Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αξιολόγηση της συναλλαγής μου με το 9Volto

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
31 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31 Guest_emeliss_*

Guest_emeliss_*

Δημοσίευση 31/08/2013 - 18:20

Όλοι κάνουν λάθη και όλοι μπορούν να βελτιωθούν. Αυτό όμως μπορεί να γίνει με σοβαρές στάσεις όπως του topic starter που βγήκε επώνυμα και μίλησε με πολύ σωστό τρόπο και όχι με κούφιους χαρακτηρισμούς που δεν προσφέρουν τίποτα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   monotis

monotis

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/08/2013 - 21:46

Ειμαι κατοχος ενος 4s ,καποια στιγμη αντιμετωπισα προβλημα με το ακουστικο οπου δεν  ακουγοταν δυνατα.

Ηξερα απο παλια και απο πληροφοριες που ειχα ακουσει (απο φιλο που δουλευε στο γερμανο,και οτι δεν μπορουσαν να φτιαξουν το στελναν εκει) οτι το 9volto ειναι οι αρχιμαστορες ολων των μαστορων.Μπηκα και στη σελιδα τους η οποια μπορω να πω οτι με επεισε για οτι ειδη γνωριζα.

Αποφασισα λοιπον να τους επισκευτω.

Καθως ομως πηγα εκει ενστικτωδως δεν μου αποπνεαν εμπιστοσυνη ωστε να τους εμπιστευτω  κινητο-δεν ξερω γιατι.

Ειχαν βαλει εκει μια ασχετη-γλαστρα για να μαζευει κοσμο (κ λιγουρια προφανως)-την ρωταγα καποια πραγματα φαινοταν οτι δεν ηξερε,πηρε τηλεφωνο τον τεχνικο να τον ρωτησω εγω.

Εγω παλι διαβασμενος και παιζοντας ασχετος,ρωτουσα καποια πραγματα για το ανταλλακτικο,οπου οταν του ειπα να μου το δωσει να το βαλω εγω αν γινετε μου ειπε μια τιμη 8-10 ευρω κατω απο τα 40 που θα μου επερνε να το αλλαξει εκεινος.Οτι δηλαδη τελωσπαντων εμεις περνουμε 10 ευρω εργασια το ανταλλακτικο κανει 30 σιγα δεν σε συμφερει -αν θυμαμε καλα.

Με βαση οσα γνωριζα λεω αυτοι ειναι λοποδυτες νομιζουν οτι κοσμος ειναι βλακας-λες και δεν ξερουμε οτι τα παιρνουν 1 ευρω απο Αιγυπτο κτλ!

Αλλα και παλι δεν μου αρεσε ολο αυτο το απροσωπο κονιορδιλικι κτλ.

Το πηρα κ εφυγα.Το φτιαξα μονος μου με 2euro!

Τελευταία επεξεργασία από: monotis, 31/08/2013 - 21:47

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες