Παρακάτω βάζω το e-mail αυτούσιο όπως το έστειλα στην εταιρία 9volto που δραστηριοποιείται στο service κινητών τηλεφώνων.
Δεν αποσκοπώ σε κάτι παρά μόνο στην ενημέρωση, με βάση την ποιότητα των υπηρεσιών που δέχτηκα και είναι καθαρά προσωπική άποψη και εμπειρία που θέλω να μοιραστώ μαζί σας.
Αφορμή είναι το γεγονός πως πλήρωσα 21,50 ευρώ στην ACS Courier κατα την παραλαβή του κινητού χωρίς να γνωρίζω κάτι και φυσικά μένοντας έκπληκτος απο το ποσό την στιγμή που σε άλλα καταστήματα τόσο κοστίζει μια επισκευή βλάβης όχι απλώς έλεγχος! Συγκριτικά, σε παρόμοια περίπτωση στον Γερμανό πλήρωσα 9 ευρώ ενώ σε ένα άλλο κατάστημα δεν με χρέωσαν τίποτα.
"Καλησπέρα σας,
Ονομάζομαι Φίλιππος Δαουκόπουλος, και επικοινωνώ μαζί σας καθώς ήμουν πρόσφατα πελάτης των υπηρεσιών σας, και θα ήθελα να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για την ποιότητα των υπηρεσιών που έλαβα.
Συγκεκριμένα, πριν από μια εβδομάδα (19/8/2013) είχα επικοινωνήσει με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας, με στόχο να λάβω μια προσφορά για την επιδιόρθωση κινητού iPhone 4S. Καθώς στην ιστοσελίδα σας δεν αναφέρετε κάποια συγκεκριμένη πληροφορία που να αφορά έξοδα αποστολής, έξοδα ελέγχου και κόστος επιδιόρθωσης, εσείς οι ίδιοι αναφέρετε πως θα πρέπει να επικοινωνήσει ο πελάτης μαζί σας για κάποια προσφορά. Στην επικοινωνία, λοιπόν, που είχα μαζί σας, περιέγραψα τη βλάβη του τηλεφώνου και με επιβεβαιώσατε πως αυτή μπορεί να επιλυθεί. Ωστόσο, δεν με ενημερώσατε για οποιοδήποτε κόστος, καθώς η ενημέρωση αυτή θα γινόταν μετά τον έλεγχο του τηλεφώνου.
Απέστειλα το τηλέφωνο και περίμενα την ενημέρωσή σας. Μετά από 4 εργάσιμες ημέρες, δεν υπήρξε καμία επικοινωνία από την εταιρεία σας και έπρεπε να προχωρήσω και πάλι εγώ σε επικοινωνία μαζί σας. Ωστόσο, στη δεύτερη τηλεφωνική επικοινωνία που είχα, με ενημέρωσαν πως το τηλέφωνο έχει ήδη φύγει για επιστροφή προς εμένα χωρίς να έχει επισκευαστεί. Δεν υπήρξε καμία τηλεφωνική ενημέρωση εκ μέρους σας για την πορεία του τεχνικού ελέγχου και καμία απολύτως ενημέρωση για τυχόν κόστος που θα έπρεπε να επωμιστώ μετά τον έλεγχο του τηλεφώνου.
Σήμερα παρέλαβα το τηλέφωνο ανεπισκεύαστο από την εταιρεία ACS. Προς έκπληξη μου είδα πως υπήρχε χρέωση για την υπηρεσία του τεχνικού ελέγχου, ενώ δεν υπήρξε καμία απολύτως ενημέρωση για αυτήν τη χρέωση, και ούτε υπάρχει κάποια τέτοια πληροφορία στην ιστοσελίδα σας. Επιπλέον, δεν μου έγινε καμία αναφορά βλάβης, είτε τηλεφωνικά είτε εγγράφως, ώστε να γνωρίζω ποιο είναι το πρόβλημα του τηλεφώνου και για ποιον λόγο αυτό δεν μπορεί να επισκευαστεί.
Η σύγκριση των δικών σας υπηρεσιών με άλλων από ανταγωνιστικές εταιρείες ή τεχνικούς είναι αναπόφευκτη. Αντίστοιχα έχω αποστείλει κινητά προς επισκευή σε άλλη εταιρεία η οποία μου έδωσε σαφή αναφορά τεχνικού ελέγχου, ενώ σε άλλη περίπτωση έγινε έλεγχος του τηλεφώνου χωρίς κάποια χρέωση ή γνώριζα εκ των προτέρων τη χρέωση που θα υπάρξει. Δυστυχώς, μετά από αυτήν την ελλιπή εξυπηρέτηση, δεν θα ήθελα να στείλω κάποιο κινητό για επιδιόρθωση σε εσάς.
Σας ενημερώνω πως το παραπάνω γεγονός που σας περιγράφω θα το αναρτήσω επώνυμα και σε όλα τα γνωστά φόρουμ κινητής τηλεφωνίας στα οποία είμαι μέλος, ώστε να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι καταναλωτές την ποιότητα των υπηρεσιών που δέχθηκα.
Με εκτίμηση,
Φίλιππος Δαουκόπουλος"