Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

OΤΕ TV και OTE TV GO "ΝΕΑ"


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1923 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 02/07/2014 - 20:27

Η Forthnet θα εξετάσει την πρόταση του ΟΤΕ

 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Forthnet επιβεβαιώνει ότι έλαβε πρόταση από τον ΟΤΕ για την εξαγορά της Nova, και τονίζει ότι θα αξιολογήσει την πρόταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση λέει:

«Σύμφωνα με το Ν. 3340/2005, την υπό στοιχεία 3/347/2005 απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η Forthnet A.E. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι έλαβε μη δεσμευτική προσφορά από την εταιρεία ΟΤΕ Α.Ε. για την απόκτηση της δραστηριότητας της NOVA, έναντι ανταλλάγματος που κυμαίνεται μεταξύ €250-300 εκατομμυρίων, προσαρμοσμένο ανάλογα με τα ταμειακά διαθέσιμα και το δανεισμό της εταιρείας.

Η πρόταση βασίζεται σε ορισμένες παραδοχές και τελεί υπό όρους και προϋποθέσεις, συνήθεις για αντίστοιχες συναλλαγές. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Forthnet Α.Ε., τηρώντας τις αρχές εταιρικής διακυβέρνησης, θα αξιολογήσει την πρόταση και θα ενημερώσει σχετικά το επενδυτικό κοινό».

 

ΠΗΓΗ


Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 02/07/2014 - 20:35


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 02/07/2014 - 20:28

UNIVERSAL_zps609493cc.jpg

 

 

 

Σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση οι ταινίες της NBC Universal αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV

 

 

Ο ΟΤΕ TV προχώρησε σε συμφωνία με την NBC Universal International Television Distribution, εξασφαλίζοντας σε πρώτη προβολή τις ταινίες που διανέμει το στούντιο αποκλειστικά για τους συνδρομητές του.

Από την 1η Ιουλίου και για τα επόμενα τρία χρόνια, τα κανάλια ΟΤΕ CINEMA θα προβάλλουν κορυφαία blockbusters, καταιγιστικές περιπέτειες, απολαυστικές κωμωδίες και ταινίες για όλη την οικογένεια σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, μαζί με τις κλασικές χολιγουντιανές επιτυχίες από την ταινιοθήκη του στούντιο, ενισχύοντας κι άλλο την πλούσια τηλεοπτική εμπειρία που απολαμβάνουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV.   

«Μέσα από τη συμφωνία με το στούντιοNBC Universal, εξασφαλίζουμε κορυφαίες κινηματογραφικές παραγωγές, που θα προβάλλονται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση μόνο στα κανάλια OTE CINEMA. Θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε το πρόγραμμα των καναλιών μας με νέο συναρπαστικό περιεχόμενο, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες αποκλειστικότητες για τους συνδρομητές μας», δήλωσε ο Διευθυντής του ΟΤΕ TV, Δημήτρης Μιχαλάκης.  

«Είμαστε ικανοποιημένοι που διευρύνουμε τη συνεργασία μας με τον ΟΤΕ TV, μέσα από αυτή τη συμφωνία. Η NBC Universal διαθέτει ευρύ χαρτοφυλάκιο κινηματογραφικών ταινιών και είμαστε χαρούμενοι που οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στην Ελλάδα θα βλέπουν πρώτοι τις ταινίες μας», δήλωσε η Belinda Menendez, Πρόεδρος της NBC Universal International Television Distribution & Universal Networks International.          

Τις πρεμιέρες της NBC Universal στον ΟΤΕ TV θα ανοίξει μία από τις πιο εμπορικές ταινίες του στούντιο, το Fast & Furious 6, με τους Πολ Γουόκερ και Βιν Ντίζελ, σε πρώτη προβολή και σε υψηλή ευκρίνεια, την Πέμπτη 17 Ιουλίου στο OTE CINEMA 1 HD.

Θα ακολουθήσουν, επίσης σε πρώτη προβολή, η υποψήφια για 2 Όσκαρ ταινία κινουμένων σχεδίων Despicable Me 2, η μεταφυσική κωμωδία δράσης με τους Ράιαν Ρέινολντς και Τζεφ Μπρίτζες, R.I.P.D., η περιπέτεια δράσης 47 Ronin με τον Κιάνου Ριβς, η ρομαντική κομεντί Όσα Φέρνει ο Χρόνος και η sci-fi κωμωδία Το Τέλος Του Κόσμου. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να δουν πρώτοι και τις επόμενες κινηματογραφικές παραγωγές του στούντιο.

Για την NBC Universal International Television Distribution 

Η NBCUniversal International Television Distribution, μονάδα της NBCUniversal, είναι υπεύθυνη για τη διανομή των παραγωγών της NBCUniversal για την τηλεόραση και τα νέα Μέσα, εκτός ΗΠΑ και Καναδά. Η διανομή περιλαμβάνει πάνω από 4.000 κινηματογραφικές ταινίες και 75.000 τηλεοπτικά επεισόδια, με νέους και κλασικούς τίτλους, αθλητικά, ενημερωτικά προγράμματα, προγράμματα μικρού και μεγάλου μήκους, αλλά και τοπικές παραγωγές από ολόκληρο τον κόσμο.     

 

ΠΗΓΗ


Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 02/07/2014 - 20:37


#93   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 06/07/2014 - 16:38

Ο ΟΤΕ TV γιορτάζει τους 300.000 συνδρομητές του.

 

 619.jpg

 

 

 

 

050.jpg

 

 

 

 

 

O ΟΤΕ TV έφτασε τους 300.000 συνδρομητές (στο Β` τρίμηνο του 2014) και γιορτάζει για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο 12 - 13 Ιουλίου 2014 με δωρεάν παρακολούθηση για όλους  τους συνδρομητές ΟΤΕ TV στην υπηρεσία ΟΤΕ Cinema on demand , με blockbusters πρεμιέρες  ταινιών.

 

 

Πιο συγκεκριμένα για όλο το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Ιουλίου 2014, οι πρεμιέρες blockbusters ταινιών στην υπηρεσία ΟΤΕ Cinema Οn demand: "300: Η Άνοδος Της Αυτοκρατορίας" (ΟΤΕ Cinema Οn Demand ΗD) , "Gravity" (ΟΤΕ Cinema Οn Demand 1), “Πέμπτη και 12" (ΟΤΕ Cinema Οn Demand 2) και "Περπατώντας με τους Δεινοσαύρους" (ΟΤΕ Cinema Οn Demand 3), θα είναι διαθέσιμες για δωρεάν παρακολούθηση από όλους τους συνδρομητές ΟΤΕ TV.

 

 

 

ΠΗΓΗ

 

 



#94   davinci0

davinci0

    iPH newbie

  • 48 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 06/07/2014 - 21:04

Συμπληρωματικά :

 

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει το επόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Ιουλίου τους συνδρομητές του OTE TV μέσω δορυφόρου αλλά και μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης.
 
 Ο OTE TV γιορτάζοντας για τη συμπλήρωση 300.000 συνδρομητών (το είχαμε γράψει ήδη εδώ http://www.digitaltv...orizei-o-ote-tv ), κάνει δώρο τις ενοικιάσεις ταινιών της υπηρεσίας Cinema on Demand, για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, σε όλους τους συνδρομητές του. 
 
Συγκεκριμένα, από τις  12 Ιουλίου ώρα 00:00 έως τις 13/7 ώρα 23:59, όλες οι ενοικιάσεις ταινιών θα προσφέρονται χωρίς χρέωση, ώστε οι συνδρομητές της πλατφόρμας να απολαύσουν τα τελευταία blockbuster  από τον κόσμο του Hollywood.
 
 Έτσι, οι συνδρομητές μέσω δορυφόρου θα μπορούν να δουν δωρεάν τις ταινίες : 
 
300:Η Άνοδος της αυτοκρατορίας (OTE Cinema on Demand HD)
 
Gravity: (OTE Cinema on Demand 1)
 
Πέμπτηκαι 12 : (OTE Cinema on Demand2)
 
Περπατώντας με τους δεινόσαυρους –μεταγλωττισμένο (OTE Cinema on Demand3)
 
Ενοικίαση μέσω SMS:0.11E/SMS
 
Για τους συνδρομητές του OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης η προσφορά ισχύει για ενοικιάσεις έως και 10 ταινιών . Εξαιρούνται οι ταινίες του καταλόγου «Ενήλικες».
 
Καλές θεάσεις λοιπόν!
 


#95   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 12/09/2014 - 15:03

 

 

Έναρξη συνεργασίας OTE TV με MGM και Animal Planet HD

 

 

 

b58b3441394e388c4dd396ffa361649c_XL.jpg

 

 

 

Το στούντιο για το οποίο  γινόταν λόγος το προηγούμενο διάστημα  είναι η MGM (Metro Goldwyn Mayer) η οποία είναι βέβαιο ότι με τη μεγάλη ταινιοθήκη της και τους δυνατούς τίτλους της θα συμβάλει  σημαντικά στην ενίσχυση του κινηματογραφικού τμήματος του OTE TV. Η νέα πολυετούς διάρκειας συμφωνία θα εγκαινιαστεί με την ταινία CARRIE , που θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι OTE Cinema 1HD στις 18/09. 

Ο OTE TV απέκτησε τα Α pay tv window δικαιώματα προβολής του στούντιο, πράγμα που μεταφράζεται σε αρκετές πρεμιέρες στα κανάλια OTE Cinema  περίπου 12 μήνες μετά από την προβολή τους στις κινηματογραφικές αίθουσες. 

Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση ενίσχυσης του κινηματογραφικού τμήματος  της πλατφόρμας,  αφού μετά την συμφωνία με την NBCUniversal που ανακοινώθηκε τον Ιούλιο , τώρα έρχεται και η MGM να ενδυναμώσει το τμήμα αυτό.

Ήταν γενικά αποδεκτό ότι η αχίλλειος πτέρνα του ΟΤΕ TV  ήταν το κομμάτι των ταινιών και των κινηματογραφικών blockbuster. Στη σημαντική βελτίωση λοιπόν της αδυναμίας αυτής συμβάλλει δυναμικά η καινούργια συμφωνία που επετεύχθη με το μεγάλο κινηματογραφικό στούντιο. Περιμένουμε με ανυπομονησία τις καινούργιες προβολές που θα μας καθηλώσουν στις οθόνες μας…

Νεότερα έχουμε και από το κόσμο των ντοκιμαντέρ, όπου το γνωστό, ποιοτικό κανάλι Animal Planet HD πρόκειται να ενσωματωθεί στο πακέτο του OTE TV από την 1η Οκτωβρίου, ικανοποιώντας έτσι και τις απαιτήσεις εκείνων των τηλεθεατών που αναζητούν υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία για όλο το φάσμα της ζωής του ζωικού βασιλείου.

 

ΠΗΓΗ :Digitaltvinfo.gr



#96   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 16/09/2014 - 04:49

Επίσημη ανακοίνωση OTE TV για τη συμφωνία με την MGM

Αποκλειστικά στα κανάλια OTE CINEMA θα προβάλλονται τα επόμενα χρόνια οι ταινίες πρώτης προβολής της Metro-Goldwyn-Mayer, πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι, ενώ ο OTE TV εξασφάλισε για τους συνδρομητές του και τη βραβευμένη με Emmy μίνι-σειρά του στούντιο, Fargo. Μέσα από τα κανάλια OTE CINEMA, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαμβάνουν ακόμη αγαπημένα blockbusters και κλασικά αριστουργήματα από την κορυφαία ταινιοθήκη της MGM.

«Ένα από τα πιο ιστορικά στούντιο του Χόλυγουντ, η MGM, έρχεται στον ΟΤΕ TV, με αποκλειστικότητα στις ταινίες πρώτης προβολής. Ξεκινώντας δυναμικά με, μεταξύ άλλων, την πρεμιέρα του blockbuster «Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή» αλλά και τη βραβευμένη μίνι-σειρά Fargo, οι συνδρομητές μας θα απολαμβάνουν όλες τις νέες ταινίες, αλλά και δεκάδες σπουδαίους τίτλους από την τεράστια ταινιοθήκη της MGM, για ακόμη πιο πλούσιο θέαμα στα κανάλια OTE CINEMA», δήλωσε ο Διευθυντής BU του OTE TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης.

«Στην MGM είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους συνδρομητές του ΟΤΕ TV και των καναλιών OTE CINEMA μία επιλογή από τις ταινίες πρώτης προβολής, αλλά και από την κλασική μας ταινιοθήκη, καθώς και την τεράστια επιτυχία του στούντιο, τη βραβευμένη με Emmy μίνι-σειρά, Fargo», είπε ο κ. Κρις Ότινγκερ, Πρόεδρος της International Television Distribution and Acquisitions, MGM.

Οι προβολές των ταινιών της MGM σε α’ τηλεοπτική προβολή στον ΟΤΕ TV ξεκινούν το Σεπτέμβριο, με φιλμ όπως το Carrie, διασκευή της κλασικής ταινίας τρόμου, με τις Κλοέ Γκρέις Μόρετς και Τζούλιαν Μουρ και το ξεκαρδιστικό 21 Jump Street με το ντουέτο Τζόνα Χιλ και Τσάνινγκ Τάτουμ.
Ακόμη, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν πρώτοι στα κανάλια OTE CINEMA, μεταξύ άλλων, τη δεύτερη ταινία της επικής τριλογίας «The Hobbit» από τον βραβευμένο με Όσκαρ Πίτερ Τζάκσον, Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή, όπως και την πολυαναμενόμενη τρίτη και τελευταία ταινία Χόμπιτ: Η Μάχη Των Πέντε Στρατών, που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα αυτό το Δεκέμβριο. Επίσης, θα προβληθούν το RoboCop με τους Τζόελ Κίναμαν, Γκάρι Όλντμαν και Μάικλ Κίτον, η επική περιπέτεια Ηρακλής από τον Μπρετ Ράτνερ με τον Ντουέιν Τζόνσον, η blockbuster κωμωδία 22 Jump Street, καθώς και η συνέχεια της cult κωμωδίας Ένα Τρελό Τρελό Τζακούζι 2.

Επίσης, τα κανάλια OTE CINEMA θα προβάλλουν κορυφαίες και βραβευμένες πρόσφατες ταινίες από την βιβλιοθήκη της MGM, όπως το βραβευμένο με Όσκαρ Το Κορίτσι με το Τατουάζ του Ντέιβιντ Φίντσερ, που θα προβληθεί το Σεπτέμβριο, το blockbuster Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι και η κωμωδία Ζωολογικός Τύπος με τον Κέβιν Τζέιμς που θα προβληθούν τον Οκτώβριο, καθώς και το θεαματικό Χάνσελ και Γκρέτελ: Κυνηγοί Μαγισσών με τους Τζέρεμι Ρένερ και Τζέμα Άρτερτον.
Αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV η βραβευμένη με Emmy μίνι-σειρά Fargo
Ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε επίσης σε αποκλειστικότητα τη βραβευμένη με Emmy μίνι-σειρά Fargo, η οποία κάνει πρεμιέρα στα κανάλια OTE CINEMA το Νοέμβριο. Μεταφορά της ομώνυμης, βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας, το Fargo αφηγείται μία νέα ιστορία εγκλήματος με νέους χαρακτήρες, αλλά το ίδιο κλασικό μαύρο χιούμορ και τα παγωμένα τοπία της Μινεσότα, που έκαναν διάσημη την ταινία. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Μπίλι Μπομπ Θόρτον πρωταγωνιστεί ως «Lorne Malvo», ένας σκοτεινός άντρας που καταφθάνει σε μία μικρή επαρχιακή πόλη της Μινεσότα και αλλάζει για πάντα τη ζωή του ασφαλιστή «Lester Nygaard», τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με BAFTA και υποψήφιος για Emmy Μάρτιν Φρίμαν.
Ο υποψήφιος για Emmy Κόλιν Χανκς υποδύεται τον αστυνομικό «Gus Grimly», ο οποίος καλείται να διαλέξει ανάμεσα στην ασφάλεια της οικογένειάς του και το χρέος του ως αστυνομικός όταν έρχεται αντιμέτωπος με έναν δολοφόνο, ενώ η Άλισον Τόλμαν πρωταγωνιστεί ως «Molly Solverson», φιλόδοξη βοηθός σερίφη. Το σενάριο του Fargo υπογράφει ο Νόα Χόλεϊ, ενώ παραγωγοί της μίνι-σειράς είναι ο Χόλεϊ, οι Τζόελ και Ίθαν Κόεν, ο Γουόρεν Λίτλφιλντ και ο Γκέγιερ Κοσίνσκι.
Το Fargo έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως, 18 υποψηφιότητες και 3 βραβεία στα Emmy, μεταξύ των οποίων καλύτερης σκηνοθεσίας (Κόλιν Μπάκσεϊ) και κάστινγκ για μίνι-σειρά (Ρέιτσελ Τένερ και Τζάκι Λιντ). Το Fargo είναι παραγωγή των MGM Television και FX Productions για το FX Network στις ΗΠΑ, με την MGM Television να είναι το κύριο στούντιο και διανομέας της μίνι-σειράς παγκοσμίως.
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV απολαμβάνουν πλούσιο θέαμα με περισσότερες από 500 κινηματογραφικές πρεμιέρες, 2.000 ταινίες και 100 ξένες σειρές το χρόνο, ενώ συνεχίζεται ο εμπλουτισμός του περιεχομένου των καναλιών ΟΤΕ CINEMA με νέες συμφωνίες.

https://www.digitalt...symfonia-me-mgm

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 16/09/2014 - 04:51


#97   kamounias

kamounias

    iPH User

  • 124 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 28/09/2014 - 15:14

Παιδιά καλησπέρα....εχω ΟΤΕ TV στο σαλόνι του σπιτιού μου κ θελω να βλέπω κ στο δωμάτιο στην άλλη τηλεόραση!! Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αυτο;;;;

