωμα τους εννοειται) να ασχοληθουν παραπανω. μιλαω για τα παιδια που ειναι της τεχνολογιας, jailbreak σπασιματα και ολα τα σχετικα.

#105   magnett

magnett

    iPH User

  • 186 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 31/12/2012 - 01:55

Το αυτοκινητο το εκανα 3 test drive απο 1 ωρα το καθενα, αλλα κοστιζει +30.000€ και οχι 10€ οποτε καταλαβαινεις οτι δεν μπορουν να μου το δωσουν για 1 εβδομαδα οπως ενα προγραμμα δωρεαν.
Τα προγραμματα στο pc ΟΛΑ πριν τα αγορασω τα δοκιμασα. Παιχνιδια δεν παιζω για να πω οτι δοκιμασα καποια αλλα και παλι γνωριζω οτι υπαρχουν trial, preview, demo κλπ...
Ο φιλος developer καλα τα ειπε παραπανω, αλλα εχω κατεβασει και μπουρδες στο iphone και προγραμματα που δεν αξιζαν ουτε τον χρονο να κατεβουν. Αν ειναι καλος developer (δεν τον ξερω τον κυριο) δεν θα φοβοταν να εχει η εφαρμογη του 1 εβδομαδα trial και μετα να χρεωνοταν αυτοματα. Ισα ισα, ο καλος developer που ξερει οτι αυτο που εφτιαξε θα "πιασει" θα του εκανε το καλυτερο promotion ενα trial.

Οσο για το αν νομιζω οτι εγραψα κατι καλο, τουλαχιστο δεν εμεινα εγω με το ακυρο παραδειγμα της μπανανας, οποτε... φαε τη μπανανα σου τωρα...!!!

To θέμα του trial στο iOS δεν είναι και τόσο απλό. Εάν απλά αποθηκεύσω τα δεδομένα μου στο τηλ σου, το ότι δηλαδή έτρεξες τη εφαρμογή Χ φορές άρα δεν πρέπει να τρέξει ξανά, όταν σβήσεις την εφαρμογή και την ξανά εγκαταστήσεις, τα δεδομένα αυτά θα έχουν χαθεί και πλέον με την έλευση του iOS6 δεν μπορώ να διαβάσω την ταυτότητα της συσκευής (UDID) γιατί η Apple θεωρεί οτι μπορώ να την χρησιμοποιήσω κακόβουλα για διαφημιστικούς λόγους. Εάν θέλεις ρίξε μια ματιά σε αυτό το σύνδεσμο .
Μια λύση είναι τα in-app purchases οπού μπορώ να κλειδώσω κάποια χαρακτηριστικά της εφαρμογής αλλά και πάλι θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι θέλει να δοκιμάσει όλα τα χαρακτηριστικά, ακόμα και αυτά που κλείδωσα. Εκτός αυτού, έχεις και τον Ελληνάρα να κατακρίνει στα reviews σχεδόν όλες τις εφαρμογές που έχουν in-app purchases, επειδή "και καλά" ξεγελάστηκε απο τον Developer ότι είναι free (παρόλο που υποχρεωτικά φαίνεται η ύπαρξη τους πριν ακόμα την κατεβάσεις)!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες