Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Κλοπή iPhone στον Προαστιακό Νερατζίωτισσα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
82 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   loudaki

loudaki

iPH Member

• 251 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 05/10/2013 - 12:04

Μπράβο, τυχερός είσαι!

Να και ένα θετικό που έχει το iOS 7 και ίσως λειτουργήσει αποτρεπτικά πια για τους επίδοξους κλέφτες

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.190 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 05/10/2013 - 12:08

αφου πέρασα απο το αστυνομικό τμημα σημερα και τον είχαν εκει τον εναν ο οποίος ηταν στην γωνία σαν κλαμένη γατα μαζι με τον πατερα του, οπως αποδείχθηκε ηταν ενας Ελληνας και ο αλλος Αλλοδαπός, η ηλικία τους τώρα ειναι καπως σοκ, 15 χρονών έκαστος....

#48   Ivanovic

Ivanovic

iPH Addict

• 710 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/10/2013 - 12:10

Ξύλο στον πατέρα του, όχι στον πιτσιρικά.

Έτσι όπως φτάσαμε και μιλάω έχοντας δει κάποια πραγματα, ο πιτσιρικάς θα κανει τα πάντα ν αποκτήσει iPhone και να το δείχνει στο σχολείο.

#49   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 05/10/2013 - 13:19

Στην περίπτωσή σου η αστυνομία λειτούργησε υποδειγματικά (περίεργο).

Καμμιά φορά βρίσκεις το δίκιο σου αν το παλέψεις. 

Θα γίνει δικαστήριο τελικά; το κινητό το επέστρεψαν; 

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 05/10/2013 - 13:20

Αναρτημένη εικόνα

#50   iceage2609

iceage2609

iPH Addict

• 873 μηνύματα
  • Twitter:@iceage_2609
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 05/10/2013 - 13:34

αφου πέρασα απο το αστυνομικό τμημα σημερα και τον είχαν εκει τον εναν ο οποίος ηταν στην γωνία σαν κλαμένη γατα μαζι με τον πατερα του, οπως αποδείχθηκε ηταν ενας Ελληνας και ο αλλος Αλλοδαπός, η ηλικία τους τώρα ειναι καπως σοκ, 15 χρονών έκαστος....

Μεχρι τέλος τη διαδικασία να την πας, κανένα οίκτο κ λύπηση.
Λύκος εχθές- Βρεγμένη γατα σήμερα - ξανα λυκος αυριο. Τα προσωπεία να μην μας ξεγελούν.
Μπορεί να μην φταινε μόνο αυτά αλλά κυρίως γονεις και άλλοι παράγοντες αλλά εσυ τη δουλειά σου μεχρι τελους για παραδειγματισμο.
Εφαγες μπουνιες,κ αν αρπαζες μαχαιριες ; Κ μάλιστα μεσα σε κόσμο.

Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 05/10/2013 - 13:35

#51   etsi

etsi

iPH User

• 185 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/10/2013 - 13:45

Κανε μηνυσεις και προχωρα το μην το αφησεις με τιποτα

#52   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2013 - 13:52

Εύκολα είναι να το λες για μηνύσεις κτλ, παράβολα χαρτόσημα δικηγόροι. ΌΤαν το δικαστήριο θα γίνει σε κανά χρόνο και αν και δεν προβλέπεται να πάρεις και τίποτα από την άλλη πλευρά είναι ακόμα πιο δύσκολο..

Κι εγώ πάντως θα το συνέχιζα ανεξαρτήτως κόστους, πολλοί θα το έβλεπαν αλλιώς και θα κοίταζαν να συμβιβαστούν με τον πατέρα του ανήλικου κάπως..

Αναρτημένη εικόνα

#53   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2.979 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 05/10/2013 - 13:59

Εύκολα είναι να το λες για μηνύσεις κτλ, παράβολα χαρτόσημα δικηγόροι. ΌΤαν το δικαστήριο θα γίνει σε κανά χρόνο και αν και δεν προβλέπεται να πάρεις και τίποτα από την άλλη πλευρά είναι ακόμα πιο δύσκολο..

Κι εγώ πάντως θα το συνέχιζα ανεξαρτήτως κόστους, πολλοί θα το έβλεπαν αλλιώς και θα κοίταζαν να συμβιβαστούν με τον πατέρα του ανήλικου κάπως..

Δεν θα είχα λεφτά να φάω αλλά τον δικηγόρο θα τον πλήρωνα ... Να πάνε μέσα όλα τα μου....
Μαχαίρι και 10 άτομα τσαμπουκά για 1 τηλέφωνο ή 10-20 ευρώ ...

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#54   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.190 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2013 - 16:46

Λοιπόν το κινητό να σας πω οτι είπαν οτι μολις τους κλείδωσε φοβήθηκαν και το έκρυψαν δεν το πούλησαν και θα το γυρίσουν πίσω για να ειναι ενα ελαφρυντικό οταν γίνει το δικαστήριο, εαν και με το παιδί στην ασφάλεια που μίλησα μικρή σημασία εχει, καθώς επειδή ειναι ληστεία μου είπε, μολις ο προεδρος πει ενοχος, το ελαχιστο πανε μεσα για 5 χρονια, τα οποία δεν ειναι και εξαγοράσιμα, οποτε μου λεει το ελαφρυντικό καλής θελήσεως (που θα γυρίσουν το κινητο) άσκοπο ειναι καθως το πολύ να τους κανει τα 5 χρόνια, 4.5 αντε πες 4.

Ειλικρινά εχω εκπλαγεί με την αστυνομία, δηλαδή ο διοικητής την ημερα που βρήκαν τον εναν εκ των δύο, με πήρε 6 φορές τηλεφωνο (καταραμένο samsung δεν το έχω συνηθίσει ακομη και το ξεχνάω στο αθόρυβο) και εν τέλη οταν μιλησα με το παιδί απο την ασφάλεια γιατι ο διοικητής 5 το απογευμα είχε φύγει μου είπε να περάσω απο εκει, πηγα εκει και ο διοικητής πηρε τηλεφωνο στο τμήμα να μιλήσει μαζι μου, μου λεει δεν νομίζω να μιλάμε για διαφορετικό προσωπο καθως μου λέει ειναι ακριβώς όπως τον περιγράφεις και πολύ καλα τα είπε γιατι για τον ίδιο ανθρωπο μιλούσαμε :P

Όπως σας είπα παιδά, ημουν τυχερός μεσα στην ατυχια μου.

Σας ευχαριστώ ολους για τις συμβουλές σας και την υποστήριξη σας, μολις παρω το κινητό πισω θα σας ενημερώσω. 

#55   Eliaskat

Eliaskat

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2013 - 16:56

βρε σκιστους θα το ξανακανουνε αυτοι σε αλλον 

μπραβο παντως που το βρηκες.. 

#56   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2013 - 17:34

Λοιπόν το κινητό να σας πω οτι είπαν οτι μολις τους κλείδωσε φοβήθηκαν και το έκρυψαν δεν το πούλησαν και θα το γυρίσουν πίσω για να ειναι ενα ελαφρυντικό οταν γίνει το δικαστήριο, εαν και με το παιδί στην ασφάλεια που μίλησα μικρή σημασία εχει, καθώς επειδή ειναι ληστεία μου είπε, μολις ο προεδρος πει ενοχος, το ελαχιστο πανε μεσα για 5 χρονια, τα οποία δεν ειναι και εξαγοράσιμα, οποτε μου λεει το ελαφρυντικό καλής θελήσεως (που θα γυρίσουν το κινητο) άσκοπο ειναι καθως το πολύ να τους κανει τα 5 χρόνια, 4.5 αντε πες 4.

Ειλικρινά εχω εκπλαγεί με την αστυνομία, δηλαδή ο διοικητής την ημερα που βρήκαν τον εναν εκ των δύο, με πήρε 6 φορές τηλεφωνο (καταραμένο samsung δεν το έχω συνηθίσει ακομη και το ξεχνάω στο αθόρυβο) και εν τέλη οταν μιλησα με το παιδί απο την ασφάλεια γιατι ο διοικητής 5 το απογευμα είχε φύγει μου είπε να περάσω απο εκει, πηγα εκει και ο διοικητής πηρε τηλεφωνο στο τμήμα να μιλήσει μαζι μου, μου λεει δεν νομίζω να μιλάμε για διαφορετικό προσωπο καθως μου λέει ειναι ακριβώς όπως τον περιγράφεις και πολύ καλα τα είπε γιατι για τον ίδιο ανθρωπο μιλούσαμε :P

Όπως σας είπα παιδά, ημουν τυχερός μεσα στην ατυχια μου.

Σας ευχαριστώ ολους για τις συμβουλές σας και την υποστήριξη σας, μολις παρω το κινητό πισω θα σας ενημερώσω. 

Δλδ η ποινή είναι 5 χρόνια χωρίς αναστολή; Για ένα iPhone πας μέσα 5 χρόνια;;; Δεν το είχα υπ όψιν γι αυτό ρωτάω..

Είναι και ανήλικα για φυλάκα πολύ δύσκολο..Ο γονιός μπορεί να έχει τίποτα επιπτώσεις, πιο σοβαρές.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 05/10/2013 - 17:37

Αναρτημένη εικόνα

#57   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2013 - 17:37

Καλά αν πάνε μέσα γράψε μου .... Να τους βάλει κοινωνική εργασία για κανα χρόνω και παει λέγοντας

#58   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.190 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2013 - 17:45

Δλδ η ποινή είναι 5 χρόνια χωρίς αναστολή; Για ένα iPhone πας μέσα 5 χρόνια;;; Δεν το είχα υπ όψιν γι αυτό ρωτάω..

Είναι και ανήλικα για φυλάκα πολύ δύσκολο..Ο γονιός μπορεί να έχει τίποτα επιπτώσεις, πιο σοβαρές.

Στην ασφάλεια μου είπε οτι ειναι βαριά η ποινή, δεν ειναι κλοπή μου λεει να πεις καπως θα την σκαπουλάρουν, ειναι ληστεία και ληστεία με σωματικές βλάβες. Οτι μου είπαν σου λεω και μου εξηγησε κιολας το παιδί στην ασφαλεία τι θα κανω στο δικαστήριο, μου λεει μπαίνεις και μολις σε ρωτήσει ο προεδρος, αναγνωρίζεται αυτο το πρόσωπο, γυρνάς κοιτάς και στα καπακια λες ναι κυριε προεδρε ειμαι απολυτα σίγουρος, εαν φανείς εστω και λιγο αβέβαιος αστο θα φυγουν απο εκει την ιδια ωρα με εσενα.

#59   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2013 - 18:06

Εύχομαι να μπουν αλλά δεν το βλεπω δεν έχουμε κράτος

Τελευταία επεξεργασία από: dominator, 05/10/2013 - 18:07

#60   typeDan

typeDan

iPH User

• 142 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 05/10/2013 - 18:23

Χαιρομαι για σενα φιλε μου γιατι θα λαβεις πισω το μηχανημα που σου κλεψανε. Τα παλικαρια αν οντως ειναι 15 χρονων το ζητουμενο δεν ειναι να μπουν φυλακα.. Εκει φαινεται το κρατος, και οχι στο αν θα μπουν φυλακη. Το θεμα ειναι να βαλουν μυαλο και να συμμορφωθουν. Τωρα το πως θα γινει αυτο δεν το ξερω, εχουν παρει πολυ στραβο δρομο. Πραγματικα δεν ξερω τι θα εκανα αν ημουν στη θεση σου. Εκει που θα με επιανε απελπισια ειναι αν ημουν στη θεση του πατερα.

Τελευταία επεξεργασία από: typeDan, 05/10/2013 - 18:24

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2