#98   thanozr

thanozr

    iPH Contributor

  • 1.429 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 30/09/2014 - 09:26

Υπάρχουν WiFi αναμεταδότες αλλά η ποιότητα είναι μέτρια συν αν έχεις πολλά εμπόδια (τοίχους κλπ) μπορεί και να μη βλέπεις τίποτα. Εννοείται επίσης ότι θα βλέπεις στο δωμάτιο ότι βλέπει και ο άλλος στο σαλόνι. Εγώ το είχα πάρει περίπου 80-90€ αλλά το μετάνιωσα! Η άλλη λύση (βέβαια δε ξέρω πόσο εφικτό είναι) να πάρεις HDMI splitter και να έχεις ένα μακρύ καλώδιο μέχρι τη 2η TV.



#99   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 30/09/2014 - 10:27

Παιδιά καλησπέρα....εχω ΟΤΕ TV στο σαλόνι του σπιτιού μου κ θελω να βλέπω κ στο δωμάτιο στην άλλη τηλεόραση!! Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αυτο;;;;

 

 

Οι λύσεις είναι αυτες που σου είπε ο Θανος ή απλά περιμένεις για Multiview απο τον ΟΤΕ κατά το τέλος του τρίτου τριμήνου του 2015.



#100   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 03/10/2014 - 17:45

Στον OTE TV οι ερυθρόλευκοι!

imagejpg1_zpsa548fd8a.jpg


Επιβεβαιώθηκε επίσημα η είδηση που ήθελε τον OTE TV να αποκτά τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου θα δοθεί κοινή συνέντευξη τύπου απο τον OTE TV και την ΚΑΕ Ολυμπιακός σε ξενοδοχείο της Αθήνας για να επισφραγιστεί η νέα αυτή συμφωνία και να καλοσωρίσει ο OTE TV τον Ολυμπιακό στην πλατφόρμα του.

Πηγή
http://www.digitaltv...i-erythroleykoi

#101   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 03/10/2014 - 18:03

imagejpg1_zpsfdaddf49.jpg

#102   georgeol

georgeol

    iPH Hero

  • 3.857 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 03/10/2014 - 18:19

Παιδιά καλησπέρα....εχω ΟΤΕ TV στο σαλόνι του σπιτιού μου κ θελω να βλέπω κ στο δωμάτιο στην άλλη τηλεόραση!! Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αυτο;;;;

Μόνο καλώδιο, τα υπόλοιπα έχουν απο κακό εως καθόλου αποτέλεσμα, είτε scart είναι hdmi αν θέλεις HD. Υπάρχει και μια συσκευή (γύρω στα 50€) με την οποία μπορεις να αλλάζεις κανάλια

#103   kamounias

kamounias

    iPH User

  • 124 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/10/2014 - 23:37

Μόνο καλώδιο, τα υπόλοιπα έχουν απο κακό εως καθόλου αποτέλεσμα, είτε scart είναι hdmi αν θέλεις HD. Υπάρχει και μια συσκευή (γύρω στα 50€) με την οποία μπορεις να αλλάζεις κανάλια


Φιλε απο που μπορω να το ζητήσω αυτο;; Βασικά η απόσταση ειναι κοντα στα 8 -10 μέτρα!!! Απλά με ενδιαφέρει πολυ το να αλλάζει κανάλια...

Τελευταία επεξεργασία από: kamounias, 03/10/2014 - 23:37


#104   TXB

TXB

    iPH Contributor

  • 1.595 μηνύματα
  • Twitter:@???82
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G
  • GameCenter:???

Δημοσίευση 04/10/2014 - 01:57

Τελικα το animal planet ακόμα το περιμένουμε. Κανένα νεωτερο;για 1-10-14 δεν ήταν να μπει;

Τελευταία επεξεργασία από: TXB, 04/10/2014 - 01:58


#105   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 04/10/2014 - 07:53

Στον ΟΤΕTV τα δικαιώματα του UEFA CHAMPIONS LEAGUE για την επόμενη 3ετία 2015-2018 :)

 

Στον ΟΤΕTV τα δικαιώματα του UEFA CHAMPIONS LEAGUE για την επόμενη 3ετία 2015-2018 :) Η επίσημη ανακοίνωση απο εβδομάδα 

 

 

 

Τελικα το animal planet ακόμα το περιμένουμε. Κανένα νεωτερο;για 1-10-14 δεν ήταν να μπει;

 

 Από Δευτέρα φίλε μου στις 6 Οκτωβρίου.


Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 04/10/2014 - 07:54


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες