Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Περίπτερο...


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
15 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   xilaren

xilaren

    iPH Member

  • 337 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/12/2009 - 03:37

Μου αρέσει, φίλε adenadoume, που με "πιάνεις"! Όχι μόνο σαν καπνιστής, αλλά και σαν καπνιστής στριφτού! Τώρα, όσο γι' αυτό που είπες, και μένα με έκανες να αναρωτηθώ: Δεν έχω πετύχει ένα συνάδελφο να καπνίζει!
Έγώ καπνίζω το συγκεκριμένο καπνό από το '94 και γενικά, από το '85 -ναι, καπνίζω 24 χρόνια! Και φυσικά έχω διαπιστώσει ότι το στριφτό είναι πιο "υγιεινό" από το κανονικό τσιγάρο. Βέβαια, είναι προτελευταίο στο σύνολο των μεθόδων του καπνίσματος. Πιο υγιεινό είναι το κάπνισμα πίπας και πρώτο έρχεται ένα (καλό) πούρο.
Το ότι το στριφτό σβήνει, είναι από τα μεγάλύτερα "ατού" του. Δεν πάει χαμένο, το αφήνω στο τασάκι, κάνω τη δουλίτσα μου ή εξυπηρετώ τον κόσμο και μετά το ξανα-ανάβω και πίνω και ια γουλιά καφέ! Μου έχει τύχει να μου έχει πάρι μέχρι και μια ώρα, για να τελειώσω το τσιγαράκι μου! Αλλά υπάρχει εκεί! Στο τασάκι και με περιμένει!
Φυσικά, όπως ξέρεις κι ο ίδιος, το στριφτό είναι αφάνταστα οικονομικό! Εγώ προσωπικά, την περνάω 2 μέρες με το μεγάλο πακέτο. Όταν άρχισα τον καπνό και έκοψα το κανονικό τσιγάρο το ΄91 -φαντάρος ήμουν- σταμάτησα στα 3 πακέτα τσιγάρα! (Δηλαδή, τώρα, πόσα θα κάπνιζα; 6; Θά'θελα, δηλ. το μισό μηνιάτικο για το κάπνισμα!)
Σε ευχαριστώ που μου απάντησες!

xilaren

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες